Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lourker
Na ezt mégcommentálnom kell bocs.
Pl hibiknél end nem egy buff hanem song ezért melee grp élete alapból nehezebb. 2. bm dmg-e kb 1/3 a savage dmg-nek.3. hibi melee grp-ba nem fér be mindenféle disease spell.
"zted MIÉRT megy 3 savage 3 healer? (plusz skald shammi)
mondd meg az OKÁT kérlek"
Ezt a kérdést nem tudom miért tetted fel fel,de azért válaszolok.
Valszinû azért mert savage a legjobb kari(k egyike nehogy flame legyen:p) a játékban azt hogy miért kell support kari a grp-ba nem ecsetelem inkább.
Lourker
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Persze, hogy elbukik. Mindig azok se tudnak gyõzni.
Ua ezaz érzés van mint anno tankoknak determ elõtt amikor chanter 9sec stun debuff dd combó müxölt és 1vs1be megölt mindenkit, anyázták is...megkapta, megfogja kapni a a magát a chanter. Nos most kb ugyanaz ez történik, hidd el elég frusztráló (valaki betûzze le, fáradt vagyok :/, (és itt most nem sorcomról van szó) az amikor látom hogy odafut egy casterhez 2-4 savage és a gyerek eldõl mint egy darab fa, és ez igy megy a grp összes tagjával max 1-2 tank nem igy végzi. (3-4secel tovább élnek talán). Szal, biztos szar ügy hogy most éppen midi karikat anyázzák, de hát most éppen ott van egy kis bibi, mint anno chanternél. Reméljük hasonló véget ér (mert most szerintem chanter okés kari, csak a resist debuffot kéne valóban 50%ra rakni és elvenni az ra - debuffolás lehetõségét, eheylett mondjuk ellesz baszva a kari egy picit de az már egy másik tészta)
Na mentem sleepelni 😛
zzz
Ez a dolog az ami szerintem nem igényel komolyabb kommentált csak annyit amit írtam.
Játszál sorc-t 3 savage ellen(olyan grpban ahol nincs 2 cleric) és ha jó vagy vele akkor mondját ilyet plz ... ennyi
Lourker
"..., sorcal ha bena vagy akkor nem elsz sokaig... ennyi"
Vazzeg Übi de béna vagy 😊 Csak 1 gombot kéne nyomogatni a mezzhez, de a midik/hibik gyorsabban lefutják azt a 375 egységet mint a karid befejezné a spellt? Hát ez szánalmas, már ezt is elszúrod? 😊 Keress valami olyan játékot ahol nincsenek gombok se amiket meg kéne nyomni, mert ehhez nincs tehetséged. Azért ne keseredj el, nem lehet mindenki olyan ügyes mint itt a legtöbben, egyszer te is megtalálod majd azt amiben igazán jó vagy 😊
Ez volt és lesz mindig, csak mindig más realm lesz legalul és legfelül. Kész
U.i.: Fidel azért egyszer bekerülsz JH vagy NP grpba és igy haltok meg ahogy leírtad, légy olyszives chatlog és screenshotok felrakni ide vagy mail címemre elküldeni, köszi.
zzz
Lourker
no comment.
Lourker
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
személy szerint én hónapok ota nem voltam midibe ott, noha alapito tagja és GMe vagyok/voltam a HHnak 😄
Na de nem akarok vitába belefojni....
Lourker
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy szerinted a savage hogy töri meg a mocot.
Lourker
Ha pbaoe grp nem müködik tökéletesen esélye sincs melee grp-ok ellen. Persze láma melee grp-t nem nehéz leverni de az más kérdés.
Lourker
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Void eldinek van energy debuffja.
Lourker
resist debuffok ugye nem pbae vonalon vannak?
tudtommal nem
amúgy ma valszeg csinálok ac groupit, ha gondolod nétzz eb 8-9környékén
Egy rr11 és egy rr5 karim van akikkel 80%-ban 2 druid-os 3-4 chanteres grp-k ban játszottam.
De ha gondolod elmondhatod hogy müködik hibi pbaoe:o
Lourker
zzz
50% energy resists-re 10xx dmg meg egy kicsit furán hangzik...
Lourker
rock-at várom hogy mi atapasztalatuk, mert õk reálisabb képet kapnak mint volt hibisek albirol😊 (itt van pl már említette is a fincsi ae szarságokat..😊)
az a baj, hogy mind hibibe mind midibe túdsz csinálni mind2fajta groupit, mind caster alapút mind tankj alapút, albiba ez nem mûxik sztem sajna
Félreértés végett ez nem sírás, ezek tények😊 Én szeretem a wizimet ettöl függetlenül ugyanugy, és szeretem a skaldomat is meg a champ-t is😊
még a végén kiderül hogy a midi a legszarabb realm, és mindenkin elhasaltok banyek akár sav group-l akár alultápolt sm groupokkal😊(
amugy ha jol tom a ressit debuff nem azonos ágon van a pbae-l akár mana chanterröl, akár sm-röl, akár enchanterröl beszélünk, vagy igen?
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
aod keretein belül nincs azért túl sok tartani valónk rvr szempontjából(igaz ez 2fg-re áll inkább), szal zsebkednõdet nyugodtan elteheted😊
azon, hogy a gamába kihalóba vannak a casterek, és tök1forma minden rvr group azon meg mindeki nyafoghat😊
amugy igen, valóban nagyon nehzé manapság casterrel tolni, nálunk is kezd beállni hogy a csata nehézsdéget az mutatja hogy a sorcimmal hányszor halok, 1x az elmegy , 2x az már komoly nagyon, 3, na olyan csak 1x volt eddig 😄
zzz
Beszélnün kéne, én tok segíteni neked, meg kéne nekem is help hibibe, szal valahogy vegyük már fel akapcsolatot bazzeg, 1,5 hete kergetlek itt már..😊
ez nem tetszik, fõleg hogy wizim van😛,
nem igazán érzem atankolásba akihívást sajna, van jó sok hp-d, assitolsz oszt csá, néha rásprintelsz az enemy-re..
egy casterrel jáccani sokkal nehezebb sztem, bár ezekkel a tank groupikal egyre csak fokozódik ez, kár.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
ugyebár chanter 50% heat debuffja szépen leviszi a heatet, viszont maga a spell energy based, nos cappelt + buffolt energy resistes ürgén kb ennyi ideig fog tartani a debuff (4-5sec). A most 15seces hf tart körülbelül 7-10secig.
zzz
Lourker
Lourker
Vw-ben meg azért nem vagyok biztos mert akiknek van lvl50 vw-je sok jót nem mond róla.
Lourker
Ahogy sotl csinált egy melee grp-t megjelen mm és warders elkezdett 3 zerker 2-3 healer grp-al játszani egy kicsit megváltoztak ezek a dolgok.
Zerg ellen még mindig nagyon jók a pbaoe grp-k de 1vs1 harcokban talán már hibi-ben is melee-t preferálnám-.
Lourker
Persze más dolog az excal ahol zergelnek az emberek és a prydwen ahol néha már csak 4-5 rvsr guild van emain-ba + stealtherek.
Lourker
zzz
zzz