Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap kinyirtam 1 RR6os palát Kameleo summ SMével.😊
Jó az a 85% snare amit a pet tud. Ráadásúl ki se lehet purgezni. A 2 slamet meg védte az kis peti.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Uberlama
tegnap szépen egyetértettünmk ugy kb alliance szinten, hogy aki azt mondja hogy a savaget nem kell nerfelni az egy rp whore seggdugo 😄 Neharagudj amikor a 2h savage odamegy egy tankhoz illetve 2 mert 1 grpba 3 van és assistolnak, és 2 ütés/fõ a 2300hps tank és akkorát ütnek mint egy pole armsos srác slashel platre de fele annyi idõ alatt , akkor tudod vmi nem tiszta már. 1 fgvel 3 healer+3savage grpot még balance grpal is csak szerencsével versz le. ha leversz. ezek a tapasztalatok. tegnap a sokat ajnározott albi melee tank grp, fade és co. szal õk ugy buktak el egy 3savage+3healer (mind3 savage 2h) grptol hogy öröm volt nézni. voltak pbuckék is (viszajöttek) õk is elhasalnak ezektõl. na lolfidel játszál már albi oldalon is casterként mondjuk, vagy clericcént nem balance high rr grpba, megnézem mennyi idõ kell hogy te is azt mondd: NERF SAVAGE!. szvsz 2 nap max.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Látva a játék hiányosságait most csinálnom kell 1 BD-t absorb botnak.

Ajánlom mindenki figyelmébe AF +75 charge-t. kb +10% absorbot ad. Ja és mint praktizáló gyógyító nagyon nem szeretem a snares újításokat BM,Merc-nél. Így legalább már el se tudok futni és ki se lehet purgezni.BoF-ra az RR10es Berzerker üt 30+30at és még albik sornak, hogy nerfelni kell savaget.
A PR healer RA meg csak az szerint jó aki nem használta, ugyanis az 1 dolog, hogy instant feléleszt valakit de azt a valakit ki is kell jelölni elötte+sprintelni+gyógyítani+qb váltani és eddige már be is stunnoltak majd szépen meg is haltál. Ha csak 2 healer van a csapatban akkor kivitelezhetetlen.

Hat akkor futkarozz crim/emain kozott 10 percente+kihalas 😊
Uberlama

Jockey
hess hess😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Uberlama
látnád néha Khurt hogyan ir , na az nem laza 😄DD

és ha odinsba vagy hadriansba mész? 😊

zzz

Szerintetek kevés Crimtõl a 10 perc. max 2 perc amíg eljutsz amgig, ugye ott vagy te nyirsz ki valakit vagy õk nyirnak ki téged. Itt van 8 perced gondolkodni, hogy mi legyen. Szerintetek kevés szerintem meg nagyon sok idõ az NS-es tapasztalataimból ítélve.

Már csak azt nem tudom, hogy CMben mit focus shieldeztek ugyanis sárga,nari mobok 1 csapatnak igencsak gyér xp. FS-del meg lassú is.Jó xpt szeretnél ott akkor a vein golemeket kell irtani mindeféle FS nélkül. Pettel meghúzól 5-8 at és passzívba rántod vissza a petet majd 3 varázslatból szétbombázod õket. ehhez mana crack se kell csak 1 buffbot a háttérben és mivel, hogy csak 2en vagytok a csapatban így az xp is jó.

zippofcy
10 percenkent max a budira rohangal az ember, de akkor mar eleg nagy gaz van

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
lvl38 vagy 39 a rangerem, nem is tudom mar pontosan, 3 napja csinaltam asszem, azota minden PL grpba meghivatom magam CMben az 50es buffbotommal
De hogy milyen lesz fogalmam sincs, meg semmire nem raktam pontot. Lehet nem is fogok, akkor atspeccelni se kell RvRezni meg mindig tudok az 50es buffbotos manachanteremmel vagy a szinten 50es buffbotos minceremmel (50es slash, pet ugyse jo semmire, bar lehet respeccelni kene stealthre ) annak meg IPje is van, meg SCje meg mittomenmije, igaz videot meg nem csinaltam vele, de RP stealingben a legjobb kari szvsz, csak mindig olyanra kell menni akinek max 1/3ad hpja van aztan egyszerre utes meg a 2 DD Igaz csak zergben mukodik, de hat mi nem? Na megyek aludni mert mindjart leesek a szekrol. Azert lassan RvRezni is kene mar, de mit tegyek ha a masok elleni jatek CSben erdekesebb Ja a sok focus grpolas kozben ugy hallottam hogy a nerfelt FSel sincs gaz, csak kell hozza egy menta a HoTal vagy mivel ... vmi healing dot vagy olyasmi es megfogja a mobokat. Kovi patchben majd azt nerfelik biztos, szoval mentat mar ne csinaljon senki. Mindenesetre en idoben szoltam

