Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lourker
zzz
Asszem piros specline AF buff is capeli AF-t, lehet azért nem erõltetik a palás af chantot + pala mezzed/stunned akkor nincs af chant (de ez nem 100% csak szvsz)
zzz
zzz
Lourker
Albi melee grp-kat nem ismerem még annyira, most lvl"ek még csak alb/pryd-en, de fixed grp feloszlott ugyhogy majd meglátom mi lesz.
Lourker
Lourker
+ ez a patch a várakozásokkal ellentétben nem erõsítette a vw-t tehát még most se vmi ütõképes.
Az ra meg nem nyújt jelentõs bonus-t ahogy láttam amikor volt vw a grp-ban.
pierc bm-ek jók a midi supportok ellen +pf meg lelassítja az enemy supportokat tehát elfutni se tudnak.
Lourker
Lourker
Lourker
Lourker
Aki ezt nem hiszi el játszon mindkettõben és meglátja.
ja jock annyiban igazad volt, insta mezz tényleg kurva idegesítõ 😊 de addig még nem nyilatkozom, hogy mennyire csata döntõ, amig nincs: lvl 50, cappelt kari, guild grp, rr4-5 legalább (no meg új monitor , 800x600 szinte lehetetlen normálisan CC kasztot játszani 😞.
zzz
zzz
aoe mezzelek (effekt: autotarget sorc) healer purge és instant spellek jönnek faszán (közbe demezzel a healer), kapok 2-3 tankot a seggembe akik kb 3sec alatt kinyirnak, majd a clerikeket is szépen. Így néz ki egy low rr grp vs rr3-rr5 midi grp 😊, kb ez történik high rr alb grpokal is csak õk tovább élnek egy picivel (mindenkinek ajánlom FC vs Jh videót). De pontosabb infókat majd egy hét múlva nyomatok addigra valszeg kicapelem a karit (no meg lvl 50 is csak meglesz ma vagy holnap, 49.2 atm 😊
Nos kb igy néz ki 😊, Hibi grp ellen több esély van, mint egy jól assistáló midi grp ellen
zzz
Lourker
Egy regr/nurt 1 regr/nat druid a kettõbõl gondolom.
Szvsz 2 thrust(pierc) bm mellé egy spearo jobban befér mint a 3. bm de nem sokan osztják ezt a nézetemet. +def hero-t wardennel lehet variálni, de szvsz def hero jobb.(warden mid pbaoe grp ellen azért fontos lenne de csak egy van prydwenen tehát nem fontos szvsz.)
Lourker
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Lourker
Na mind1 most csinálok egy clericet meglássuk mikor unom meg (már 23 😄)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
mas
nem tudna valaki segiteni egy picit, be szeretnek lepni a batyam guildjebe, de ehhez valakinek be kellene lepni addig amig beinvital 😄 remelem ertheto voltam 😊
Lourker
Aki meg bm-el merc-el hasonlítgatja savage-t meg is érdemli.
Lourker
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Persze nem szep dolog hogy sok kari nem fer el egy rvr orientalt groupban de sajnos daoc ilyen.
Zavagek? Ja igen, azok meg kozbe nyomkodnak vmi anytimeot es 3 utesbol kinyirjak a clericet o_O
Van is 1 ilyen video nevet most nemtom de a cleric 3 utes volt az 100% 😛
Ja de midik nem overpowered FOTM realm (valaki szerint ^^)
Endu BUFF for the win!
A savage keszitesenel meg biztos q1eztek mythicesek, es azt gondoltak 'okay guys, lets reincarnate the rpg+quad combo in a MMORPG world' 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ha meg vki sir hogy vegyuk be etc. akkor elkezdek magyarul hablatyolni vmit es elobb-utobb megunja. Vasarnapi DAoCosok inditsanak manachantert, bardot vagy druidot, azokkal tobbnyire talalnak grpot
En se ugy kezdtem hogy atmentem hibbibe es inditottam egy stealthert
Asszem albiba kene talalnom vmi altjat PLezo ice wizzit, akinek nincs botja mert a 44es wizzimet is be kene fejezni valamikor.

Más. Tegnap 2 group volt, talán 2 hatos, szal nem volt fg egyik se. Mindenki assist Steveh, ez kb 40%-ban bejön, tehát kb 3-an ütünk egyet. Norse sm-et nem tudtuk kiölni úgy hogy pryd egyik legmagasabb rr s/s armsa, egy paladin és én a láma mercemmel (kb 400 dmg/ütés ha mind2 kard bemegy) ütöttük. Én a végén fel is adtam és kerestem magamnak egy healert akirõl Weldrinnel együtt kb 8000 hp-t vertünk le és fulbba végezte. 3 healer ellen nem tudsz mit csinálni random high rr grouppal (nem is annyira high), mi pedig nem vagyunk annyira rp kurvák hogy csak és kizárólag épített csapattal menjünk...
