Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja de egy assist körrel leütnek egy chanter utána nem állnak pbaoeben hanem kiszaladnak általában és utána új kör.(sokan cisnálják ezt jobb melee grp-ok.)

Lourker

"meg1szer ami midiknel mukodik az nalatok is mukodik ezt ne felejtsetek el ... "

Na ezt mégcommentálnom kell bocs.

Pl hibiknél end nem egy buff hanem song ezért melee grp élete alapból nehezebb. 2. bm dmg-e kb 1/3 a savage dmg-nek.3. hibi melee grp-ba nem fér be mindenféle disease spell.

"zted MIÉRT megy 3 savage 3 healer? (plusz skald shammi)
mondd meg az OKÁT kérlek"

Ezt a kérdést nem tudom miért tetted fel fel,de azért válaszolok.

Valszinû azért mert savage a legjobb kari(k egyike nehogy flame legyen:p) a játékban azt hogy miért kell support kari a grp-ba nem ecsetelem inkább.

Lourker

NP nem rvrezik már vagy 1 hónapja exc/midibe így oda nehéz is bekerülni. JH meg fix group-pal megy mindig. Én már láttam õket az rr10es hibi group ellen is, mert mmg-nél minket nyirtak ki elötte és nem releaseltem. Õk is ugyanugy elhasaltak csak több ideig tartott a csata. Persze azt nem tudom kinek milyen RA-ja volt aktív. Mi is nyirtuk már ki ezt az rr10es hibi groupot, úgy hogy az összes mannám aoe amnesiara ment el, mert egyfolytában castoltam rájuk. RVrben mindenki elöbb utobb kifekszik mind1 milyen group-pal megy.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ne is mert itt nem chanterrõl van szó és nem is 1 casterrõl.
Persze, hogy elbukik. Mindig azok se tudnak gyõzni.

Bhal: ahoz hogy megértsed a "savage anyázást", sajnos rvsrzni kell albionba vagy hibibe, egy casterel kiváltképp. Egy egyszerû példa:
Ua ezaz érzés van mint anno tankoknak determ elõtt amikor chanter 9sec stun debuff dd combó müxölt és 1vs1be megölt mindenkit, anyázták is...megkapta, megfogja kapni a a magát a chanter. Nos most kb ugyanaz ez történik, hidd el elég frusztráló (valaki betûzze le, fáradt vagyok :/, (és itt most nem sorcomról van szó) az amikor látom hogy odafut egy casterhez 2-4 savage és a gyerek eldõl mint egy darab fa, és ez igy megy a grp összes tagjával max 1-2 tank nem igy végzi. (3-4secel tovább élnek talán). Szal, biztos szar ügy hogy most éppen midi karikat anyázzák, de hát most éppen ott van egy kis bibi, mint anno chanternél. Reméljük hasonló véget ér (mert most szerintem chanter okés kari, csak a resist debuffot kéne valóban 50%ra rakni és elvenni az ra - debuffolás lehetõségét, eheylett mondjuk ellesz baszva a kari egy picit de az már egy másik tészta)

Na mentem sleepelni 😛

zzz

"de ezt hagyjuk abba pls, sorcal ha bena vagy akkor nem elsz sokaig... ennyi"

Ez a dolog az ami szerintem nem igényel komolyabb kommentált csak annyit amit írtam.

Játszál sorc-t 3 savage ellen(olyan grpban ahol nincs 2 cleric) és ha jó vagy vele akkor mondját ilyet plz ... ennyi

Lourker

"ujabb albi sorci aemezz vs midi insta ha mach 5el jönnek élmény. szembe jön 1 fg midi megállok elsõt kijelölöm spammelem a mezz gombot amig el nem kezdi tolni fél uton van kba cucc (330+dex) és bennem van az insta mez, utána stun és 4 savage. 1 secig éltem utána 😄"

"..., sorcal ha bena vagy akkor nem elsz sokaig... ennyi"

