Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pathetic and pwned

zzz

Uberlama
na ezt most kifejezetten pry/hibiknek irom.

Elmesélek egy történetet az egyszeri albioni armsman csókáról. Összehoznak egy faxa tank grpot. 2 healer friar 1 sorc többi tank. nem rosz. találnak 1 fg midit. jóvan. mennek tovább amgre, összebunyoznak 1fg hibivel majd rögtön még1 fg hibivel (már 2fg hibi) aztán 1 fg midivel, aztán silo fele mennek de jön még 3 fg hibi mmgtõl! (5fg hibi). szépen kihal fele grp de albi erõsitéssel nagy nehezen albok gyõznek. jóvan mondja egyszeri armsman emeber megyünk apkhoz és a lépõ pala helyett guildtárs wizi jön, de még van 1 pala azért. mennek vissza amghez, hallják hibik vannak odaát. Itt elkezd gondolkodni hogy mégis hogyan ha 5fg hibi most halt ki és nincs is ennyi hibi a serveren. Na mind1. 1-2fg Eclips-np és még néhány gyengébb hibi fg letarolja a 2-3fg albit de legalább 4 fg hibi volt megen (ebbõl 2 az volt akit elején amgnél megöltek tehát akkor 5+2fg hibi eddig emainbe vagyis 7 fg.) na ezekután armsunk elszontyolodva azt mondja überfaxa grpjának na go hwbe hátha vannak még midik is a serveren. Kicaplatnak hwbe és összefutnak 4 albival akik mondják hogy 2 fg hibi épp benöt támadja 2 kapu lent nincs védõ 5ös keep. Hát ezt már nehezen emészti egyszeri albi barátunk (7fg meg 2fg hibi fõidõbe rvren ??, pedig igen) pont rá akarnak törni hibikre de elveszik a várat. na visszavonulnak másik 4-5 albi nem elég gyors és leverik a hibik, akik utána benöbe visszamennek. Ugy dönt egyszeri albi barátunk hogy mennek resselni azt majd együtt ownolják hwt. Ress meg is van. épp indulnának el amikor 1 fg hibi mmg felõl beinstázza õket. low rr. harcolgatnak darabig még nyernánek is amikor befut a benöben lévõ 2 fg, és még 1 vagy 2 fg hibi mmg felõl. kb 4 fg hibi verte le egyszeri albi barátunk grpját, és a szemében nem teljesen bízó albi barátunk alvást javasol szegény überfaxa grpjának.

Ez volna a kis albi barátunk rövid ma esti rvr története. Nos, ezt most tényleg halál komolyan mondom 7 fg hibi volt összesen emainbe és vagy 4 másik fg hwbe egyszerre. Én se akartam elhinni..

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Látod te nem is játszol, de már bele is keveredtél.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Egyszerû. Kell 1 olyan szerver ahol csak 3 albi realm van és akkor mind a 3 realm zergelne mindig.😊

nyugodtan, igen hefes voltam

zzz

Hyder_work
Rockety

te ugye HeF -es voltál?

ha igen, szerinted névbitorlás lenne ha felhasználnám ezt a nevet DAoC -ban? vagy nin levédjegyezve ez a név. mert nem szeretnék névlopónak tûnni, csak szeretném felhasználni mint jó ötlet

a levédjegyezvét persze a nem írott szabályok alapján értem

mert akkor csinálnék egy magyar guildet, low és alt karik számára

ide irom ki magyar:

Toldi mercenary (Sery infil alt)
Galler paladin
Adrirali cleric (Lothandar mincer alt)
Dorinia sorceress (Fotmchar Overpowered infil alt, Doringard scout, Icewizard wizi alt)

zzz

mindenki gm ^^, hát nem tom mivel rvsr grp tagok + altjai vannak a guildbe eddig, de majd megkérdezem többieket, részemrõl okés csak sok értelme nincs, mivel nem magyar a gu és nagyon velünk se tudnál jönni max amikor thidrankizunk, de az most nem fog elõfordulni imo 😄

zzz

leszarom mivel alb vagyok ^^

zzz

Hyder_work

pont ezért sirnak nálunk az SBk, merthogy mostmár nem tudnak lenyomni 3 infilt soloban, így már nemis játszanak

és fel vannak háborodva, hogy mi mit képzelünk, hogy lenyomjuk õket, hát ROFL

Hyder_work
Rockety

nálatok ki a GM? ma reggel taliztam egyik altommal kedves Gellar (remélem jol irtam) paladinnal =) nem akarjátok bevenni kis altocskáimat? 21 off arms és 21 def pally

Tafaya
Nalatod, nerfeljek infit, nerfeljek az albikat, es 2x annyian fognak menni hogy ezt kiegyenelitsek, akkor aztan sirhat a szatok a zerg miatt lol

nem képet, láttam hanem 3 általám játszott 50es, capelt karit is hasonló dmgel vertek szarrá, PE- képet meg leszarom mert lehet bof volt vagy egy nem agyon tápolt savage volt.

