Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
48 Zeal of Kelgor +39% Instant 9% HP Self 30 sec. 5 sec.
nuff said tbh ((erre gondolom még faszán stackelõdik a Celerity))
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Az nem sokat mutat az alap sebzésrõl buffok nélkül. Elovlastan savage amcsi forumot és Savage TL-t is és ott nem találtam olyat hogy ekkora átlag sebzése lenne mint amit ti mondotok.
Szerinted én a troll warriorommal nem tudnék ütni ilyet full buffal és a leglasabb 2hed fegyverrel+17% attack speed buff+37% haste spellel(Celerity)?
Én azóta nem játszom NS-sel amióta 1 thane 1/3 hprõl kinyírt ugy hogy a hátsó combot végigvittem rajta(miközben õ ült 1 fa tövében) és a kb 1/15 életével megölt ugy hogy minden ütésemet kievadézta vagy blokkolta,persze õ mindig betalált. Hiába volt evade 7 és full buffok. 1 találatom nem volt harc közben ,17xx hp és full endum is elment de nem birtam eltalálni 1xse.
Majd ha ezt az esetet megemésztem akkor talán ujra játszom vele.😊
zzz
zzz
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
A gyors ütésért szerintem a csapatban lévõ aug healer a felelõs az attack speed buffal és a varázsolható+37% attack speed buffal.
A nagy dmg meg a buffbotnak köszönhetõ és talán a magas RR-nak.
Persze ettõl még lehet igazad, mert ha tényleg bolg megmentésére mentek akkor lehet bolg után az emberek 1ik fele emainba ment a másik meg odinba várat foglalni. Ezért láthattál délibábot emainban és odinban is.😊
Ez egyszerû tömeg pszichológia. Ha 2en a csapatból egybõl beírják, hogy 7fg akkor a többi 6 is elhiszi. Ha meg nem is hiszi hajlik e felé, mert több embertõl nem szégyen elbukni.😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Gondolom nem számoltad megy a hibiket egyenként?.
Ilyen nagy számoknál már könnyen mond az ember még nagyobbat szvsz.
Ja mondhatnád az megint máskérdés hogy mennyire érdekelne...
Lourker
Aztán lehet másik 20 anon volt :oO
(sõt biztos!!)
Lourker
Na téma off részemrõl.
Lourker

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
melyik szolgáltatónál csináltatod?
de a többi hibát/szívózást már nem is írom, mert szerintem elég ritka és nem akarom elrontani a kedvedet
de mindenesetre, amióta rendben van minden, azóta tökéletesen mûködik
nem ennyire komoly nevet szavazott meg a nép
a guild létszáma eddig 2 fõ, én meg a bb -m

mivel pont akkor volt az NT hiány, és nem tudták idõben bekötni
de amugy szolgáltatótól függ, olyan 30-45 nap asszem
Na akkor. Magasról szarom le mit mondotok. 8an láttuk mennyien voltak. mind a 8an ugyanannyit láttunk. Akár hiszitek akár nem. Mester elhiszem hogy nagyon ügyes játékos vagy de nem láttalak odakint (persze lehet ott voltál), és összesen megvolt a 7 fg hibi emainbe, elsõre mondhatnám ha tulozni akarok hogy 9 de nem lenne igaz mert ebbõl 2 az amit elsõre levertünk és 2. õk vertek le még 2 fg addal kb. Ezek a tények. Hwben 4fg hibi ugyanakkor veszi el benöt illetve a környéken van az is tény. Mind1 biztos megen le leszek szólva , ami komoly intelligenciárol tesz majd tanubizonyságot de nem baj.
A poén ebbe az hogy nem az a gond hogy lezergelnek mint ahogy ti hiszitek, ugyanis midik elég sokszor teszik ezt, hanem az hogy elõtte kint voltunk odinba 1 fg hibit vertünk le kb összesen és full üres volt utána. az a baj hogy általában HWben lehet jókat bunyozni 2-3fg midi 1-2 fg hibi ellen de kiscit már fáraszto volt a sok hibi tekintve hogy nincs is ennyi hibi a serveren : )
Utana megmagyaraztuk neki, egyaltalan azert eltunk addig, mert ket cleric volt 2 BoF-fal, a hibik meg benak voltak. 😄
Lourker
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
32 hibi volt kint emainba + eclipse fg amiben volt szerencsém részt venni. (nem tudom hogy jött össze a 2-4fg eclipse biztos elírtad, nem védeni akarom õket de 2 guilden kivüli nuke volt benne szal heh). Igen hibik beszartak egy picit amikor 30-50 midi jelent meg bolgnál, és kimentek rvsrzni egy picit NA BUMM, egyszer elõfordul jön a whine... no comment, szar érzés mi? hát igen, bizony az... csak nem mindegy minden estés ez az armsman story vagy havonta 1x, de ezt nem értitek meg úgy látom o.O
zzz
zzz