Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
hat tricket is le fogom töltenni amint lejött az american pie 3 , aztán megsassolom aztat is

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hyder_work
háát igen =)

nem gyenge amit mível a srác, és ráadásul nemis magas RR, ez a csúnya az egészben =)

a hattrick -nek a végén, ki van írva, mely RA-k vannak neki meg hasonlók...

szal, valamit nagyon eltalált a gyerek =)

Uberlama
emgnéztem a 2.-t , hát nem kispályás 😄

Jockey
mikor lehet téged elérni telefonon?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hyder
hmmmm, hogy jók-e valamire

ajánlom figyelmedbe:

Hat - Trick - 500mb

Wtf - Quivna - 300 Mb

mind2 video valami elb***tt komoly, ha tudod, mindenképp nézd meg õket, és megláthatod, mire képes egy ranger ha "majdnem" természetfeletti hatalommal bír

Steam: [HUN]Feriggno

Botond
fanatikus emberek(lvl50,9es chanterek) eddig is stereoban tolták :-) sõt volt,hogy fidelt bevették harmadiknak,druidom meg healernek,hogy ne kelljen a bottal bohóckodni :-) aztán 2chanter+2bot+manaeld+druidom kiírtotta sh-t jól,szal kell az a nerf,végre lesz hibibe is tank class....az a hibinerf meg mit takar pontosan,és melyik peccsben van?...str: welcome to the guild btw,zak a héten mondta,hogy beléptél :-)
talán egyszer-kétszer random grpba kapsz inviteot(excalon azok se rosszak tegyük hozzá, de rp-farmra ne számíts).

Focus shieldrõl azt mondják hogy nerf után (1.65, kb 3-4 hónap mire ide ér szvsz 😊 hogy narancs mobot se tud úgy megtartani, hogy a saját gazdi pbaoezhesen, ha van 2nd nuker akkor asszem narancs piri mobokat még elbírja, de azon felül már nem. Ez nem tény, csak errõl pletykál a nép (az isten adta nép) 😊

zzz

zippofcy
Nem folytatom mer a vegen a hazai politikai helyzetet kapjuk eredmenyul

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
A buffok meg az egbol hullottak

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Ez is biztos csak a szokasos tulzas ... igazabol AFKn uldogelt APK elott, a champion meg NS volt aki bePAzta, az IPt meg csak kepzelte

zippofcy
Csinaltam egy rangert, csak hogy hasznaljam a /lvl t ha mar lett 50es karim azon a szerveren is
Jok a rangerek vmire? Vagy maris torolhetem mer a pure tank buffbotos grpok kozott semmi eselye nemi RP szerzesre?
Ja es nem tudja valaki hogy az a patch lesz itt is a kovetkezo amiben nerfelik az FSt vagy lesz meg elotte masik is? Ha igen akkor mikor varhato? Ha nem akkor is

"by using AP2 I killed a buff botted mercenary (mersain) and he even used IP. (I was neither buffbotted nor used IP). it rocks" - Lurikeen Champion : xxx

^^

zzz

és a meele resists debuff procokkal mi a helyzet?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Uberlama
mielõtt teljesen elélveztek az uj dropoktol olvassátok el a hivatalos honapon a magyarázkodást és hogy miért is fogják már most nerfelni ezeket és hogy pl a melee 20%resist+ is csak 26%ig él és felülirja nem hozzáadódik stb 😄

AngeLujo
Ha ezekkel az itmekkel nem csinálnak semmit (mondjuk nem törlik õket a francba), még jobban fel fog borulni az eddigi "rend" és el tudom képzelni hogy sokan emiatt a baromság miatt fogják hanyagolni a játékot...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Ja és vannak még über vestek is 50% body proc-cal ami a resistekhez még hozzáadódik. Olyanról is olvastam, hogy van olyan angeled dagger ami +20% all meele resistet ad ami az alap resistekhez hozzáadódik.
Sok siker kivánok nektek az ilyen infi vagy NS,SB-kel való találkozáshot amikor 1 ütéstõl elfekszik mindenki.😊

Valaki olvasta már miket tudnak a dropok amit az eventen droptak a bossok?
pár példa
1h Axe 8 axe 18 con 18 qui -50%slas resists proc
1h Hammer 8 hammer 18 con 18 qui -50% crush resists proc
HtH Claw 8 hth 18 con 18 qui -50% trust resists proc
Ha proc aktiválodik akkor ezekkel az egykezes fegyverekkel 600 dmg lehet ütni kb, legalábbis ezt irták. Most ugye a savage ha a proc bekapcsol 1bõl és 1 quad hit-tel kezd akkor az 2400 dmg és egybõl meghal bárki legyen is az.

