Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól if függ milyen fegyvert használ és ha gyors fegyvert használ + qui/dex +haste buff van rajta gyorsabban üt de jóval kevesebb dmg-t ami lw-nél ugye nem nagyon jó.

Lourker

No meg az csak jelent valamit hogy lassan már hibibe is tank grpok lesznek (emainba ma is volt kint 2 excalon, rr3-rr4esek)

zzz

capelt resistes tankon chanter heatdebuff ütõs 4-5secig fog tartani és max 50% resistet szed le (RA resisteket már nem fogja debuffolni), de majd holnapra megkeresem chanter tl analízisát errõl.

Asszem piros specline AF buff is capeli AF-t, lehet azért nem erõltetik a palás af chantot + pala mezzed/stunned akkor nincs af chant (de ez nem 100% csak szvsz)

zzz

épp az 1.65 fogja elbaszni caster grpot szvsz.

zzz

Ds video=? vmi linket tudnál adni?:o

Lourker

Ja egyik vw style-nak van Aoe effectje ami elég jól sebezi a környéken lévõket.

Albi melee grp-kat nem ismerem még annyira, most lvl"ek még csak alb/pryd-en, de fixed grp feloszlott ugyhogy majd meglátom mi lesz.

Lourker

Hát lw hero nem olyan ütõképes szvsz lassan üt igaz hogy mage classokon 500-600+ megy be annhi-val de healereken korán sem annyira jó a dmg. Pierc bm 4.3(vagy 4.1 nemtom most:p) galla piercerrel nagyobbat üt midi supportokon mint egy lw hero.

Lourker

Ja csak az a baj hogy gp után bármikor remezelhetik a vw-t vagy root etc és tank rootolva sem ér túl sokat.
+ ez a patch a várakozásokkal ellentétben nem erõsítette a vw-t tehát még most se vmi ütõképes.

Az ra meg nem nyújt jelentõs bonus-t ahogy láttam amikor volt vw a grp-ban.

pierc bm-ek jók a midi supportok ellen +pf meg lelassítja az enemy supportokat tehát elfutni se tudnak.

Lourker

rr4-5 -t könnyen elleechelitek excal alb zergtõl szvsz aztán meg mehet már keményen😊

Lourker

Ja ha azonos rr-û mid és albi melee grp találkozik(midi 3healer/2-3savage grp ofc) akkor albiknak ra-k nélkül nem sok esélyük van.(persze a cc-n is sok múlik bár tankoknak mind két grp-ban van det 4 valszinû).

Lourker

Hát FC-rõl én nem sok jót hallottam láttam eddig a saját FAtality által készített videon is néha bénáznak igen keményen.

Lourker

tank grpba stickelsz és csinálsz egy assist macrót (no offense de tank grpba sorc és clericen kivül talán MAnak kell picit ügyesebbnek lennie az átlagnál célpont választás terén, de a többi már az elõbb említett egyéneken múlik). Ezzel szemben caster grpba ezért picivel több kell (defensive-offensive pbaoe, assist jobb helyzet felismerés minden tagnak különben csá) :/

Aki ezt nem hiszi el játszon mindkettõben és meglátja.

ja jock annyiban igazad volt, insta mezz tényleg kurva idegesítõ 😊 de addig még nem nyilatkozom, hogy mennyire csata döntõ, amig nincs: lvl 50, cappelt kari, guild grp, rr4-5 legalább (no meg új monitor , 800x600 szinte lehetetlen normálisan CC kasztot játszani 😞.

zzz

Yepp, ez igy van sajnos. Melee grpot (fõleg midgardba, thx to healer and shaman) sokkal könyebb jól játszani mint egy caster grpot (caster grpba egy hiba is végzetes lehet + sokszor vagy gyorsan nyersz vagy gyorsan vesztesz csaták vannak), de szvsz hibi caster grpok meghalnak 1.65el szal sok értelme már nincs nagyon csinálni, erõltetni.

