Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
RAk bejovetele utan, meg az IP es FA2 idoszak volt durva (amikor FA2 ment meg harcban is).
Azal dumaja meg, hogy o ritkan hasznalt buffbotot lol. Nevetseges. Lehet, hogy az osidokben, amikor meg Niar is kint volt, akkor jol jatszott, de kesobb mar nem igazan, foleg miutan elkezdett csapatolni. Utana szoloban nagyon gyenge volt, hozzaszokott a csapathoz szerintem.
Azal, hu de utaltam azt a nagykepu segget. Jo hogy mar nem jatszik. Gondolom ismertetek Death-et na az volt az arc. Nem volt buffos megis apritotta az embereket, mert akkor meg lehetett bot nelkul. Na, most mar nem lehet ez itt a lenyeg.
zzz
Eddig pl Aoln-nak nem is mentem neki mert stunnolt azt lelott 2 critshotbol. O is buffos, na most mar nem stunolgat olyan hevesen.
Bad voltam
zzz
zzz
Bad rock geperol
zzz
Amúgy inkább nemrakom be, hogy milyen kinszenvedéssel gyûrtél le...
Még a PA is miss volt, vagy mi 😊
zzz
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
De RvR-en legalább a mez-em sem töri 😊.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Kérdezz már rá légyszi, hogy RedB hogy, ileltve mivel vette fel a daoc videót? Mert igazán érdekelne.
Amit eddig találtam, és rendesen rögzít az a fraps, abból is legújabb 2.0.0, ami viszont gimped shareware lett, így aztán crack kéne hozzá. A többi ilyen screen capture proggi, az lókaki, pedig próbáltam már párat (a legrosszabb az a hypercam dx volt).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ha nem lenne tiszta, hogy melyik az: úgy néz ki, mint egy kék tornádó a karakter körül. (és utána 66-tal csökken a str/con ;P)
Lourker
Lourker
Lourker