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

lehet, de hogy én nem rohangálnék 10percenként buffért sehová, na az is biztos, fõleg egy jó kis apk kemp közbe ^^

zzz

A shamanommal már 3x respeceltem tehát nem lehetetlen az.😊

2 platsért kb 500 töltetet tudsz ujratölteni. Na most ha hetente az 500 töltet használása közben legalább 200x sikeres is vagy akkor az majdnem 200k rp hetente. Én az SM-mel 1 plat tudok csinálni 1 óra alatt. 1 buffbotos ijásszal szerintem min 400g lehet óránként csinálni.
Játékosa válogatja vagy a path-et felviszed és akkor a többi lesz gyengébb vagy 2p/hét vagy 1 enchantmentes enchanter Crimbe.😊
Ha én rangert csinálnék ilyen lenne:
Stealth 35
Celtic Dual 15
Piercing 50
Recurve Bows 40
Path 16
és luriken lenne.

50 piercing a max WS miatt, hogy közelharcban is tudjak az infik ellen valamit.

Botond
buffbotnak speccel druiddal prydwenen mota4ig jutni?felejtsd el :-D
asszem 1 vagy 2 / p megy el recharge hetente, de tényleg jów.

zzz

Az jobb, hogy kimész 15 perc alatt és amgnél meghalsz és ezt csinálod 15 percenként?😊

Tehat akkor 10 percente rohangalsz crimhez a dmg add miatt.
Na, persze 😊
Vagy az új keep változásoknak köszönhetõen 1 enchanter enchantment vonallal Crimben.😊
A lelel 30-nak köszönhetõen 4 szintet felnyomsz rajta és 34en ott a 7.9es dmg add 10 percre.
Crimtõl meg nincs messze amg, mert ugye tvább már nem is kell menned.😊

Hát, talán 1 11dps dmg add charge a kesztyûben megoldja ezt a problémát is.

bah capelnem kéne lurimat, buffbotot felhozni 50re mota3-4re és csinálni egy múvit hogy ki a fasza gyerek 😊

zzz

második movibe 4.2es galladoria piercer nyomja mig az elsõbe vagy 3.5 rapier vagy 3.0 angled dagger van , elég sokat számít az is, de ezt a movie nem taglalja asszem.

zzz

hmm, de mota3 buffal + pf dmgaddal nem jobb a dmg mind dmg add nélkül?

zzz

Ha õ buffbottal nyomta akkor a 16 path szerintem is elég.Igy már érthetõ, hogy a bow és CD miért olyan magas.
Dmg addot elveszted de cserébe aott a druid attack speed buff ami MotA3-mal +27% gyorsulást ad. Szerintem az õ spec-e nagyon jó 1 buffbottal.

Hangianix
Nekem is kellett volna videot csinalnom a jo pillanataimrol, pl. amikor a gimp smiteremmel kioltem 3 ns-t. 😊 Bar szerintem 2 nem volt 50-es, mert tul jokat sebeztem es csak RR2-k voltak. 😊 Vagy amikor Mill-t lenyomtam RR4 koraban. 😊 Tenyleg, Mill most Pry/Hib?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

44 piercing
36 path
35 stealth
35 bow
11 cd

vagy a nagyon melee orientált dudeoknak

pierce 44
path 46 (ver2. 36)
bow 27
stealth 30
cd 11 (ver2. 30)

Az emberek meg azt hiszik el amit látnak mindig is igy volt, csinálsz egy moviet hogy hentelgetsz orba szájba, akármilyen speccet irhatsz a végére elfogják hinni hogy azaz isten :😛

zzz

jock ha blade vagy akkor 39 blade kötelezõ, már csak azért is mert fire blade - spectrum blade anytime - attack speed debuff-t ad és messze jobb mint a cd line stylejai szvsz.

zzz

játsz egy celtic dual class és rájösz hogy a melee rangernek nem kell cd :d

zzz

Hangianix
Melee ranger a meno, ha valaki meg be is mergezi a fegyvereid, akkor barkit megolsz.

