Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hyder_work
sztem a root és/vagy mezz a sorci dolga

hány sec castolos a root amugy?

Szerintem a sorci hamarabb nyomja rájuk a mezzt és ezért a GP azt szedi le.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Igen ez 1 RA ezt én is tudom.😊

Most nézem nem is 60 hanem csak 40en.😊

Hyder_work
grp purge

Szerinted 1 60 dmg-vel nagyobbat sebzõ dd hatékonyabb rvr-ben mint 1 aoe root?

Hyder_work
KÉRDÉS

tudja valaki, hogy mivel és / vagy hogyan lehet daoc videot csinálni?

Hyder_work
hááát, gondolom a casterekre gondolsz teis...

mert amugy megnézném, hogy egy "jobbnak számító" infil / stealther mikor tartozna ezekbe a csoportokba =)

Talán nem kellett volna mindig zergelni és akkor láttátok volna, hogy mire képes.

Én irtam earth theu-ról is?
Nekem ez ujdonság.

játékosok 90% az 1 és 2es csoportba tartozik.

zzz

17937-ben már megadtam a válaszom mielött ezt leírtad volna, de bõvebben szerintem te is annyit tudsz az earth wizirõl mint én kb. Csak neked fire wizardod van és azt isteníted.
Viszont ha letesztelted mind a 3 ágát 1.62-ben és ugy jelentetted ki, hogy a többi ágát csak azért csinálták, mert minden varázslónak 3 vonala kell, hogy legyen akkor bocsánatért esedezem.😊

Már csak az a kérdés mi az az rvr szempont?
Van:
1. Én mindent szétlövök ami mozog, mint a vidámparkban.
2. Én akarok a legnagyobbat és a legtöbbet sebezni, mert ugyis mögöttem a zerg és minek a CC.
3. Vagy esetleg jobban szeretnék a csapatomnak segíteni az aoe root-tal és nem csípõbõl tüzelni mindenre.

Tafaya
Ha ezt komolyan irtad akkor mar megbocsass de taplo vagy.

AngeLujo
Volt valaha wizardod? Nem? Akkor hagyjuk...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hyder_work
tegnap mi volt estefelé midiben?

elindultam suicide missionra a bb-vel, és elsõ midi ellennel mtk -nál taliztam, gyorsabb lett volna ha veszel alb necket

frankón nem volt sehol senki =(

Hyder_work
hallom kicsit megbubózták kis kobakodat a guildben

Hyder
nem, nekem csak low lvl iceom van

csak azt irtam amit régebben láttam...(meg kicsit kevertem is a szitut a PvP szerveren tapasztaltakkal, mert ott istencsászár volt amikor becvsattant a stun és megindult 3-4 chanter :o) )

én magányos infil vagyok

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
jaaaaj, igen....

csak ez a sok "B" betû zavart meg

amugy hogy haladsz? vagy azota nemis nagyon voltál?

Steam: [HUN]Feriggno

Botond
látod látod,kellett neked törölni az übberwardened ;-)
Botond
mondtam,casterre warden kell,aztán utána próbáljá quickcastolni ;-) mondjuk clothba zúzok 200+criticalt,szal egy hét lenne mire letaposlak,de mivel te max visszaüthetsz a bottal(pbtbe),hát így is lemennél meleeben ;-)
Botond
nerf shamy ;-)
Botond
pbaehoz nem stun kell,hanem 3 tank,ha meg azt mondod nem bírsz összeszedni 3 paladint a pbae grouppodhoz,akkor tényleg LOL
Botond
nekem van
Botond
amazon.co.uk :-)
Szerintetek ,hol tudom megvenni a DAoC-ot gamet? Thx
A boltokat szerencsére most javitották, a patch óta csak 2.5 sec a cast time, és szinte nincs is miss, szóval lényegesen jobban használhatóak.
Nézegetem közben a wizard 3 ágát és azt látom mind3 jó. Akkor pedig a játékosokban lehet a hiba.😊

Szerintem még mindig az über wizard csapat a nyerõ a VP-vel.😊
nerf albion..😊

Valaki kérdezte a VP sebzését. Eddig 2x lötték rám és mind2x 389 dmg volt 42% resistek mellett.