Tiffa
Az én véleményem a tegnapi eventrõl, hogy nagy ötlet. Miután elõször nem jutottunk be, kicsit elszontyolodtam, de késõbb újrapróbáltuk és nagyon tetszett.
Elõször azt totál meglepõdtem amikor a nagy fps lagtól egyszer csak egy midicsorda közepén találtam magam, megszeppentem kissé, integettem, de nem bántottak, azért gyorsan visszafutottam a fiúkhoz. 😊
Aztán beljebb is merészkedtem ck-ban, és levertünk valami írtó nehezen ölhetõ mobot.
Irtó jót bratyiztunk hibikkel-midikkel.

Aztán egyszer csak vége lett az álombulinak, mert a midik elkezdtek leöldösni minket, illetve egy midi group kezdte, ügyesek voltak, elrontották a bulit jól.
Jockey
kurva jó lehetett volna ha nálunk nem gakyták volna agyba fõbe egymást az emberek.
de ez még nem is gond, hanem a létszámlimit
odamegy a guild azt nemtud bemennni, 30an spanolják a teleportört..
ha már event, akkor legyne mindeki számára elérhetõ sztem, tudom túl sokan lettek benbt, de ez azé gázos szvsz
pl nálunk ilyne jól irányzott mobkihalása elõtti 20 seccel törétnõ hibi-albi-midi pbae groupok szopatták anépet, addig mindenki közösen, mob halála elõtt meg aki életbe maradt😛
jah meg midi részröl vot egy laza 50fõs zerg (bár albik is csinálták ha jól halottam), akik szétgyaktak mindekit kérdezés nélkül, állítolag bugos volt, és néha jött 100 környéki rp is egy egy emberért..

Jockey
jah, a kritikus szint 30-40 között van
mester-hangi: tudjátok a nevem😊, ha bent vagyok ac.be kérdezzetek rá van a hely...

Hangianix
Ofc, csak az xp grp-ba. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Nemsokara 40-es lesz theum (cupp Tiffaek), ha kell a grp-ba, akkor tudod a nevem 😄

miért nem csináltok ti grp-t 4en akkor legalább ti válogathattok embereket. Nagy kínok árán juttunk fel 44-47re, de igazi nagy szopás még 36-40ig volt. Nem is a pl a legnagyobb baj AC-ben hanem a grp karik teljes hiánya :/ (paladin nagyon ritka 😞 nem tom miért lehet kifogytunk egy pally mentes idõszakot de ez van - pbaoe nuker azért jobbára akad...pbt is 2-3 naponta van). Mondjuk caster hiány érthetõ, de hogy defensive tank egyáltalán nincs (vagy hybrid), mercbõl viszont elég szép szám van, ami szép és jó de nem az igazi tank pvere pbt nélkül szvsz)

Annyiból még mákunk van hogy 32as szinten egy fire wizut és 40es szinten egy ice (ill. néhai ice mert lvl 46on respecelt a hülye a fasz... nem várta volna meg 50et, áh..) szereztünk be 90% állandónak, paladinunk is volt egy állandó, de most már õ se az :/, Armsmenek 99% pole vagy 2handed, shieldre semennyit se rak (ez valami nép betegség úgyszintén) rengeteg infi akar levelkedni, de azok meg nem igazán férnek be ugyancsak említett pbt-defensive tankot nélkülõzõ grpba... Szal igen ez nem az a 3 chanter 1 buffbot 1 bard 1 manamenta crackbotként és mehet az xp... elég szar, aki hibibe akar-akart valaha karit most csináljon szvsz egy chantert és plelje fel magát amig lehetséges, focus elõre jelzés szerint narancs mobokat ippenhogy megfog a nerfelt focus shield, no persze majd meglátjuk.

zzz

de de de, dfbe próbáljuk majd meg utsó 1.5 szintet megcsinálni (49en questek és ha a végén még mindig nincs ding , akkor valszeg seal farm), de mondj egy idõpontot nektek mikor jó és akkor tali mehetne (kivétel most szombat, mert 90% hogy nem leszek itthon)

zzz

én rád mondom hogy faszláma, baj?

zzz

k.