Vazzeg Übi de béna vagy 😊 Csak 1 gombot kéne nyomogatni a mezzhez, de a midik/hibik gyorsabban lefutják azt a 375 egységet mint a karid befejezné a spellt? Hát ez szánalmas, már ezt is elszúrod? 😊 Keress valami olyan játékot ahol nincsenek gombok se amiket meg kéne nyomni, mert ehhez nincs tehetséged. Azért ne keseredj el, nem lehet mindenki olyan ügyes mint itt a legtöbben, egyszer te is megtalálod majd azt amiben igazán jó vagy 😊

oké, nem értek veled egyet, viszont veszekedést nem akarok. Te igy gondolod, én viszont nem + nem tudok midgarba is játszani, mivel nincs 3dik szerver. A témához csak annyit sokat sírtak hogy albiknak igy szar úgyszar, ott a PE, megvannak azért azt hiszem. Midgard igy fos úgy fos, NP mégis nr.1 excalon (és prydwenen se kenik rosszul imo). Hibik meg majd most kezdenek sírni, az eddig über hibi grpok (Eclipse, NP-hibi divison) majd írják a véleményüket, amit a másik két realm leflémel, hogy bla bla de közben majd viszik az rp-t.
Ez volt és lesz mindig, csak mindig más realm lesz legalul és legfelül. Kész

U.i.: Fidel azért egyszer bekerülsz JH vagy NP grpba és igy haltok meg ahogy leírtad, légy olyszives chatlog és screenshotok felrakni ide vagy mail címemre elküldeni, köszi.

zzz

...ennyi

Lourker

Te aztán nagy faszságokat beszélsz néha...
no comment.

Lourker

Uberlama
ujabb albi sorci aemezz vs midi insta ha mach 5el jönnek élmény. szembe jön 1 fg midi megállok elsõt kijelölöm spammelem a mezz gombot amig el nem kezdi tolni fél uton van kba cucc (330+dex) és bennem van az insta mez, utána stun és 4 savage. 1 secig éltem utána 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
ja igen de ha véletlen törölni akarnûám ottani karijaim mindenképp leadom a cuccokat, egyszer már töröltem és rendbetesznek mindent oda is adtam (khur) de az már régen volt még a zenész nevû skaldommal 😄

Uberlama
hm nem tudom még hogy lesz-e vmi belõle.

személy szerint én hónapok ota nem voltam midibe ott, noha alapito tagja és GMe vagyok/voltam a HHnak 😄

Savage nem megtörni akarja az moc-t hanem egy kören 2-3 assistáló tank(merc is.) lever egy chanter nem lehet elég gyorsan healelni.

Na de nem akarok vitába belefojni....

Lourker

str/con debuff nem buff

Talán crit str/con buffal +3 relic-kel, de ezt nem rám varázsolta hanem 1 mags rr tankra. Amikor megkérdeztem a resistjeirõl azt mondta 50%. Vagy egyfolytában criticalt kapott a pbaoera az eld.

Midiben csak amnesiaval tudod megszakítani ha a mocot elnyomják. Majd ha az rr10es hibi csapattal találkoztok kiváncsi leszek miket irsz utána, mert azok nem rohannak oda hozzád. Kap mindenki 1 critical str/con debuffot+diseaset az eldtõl és 2en elnyomják a mocot amikor elindulnak a tankok feléjük az õ tankjaik meg petjeik meg a ti supportjaitokon vannak.0.9seces pbaoeval meg egy pillanat allat meghalnak a tankok a lag miatt nem tudod gyógyítani instaval se.
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy szerinted a savage hogy töri meg a mocot.

Tafaya
Savage temahoz, zold unbuffed (ez tuti mert elotte oltem meg a buffbotjat) 2h slash savage 27%-os slash resistre, leatherre 264-et nyomott meg utana stabilan 200 felett, gyorsabban mint en (infi) 😊

Majd megpróbálok fellépni 4-re megyek focikupára ezért nem tuti de igyekszekezni fogok, mert elmúlt 3 napba 1 bubit xpztem össze:p

Lourker

Nem de amint megjelentek savage és merc grp-ok hiába volt rr7+ mindenki a grp-ban ha egy két dolog nem jött össze jól esélyünk se volt.

Ha pbaoe grp nem müködik tökéletesen esélye sincs melee grp-ok ellen. Persze láma melee grp-t nem nehéz leverni de az más kérdés.

Lourker

Jockey
ez persze nem csökketni azt avéleményem, hogy a lourk féle rvr guild sztem a top elsõpár helyén van..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Chanternek heat debuffja van ami a base nuke-jaira jó.
Void eldinek van energy debuffja.

