Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De latod te megint arrol beszelsz, hogy ki kit nyom le ki milyen eros stb. Nah ez egy DAoC sajátosság sajna. Én arra reagaltam igazaból, hogy élvezetesebb lehetne a game és jokat lehetne vele játszani lvl 1-50-ig, 1-1000 skill-ig. De sokaknak csak az a lényeg, hogy überfaszaisten legyen 1 hét alatt. Pl. akik 2-3 acounton nyomjak nem hiszem, hogy az xpzes bármilyen elvezetet jelentene... pedig megvan annak is a varázsa ha jo csapat.

Hangianix
Nem hinnem. Szerintem akkor a crafterek meginkabb szivnanak, ill. az erosebb guildek tagjai megnagyobb elonyt elveznenek. (Ertsd, Legion-t SotL+LoE hetente siman lenyomta, mig a PL allaince talan 2x osszesen).

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Shongi
Ez csak fizetõsen mûködik?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Igen sajnos a DAoC-ban sose volt meg az az igazi RPG feeling nem is hiszem,hogy igazan erre akartak ramenni. Inkabb a szep grafika es efektek. Mostanra meg mar tenyleg csak arrol szol,hogy piszokgyorsan lvl50 aztan irany a "haboru". Pedig pár változtatással igencsak fel lehetne dobni szvsz.
Pl.: en siman eltörölném a merchantokat es minden alapanyagot valamilyen szintjenek megfelelo dungeon melyerol vagy extra helyrol lehetne megszerezni. Így rakenyszerítenének mindenkit, hogy olyan helyekre is elmennyenek a terkepen ahova igy soha nem mennének. ujra nagyobb erteke lenne a droppoknak is es elvezetes alapanyag raidek lennének.

Hangianix
De en jobban preferalom a "megkuzdottem erte" dolgot, mint az ajandekot.

Hangianix
Ja, a kezdoknek. Nekem sajna vajmi keves droppot tud barki is adni, ami erdekel. 😊

zippofcy
Cserebe most megvannak a bejaratott xpzo helyek, allando grpokkal, csomo drop amit ingyen hozzavag a guildja az emberhez, parszaz golddal egyutt.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hangianix
Mondjuk az igaz, hogy (szerintem) most kezdeni sokkal rosszabb, mint anno. Akkor sokkal jobban megkellett kuzdeni mindenert. Ritka volt (ha volt egyaltalan) a 10 nap alatti 50 szint. Nem volt sc, tok jo drop huntok voltak. Nem voltak ra-k. Nem voltak ilyen uberdurva orjaratok. Nekem jobban tetszett az akkori legkor no.

Bizots az idillinek elmondott AoD-os légkör csak délibáb.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Azért nem az összes új AoD-es lép le!!!

Hangianix
Uj AoD-s fiuk lelepnek mind? 😊 Vagy nem Pry/Alb vagy?

ELADOM a DAOC + SHroud Isle kiegészítõmet .
nincs befiyetve elöre most semmi .
ha valkit érdekel : [email protected]
tegyetek ajánlatot..
bump bump
Botond
ez a wuren és co lerammolta a trolt nagyon rotfl...
Mi lett pryd/midi xp grp-al?

Lourker

amikor a skac bekopizza, hogy miket mondott regen... lol kicsit beegett az a Souris skac 😊
Hyder_work
bakker, rossz fórumba írtam

kicsit fáradt vagyok még

Hyder_work
oki doki

Hyder_work
hi all

kérdésem a köv lenne: lvl 29 vari, miért nem tudja kinyírni az uccsó sárkányt =/

az eddigi 3 simán lement, de az uccsó "jég" nem sebzõdik

valaki pls helpeljen

Kurva jo az ora a daoc.hu-n Hyder, le ne szedd 😊

zzz

Hangianix
Grand Summoner adomanyozott egy mantle-t nekem 😄

Bith
Ez egy Sidi raid volt, és annak a fõ mobja kiölte a raid tagjait. Kemor meg jót szórakozott ezen, és megdícsérte, simogatta, sütivel kényeztette kis kedvencét (Apocalypse).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
LOL, Kemor aztán sokat segített nekem tegnap 😊):
Képecske (kicsi)

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Ja latom, nem erdekel 😉
Tafaya
Egyebkent nehany mondat elotunt, tevedsz ocsi, en nem sertodtem meg, es nem nekem habzik a szam 5-6 hozzaszolason keresztul 😊))

Tafaya
Lol valaki itt irkal nekem, de nem latom mit, a vilag mar csak ilyen. Annyit azert leszurtem belole hogy lehazugozott, sorry en nem csinalok mindenrol screenshotot, de ott volt a 3 ranger es legalabb ugyanannyi ns, sot lehet 4 volt, asszem a Ninjanna fele 4-es volt. Szoval pubi huzd vissza csapjaidat, ott voltak, en lattam oke, lehazugozhatsz, ettol meg megtortent. Latszik milyen szuklatokoru vagy.

FC hamarosan eleri 5 milliot, abbol kb 1,5millio az en rp'm (4 karin).
3-4 napja lett rr10-es rambo.