Megint más. Sorci mezz tudod mikor interruptol folyamatosan mindenkit? Ha az a sok barom egy kupacba áll mindig. Na most a midik mindig olyan gonosz dögök hogy szétrohannak ha épp nincsenek mezzelve/rootolva, tehát errõl ennyit :p
Savage meg hát lol... de inkább nem tépem róla a szám, mert a sok "okos" leugat, azt meg nem szeretem.
Az egyiket, Bauert, késõbb kb 2 fg ütötte, és még én is bele tudtam nyomni 5-6 smite-ot, akkor számoljátok ki meddig maradt életben. Az eredmény: túl sokáig.
Én nem nagyon szoktam beleszólni ilyen dolgokba, mert a játék "technikai" része nem érdekel túlságosan, de ez már nem faja.
bof 30perces ra, sos se kevesebb sztem
alapba ki a jobb, ez akérdés?😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Na most az, hogy ti nem vagytok 1 rvr guild és nem a legjobb felállással mentek és az rvrideális ellenséges csapattal találkozva elhasaltok az rátok tartozik. Nehogy azt hidd ha itt kimegyünk szedett vedett csapattal mi nem hasalunk el pillanatok alatt az albi és hibi rvr csapatoktól.
Valamit kihagytatok még. Mégpedig azt, hogy a 2hed savage csak akkor üt 2sec alatt ha az aug healer el tudja nyomni a clerity-t.
A sorcinak van a legjobb mezze és valószínû az albi tankok is hamarabb jönnek ki a mezbõl mint a midi tankok azonos det mellett. A sorci meg spamolja és nem tudsz gyógyítani hiába purgeztél.+ a kis petet meg rádzavarja.
Ja és ha a midi group a legerõsebb akkor Krane aki albi miért mondja azt, hogy jó albi tank group-pal kifektetnek bárkit.2 cleric sorci minstrel pala +3 merc 2Bof+Sos+FH-val verhetetlen.
39 mendem van és nem tudok annyit gyógyítani, hogy életben maradjon az akire rámentek 5en. Még insta heallel se.
Ha assitálnak a tankok akkor mind1 savage vagy albi vagy hibi.Szerintem teljesen mind1, hogy téged 3 sec alatt ütnek ki a midik engem meg 4 sec alatt az albik.
remélem gyorsna felnõttök, és be is fog jönni, és majd jó csatákat kenünk😊
szal, van uygebár a hammer mondjuk 2h
aza alabol téglalap alakû, mint egy kalapács kb😊
viszont vannka azok a craftolt kalapintyúk, amelyek szélességre vékonyak
mié? az aleglassab avgy miért néz az ki máshogy?
mi alényeg? hány mercet halottál nyilatkozni magáról: igen, overpowered vagyok, és hány savagw-t?😊
ki az aki self enduval, speedcapen üt akkorát mint bármelyik más realm damage dealere?
self mlee resistekkel, ami szintáén gondolom adódnak az alap melee resistekhez?
nemállítom melyik a jobb, de azért érzed te is hiogy valami nicns rendben a savage környékén nem?
Irtad HA a sorci mezzel. tegyük fel igen. tegyük fel nincs purge egyik healernek se (kizárt de azért tegyük fel), low rrek a savagek , stbstb akkor sima ügy mezzel. ha van purge hiába üti 3 merc azt az 1 healert mert 2 healer nevetve életben tartja mig a savagek kiszedik a clericet. (ez történik mindig nem igazán érdekel milyen számokat irsz erre mert ezek tények). a 2 ütés / savage ha 2 van armson és halott az 500as ütésekkel nézve valóban csak 200 hp. ezt elszámoltam 😄D legyen akkor 4.5 sec amig él a tank vagy 5 😄D eredmény szempontjábol mind1. Bof ? 😊 ha van akkor jó akkor él 8secig is a tank. insták ? ha mind az 1 tankra megy (tegyük hozzá hogy van egy savagünk még aki a clericet üti meg a 3 healer aki interuptol) szal akkor él 12 secig is talán 😄 15 najo.
szóval ha õszinte akarok lenni és ezt még a normális hétköznapi midik is belátják, a mostani legkeményebb "light" (mert ugye mégse olyan light) tank a savage. és a 3/3 healer/savage grp most a legerõsebb euban. prydwenen mindenképp. excalon nem biztos mert ott nincs talán midi fölény rvren és ugye irtátok mindenhol 100 albi van szal ott lehet nem tûnik fel a zergben.
Ha utánaszámolok min 385 dmg kellett mindnek ütnie körönként mindezt 81.xx% absorb+26% meele resists mellett.
Ha utánaszámolsz 2553 dmg kellet mind3nak ütnie másodpercenként. Remélem ezt nem akarod velem elhitetni, hogy ez lehetséges. majd mindjárt megnézem mennyi a troll 2hed savage dmg cap-e.
Ha 3 savage,3 merc,3 BM ha rdmegy fullra buffolva mind1 ki vagy instant meghalsz. Bof legalább esélyt ad. A te általad emlitett groupok nem tudom milyen felállásba mennek de ha a sorci lemezzeli a 3 healert és Bof+Sos active+legalább 2 cleric van akkor game over, mert a healernek nincs Det-je