Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom ugy nez ki mint egy kobbie de igazabol valodi savage ]

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ha még nem választottál, báluk vagyok énis és meg vagyok elégedve..és most kezdõdik egy akció:
Az Interware Rt. 2003. szeptember 10-tõl minden új, otthoni ADSL internet díjcsomagra elõfizetõ Ügyfelének bruttó 10,000 Ft-ot elõfizetéskor visszafizet.
Az akciós ajánlat egyaránt érvényes a 384 és 512 Kbit/s sávszélességû Privát ADSL díjcsomagokra, 2003. szeptember 10-tõl visszavonásig
KLIKK IDE
- igaza van Mersain-nak, hogy tank ellen, a savage _nem_ annyira uber (nem is rossz, ha jol jatszik pl. a melee resist shout miatt)
- elismerte, hogy support class ellen a legjobb tank es ebben is igaza van
- fg vs. fg-ben az egyik nehezseget az adja, hogy a 3 savage endurance nem kell, hogy shaman fuggo legyen
- fg vs. fg csataban a legritkabb esetben fogsz nekimenni a tankoknak eloszor, igy a savage teljesitmenyet a support classok ellen nyujtott produkcio utan kell megitelni
midgard - easy
albion - advanced
hibernia - expert
eddig
hibernia - easy
midgard - advanced
albion - expert
Kiváncsi vagyok mythic drága hogy fogja "balancolni" a jelenlegi felállást (elvileg midiknek kéne szopni, alboknak rulezolni, hibiknek meg meglenni).
zzz
zzz
Tegnap volt egy csata ahol 2 fg midi ellen 2x halt a sorcom, 3xra nem sikerült.
Az a baj hogy a theum pl olyan hogy 1400hpval ha üt a savage akkor folyton procol a hp buffer a ruciba, és álltalában van hpt ado bounty kövem, meg kapom a healeket és sokszor volt hogy elfele futok a csatábol és kapom healt meg minden és leszállnak rolam a tankok mert már tul messze vannak a grpjuk többi részétõl.
Ofcos ha nagyon jo az enemy akkor min. 1x halok. Meg aztán nem is mindig nyrünk finoman szolva a 3healeres+3savages bandák ellen , mondjuk ugy néha 😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz
zzz
hát a
már
ha warrior lenne jobb warrior groupok rohangalnanak, de nem azok a jobbak, szal no comment..
Amugy a savaget kb ugy kell nézni mint a mercet. most ha midi caster lennék én tuti a 3 merces tank grp miatt rinyálnék mert az nem 150-200at hanem 300+okat üt 1.
De amit irni akartam, az az hogy a buffolt rr3as armsommal találkoztam rr5ös savageval, volt rajta is pár buff de nem tul sok, és a lényeg hogy az 50es pajzsom és slashem 28as parrym miatt én epicbe õ meg ha jol láttam scbe, szal negyed hpm nem tudta leütni mert nem talált el. Hiába üt gyorsan az alacsonyabb ws miatt nem talál el csak néha és amikor eltalál akkor is kicsit üt plate miatt. Szal már rájöttem hogy a savage se sokkal roszabb mint a mercenary (bár táposabb), kevés hp és ha nincs belöle több egy grp meg nincs assist akkor ugyanugy szart se ér.
Advanced evade miatt tobbet evade-l mint egy stealther.
és amugy is igazad van a savagekkel kapcsolatban
tom melyik tankrol beszelsz, es tenyleg gusztustalan, amikor megprobalta "slam" elni, es 4-bol 3x evade, szal gusztustalan