Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
pedig nagyon RMes a kiállása ;-)
zippofcy

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Feszultsegoldaskent itt egy kep a kutyamrol.
Tudom ugy nez ki mint egy kobbie de igazabol valodi savage ]

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hyder

Steam: [HUN]Feriggno

Jockey
ejnnye, nuygalom srácok..😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Igazad van, te vagy az új Darvin bazd meg! A jelenkor lenéz, leköp de majd a jövõ elismer! Hajrá4444

zzz

Uberlama
igen de vannak még csodák és néhány midi aki elsimeri ugyanezt : )

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Nem lehet, midik a szerver 38%-at foglaljak el. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hyder_work
bocsi az off -éert, nem reklámozni akarom õket csak helpelni szeretnék

Hyder_work
Str

ha még nem választottál, báluk vagyok énis és meg vagyok elégedve..és most kezdõdik egy akció:

Az Interware Rt. 2003. szeptember 10-tõl minden új, otthoni ADSL internet díjcsomagra elõfizetõ Ügyfelének bruttó 10,000 Ft-ot elõfizetéskor visszafizet.

Az akciós ajánlat egyaránt érvényes a 384 és 512 Kbit/s sávszélességû Privát ADSL díjcsomagokra, 2003. szeptember 10-tõl visszavonásig

KLIKK IDE

Hangianix
Pontokba szedem a savage kerdest, egyebkent Mersain-nal volt par "vitank" (nem igazan vita, inkabb csak eszmefuttatas, tehat nem volt anyazas meg ilyenek 😊 )

- igaza van Mersain-nak, hogy tank ellen, a savage _nem_ annyira uber (nem is rossz, ha jol jatszik pl. a melee resist shout miatt)
- elismerte, hogy support class ellen a legjobb tank es ebben is igaza van
- fg vs. fg-ben az egyik nehezseget az adja, hogy a 3 savage endurance nem kell, hogy shaman fuggo legyen
- fg vs. fg csataban a legritkabb esetben fogsz nekimenni a tankoknak eloszor, igy a savage teljesitmenyet a support classok ellen nyujtott produkcio utan kell megitelni

Hyder
na kaptál valami infót mennyi idõ alatt kötik be?

melyik szolghoz mész?

Hyder

ebbõl lesz

Uberlama
hm, ebben lehet van vmi. amikor mi nekünk volt néha kb tank grp meg én a theuval akkor sokáig huztuk , najo, legyen igazad : 9

Uberlama
nekem nem jött be az a video annyira mert nem tul átlátható és nem elég gyors a kill , én amennyi pry/mid ilyen jellegû grpot láttam 3x ilyen gyorsan nyomtak le mindent kivéve ha õk szopták meg.

Hangianix
BoF nelkul meg fele annyi esely se lesz savage grp ellen. Igazabol az a durva a 3 healer/3 savage grp-ba, hogy nem egyertelmu kit kell megolni eloszor. Regen tudtad, hogyha a shaman meghal, akkor nincs tobb endregen, de ez a tankokra most mar nem igaz ott...

Tafaya
At fogjak dolgozni az RA-kat, valszeg baod megy a levesbe a tobbi durva RA-val egyutt. Btw ha torolnek az osszes RA-t es kitalalnanak mast helyette lehet jobban jarna mindenki

Hangianix
En attol felek, midiknek is kitalalnak valami uber RA-t, mint a BoF/BAoD/GP/SoS, bar azt kell, hogy mondjam, 3 PR se rossz egy csapatban. Persze nem olyan jo, mint egy BoF, de azert ugyanugy megmentheti a csapat segget.

szvsz a game jelenlegi állapota :

midgard - easy
albion - advanced
hibernia - expert

eddig

hibernia - easy
midgard - advanced
albion - expert

Kiváncsi vagyok mythic drága hogy fogja "balancolni" a jelenlegi felállást (elvileg midiknek kéne szopni, alboknak rulezolni, hibiknek meg meglenni).

zzz

minden értelmes gank grp 1-2 lvl 50 botal nyomja, szal ez nem újdonság 😊

zzz

Uberlama
hallod mi azzal mérjük hogy az air theum hányszor hal, ha meghal 1x az már gáz, ha 2x akkro extra jo csata volt. 3 még nem volt.

Tegnap volt egy csata ahol 2 fg midi ellen 2x halt a sorcom, 3xra nem sikerült.

Az a baj hogy a theum pl olyan hogy 1400hpval ha üt a savage akkor folyton procol a hp buffer a ruciba, és álltalában van hpt ado bounty kövem, meg kapom a healeket és sokszor volt hogy elfele futok a csatábol és kapom healt meg minden és leszállnak rolam a tankok mert már tul messze vannak a grpjuk többi részétõl.

Ofcos ha nagyon jo az enemy akkor min. 1x halok. Meg aztán nem is mindig nyrünk finoman szolva a 3healeres+3savages bandák ellen , mondjuk ugy néha 😊

Hyder_work
stimmt

Jack Herer-nak van vagy 2 magas szintû buffbotja. Igy mindenki mindig a max buffal megy ami elérhatõ.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Uberlama
megvan már nem kell :9

Uberlama
linkeld be pls a videot 😊 amugy meg igazad van 😛

Uberlama
jah 😊 amugya szopás hogy még menekülni se leht savage elõl casternak mert hátulrol benyomja a stunolos szart azt ha van sos szerencséd van ha nincs akkor szopi : )

De az mindent elárult, hogy zerkerek rerolltak savagot.

