Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó az a 85% snare amit a pet tud. Ráadásúl ki se lehet purgezni. A 2 slamet meg védte az kis peti.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
A PR healer RA meg csak az szerint jó aki nem használta, ugyanis az 1 dolog, hogy instant feléleszt valakit de azt a valakit ki is kell jelölni elötte+sprintelni+gyógyítani+qb váltani és eddige már be is stunnoltak majd szépen meg is haltál. Ha csak 2 healer van a csapatban akkor kivitelezhetetlen.
zzz

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
De hogy milyen lesz fogalmam sincs, meg semmire nem raktam pontot. Lehet nem is fogok, akkor atspeccelni se kell
RvRezni meg mindig tudok az 50es buffbotos manachanteremmel vagy a szinten 50es buffbotos minceremmel (50es slash, pet ugyse jo semmire, bar lehet respeccelni kene stealthre
) annak meg IPje is van, meg SCje meg mittomenmije, igaz videot meg nem csinaltam vele, de RP stealingben a legjobb kari szvsz, csak mindig olyanra kell menni akinek max 1/3ad hpja van aztan egyszerre utes meg a 2 DD
Igaz csak zergben mukodik, de hat mi nem?
Na megyek aludni mert mindjart leesek a szekrol. Azert lassan RvRezni is kene mar, de mit tegyek ha a masok elleni jatek CSben erdekesebb
Ja a sok focus grpolas kozben ugy hallottam hogy a nerfelt FSel sincs gaz, csak kell hozza egy menta a HoTal vagy mivel ... vmi healing dot vagy olyasmi es megfogja a mobokat. Kovi patchben majd azt nerfelik biztos, szoval mentat mar ne csinaljon senki.
Mindenesetre en idoben szoltam 
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz
Játékosa válogatja vagy a path-et felviszed és akkor a többi lesz gyengébb vagy 2p/hét vagy 1 enchantmentes enchanter Crimbe.😊
Ha én rangert csinálnék ilyen lenne:
Stealth 35
Celtic Dual 15
Piercing 50
Recurve Bows 40
Path 16
és luriken lenne.
50 piercing a max WS miatt, hogy közelharcban is tudjak az infik ellen valamit.
zzz
Na, persze 😊
A lelel 30-nak köszönhetõen 4 szintet felnyomsz rajta és 34en ott a 7.9es dmg add 10 percre.
Crimtõl meg nincs messze amg, mert ugye tvább már nem is kell menned.😊
zzz
zzz
zzz
Dmg addot elveszted de cserébe aott a druid attack speed buff ami MotA3-mal +27% gyorsulást ad. Szerintem az õ spec-e nagyon jó 1 buffbottal.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
36 path
35 stealth
35 bow
11 cd
vagy a nagyon melee orientált dudeoknak
pierce 44
path 46 (ver2. 36)
bow 27
stealth 30
cd 11 (ver2. 30)
Az emberek meg azt hiszik el amit látnak mindig is igy volt, csinálsz egy moviet hogy hentelgetsz orba szájba, akármilyen speccet irhatsz a végére elfogják hinni hogy azaz isten :😛
zzz
zzz
zzz

vagy inkabb
attol fuggoen hogy ki hiv eppen 
csak leírtam, hogy a krapeknak mi a specce...
hát szerintem meg elég meredek dolgokat mível

Steam: [HUN]Feriggno
zzz
zzz
ns 30+15 cd volt, most 8-10+15 és nem látok túl nagy különbséget. (dualistic reflexes rulz)
Pathfindingot elhagyni 40bow-t ismét faszság (35 rapid fire simán elég, rf2 csak kevesebb endet eszik, semmi értelme sincs). A bt átlövõ lövés 2 is 40es spec asszem, na annak sincs túl sok értelme mivel 2 kézen meglehet számolni hány theurg-runemaster van kint emainba. Self dmg add nagyon sokat számít, balancolja dotot és debuff okozta dmg csökkenést. Szép a videó, de legtöbb solo fightba purge v. ip wasted (amikor az enemy nem rr3as volt pl😊, szal nem tom... én tuti nem speccelném igy a rangeremet, igaz én csak egy rr5 n00b vagyok.
Mersain: roflmao, you are teh best! xDD
zzz
zzz
Mondjuk nem mondom, merc is durva és 1v1-be bd-n kívül nem nagyon áll meg elõttem semmi, hiába vagyok low rr. 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
But, i think mids would be the worst realm by far if the Savage didnt exist. Hopefully the nerf in 1.65 will balance them some. As it is today the damage output combined with the sick evade-rate, just makes them too good.
I play/have played all 3realms very frequently and it really helps your view looking at the balance of DAOC.
Lourker
csak 3 mega, mindenkinek melegen ajánlom, öveket becsatolni és lássuk: HUBAZZ

34+16 st, 44+16 pierce, 0+5 blades, 16+5 pathfinding, 40+16 recurve bow, 29+16 celtic dual
RR6L4
RA: aug conc 3, FA 2, IP, Purge, TS
és ennyi, mégcsak nemis "annyira" high RR

De Malevo csak elvétve van buffolva ha szolozik az tuti
Lourker
Lourker