zzz

elmondom hogy néz ki egy sorceror vs fg midi grp ellen:

aoe mezzelek (effekt: autotarget sorc) healer purge és instant spellek jönnek faszán (közbe demezzel a healer), kapok 2-3 tankot a seggembe akik kb 3sec alatt kinyirnak, majd a clerikeket is szépen. Így néz ki egy low rr grp vs rr3-rr5 midi grp 😊, kb ez történik high rr alb grpokal is csak õk tovább élnek egy picivel (mindenkinek ajánlom FC vs Jh videót). De pontosabb infókat majd egy hét múlva nyomatok addigra valszeg kicapelem a karit (no meg lvl 50 is csak meglesz ma vagy holnap, 49.2 atm 😊

Nos kb igy néz ki 😊, Hibi grp ellen több esély van, mint egy jól assistáló midi grp ellen

zzz

Amúgy úgy néz ki hibi melee grp müködõ képes csak ki kell húzni 30sec-t albik ellen ha használják bof-t és midi melee grp ellen is elmegy(nem mondom hogy sok csatát meg fog nyerni ellenük), de mage grp-t játszani nem a legjobb manapság lehet nem értenek ezzel egyett páran, de néhány ha nem játszanak tökéletesen akkor onnan már nehéz nyerni jó melee grp-ok ellen.

Lourker

Hibiknél end song van és ha egy ütést kap a bard rögtön vége szakad az end songnak(és újra el kell kezdeni játszani hibiben nem insta, ha ütik ezt nem tudja megtenni), ezért kell kettõ bárd melee grp-ba szvsz, kettõ bárdot is lehet interruptolni mondjuk ez az egyik gyengéje hibi melee grp-nak, de azrét 2 bard-al lesz end.
Egy regr/nurt 1 regr/nat druid a kettõbõl gondolom.

Szvsz 2 thrust(pierc) bm mellé egy spearo jobban befér mint a 3. bm de nem sokan osztják ezt a nézetemet. +def hero-t wardennel lehet variálni, de szvsz def hero jobb.(warden mid pbaoe grp ellen azért fontos lenne de csak egy van prydwenen tehát nem fontos szvsz.)

Lourker

Uberlama
15-20😄 10 arms, meg 10 necro meg mostmár lassan 10 minstrel, meg 4 sorci meg öö 3-4 merc talán, meg 2 theurg aki aktiv, meg izé kb ennyi 😄 és vagy 5-6 buffbot összesen 😄 ja infi is van vagy 5-6

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
ja lol nem tudtam hoyg kemor vagy álnéven..

zippofcy
Nem tudjatok hogyan lehet a /level commanddal 20as szinten inditott karikat autotrainelni? Magatol nem csinalja hiaba megyek a traineremhez,a patch notes szerint nem lehet de allitolag van ra vmi mod. Remelem meg nem kestem el vele lvl40en

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Ha egy bard van és azon van az enemy ill. meghal vagy csak 1 emberke üti nincs end.

Lourker

AngeLujo
Lehet hogy alapkövetelmény, de nekünk összesen 2 van az egész guildbe aki nem buffbot, meg ott van Amorce aki sosincs ott 😊
Na mind1 most csinálok egy clericet meglássuk mikor unom meg (már 23 😄)

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Elobb koszntem Gabynak, de nem jott valasz 😊 Kozben szereztem 2 rp-t 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
3 healernel ki torodik vele 😊

Hangianix
ha nem rr9-es warriorjuk lenne, hanem rr2 csak, akkor valszleg 3 savage lenne ott.

mas
nem tudna valaki segiteni egy picit, be szeretnek lepni a batyam guildjebe, de ehhez valakinek be kellene lepni addig amig beinvital 😄 remelem ertheto voltam 😊

Everlast-nak is 1 warrior 2 savage grpja van prydwenen.

Lourker

Hát Jh-nak kb ugyan ez a grp setupja , érdekes te játszol excalon és mnégis én vágom kinek van ilyen grp-ja ott😮o
Aki meg bm-el merc-el hasonlítgatja savage-t meg is érdemli.

