Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
, aztán megsassolom aztat is 
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
nem gyenge amit mível a srác, és ráadásul nemis magas RR, ez a csúnya az egészben =)
a hattrick -nek a végén, ki van írva, mely RA-k vannak neki meg hasonlók...
szal, valamit nagyon eltalált a gyerek =)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ajánlom figyelmedbe:
Hat - Trick - 500mb
Wtf - Quivna - 300 Mb
mind2 video valami elb***tt komoly, ha tudod, mindenképp nézd meg õket, és megláthatod, mire képes egy ranger ha "majdnem" természetfeletti hatalommal bír

Steam: [HUN]Feriggno
Focus shieldrõl azt mondják hogy nerf után (1.65, kb 3-4 hónap mire ide ér szvsz 😊 hogy narancs mobot se tud úgy megtartani, hogy a saját gazdi pbaoezhesen, ha van 2nd nuker akkor asszem narancs piri mobokat még elbírja, de azon felül már nem. Ez nem tény, csak errõl pletykál a nép (az isten adta nép) 😊
zzz

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Jok a rangerek vmire? Vagy maris torolhetem mer a pure tank buffbotos grpok kozott semmi eselye nemi RP szerzesre?
Ja es nem tudja valaki hogy az a patch lesz itt is a kovetkezo amiben nerfelik az FSt vagy lesz meg elotte masik is? Ha igen akkor mikor varhato? Ha nem akkor is

^^
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Sok siker kivánok nektek az ilyen infi vagy NS,SB-kel való találkozáshot amikor 1 ütéstõl elfekszik mindenki.😊
pár példa
1h Axe 8 axe 18 con 18 qui -50%slas resists proc
1h Hammer 8 hammer 18 con 18 qui -50% crush resists proc
HtH Claw 8 hth 18 con 18 qui -50% trust resists proc
Ha proc aktiválodik akkor ezekkel az egykezes fegyverekkel 600 dmg lehet ütni kb, legalábbis ezt irták. Most ugye a savage ha a proc bekapcsol 1bõl és 1 quad hit-tel kezd akkor az 2400 dmg és egybõl meghal bárki legyen is az.
Elõször azt totál meglepõdtem amikor a nagy fps lagtól egyszer csak egy midicsorda közepén találtam magam, megszeppentem kissé, integettem, de nem bántottak, azért gyorsan visszafutottam a fiúkhoz. 😊
Aztán beljebb is merészkedtem ck-ban, és levertünk valami írtó nehezen ölhetõ mobot.
Irtó jót bratyiztunk hibikkel-midikkel.
Aztán egyszer csak vége lett az álombulinak, mert a midik elkezdtek leöldösni minket, illetve egy midi group kezdte, ügyesek voltak, elrontották a bulit jól.
de ez még nem is gond, hanem a létszámlimit
odamegy a guild azt nemtud bemennni, 30an spanolják a teleportört..
ha már event, akkor legyne mindeki számára elérhetõ sztem, tudom túl sokan lettek benbt, de ez azé gázos szvsz
pl nálunk ilyne jól irányzott mobkihalása elõtti 20 seccel törétnõ hibi-albi-midi pbae groupok szopatták anépet, addig mindenki közösen, mob halála elõtt meg aki életbe maradt😛
jah meg midi részröl vot egy laza 50fõs zerg (bár albik is csinálták ha jól halottam), akik szétgyaktak mindekit kérdezés nélkül, állítolag bugos volt, és néha jött 100 környéki rp is egy egy emberért..
mester-hangi: tudjátok a nevem😊, ha bent vagyok ac.be kérdezzetek rá van a hely...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Annyiból még mákunk van hogy 32as szinten egy fire wizut és 40es szinten egy ice (ill. néhai ice mert lvl 46on respecelt a hülye a fasz... nem várta volna meg 50et, áh..) szereztünk be 90% állandónak, paladinunk is volt egy állandó, de most már õ se az :/, Armsmenek 99% pole vagy 2handed, shieldre semennyit se rak (ez valami nép betegség úgyszintén) rengeteg infi akar levelkedni, de azok meg nem igazán férnek be ugyancsak említett pbt-defensive tankot nélkülõzõ grpba... Szal igen ez nem az a 3 chanter 1 buffbot 1 bard 1 manamenta crackbotként és mehet az xp... elég szar, aki hibibe akar-akart valaha karit most csináljon szvsz egy chantert és plelje fel magát amig lehetséges, focus elõre jelzés szerint narancs mobokat ippenhogy megfog a nerfelt focus shield, no persze majd meglátjuk.
zzz
zzz
zzz
Lourker
Lourker
Lourker
Lourker
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Lourker
Lourker
zzz
zzz
zzz
ha meglesz mach 5 megyek oszt fél napig emainbe fogok szaladgálni, szal pryd hibisek nyugodtan logoljatok be ma meg holnap, free rp..😊
tegnap csináltunk egy egy pbae groupit ac-be, én wizim meg chalíd kollega wizije volt ott, 2 45 környéki palát kerítetttünk, egy cleriket, meg ott voltak a picik
láttam már pár dolgot, de volt egy durva pull, amin azé kiakadtam😛
tuskereknél épp mikor mentünk be akemphelyre behuztunk vagy 10 (sztem 15, másik wizi szerint 8, 3iuk ember szerint 10) tasker, piri lila connal 50en, és nem halt ki senki ha jól tom😛
jött 1 bub belõle a 42es minimnek😛
unatkozom, csak azért írok iyleneket..😛
ma este dingeltem hibbi/excan:
Chanteer LittleManachanter: lvl50 manachanter - played 9d 12h
Zzozicckzhxizzckrrk Krrzck: lvl50 nurt. drood - played 7d 12h
Ebbol is latszik hogy pont 2 napot taskoltam
Ja es a druidom egyetlen "Can i get a rez PLZ"-t se kapott 7 nap alatt
Igaz nem is kert

Ha soka er ide a patch lehet megcsinalom mind2ot
De nincs meg igazi stealtherem a minstrelem meg elmegy egy light tanknak, chainban meg 50es slashel. Buffbottal

najó elég bump volt mára
zzz
ha már tesztelni kell a makrót ugye hehe

zzz
zzz
1.65
Correction to 1.65d notes - the bug fix for Savage triple and quad hit rates stated that Savage DPS remained the same. This was incorrect. Savage DPS is lowered by this change.
zzz
resistances.
zzz
de sajna vasárnap utazom és okt. 1 -n jovok...szal utána bármikor...
majd lemegyunk, dobunk egy "üccsit"

Steam: [HUN]Feriggno
Egyszer már felugrom hozzád, mert arra visz az utam majdnem minden nap!
Mester: Egyenlõség stimmel. Életnagyságban.
Lourker