Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Pl.: en siman eltörölném a merchantokat es minden alapanyagot valamilyen szintjenek megfelelo dungeon melyerol vagy extra helyrol lehetne megszerezni. Így rakenyszerítenének mindenkit, hogy olyan helyekre is elmennyenek a terkepen ahova igy soha nem mennének. ujra nagyobb erteke lenne a droppoknak is es elvezetes alapanyag raidek lennének.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
nincs befiyetve elöre most semmi .
ha valkit érdekel : [email protected]
tegyetek ajánlatot..
Lourker
kérdésem a köv lenne: lvl 29 vari, miért nem tudja kinyírni az uccsó sárkányt =/
az eddigi 3 simán lement, de az uccsó "jég" nem sebzõdik
valaki pls helpeljen
zzz
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Képecske (kicsi)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Lourker
zzz
és még két hét kb és én meg Phoenix leszek 😊 (rr6). ja nem , töb mert lesz jövõ hét szerdától egy nyaralásos hét.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Midgard egy utopikus bogar kolonianak felel meg. A kollektivat, a kozosakaratot az "akarat" nevre hallgato "agy" (alias fogecibogar avagy kiralyno)iranyitja. Midgardiak fellogolnak, jon a tudatalatti hang>> meeenj emainba, meeeenj emainba>> es voala 457234 midgardi emainba, amugy meg egyse. Rambo mikor abbahagytam daocot aprilis tajekan akkor rr10 volt ha jol emlexem. Tegnap ahogy lattam dcnel, egy rakas rr1-3 hibi es alb volt, meg is lepodtem jol. Persze nem azon hogy szinte mindenki low rr volt (high rr emberkeknek var vedes-tamadas nem jo rp ugyebar), hanem hogy egy rakas uj hibit lattam. (alboknal mindig van friss husi halaistennek 😊.
zzz
Amúgy nem flame miatt de manapság sokszorta több hibi van mint eddig, mivan beimndult a genetikai üzem azt futószalagon jönnek az uj hibik ? 😊 Amugy vmi van mostanában a midikkel, põár napja tök kihalt az rvr, annyira kevesen vannak kint.
zzz
Egyebkent lol, legtobb helyen a szerviz azt jelenti, hogy gepet beviszi az atlag user, megmondjak mi a fasz romlott el es vehetsz a boltol egy ujat + szerviz koltseg (L😮L). Ez nekem ujdonsagkent hatott 😄
zzz
zzz
Igaz, elszalad velem a lo, dehat micsinaljak ha belemkot 1 lelki debil? Utolso szo nem lesz az ove, csakazertse
zzz