Lourker

Jockey
meg abban is biztos vagyok, hogy pryd-i populációt ismerve fõleg random vagy vegyes groupokat öltek le albi részröl, és ha azt nézzük az albik mondjuk kb akkorák mint a mdik pop-ra, akkor máris más a szitu..😊

Jockey
szvsz nem, de biztos vagyok benne hogy a tank groupokkal meggyült bajuk rendesen, és ha igen, akkor máris visszakanyarodtunk a kaszterek halála címû írásomhoz😊

Jockey
no, akkor tõled is megkérdem, mer tnem kapta választ rá😊
resist debuffok ugye nem pbae vonalon vannak?
tudtommal nem
amúgy ma valszeg csinálok ac groupit, ha gondolod nétzz eb 8-9környékén

Tényleg?
Egy rr11 és egy rr5 karim van akikkel 80%-ban 2 druid-os 3-4 chanteres grp-k ban játszottam.

De ha gondolod elmondhatod hogy müködik hibi pbaoe:o

Lourker

berohanó chanterek pbaoevel max rr2-3as grpokat lehet leirtani úgy hogy ne legyen gáz, de szvsz clericknek fent van grp instant és nem egy láma fasz, akkor azokat se. Meghal mondjuk a sorc és mincer talán, de a többi túléli, sorcot felrezzelik és elnyom egy qcmezzet, igy beszopattuk law arawn rr7+ grpját, persze meghaltunk utánna is de nem irtottak le a pbaovel. Az meg iszonyat gáz, hogy egy midi tank grp kihal offensive pbaoetõl, szvsz már szégyenhez közel áll. (shaman pbaoe disease, healer instant hegyek, lullaby ellen meg csak szépen spammelgetni ki a gombot mert nem interruptol addig amig nem resistálja az ember.)

zzz

Ja ez random grp-ok ellen kiváló de ha van egy két jobb player aki tud interruptolni akkor szart sem ér a chanter mivel nem tud pbaoezni.

50% energy resists-re 10xx dmg meg egy kicsit furán hangzik...

Lourker

Jockey
amugy komolyan elküldenék albiba mostmár mindekit hogy játszon picit rvr-t😊
rock-at várom hogy mi atapasztalatuk, mert õk reálisabb képet kapnak mint volt hibisek albirol😊 (itt van pl már említette is a fincsi ae szarságokat..😊)
az a baj, hogy mind hibibe mind midibe túdsz csinálni mind2fajta groupit, mind caster alapút mind tankj alapút, albiba ez nem mûxik sztem sajna
Félreértés végett ez nem sírás, ezek tények😊 Én szeretem a wizimet ettöl függetlenül ugyanugy, és szeretem a skaldomat is meg a champ-t is😊

Jockey
bazzeg😊
még a végén kiderül hogy a midi a legszarabb realm, és mindenkin elhasaltok banyek akár sav group-l akár alultápolt sm groupokkal😊(
amugy ha jol tom a ressit debuff nem azonos ágon van a pbae-l akár mana chanterröl, akár sm-röl, akár enchanterröl beszélünk, vagy igen?

Akik azt hiszik castereknek vége az nyugodtan rvrezzen exc/midiben vagy albiban és majd látja ahogy a hibi rr9-rr10es caster group 5 sec alatt kinyir mindenkit.Keveseb mint 1 sec alatt pbaoezik az rr10es eld 50% energy resistre 10xx dmg oszt. Ha az enchanter és az eld elkezd pbaoezni akkor a 3 savage 2 sec alatt eltünik.Ráadásul az eldtõl diseaset és str/con debuffot is kapnak a 2 bard meg egyfolytában amnesiát nyom a healerekre+druida és enchanter pet is rajtad. A dd-vel annyit sebzett rajtam 3 sec allatt, hogy 2000hpvel együtt elhasaltam 42%resist mellett debuff nélkül.

AngeLujo
Én se sírok, csak tényt közlök 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Jockey
nincs itt senki elszonytyolodva senki
aod keretein belül nincs azért túl sok tartani valónk rvr szempontjából(igaz ez 2fg-re áll inkább), szal zsebkednõdet nyugodtan elteheted😊
azon, hogy a gamába kihalóba vannak a casterek, és tök1forma minden rvr group azon meg mindeki nyafoghat😊

Uberlama
pontositok casterrel a legnehezebb 😄 habár azt hittem a theu után hogy nem érhet meglepetés de a sorci sokkal törékenyebb. Amugy nekem is van 50es armsom de hát azzal rvrezni meg nagyon uncsi 😄 3 gombot nyomogatok és akkor jol csinálom a dolgom, assist, stick, stlye 😄