Lourker

Botond
lehet,hogy dingelte,de egy hete még lion knight volt :-) de egy hét az nagy idõ...
Uberlama
én BWn olvastam hogy megdingelte az RR10et.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

igaz, akkor rr9 lion knight volt (azt hittem hogy azaz rr10). Most nem tudom micsoda, csak azt hogy constanze is lion mar.

zzz

Hangianix
Mink meg 2 millaig. 😊 Mondjuk utso 2 honapban jott talan 60k - nem is jatszom mar nagyon Killerrel, foleg csak chatelek vele.

Uberlama
RR7 Alerion, RR8 Unicorn, RR9 Lion, RR10 Dragon.

és még két hét kb és én meg Phoenix leszek 😊 (rr6). ja nem , töb mert lesz jövõ hét szerdától egy nyaralásos hét.

Botond
Egy Magyar 870ezerig jutott kb :-P Zakkal 2en toltuk odáig :-)
Botond
hyder oldálán ki van írva,az realmrankok részben az összes hibi/midi/albi realmrank megnevezése :-) rr10 az dragon knight,olyat még nem is láttam tbh :-) meg nem is fogok,ha az informatikai minisztérium arra költi a pénzt,hogy a freemail oldalán hirdeti a netet ahelyett,hogy vmi konkrét támogatást adna...mibõl gondolja,hogy a neten reklámozni a netet jó ötlet?na lol
Botond
de az rr9,na majd bazsi nyilatkozik,végülis õ csapta le :-)
Botond
egy hete amgnél lion knight volt,az meg rr9,nem?na mingyá megnézem...
tuatha da neean vagy mi, alb/excali grp.

Midgard egy utopikus bogar kolonianak felel meg. A kollektivat, a kozosakaratot az "akarat" nevre hallgato "agy" (alias fogecibogar avagy kiralyno)iranyitja. Midgardiak fellogolnak, jon a tudatalatti hang>> meeenj emainba, meeeenj emainba>> es voala 457234 midgardi emainba, amugy meg egyse. Rambo mikor abbahagytam daocot aprilis tajekan akkor rr10 volt ha jol emlexem. Tegnap ahogy lattam dcnel, egy rakas rr1-3 hibi es alb volt, meg is lepodtem jol. Persze nem azon hogy szinte mindenki low rr volt (high rr emberkeknek var vedes-tamadas nem jo rp ugyebar), hanem hogy egy rakas uj hibit lattam. (alboknal mindig van friss husi halaistennek 😊.

zzz

Botond
hibibõl kikoptak a rpwhoreok,hagyják játszani a fanatikus hibiket,akik szeretnek rvrni akkor is ha nincs balanced übergroup,szal beindult az élet mondhatni,ezt jól látod...
Botond
rambo dingelte rr10et?egy hete vertük agyon amgnél emainbe,akkor még csak rr9 volt...
Uberlama
mielõtt valaki értelmes emberke beflamel hogy hazudok meg szemüveget csak nyugodtan, de ha õszinte akarok lenni szarom le mennyi hibi-midi van csak legyen enemy. Szal nem hazudok, télleg több a hibi, és van már szemüvegem 😊

Uberlama
nézd azt hogy Rambo RR10es és lvl 50 körül buffbotja (Rambotina) mindig ott áll apk elõtt.

Amúgy nem flame miatt de manapság sokszorta több hibi van mint eddig, mivan beimndult a genetikai üzem azt futószalagon jönnek az uj hibik ? 😊 Amugy vmi van mostanában a midikkel, põár napja tök kihalt az rvr, annyira kevesen vannak kint.

Hangianix
Nekem nem lesz buffbotom :/ majd kuncsorgok haveroktol 😊

buffokrol csak annyit, hogy nem csoda ha most mar mindenki botos lesz 😊 Hibibe tobbnyire rambo az oka (megkerdeztem par embert akinek van), olyat is megkerdeztem, akinek nincs (meg) pl.: Luon es Alemaint mikor odins amgnel, rambo levert 3 ns-s es egy rangert, ebbol ns+ranger combot egyszerre 😄 hogy megis ez nem zavarja oket, a valaszokat eltudjatok kepzelni 😄, bar luon nyugodt figura, ot nem zavarja az ilyen elvileg : )

zzz

ja zippo en olyan boltot kerdeztem egyebkent ahova beviszem a szar alkatreszt es megjavitjak, ha okos vagy ilyet mondjal 😊
Egyebkent lol, legtobb helyen a szerviz azt jelenti, hogy gepet beviszi az atlag user, megmondjak mi a fasz romlott el es vehetsz a boltol egy ujat + szerviz koltseg (L😮L). Ez nekem ujdonsagkent hatott 😄

zzz

Hangianix
Nem igazan szamit, ha fel van buffolva ket masik ranger es 2 ns tarsasagaban. 😊 Mondjuk ns-ek benak voltak, de 3 szepen elhelyezett ranger ellen nem lehet mit tenni. Piszok gyorsan lottek, nem hu de sokat, de 3*200 2 secenkent az eleg 😊

😊

zzz

Aki meg a gepemrol irkal annak kuss a neve 😊
Hangi, odins gaterol nem volt szo, amg fergeteges infi+scout kempekrol van szo.

Igaz, elszalad velem a lo, dehat micsinaljak ha belemkot 1 lelki debil? Utolso szo nem lesz az ove, csakazertse
jinny csak a pontossag kedveert meg most se 50es 😊 (kb daoc launchnal kezdte 😊

zzz