Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nini, milyen kedves régi ismerõsök. 😊

Hyder

Steam: [HUN]Feriggno

Tafaya
Ja csak cabanak nincs mellette jo pet meg pbaoe amit valaszthat, nearsight-ot nerfeltek, most nerfelik a resist debuffot (ez gyengiti a body-t es a spirit-et), es nerfelik a focus shield, ez meg a mattert. Szep atfogo nerf, marad az ae dot, ami sebez jo esetben 100 korul az allat resistek miatt, a petek sm es enchanter petekhez kepest benak. Annak idejen sokan azt mondtak hogy a veg kezdete az lesz amikor a cabat nerfelik. Hat remelem meggondoljak magukat Mythiceknel.

Én nem olvastam ilyet, hogy Baod-ot nerfelték volna.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Rosszul látod, ugyanis a pet focus dmg shielden változtattak és ez mind3 realmben megtalálható.

Uberlama
mit miért hogyan mi van ? 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

/cheer

zzz

lol attól függ mit akarsz, én lw-herot csinálnék. (de csak slamel, slam nélkül grpod nem nagyon lesz az fix)

hero kap grpot és ennek köszönhetõen emainba is speedel megy ami hosszú távon nagyon sokat számít, lassan jön chanter nerf is ami lehet elbasssza fókusz pullt jól, szal talán még grpot is kapsz 40+ felett heroval, ami nsel valszeg nem fog menni. + ns a legszarabb stealther (köztudott és tapasztalat), hero meg egy elég ütõs tank szvsz, na kb ennyi.

zzz

Jockey
na végre

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Tiffa
Valszeg a nagy többséget nem érdekli, de azért megosztom veletek, hogy a GOA-nak sikerült elküldeni nekem az új passwordöket csaknem egy hónap után.

Láss csodát a sub page-n a JÓ e-mail címem van regisztrálva és mégse voltak képesek elküldeni idõben csak hosszas levelezés után.
zippofcy
Lassan itt lenne az ideje elinditani az uj hibbi karimat. Asszem ez mar telleg az utolso lesz
De tanacstalan vagyok hogy pure tankot, vagy pure stealthert csinaljak-e. Marmint LW hero vagy egy NS johet szamitasba. Azert pont ezek mert ilyen karijaim meg nincsenek egyik realmba sem. Szerintetek melyik a jobb RvRben?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

hibik jól jártak most.... nerfelik chantert, baodot, resist debuffokat, GG sok sikert melee grpok ellen szép lesz

zzz

jah 😊 /respec polearm imo 😄

zzz

Tafaya
ja, cserebe elkurtak a polearm styleokat 😊 valami valamiert

Tafaya
igazad van

go Mythic go! \o/

Jockey
mi az allakhamaz pontos webcíem?

Jockey
amúgy ujítanaka bg-n, uj terep, rahh, kivi vagyok..😊

Jockey
hát pedig pala kéne egy melee groupba, bár abbol sztem tudtok fogni 200at pk-l😊
maúgy azt a dd shout-t nem vágom, most egy alancsonyabb dd-t raknak fel mininél 50re, vagy ott lesz egy uj shoot, nagyobb damage-l?

remélhetõleg 😊

mincer, mercenary, arms-merc inc szerény kis guildünkbe már csak a pala hiányzik 😄 (senkit se érdekel, de viszi atopicot felfelé😄

zzz

Uberlama
ja theu mez is 1500 lesz végre 1.5 év után , és azt irják bugfix ROFL...

viszont a keep változtatások tetszenek nem lesz olyan egysiku leverem 2 kaput ugy hogy pbaoet kikerülöm majd felzergelek és kihalok vagy lenyomom mint a bélyeget cimû keepcsaták kissé megváltoznak remélem.