Lourker

Ha ilyen erõs a savage indítok 1et és a buffbottal felbuffolom magam majd amg-t a vállamra kapom és egész apkig dobom. Ha még ezek után is valaki életben marad akkor azt a realmguardokkal verem bele a földbe.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Azert irtam 2 neven, mert kiirta, meg 3 percet kell varnom. 😊

Mostansag alapkovetelmeny a 2 mainhealer hogy a group eletkepes legyen. Extra cleric > friar/reaver/cabalist/necro anyday 😄

Persze nem szep dolog hogy sok kari nem fer el egy rvr orientalt groupban de sajnos daoc ilyen.
En annyit mondanek hogy midi gank group inc shaman spammeli a lama overpowered instant pbae diseasejet spammeli az ae rootjat + egesz csata alatt futkarozik el se tudja kapni a tank mer disease instant halegnek.

Zavagek? Ja igen, azok meg kozbe nyomkodnak vmi anytimeot es 3 utesbol kinyirjak a clericet o_O

Van is 1 ilyen video nevet most nemtom de a cleric 3 utes volt az 100% 😛

Ja de midik nem overpowered FOTM realm (valaki szerint ^^)

Endu BUFF for the win!

A savage keszitesenel meg biztos q1eztek mythicesek, es azt gondoltak 'okay guys, lets reincarnate the rpg+quad combo in a MMORPG world' 😛
zippofcy
A random grpok meg egyforman szarok PvEben es RvRben is, akar egy guild akar nem. Legalabbis az esetek 99%aban

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

AngeLujo
Ezentúl felveszek minden kurva csatát és a savage grouposokat berakom nektek ide okulni...

zippofcy
A golemes modszer biztos jo, de van egy nagy hibaja: sajat magam nem tudom PLezni. Elmagyarazni meg egy masik manachanternek ugy hogy normalis sebesseggel tudjon irtani, wipeoutok stb nelkul eleg nehez. Abysokat szoktuk gyakni ugy hogy lvl50 chanter + a PLezendo kiskari grpban, egy druid buffbot meg fullra buffolja a petet+chantert, es kivulrol healel. Igy csak 2m xpt kap abysonkent, szvsz lvl45ig jo xp. Gyorsnak is gyors, mert ha 2x ilyen gyors lenne az abys spawn akkor tudnank nonstop irtani, igy mindig a spawnra kell varni. Raadasul kozben jol el lehet anekdotazni, pl. mikor elmeseltem a 21 oras tanglizasom dolt a chanter a rohogestol. Azert mondtam el neki mert aszonta hogy albiban nem lehet normalisan xpzni. Vegul is mar tenyleg nem lehet Ha meg vki sir hogy vegyuk be etc. akkor elkezdek magyarul hablatyolni vmit es elobb-utobb megunja. Vasarnapi DAoCosok inditsanak manachantert, bardot vagy druidot, azokkal tobbnyire talalnak grpot En se ugy kezdtem hogy atmentem hibbibe es inditottam egy stealthert
Asszem albiba kene talalnom vmi altjat PLezo ice wizzit, akinek nincs botja mert a 44es wizzimet is be kene fejezni valamikor.

AngeLujo
Nálunk 2 cleric tudod mikor van egy csapatba? szökõévente 1x. Na most ez nem lámaságra utal, hanem ha van 2 cleric akkor simán tudunk 2 csapatot csinálni. Ez annyit tesz hogy bof 30 percenként 1x van, namost nem hinném hogy 30 percenként 1x fogunk harcolni. Na mind1, te biztos jobban tudod.
Más. Tegnap 2 group volt, talán 2 hatos, szal nem volt fg egyik se. Mindenki assist Steveh, ez kb 40%-ban bejön, tehát kb 3-an ütünk egyet. Norse sm-et nem tudtuk kiölni úgy hogy pryd egyik legmagasabb rr s/s armsa, egy paladin és én a láma mercemmel (kb 400 dmg/ütés ha mind2 kard bemegy) ütöttük. Én a végén fel is adtam és kerestem magamnak egy healert akirõl Weldrinnel együtt kb 8000 hp-t vertünk le és fulbba végezte. 3 healer ellen nem tudsz mit csinálni random high rr grouppal (nem is annyira high), mi pedig nem vagyunk annyira rp kurvák hogy csak és kizárólag épített csapattal menjünk...
Megint más. Sorci mezz tudod mikor interruptol folyamatosan mindenkit? Ha az a sok barom egy kupacba áll mindig. Na most a midik mindig olyan gonosz dögök hogy szétrohannak ha épp nincsenek mezzelve/rootolva, tehát errõl ennyit :p
Savage meg hát lol... de inkább nem tépem róla a szám, mert a sok "okos" leugat, azt meg nem szeretem.