Lourker

Hát ac egy-ban egy van egy dolog ami nem tetszik.50%-k lvl50 karival pl'el. A grpok nagyrész 42+ playereket invitol meg és mivel nincs grp nem lehet 38-42 csinálni semmit ha nincs szerencséd.

Lourker

Tiffa
Korán léptél cica, meguntad AC-t? 😞
Loch/Traia/Derric/Septina volt a 4 albi.

Lourker

4 albi votl és eclipse ppl.

Lourker

Hangianix
Kiket vettetek be? En csak Loch-rol tudok. Ugye, milyen konnyu xp-zni nalunk? 😞

Na oszlik a grp szvsz, van egy két figura akit nem kellett volna bevenni(természetesen albik közül:p) hanem hibi guildbõl kellett volna több embert hívni ,de már késõ.

Lourker

nekem is ilyen grp-ok kellenének:p

Lourker

Jockey
hát vagy féléve már ice vagyok, nem sokáig voltam fire, bár most megint gondolkozom rajta, runiztam picit midibe, oszt bejöttek azok a boltok, mondjuk nagy rvr-n nemtom mit sebez

mesterék hányasok vagytok, elvileg már rég lekellett volna minket hagynotok, vagy már rr4-5 a cél? 😛

zzz

47.25 közbe ^^

zzz

respecceltél icera?

zzz

Jockey
csip csirip, 2,5 bub és mach5s lesz a aminim😊
ha meglesz mach 5 megyek oszt fél napig emainbe fogok szaladgálni, szal pryd hibisek nyugodtan logoljatok be ma meg holnap, free rp..😊
tegnap csináltunk egy egy pbae groupit ac-be, én wizim meg chalíd kollega wizije volt ott, 2 45 környéki palát kerítetttünk, egy cleriket, meg ott voltak a picik
láttam már pár dolgot, de volt egy durva pull, amin azé kiakadtam😛
tuskereknél épp mikor mentünk be akemphelyre behuztunk vagy 10 (sztem 15, másik wizi szerint 8, 3iuk ember szerint 10) tasker, piri lila connal 50en, és nem halt ki senki ha jól tom😛
jött 1 bub belõle a 42es minimnek😛
unatkozom, csak azért írok iyleneket..😛

Hyder

zippofcy
Ja telleg ha mar itt vagyok:
ma este dingeltem hibbi/excan:
Chanteer LittleManachanter: lvl50 manachanter - played 9d 12h
Zzozicckzhxizzckrrk Krrzck: lvl50 nurt. drood - played 7d 12h
Ebbol is latszik hogy pont 2 napot taskoltam
Ja es a druidom egyetlen "Can i get a rez PLZ"-t se kapott 7 nap alatt
Igaz nem is kert

zippofcy
Mivel egy chanterrel fogom PLeztetni lvl20tol 50ig ezert PvE egyaltalan nem erdekel
Ha soka er ide a patch lehet megcsinalom mind2ot
De nincs meg igazi stealtherem a minstrelem meg elmegy egy light tanknak, chainban meg 50es slashel. Buffbottal

LOWERED

najó elég bump volt mára

zzz

Savage DPS is lowered by this change.

ha már tesztelni kell a makrót ugye hehe

zzz

typo rulz

zzz

Megkezdõtött...

1.65

Correction to 1.65d notes - the bug fix for Savage triple and quad hit rates stated that Savage DPS remained the same. This was incorrect. Savage DPS is lowered by this change.

zzz

- Spell resists from realm abilities are now displayed and applied seperately to the character, which should reduce some of the extreme cases of very high
resistances.

zzz

Hyder
várlak szeretettel

de sajna vasárnap utazom és okt. 1 -n jovok...szal utána bármikor...

majd lemegyunk, dobunk egy "üccsit"

Hyder: sorry hogy nem vettem észre, nem fórumozok túl gyakran. Daoc megvan még vhol, lehet, hogy le kéne söpörnöm róla a port?
Egyszer már felugrom hozzád, mert arra visz az utam majdnem minden nap!

Mester: Egyenlõség stimmel. Életnagyságban.

Kryn= Chris vagy vmit keverek?:p

Lourker

Hyder

bogárkám, már a Lion... fórumban is rádszóltam, de ugytûnik nem nézted

nyomod még daocot? vagy eladtad?