Hangianix
Na, csak sikerult 2 ev alatt a stunt felhozni 1000-rol 1500-ra. (Igazsagtalanok lennenk, ha nem tennenk hozza, egy ideje mar 1350)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

már látom a 2handed armsman hegyeket, back based snare style és erre jön egy 7seces stun style, elég kafa szvsz 😊

zzz

álarcos even 😊)

Tafay: goa csak a szervereket bassza meg, nerfosztag az mythicé 😄

zzz

ja de én állarcos hibi vagyok albionba : )

zzz

Tafaya
Ja, ha jol lattam nerfelni akartak az enchantert, de hogy ne sirjon a szajuk a cabalistat es az sm-et is nerfeltek. Go GOA go!!

zzz

<a href="http://www.camelotherald.com/more/1056.shtml">1.65 elég érdekes dolgok, kevés a nerf tho</a>

ez midikre is igaz, épp végeztünk xpvel gondultuk kinézünk odinsba(szombaton volt asszem)... hát ha nem volt 15fg midi akkor semennyi 😄

zzz

Hyder

azért túlzásokba ne essünk

Nem 4 ember fog hozzátok csatlakozni hanem 40. Alboknak 40 ember jelent kb 1 fg-ot..)

Tapasztalat akkor lesz ha hozzánkcsapódik még egy 1 mincer 1 pala és még 2 tank + theurg/tank, mert 4en nem hiszem hogy mi lennénk emain császárai 😄

zzz

AngeLujo

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Jockey
k, de én a hibihez szokott srácokéra vagyok kivi😊
pl az ilyen insta mez useless, csak biztonsági, meg egyéb dolgokra..😛
mint albi group most találkozni fognak egy rakat skill és ra-l insta részröl (inste mezz, stun,shámi insta sebztõ ae root, chanterpetek, savage groupik 3 healer-l, valamit tesztelhetik az 1850es range óriási elõnyét is, szal az összes interuptoló instenfa...át..😊

Hyder_work
bogárkám, tudunk páran mondani rvr tapasztalatokat vagy 1,5 évrõl visszamenõleg

Jockey
no tessék hajtani, hallani szeretném az elsõ tapasztalatokat rvr-l😊

46.5 😞 kicsit befagyott az xpzés, remélhetõleg 50 meglesz ezen a héten végre , need fukin proper rvsr ffs : ))

zzz

Hyder_work
dombor kártyával simán tudod NETen fizetni
megéri hááát
igen, vannak magyarok szerintem sokan, csak kisebb-nagyonn csoportokban elszórva szerver / realm szinten
iszonyatmegabrutálhajletépõsenuberfasza a game
ha nem bot-ozol akkor sztem 56k is elég, csak kicsit lassabban tölt, de egy alap ISDN 1 accal már elég neki

sok sikert a kezdetekhez

Jockey
rock kollegák hogy állnak már az albi gank group-l?😊
kérek infókat

Hyder_work

Jockey
40es lett a minstrelem
csak azért írtam be mert lent volt a topic😛

Hangianix
Mar megszoktak toletek a zerget 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tafaya
Basszus osszejon tegnap egy AoD stealth zerg, HW mmg-nel 4x oltuk meg Belxaviert es meg egy nyamvadt BW whine topicot se kapunk, ez mar a hanyatlas kerem.

bump bazeee

zzz

Uberlama
nekem 2.5 kellett 50hez amikor elkezdtük, és még csak a coin jött : ) pedig 50 után még1 kört mentem

AngeLujo
Roahdjon meg az a quest... 3. körnél meglett minden a necrómnak és így csak 1.2 bubi körül jött belõle...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
gihi nekem tegnap hajnalba meglett az 50 a sorcimnak 😊 thx to Lost stone of arawn quest, ami szép és jo de vagy 10 fordulóbol csak a gem jött, nincs nyaki : (

Tiffa
Úgy emléxem írták korábban, hogy leállítják a servereket az összes sub pass kipostázása után, de nem tudom ellenõrizni, mert nem megy a DAoC Home, és rémlik, hogy ezért kaptok majd két napot ingyen.
Én egy hónapot fogok kapni bibibi, ha majd egyszer eszükbe jut hosszas levél váltásunk után nem csak azt válaszolni, hogy nyugi baby küldjük a pass-t, hanem végre el is küldik a mocskok.
Hyder
miaaa????

csak nekem nem mennek az EU szerverek???

bakker, mindenm lehalt...mi a rák lehet

szerencsére nekróval való lvl 20-24es bot és alt huzogatás felenged egy picit :d

zzz

3.7 level kell 50ig bvaaaaaah de kurvára utálok xpzni4!! árgh😞

zzz