Tiffa
Két tank volt, ha nem derült volna ki. Bauer és Artemisu.
Tiffa
Tegnap 2h savage úgy vert le engem, hogy két full insta, fh és bof volt, és közben hat tank ütötte, a társa meg õ utána még leverték a 6 tankot desszertnek.
Az egyiket, Bauert, késõbb kb 2 fg ütötte, és még én is bele tudtam nyomni 5-6 smite-ot, akkor számoljátok ki meddig maradt életben. Az eredmény: túl sokáig.
Én nem nagyon szoktam beleszólni ilyen dolgokba, mert a játék "technikai" része nem érdekel túlságosan, de ez már nem faja.
Jockey
az albi gank group meg csak akkor überebb ha eltudja nyomni a bof-t,a amini meg asos-t😊
bof 30perces ra, sos se kevesebb sztem
alapba ki a jobb, ez akérdés?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

A 2hed savage dmg capja 1080 dmg a leglassabb hammer-rel(5.7 spd). RR5 után ez növekszik 1 kicsit+ még erre rájön a relic bonus ha van.(prydwenen ez 0 bonus midiknek). Tehát nem tudnak 2555 dmg ütni akárhogy is számolom.😊

RvR csapatról beszélünk és nehogy azt mond nekem, hogy 2 cleric+1buffbot nem tudja a csapatot felbuffolni. Nekem van buffbot druidam,shamanom+2 healer tehát valami fogalmam van a buffolásról. 1 buffbot 20 buffot tud adni.2 cleric a csapatban meg másik 40 buffot tud adni. Összesen 55 buff kell 1 csaptra ha az 1ik sorci.

Ezek nem számkombinációk és nem is szerencseszámok hanem a valós számok amík mindig így müködnek. Ha szerinted a Bof+AFbuff+meele resistek+armor %os absorbja 5%ban müködnek a játékban akkor veled lehet valami baj vagy rossz patch-et töltöttél le valahonnan.
Na most az, hogy ti nem vagytok 1 rvr guild és nem a legjobb felállással mentek és az rvrideális ellenséges csapattal találkozva elhasaltok az rátok tartozik. Nehogy azt hidd ha itt kimegyünk szedett vedett csapattal mi nem hasalunk el pillanatok alatt az albi és hibi rvr csapatoktól.
Valamit kihagytatok még. Mégpedig azt, hogy a 2hed savage csak akkor üt 2sec alatt ha az aug healer el tudja nyomni a clerity-t.
A sorcinak van a legjobb mezze és valószínû az albi tankok is hamarabb jönnek ki a mezbõl mint a midi tankok azonos det mellett. A sorci meg spamolja és nem tudsz gyógyítani hiába purgeztél.+ a kis petet meg rádzavarja.
Ja és ha a midi group a legerõsebb akkor Krane aki albi miért mondja azt, hogy jó albi tank group-pal kifektetnek bárkit.2 cleric sorci minstrel pala +3 merc 2Bof+Sos+FH-val verhetetlen.
39 mendem van és nem tudok annyit gyógyítani, hogy életben maradjon az akire rámentek 5en. Még insta heallel se.
Ha assitálnak a tankok akkor mind1 savage vagy albi vagy hibi.Szerintem teljesen mind1, hogy téged 3 sec alatt ütnek ki a midik engem meg 4 sec alatt az albik.

Jockey
hurrá, végre népesedik hibi, én ennek csak örülkök
remélem gyorsna felnõttök, és be is fog jönni, és majd jó csatákat kenünk😊

Uberlama
van még ott magyar ? 😄DD

Uberlama
nem baszom meg , meg hozzád se szoltam :p

Jockey
no balázs kérdek tõel valamit:
szal, van uygebár a hammer mondjuk 2h
aza alabol téglalap alakû, mint egy kalapács kb😊
viszont vannka azok a craftolt kalapintyúk, amelyek szélességre vékonyak
mié? az aleglassab avgy miért néz az ki máshogy?

