Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz
hero kap grpot és ennek köszönhetõen emainba is speedel megy ami hosszú távon nagyon sokat számít, lassan jön chanter nerf is ami lehet elbasssza fókusz pullt jól, szal talán még grpot is kapsz 40+ felett heroval, ami nsel valszeg nem fog menni. + ns a legszarabb stealther (köztudott és tapasztalat), hero meg egy elég ütõs tank szvsz, na kb ennyi.
zzz
Láss csodát a sub page-n a JÓ e-mail címem van regisztrálva és mégse voltak képesek elküldeni idõben csak hosszas levelezés után.
De tanacstalan vagyok hogy pure tankot, vagy pure stealthert csinaljak-e. Marmint LW hero vagy egy NS johet szamitasba. Azert pont ezek mert ilyen karijaim meg nincsenek egyik realmba sem. Szerintetek melyik a jobb RvRben?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz
zzz
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
maúgy azt a dd shout-t nem vágom, most egy alancsonyabb dd-t raknak fel mininél 50re, vagy ott lesz egy uj shoot, nagyobb damage-l?
mincer, mercenary, arms-merc inc szerény kis guildünkbe már csak a pala hiányzik 😄 (senkit se érdekel, de viszi atopicot felfelé😄
zzz
viszont a keep változtatások tetszenek nem lesz olyan egysiku leverem 2 kaput ugy hogy pbaoet kikerülöm majd felzergelek és kihalok vagy lenyomom mint a bélyeget cimû keepcsaták kissé megváltoznak remélem.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
Tafay: goa csak a szervereket bassza meg, nerfosztag az mythicé 😄
zzz
zzz
zzz
ez midikre is igaz, épp végeztünk xpvel gondultuk kinézünk odinsba(szombaton volt asszem)... hát ha nem volt 15fg midi akkor semennyi 😄
zzz
zzz
pl az ilyen insta mez useless, csak biztonsági, meg egyéb dolgokra..😛
mint albi group most találkozni fognak egy rakat skill és ra-l insta részröl (inste mezz, stun,shámi insta sebztõ ae root, chanterpetek, savage groupik 3 healer-l, valamit tesztelhetik az 1850es range óriási elõnyét is, szal az összes interuptoló instenfa...át..😊
zzz
megéri hááát
igen, vannak magyarok szerintem sokan, csak kisebb-nagyonn csoportokban elszórva szerver / realm szinten
iszonyatmegabrutálhajletépõsenuberfasza a game
ha nem bot-ozol akkor sztem 56k is elég, csak kicsit lassabban tölt, de egy alap ISDN 1 accal már elég neki
sok sikert a kezdetekhez

kérek infókat
csak azért írtam be mert lent volt a topic😛
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Én egy hónapot fogok kapni bibibi, ha majd egyszer eszükbe jut hosszas levél váltásunk után nem csak azt válaszolni, hogy nyugi baby küldjük a pass-t, hanem végre el is küldik a mocskok.
csak nekem nem mennek az EU szerverek???
bakker, mindenm lehalt...mi a rák lehet

Steam: [HUN]Feriggno
zzz
zzz