Hangianix
Batyam meg 35-oson Isen Vakten lett (kijarta mindharom bg-t), na most jonnek ra az inseges idok rp szempontbol 😞

Tafaya
Nem nagyon RvR-ezek mostanaban, de gyere 😊

Botond
vw-rõl jut eszembe btw,hogy egyszer alliancén spammoltunk egy dude-al,hogy vw ilyen jó meg olyan király,õ meg sírt,hogy neki is van,de ez suxx meg az,mire vki beszólt,hogy milyen vw,mondtam,hogy Bora õ meg mondta,hogy k,neki hondája van btw,aztán beszéltünk tovább az eredeti csávóval,és vagy 10 perc után szólt a másik srác,hogy jaaaaaaaaaaa nem volkswagen bora,hanem valewalker a vw? LOL
Botond
Tafaya láttad?megkaptuk /level 30at :-) hamarosan 30as vw formájában visszatérek :-)
zippofcy
Akkor szerinted mi a jo spec? A class forumokon ezt irjak a legjobbnak ... parszaz / parezer / parmillio ember csak nem tevedhet (vagy akkor tevedes volt a kommunizmus/ nemzetiszocializmus/ demokracia is ??? )

zippofcy
Miota oprendszer van a telefonomon azota leginkabb soha vagy inkabb attol fuggoen hogy ki hiv eppen

Hyder
és most ezt miértis nekem mondod?

csak leírtam, hogy a krapeknak mi a specce...

hát szerintem meg elég meredek dolgokat mível

Steam: [HUN]Feriggno

<< Warder >> is meglett, juhéj ! 😊

zzz

ja ding 48 😊

zzz

29+16 celtic dualnak semmi értelme sincs, tested.
ns 30+15 cd volt, most 8-10+15 és nem látok túl nagy különbséget. (dualistic reflexes rulz)

Pathfindingot elhagyni 40bow-t ismét faszság (35 rapid fire simán elég, rf2 csak kevesebb endet eszik, semmi értelme sincs). A bt átlövõ lövés 2 is 40es spec asszem, na annak sincs túl sok értelme mivel 2 kézen meglehet számolni hány theurg-runemaster van kint emainba. Self dmg add nagyon sokat számít, balancolja dotot és debuff okozta dmg csökkenést. Szép a videó, de legtöbb solo fightba purge v. ip wasted (amikor az enemy nem rr3as volt pl😊, szal nem tom... én tuti nem speccelném igy a rangeremet, igaz én csak egy rr5 n00b vagyok.

Mersain: roflmao, you are teh best! xDD

zzz

szar a spec és nem csinál "hûdenagydolgokat", capelt buffolt ranger, jobb specel talán még jobbakat hentel.

zzz

AngeLujo
Na ez a durva hogy valaki a saját karakterét owerpowerednek tartja :p
Mondjuk nem mondom, merc is durva és 1v1-be bd-n kívül nem nagyon áll meg elõttem semmi, hiába vagyok low rr. 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Mersainnak: I have a lvl50 h2h kobold savage, i rarely play him nowadays. He is 6l6 and have determination, self-end, purge, ip, better evade than infils etc. Its real silly how good they are, only way to kill me is by having 3-4 decent tanks chasing me. If i get slammed and purge is down, my life goes down quick - if not, i purge and usually evade most strikes from behind.

But, i think mids would be the worst realm by far if the Savage didnt exist. Hopefully the nerf in 1.65 will balance them some. As it is today the damage output combined with the sick evade-rate, just makes them too good.

I play/have played all 3realms very frequently and it really helps your view looking at the balance of DAOC.

Oki elhiszem meg nekem mindegy Daoc-nak a grp vs grp a lényege igazán nem az hogy ki mit tud soloban szvsz.

Lourker

Hyder
ez nem DAoC movie, de ezt a sebességet bármelyik "bard, mincer, skald" megirigyelheti

csak 3 mega, mindenkinek melegen ajánlom, öveket becsatolni és lássuk: HUBAZZ

Hyder
megnéztem a speccét:
34+16 st, 44+16 pierce, 0+5 blades, 16+5 pathfinding, 40+16 recurve bow, 29+16 celtic dual

RR6L4

RA: aug conc 3, FA 2, IP, Purge, TS

és ennyi, mégcsak nemis "annyira" high RR

Megnéztem mikor írta és már jó régen 5 hónapja kb:p
De Malevo csak elvétve van buffolva ha szolozik az tuti

Lourker

Malevo.

Lourker

Uberlama
ja igen mennyi RR a srác mert nagyon alázza az RR5+ stealthereket 😄