Különben is neked van másik karaktered amivel GRP vs GRPba mész? mert én téged eddig csak és kizárólag odinsba láttalak szólóba, szal nem tom honnan ez a kurva nagy tapasztalat 😊

Savage nerf: ne használhasson 2handet és a defense ability-n egy picit változtassanak
bonedancer: delete this shit imo

zzz

Botond
sztem az a legnagyobb lol,hogy ez már a nerfelt bd,ha jól tom ;-)
Botond
mekkora lenne animist gombáibõl kivennék az idõzítõt?emberünk kinyomulna bolgig,és elkezdené rakni a gombát amg-ig,és csak rakná rakná,amghez vagy 100-150et,és elmenne afkba,mire visszajönne lenne 200k rpvel többje ;-) az mekkora balance lenne :-D
Botond
jaja,tegnap kimentem odinsba kalinkával egy haver accountjával,7en campeltétek hmg-t,és 3unkat bedaráltátok jól :-) mondjuk az ilyen 46,5es manachanterrel asse tudtam mit csináljak,mert a srácnak ráadásul(tõle játszottam ugyanis) még ráadásul ilyen 30k-s billenytyûzete van 150+ gombbal,szal még f8at se találtam,úgyhogy kénytelen voltam berohanni oszt pbaepbae,csak ugye MOC nem volt,és kaptam egy PAt oszt csá :-) utána átmente albiba a palaját tesztelni,ott meg kiderült,hogy stick nincs gombra rakva,szal a támadó sb 95%hp-t levert,mire befogtam,és stickeltem,akkor FH,slam,amit purgeolt,és csá :-) nem volt jó napom :-) chanterrel csináltam 4rp-t azé :-) vmi dude betámadott hpknál,petet rá qcstun,amit purgeolt,kapott 2 pbaet(39es pbae,durva 70-150es sebzés),aztán run vissza hpkba,õ meg utánam,õrõk levágták 4rp befigyelt :-)
Igazából bd-vel az a gond hogy minden kaszthoz képest túltáplt nem csak az si kasztokhoz képest az se lenne jó ha animist/necro bd szintjén lenne.

Lourker

Tafaya
Inkabb a tobbi SI kasztot erositsek, bar BD-n telleg nerfelni kellene, de a necro nevetseges, animist nevetseges. Vw meg elmegy, kb a reaverrel egyszinten van, bar reaver jobb valamivel.

lol neked tényleg fogalmad sincs miért sírnak az emberek savage túltápoltsága miatt csak jösz itt a hülye elméleti dumáiddal...

Bd után az a második kari amit nerfelni kellene(bd nerf elég lenne(egy kis savage nerf is kellene azért:p) midiknek azért kell túltáplt tank talán ha már õk melee realm.)

Lourker

nekem is tetszene egy olyan kari ami 2handedel fix 400-700 között árt cap swing speednél ^^

zzz

Uberlama
jah nekem is van 24es savage és bár nekem tetszik a kari, kivéve a buffjai hogy hpbol mennek, de grpba nagyon jó kis kari, ugyan stylozni agyon nem stlyozom magam de poén. solozni meg solzz necroval/bdvel :-)

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

hát jó lenne felírnátok magyar alboakt akik játszanak excalon és beraknám õket friendsbe vagy vmi, nem igazán ismerek senkit (kivéve Krane-t nem tom melyik kariájval van most és téged)

zzz

cs - q törölve forever 😊, nem, buffot az még csak lvl 7 és 15 😊), loth rendes cleric lesz. most dingeltünk lvl 40re, megyünk majomkodni emainba 😄

zzz

Hangianix
Csak csinalj /who carnificist es szolj annak aki ott van. Akkor jon Killerbee is 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Én bent vagyok midiben majdnem mindig csak anon vagyok. Nem szeretem ha hivogatnak lairbe vagy rezzelni húzás közben.
A 2 magyar guildrõl én is annyit tudok mint te kb.😊
Rudasmatyi vagy Bibsi néven elérhetsz bármikor.

