Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
>ALb / Excal
van valakinek kedve "lehetõleg 2 paladin" ma este Hulkokra vadászni? de csak ha még mindig mienk DF ofc

van valakinek kedve "lehetõleg 2 paladin" ma este Hulkokra vadászni? de csak ha még mindig mienk DF ofc

Hát igen az én shamanom nevét nehéz összekeverni a többi külföldi névvel.😊
Azonnal gyere ircre! :-)
860-ig vinni az alchemyt meg biztos nem kerül 8 platba, nekem a 807-es alchemy eddig 1.5 p-be volt.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=55660717&replies=22
Itt pedig a calculátor hozzá amivel ki tudod számolni a casting speedet:
http://mortal.peril.org/jack/daoc/
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
zzz
zzz
Mennyi hp-t nyom fel a toughness 1?
Nemsokaig lesz ennyi, ha szerzek egy kovet akkor atspeccelem az ra-imat BoF/MCL2/RP/AA3/MoA2/MoC-ra, es mellette csak AoM1,MoM1 es meg valami 1 pontosra futja. (Amire meglesz a ko, addigra RR7 leszek szerintem.)
zzz
zzz
zzz
zzz
Én tippem aug con 2 és Toughness 2
Smite - Our single target spec DD was changed in two ways. First it was changed to do less damage. Then, it was changed to have a faster cast time. While this did help to bring its DPS back in line with what one would expect from a chain wearing caster, it did not address the issue that now it consumes the same amount of power per cast, even though you must cast it more times to have the same effect. We ask that the power cost of the single target DD be reduced to equal the same power/damage ratio that we used to have.
We're happy with the power cost on smite. No plans to change this.
Ez pedig minden healer tipust erint es meg LOL-abb.
Jumbled Spell Lists - One of the most frequent complaints from Clerics, as well as other non-list casters, is the complete randomness of our spell lists. The order our spells are listed is based on the order they were given to us, which is to say no real logical order at all. This may be a cosmetic issue but Clerics would greatly appreciate it if our spell list were given any sort of meaningful order.
This is an issue with how the code architecture is laid out. No idea when a change will be made there that will allow us to do it differently.
Másik alkalom ugyanez volt ugyanezek ellen mpk lejtõin, ott már fele csapat meghalt suicideben de akkor is insta az insta.
Ezek voltak a rosz tapasztalatok. Aztán volt penninéba berks kötzelében egy 3fgs midi vonat amit egy aemezzel megfogtam. Sajna volt köztük egy komoly 3 healeres-savages banda. Mind megállt leöltük kb felét gyorsan aztán levágtak minket mert sokan voltak. Aztán a lent emlitett benot támado hibi sereg (talán 2 fg ha volt) lemezzelése, az is jó.
Tehát a lényeg hogy egy insta mez még mindig jobb mint egy 1850es sima aemez (ja igen végig 300+dexem volt tehát elég temposan castoltam). MOndjuk sok elõnye van ennek a meznek de 1fg-1fg csatában ha van insta akkor az fog bemenni elsõre.
A mi grpunkba is volt 2 low lvl egy 43as cleric/bufi aki nagyoin jol nyomta, meg a 47es sorcom .-)

Raadasul tul sok statra kell gyurnia: str, con, dex, qui, and int, nem?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
de komolyan jó csata votl szvsz 😊 jól megszoptátok mondjuk de tetszett. olyan gyönyörûeket mezzeltem hogy csak néztem : )
zzz
zzz
zzz