Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
Elmesélek egy történetet az egyszeri albioni armsman csókáról. Összehoznak egy faxa tank grpot. 2 healer friar 1 sorc többi tank. nem rosz. találnak 1 fg midit. jóvan. mennek tovább amgre, összebunyoznak 1fg hibivel majd rögtön még1 fg hibivel (már 2fg hibi) aztán 1 fg midivel, aztán silo fele mennek de jön még 3 fg hibi mmgtõl! (5fg hibi). szépen kihal fele grp de albi erõsitéssel nagy nehezen albok gyõznek. jóvan mondja egyszeri armsman emeber megyünk apkhoz és a lépõ pala helyett guildtárs wizi jön, de még van 1 pala azért. mennek vissza amghez, hallják hibik vannak odaát. Itt elkezd gondolkodni hogy mégis hogyan ha 5fg hibi most halt ki és nincs is ennyi hibi a serveren. Na mind1. 1-2fg Eclips-np és még néhány gyengébb hibi fg letarolja a 2-3fg albit de legalább 4 fg hibi volt megen (ebbõl 2 az volt akit elején amgnél megöltek tehát akkor 5+2fg hibi eddig emainbe vagyis 7 fg.) na ezekután armsunk elszontyolodva azt mondja überfaxa grpjának na go hwbe hátha vannak még midik is a serveren. Kicaplatnak hwbe és összefutnak 4 albival akik mondják hogy 2 fg hibi épp benöt támadja 2 kapu lent nincs védõ 5ös keep. Hát ezt már nehezen emészti egyszeri albi barátunk (7fg meg 2fg hibi fõidõbe rvren ??, pedig igen) pont rá akarnak törni hibikre de elveszik a várat. na visszavonulnak másik 4-5 albi nem elég gyors és leverik a hibik, akik utána benöbe visszamennek. Ugy dönt egyszeri albi barátunk hogy mennek resselni azt majd együtt ownolják hwt. Ress meg is van. épp indulnának el amikor 1 fg hibi mmg felõl beinstázza õket. low rr. harcolgatnak darabig még nyernánek is amikor befut a benöben lévõ 2 fg, és még 1 vagy 2 fg hibi mmg felõl. kb 4 fg hibi verte le egyszeri albi barátunk grpját, és a szemében nem teljesen bízó albi barátunk alvást javasol szegény überfaxa grpjának.
Ez volna a kis albi barátunk rövid ma esti rvr története. Nos, ezt most tényleg halál komolyan mondom 7 fg hibi volt összesen emainbe és vagy 4 másik fg hwbe egyszerre. Én se akartam elhinni..
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz
te ugye HeF -es voltál?
ha igen, szerinted névbitorlás lenne ha felhasználnám ezt a nevet DAoC -ban? vagy nin levédjegyezve ez a név. mert nem szeretnék névlopónak tûnni, csak szeretném felhasználni mint jó ötlet
a levédjegyezvét persze a nem írott szabályok alapján értem
mert akkor csinálnék egy magyar guildet, low és alt karik számára
Toldi mercenary (Sery infil alt)
Galler paladin
Adrirali cleric (Lothandar mincer alt)
Dorinia sorceress (Fotmchar Overpowered infil alt, Doringard scout, Icewizard wizi alt)
zzz
zzz
zzz
pont ezért sirnak nálunk az SBk, merthogy mostmár nem tudnak lenyomni 3 infilt soloban, így már nemis játszanak
és fel vannak háborodva, hogy mi mit képzelünk, hogy lenyomjuk õket, hát ROFL
nálatok ki a GM? ma reggel taliztam egyik altommal kedves Gellar (remélem jol irtam) paladinnal =) nem akarjátok bevenni kis altocskáimat? 21 off arms és 21 def pally

Különben is neked van másik karaktered amivel GRP vs GRPba mész? mert én téged eddig csak és kizárólag odinsba láttalak szólóba, szal nem tom honnan ez a kurva nagy tapasztalat 😊
Savage nerf: ne használhasson 2handet és a defense ability-n egy picit változtassanak
bonedancer: delete this shit imo
zzz
Lourker
Bd után az a második kari amit nerfelni kellene(bd nerf elég lenne(egy kis savage nerf is kellene azért:p) midiknek azért kell túltáplt tank talán ha már õk melee realm.)
Lourker
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
A 2 magyar guildrõl én is annyit tudok mint te kb.😊
Rudasmatyi vagy Bibsi néven elérhetsz bármikor.
Lourker

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz
zzz
zzz
ha érdekel a téma, AC-ban nyomom, és max 1-2 "magyar" haver jöhet
ha érdekel Amirexia az altom neve...
ha nem találod, akkor Amire a main, írj és gyere ha van kedved
zzz
Tehát ez, hogy egyszerre 4 tank üssön még csak 1x fordult elõ velem.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
zzz
zzz
xy killed by Taplo!😊