Jockey
túl van ez ragozva szvsz
mi alényeg? hány mercet halottál nyilatkozni magáról: igen, overpowered vagyok, és hány savagw-t?😊
ki az aki self enduval, speedcapen üt akkorát mint bármelyik más realm damage dealere?
self mlee resistekkel, ami szintáén gondolom adódnak az alap melee resistekhez?
nemállítom melyik a jobb, de azért érzed te is hiogy valami nicns rendben a savage környékén nem?

Uberlama
na még valami (megen sikerült 3ba elküldeni 1 helyett de hiába utolag jutnak eszembe a dolgok 😄 ) a dolog ironiája hogy mi is gondolkodunk egy páran egy ilyen midi savage/healer grp összhozásában excalon 😄

Uberlama
hopp 1 aproság kimaradt. af buff ugye max akkor van ha van 2-3 buffbot 1!!! grpra. jónapot nálunk azért 1 buffbot szokott jutni 1 grpra szal az rakja a specceket af buff legritkább esetbe van még akár az überszupereli albi melee grpokon is mert õk is 1 bufival tolják.

Uberlama
na öreg mielõtt jösz te is számokkal kombinálva mint mers barátunk és irod a sok faszságot amiknek a játékben jó ha 5%a mûködik elmondok 1-2 dolgot.

Irtad HA a sorci mezzel. tegyük fel igen. tegyük fel nincs purge egyik healernek se (kizárt de azért tegyük fel), low rrek a savagek , stbstb akkor sima ügy mezzel. ha van purge hiába üti 3 merc azt az 1 healert mert 2 healer nevetve életben tartja mig a savagek kiszedik a clericet. (ez történik mindig nem igazán érdekel milyen számokat irsz erre mert ezek tények). a 2 ütés / savage ha 2 van armson és halott az 500as ütésekkel nézve valóban csak 200 hp. ezt elszámoltam 😄D legyen akkor 4.5 sec amig él a tank vagy 5 😄D eredmény szempontjábol mind1. Bof ? 😊 ha van akkor jó akkor él 8secig is a tank. insták ? ha mind az 1 tankra megy (tegyük hozzá hogy van egy savagünk még aki a clericet üti meg a 3 healer aki interuptol) szal akkor él 12 secig is talán 😄 15 najo.

szóval ha õszinte akarok lenni és ezt még a normális hétköznapi midik is belátják, a mostani legkeményebb "light" (mert ugye mégse olyan light) tank a savage. és a 3/3 healer/savage grp most a legerõsebb euban. prydwenen mindenképp. excalon nem biztos mert ott nincs talán midi fölény rvren és ugye irtátok mindenhol 100 albi van szal ott lehet nem tûnik fel a zergben.

Ezt nehezen tudom elhinni, hogy aF buff+Bof mellett 2300 hp a tankról 2sec alatt leverik. bof 40% ha jól tudom AF buff +14.xx%+27% absorbja van(plate +34%absorb)+még van 26% resistje meele-re.
Ha utánaszámolok min 385 dmg kellett mindnek ütnie körönként mindezt 81.xx% absorb+26% meele resists mellett.
Ha utánaszámolsz 2553 dmg kellet mind3nak ütnie másodpercenként. Remélem ezt nem akarod velem elhitetni, hogy ez lehetséges. majd mindjárt megnézem mennyi a troll 2hed savage dmg cap-e.

Akkor játsz te is midi oldalon és meglátod hogy a pala bestunnol a 3 merc meg kicsap 2 sec alatt.Ha purget elnyomom már akkor se tudom elnyomni az insta healt magamra.
Ha 3 savage,3 merc,3 BM ha rdmegy fullra buffolva mind1 ki vagy instant meghalsz. Bof legalább esélyt ad. A te általad emlitett groupok nem tudom milyen felállásba mennek de ha a sorci lemezzeli a 3 healert és Bof+Sos active+legalább 2 cleric van akkor game over, mert a healernek nincs Det-je