Uberlama
szerintem ez kizárt dolog 😄

amugy igen, valóban nagyon nehzé manapság casterrel tolni, nálunk is kezd beállni hogy a csata nehézsdéget az mutatja hogy a sorcimmal hányszor halok, 1x az elmegy , 2x az már komoly nagyon, 3, na olyan csak 1x volt eddig 😄

szerintem elõbb utóbb kezdenek valamit determinationel és akkor lesz értelme caster grpoknak megint (mivel tank grpon is müxik majd a cc)

zzz

Jockey
HEY😊
Beszélnün kéne, én tok segíteni neked, meg kéne nekem is help hibibe, szal valahogy vegyük már fel akapcsolatot bazzeg, 1,5 hete kergetlek itt már..😊

Jockey
nem baj, nõ aminstrelem, már 45õs, ha kcsit nagyobb lesz megpróbálom a skaldomat fentebb tolni végre, meg a hibi champ-t, oszt majd lesz valahogy😛

Jockey
hát a jelenlegi felállás alapján tényleg csak tank groupik lesznek (pontosabban már vannak).
ez nem tetszik, fõleg hogy wizim van😛,
nem igazán érzem atankolásba akihívást sajna, van jó sok hp-d, assitolsz oszt csá, néha rásprintelsz az enemy-re..
egy casterrel jáccani sokkal nehezebb sztem, bár ezekkel a tank groupikal egyre csak fokozódik ez, kár.

Ugy tudsz /level-ezett karit autozni hogy 2. szinten rateszel egy növelést az autozando skillre amirol a 20-as respeccel leveszed es maris felfog ugrani 5-re😊 es mehet is tovabb a kari rendesen
Hangianix
Ugyanezen okbol konnyebb ott jatszani a caster grp-ot is. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Szvsz vw-nek az a baja mint a reavernek is, no pure tank ra's.

zzz

igen 15secrõl 8secre, chanter heat, runie cold, cabalist body debuffot... DE

ugyebár chanter 50% heat debuffja szépen leviszi a heatet, viszont maga a spell energy based, nos cappelt + buffolt energy resistes ürgén kb ennyi ideig fog tartani a debuff (4-5sec). A most 15seces hf tart körülbelül 7-10secig.

zzz

Most sidi raiden vagyok majd után megnézem már lejött.

Lourker

Ja de amikor rájöttek és decent speccelt kipróbálták és 3 ütéssel leütött egy clericet +gyorsabban üt mint 2h/pole tankok+vannak deffensive spellje és mégis hozzáfér a pure tank ra-k hoz már senki nem mondta hogy az lenne.(persze szerinted nem túl kemény de ebbe ne mennyünk bele megint mert csak vita lenne 😊)

Lourker

Egy Def hero nem árt a grp-ban szvsz. Volt olyan hogy 3 savage grp ellen egy harcban 27-t blockoltam és ezek mind guard blockok voltak tehát nem engem akartak ütni.
Vw-ben meg azért nem vagyok biztos mert akiknek van lvl50 vw-je sok jót nem mond róla.

Lourker

Hát ja, de ennek elsõsorban az volt az oka, hogy midi-knek ill alboknak nem voltak igazán balanced grp-jai.
Ahogy sotl csinált egy melee grp-t megjelen mm és warders elkezdett 3 zerker 2-3 healer grp-al játszani egy kicsit megváltoztak ezek a dolgok.

Zerg ellen még mindig nagyon jók a pbaoe grp-k de 1vs1 harcokban talán már hibi-ben is melee-t preferálnám-.

Lourker

Eleasias(Herojával) /Llaw Arian midi grp-aé nyomja már állítolag excalon és egész jól müxik.

Persze más dolog az excal ahol zergelnek az emberek és a prydwen ahol néha már csak 4-5 rvsr guild van emain-ba + stealtherek.

Lourker

Tegyük hozzá eddig hibi grpok voltak messze a legjobbak (mester javíts ki ha tévedek) fõleg az instamezz + offensive pbaoe volt igen csak durva 1-2hónapig. Várható volt hogy ez egyszer változik 😊

zzz

Nerf nélkül is, castereket túl könnyû interruptolni, CCzni, megölni... ha nem kezdenek ezzel valamti szerintem karácsonyra már csak tank trainek fognak versenyezni a supportok ölésével.

zzz