LOL

Lourker

zippofcy
Mondjuk az elozot nemtom miert Mersainnak cimezte de mind1

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
En a 40re PLelt wizzimet specceltem at earthra anno. Hat mit mondjak, nagy hiba volt. Asszem 43 vagy 44en abba is hagytam, mert PvEben is csak nagy grpban hasznalhato. Ugy emlexem en voltam a puller, meg a CC. De a teruletre hato rootja nagyon gaz (talan sok resist meg kis teruletre hat, nem lehet biztosra menni vele vagy vmi ilyesmi, regen volt) Sebezni a DOTjaval tudtam a legjobban a mobokat, vmi 100dmg/tick volt lilak/pirosak ellen. Mar amikor nem resisteltek. Szoval nem TELJESEN hasznalhatatlan PvEben. HA visszamegyek Albionba atspeccelem firere, tekintve hogy hibbibe chanterem van, es nem kell ket pbaoer.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hyder_work
mamsziba jársz még? vagy CS meg Q végképp eltörölve?

Hyder_work
LOL, megy bb -nek? =)

Hyder_work
az süti

az õsöreg magyarokat ismered alb/excalon?

de õ is itt van, csak felhagyott minstreljével 37es szinten és most húzok clericjét (34-35 atm😊 mi meg mind 39 majdnem 40 vagyunk.

zzz

Dorinia , gyakorlatilag guild 4 magyar + 1 észt srác eddig 😊 (meg most fog joinolni egy svéd nem sokára ^^)

zzz

Hyder_work
melyik guild és milyen névvel vagy?

tesod nem akar itt nyomulni? =)

köszi, de guild groupival vagyunk + 1 caster span, csak a maradék 2 spotal vannak problémák mindig 😊

zzz

Hyder_work
mostanában épp pvl kedvemben vagyok

ha érdekel a téma, AC-ban nyomom, és max 1-2 "magyar" haver jöhet

ha érdekel Amirexia az altom neve...

ha nem találod, akkor Amire a main, írj és gyere ha van kedved

albion

zzz

Én nem szoktam kapásból meghalni, de már volt ilyen is nem tagadhatom mikor szar volt a healer vagy csak 1 volt. Ha van 3 healer és a mezzt elkapjátok akkor nehezen csapnal le egybõl. A mezz-bõl meg gondolom nem mindenki egyszerre jön ki. Akkor nekem ott van az 1500 aoe disease és a pbaoe disease + Ichor és aoe root amit ichor után is elnyomhatok nyugodtan ha kijöttök belõle.
Tehát ez, hogy egyszerre 4 tank üssön még csak 1x fordult elõ velem.

AngeLujo
Idézz legyszíves mikor kértem akármikor is hogy akárkinek a kedvenc/nem kedvenc kariját nerfeljék akár egy kicsit is, nem rémlik. Ha sikerül akkor /clap :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

és egy caster 1200-1500hpval max, elég hamar kihal ahogy krane is mondta a "savage zerg óta", tényleg mikor nerfelik már ? 😛

zzz

még durván 10 szint és végre mehetünk rvsrzni excalon 😊

zzz

Fidel: sorceror aoe rootol, aoe mezzel, earth wizard elég szar lenne egy grpba szerintem mivel a sorcnál szarabb CCje van és egy fire/ice wizinél kevesebb dmget csinál, no meg ilyen bolt etc szarságra nem nagyon van idõ ha 2-3 healer + shaman combo SPAMELI a cc-t a grpra, nyomatja a 24ezer instant szarját etc, fõleg ezért nincs caster grp albionba, 2-3 high deter tank + paladin azt gogogo.

zzz

Akkor AoD-nak azt tanácsolom, hogy mindenki fejlesszen fire wizardot(ha wizardot akar) és zergeljenek.😊))

Ja nincs friarotok azt látom. Igy legalább shamy root-ot tovább élvezi a csapat.😊

A te összeállításodban a fire wizi se ér többet én ezt veszem ki. Azt is ugyanugy leinstázzák,megszakítják, szétverik, megkötik, megharapják..stb😊

Ebbe a csapatba te nem is írtál wizardot. Most akkor ott tartunk, hogya wizard egyik ága se jó?😊

Hyder_work
ééés ittvaan

végre tesó, azt hittem már sosem találsz be

Kiváló ez a név. Ha lesz még karim hibiben így fogom elnevezni.
xy killed by Taplo!😊

Hyder_work
háát, ha van ideje elnyomni =)