Nektek volt eart wizitek is, hogy így tudjátok milyen gimp és a fire mennyivel jobb vagy csak eleve fikázni. Ha meg nagyot akartok sebezni indítsatok enchantert vagy RM-et.

Heat resist buffot shamy és druida tud ami alap minden csapatban szerintem és ez min 42% resistet jelent. A fire wizard dd-je 230at sebez átlagban a bolt meg legtöbbszõr miss, de ha betalál akkor 4xx. 1x már kaptam 660 dmg-s boltot is. Akit te kinyirsz ezzel a bolt-tal az kb 37es szintû. 50es karit resistekkel te nem ölsz meg sose.
Nem értem az earth vonal miért csak vár védésre lenne jó?
Ugyanis attól a 60 dmgs 6 secenként ellõhetõ gtaoe-tól senki nem hal meg.
1 gtaoe-val lehet többet sebzel 1 80as mobnak, mint a körülötte állo csörömpölõ fémdobozok.😊
Fire wizardnak van spec dd-je,boltja és aoe dd-je.

Earth wizardnak van spec boltja,dmg shield,aoe dd snare-rel,spec dot(500 teljes dmg-t leadsz ezzel is szerintem. Igaz 24 sec alatt.),aoe root ami talán a legfontosabb. Aki nem látja át a CC-k szerepét rvr-ben annak persze nem fontos.

AngeLujo
Azért a fire wizit erõltetjük mert amikor ellövök egy boltot akkor egy hibi caster meghal, a dd-m 50-esre resist nélkül 550-600-at üt (buffolva), természetesen ebbõl sok minden lejön. Albionba tök felesleges az ice wizi szerintem, rvr-t nem lehet rá építeni..
Earth meg használhatatlan, csak keepeknél jó.

Ez egy dolog... 😄
de te sem panaszkodhatsz 😊)
Hangianix
Kar, hogy ez a sokkal hatasosabb meg mindig csak egy gimpet takar. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hát ez lol. Az earth vonal sz@rt sem ér.. a GTAE-t csak korlátozottan lehet használni, más meg ott nincs. Azért DDvel, meg fõleg az új cast time-ú bolttal fire-vel sokkal hatásosabb vagyok Rvren, mint earth-el lehetnék...
Hangianix
Necro = 1 ember is eleg, nem fuggsz senkitol.

Inkább ice wizard-dal huzzátok a játékosokat mint necroval. Csak pbaoe-val tudtok jól huzni és ez az összes realmre igaz.

Nem értem miért a fire wizardot eröltetitek. A wizard varázslatait nézve az earth vonal ami ér valamit. Ice vonalat viszed 50ig utána meg átspeccelsz earth vonalra és jó leszel rvrben is meg 70+os mobok ellne a gtaoe-val.
Ugy tudom semelyik tank nem tud akkorát sebezni ilyen magas mobokon mint a gtaoe.

Ja kellene már a scoutnak nerf, mert a kimaxolt shamanomnak 775 dmg csinált az elsõ lövése. A többi lövése már nem talált be, mert az albi zerg gyepszönyeget csinált belõlem, hogy tudja potolni a hiányos helyeket amg elött.

Tafaya
nerf me >)

AngeLujo
Van ice wizi, xp-zni nagyon is jó, de amikor valami high lvl raidre mész, ott spellekkel nem fogsz sebzést osztani, oda tank kell. Lehet, hogy én vagyok a hülye a full fire wizimmel, de én nem tudok lvl 65-70+ mobokba kárt tenni...

Prydwenen már jóval több midi van mint alb.

Lourker

azért nem mert icewizard pve isten, rvsrbe egy kalap szar, úgy mint az összes többi caster kivéve hibernia, mert ott grp purge még tartja a lelket, de nem sokáig szvsz ^^😊

zzz

Hangianix
Van vagy 5000 ice wizzi, de nincs ember a csapathoz.

Hyder_work
hát persze

Hyder_work
akkor jó =)

amugy ha jol emlexem neked van necrod alb / excalon? (is)

Hyder_work

hátte???

HÚZZÁL BE MELÓZNI TESÓ

Hyder_work
miértis lettél ideges?