zzz

Istenem miért mondják egyesek hogy a savage nem túl tápos? Akkor magyarazzá már meg nekem valaki, hogy miért látok savagot mindenhol, miért savagex3 van 90%-ba midi gankgrpba? ROFL, ez kb olyan mint azt mondani hogy a chanter nem volt túl tápos akkor amikor nem volt deter és a stun mindenkin 9secig tartott, nem csoda hogy mindenki chanterel volt, de nem is mondom - mondtam hogy nem overtáp. Erre jön Mersain bátyó, akit 99% solozni látok és ontja a faszságot, nézd meg Jeck Herer vs First Cohort videót (BW-Excal fórum), cleric 3shotolása egyéb nyalánkságok látható 3 savage 3 healer 1 shaman 1 skald setupba... játszál többet vagy nem tom mi, mert én is látom (saját bõrön, videók), játékosok 70% is látja, csak egy-két ember + savagok nem.

zzz

Hyder_work
én azt nem vágom, hogy hogy mertek egy hybrid classnak Tank RA-kat adni, a Paladint meg pl nem veszik annak..

hát a már

Hangianix
Ezert tobbet. Ha utnek 3-an, sb 1x50%-kal evadel - szembol, savage meg 3x50%-kal.

Jockey
savage-l kaptak egy ugyanolyan ubertap karit a midik mint a zerker volt anno, az hogy hp-t hazsnal castolashoz meg istenem, hat van hozza 2 v3 healer..

Jockey
szvsz kar tulmagyarazni a dolgot: nem veletlen hgy midibe a savage groupok a menok, es 2-3 healerrel szinte verhetetlenek sztem, ez nem veletlen, es nem azert van mert a savage gyengebb lenne a merc-l vagy barmi mas pure tank-l
ha warrior lenne jobb warrior groupok rohangalnanak, de nem azok a jobbak, szal no comment..

Uberlama
habár a h2h és a 2h troll savage már ütött rám csunyákat : ) mármint a theumra , meg tegnap a sorcimra is elég érdekes dmget adott 😊

Uberlama
nem többet mert 50% az esély max, de hátulrol oldalrol is.

Amugy a savaget kb ugy kell nézni mint a mercet. most ha midi caster lennék én tuti a 3 merces tank grp miatt rinyálnék mert az nem 150-200at hanem 300+okat üt 1.

De amit irni akartam, az az hogy a buffolt rr3as armsommal találkoztam rr5ös savageval, volt rajta is pár buff de nem tul sok, és a lényeg hogy az 50es pajzsom és slashem 28as parrym miatt én epicbe õ meg ha jol láttam scbe, szal negyed hpm nem tudta leütni mert nem talált el. Hiába üt gyorsan az alacsonyabb ws miatt nem talál el csak néha és amikor eltalál akkor is kicsit üt plate miatt. Szal már rájöttem hogy a savage se sokkal roszabb mint a mercenary (bár táposabb), kevés hp és ha nincs belöle több egy grp meg nincs assist akkor ugyanugy szart se ér.

Hangianix
Nalunk most a 3 healer, 3 savage a meno...

Advanced evade miatt tobbet evade-l mint egy stealther.

Hangianix
Buffolt armsmannek kicsit nagyobb az af-je, a hp-je, a wp-je, az absorbja.

Uberlama
Mester végre hosszu idõ után 2 fg aod rvrezik emainbe és nem vállaltátok be a csatát mmgnél... bakker. Aztán meg legalább még1 fg albi addal együtt meg igen ? milyen már ez ? 😊

Botond
50kasza 43 vagy 42 ddvonal,a statokban igazad van,bár kész az sc terv,és minden capped,bár csupa overcharged mp,de clothja van,és az bagóér van még MPbe is...
Hangianix
HP-rol beszeltem. 😊 Mivel ugyanannyi a conjuk, igy nekik tobb hp-juk van.

Ugyanannyi cont kapnak szintenként. Elméletileg nem lehet több hacsak az elején többet rakott rá.

Hangianix
HP-je legalabbis, con-t nem ellenoriztuk. Ok azt hiszem 4-et kapnak per con, healerek meg 3.5-ot. Persze lehet, hogy nagyobb a kulonbseg. 😊

Hangianix
Pure tanknak tobb van. Legalabbis Steveh armsmanjenek tobb volt.

Gyógyító karinak van a legtöbb con-ja és hp-ja alapból. Buffokat én se számoltam. Több a con-od és a hp-d mint 1 skaldnak röviden.😊

Hangianix
Gyere at Pry/Alb-ra es mutasd meg pls. 😊 Van egy 41-s, egy 35-s es egy 25-s kari. 😄 Nekem kb. 48 played lesz mire azok 50-sek lesznek. 😞 (Azaz emiatt nem lesznek 😊 )

Hangianix
Ez ugy tavaly oktober kornyeken volt. 😄

Hangianix
A buffokkal szerzett hp-t nem szamitja bele. Amikor eloszor mentem a toughnessert, akkor guildtarsam elhozott egy 50-es SotL-os buffbot-ot es kiprobaltuk. (Akkor lenne 2150 hp-m. 😊 )

Hyder_work
veled vagyok teso /flex

Hyder_work
igen, a buffolatlan idõk már régen elmúltak...

és amugy is igazad van a savagekkel kapcsolatban

tom melyik tankrol beszelsz, es tenyleg gusztustalan, amikor megprobalta "slam" elni, es 4-bol 3x evade, szal gusztustalan

Ja rájöttem neked miért ad több hp-t az RA. Azért mert a gyógyítoknak van a legtöbb con-ja alapból.😊

Buffolt savage buffolt bármelyik karira gondolsz?😊