Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
õõõ nekem ilyen még nem volt <kezét összetéve ad hálát az Úrnak emiatt>

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
k köszi 😄

persze hogy az , szerinted mennyi élvezet van abban hogy mezzelsz kihalsz rezzelnek kihalsz rezzelnek csata végén ? no rp, no killspam , no élvezet.

azt meg meglássuk 😄

logot nem én csináltam hanem lujo mert nincs photoshopom meg nem is értek hozzája de már mondtam neki hogy lehet überládának olvasni szal majd megkérem csináljon egy másikat 😄

Tafaya
Eloszor a modemet rugdosd meg utana a szerelot akit kikuldenek, ha az megvan talan jon egy kisebb fonok, azt is. De egyszerubb ha shotgunnal bemesz valamelyik UPC irodaba 😊

Jockey
jah es jó a logod, csak nem látszik aneved😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
hát, így elõre sok sikert a 30 seces base mezzel a groupinka akkor, fõle amostan divatos jó kis savage groupokla szembe, gondolom nem deter1-k😛
amúgy meg úgyérzem ez megfutamodás kcsit a sorci elöl, bizonyítsd be hogy nem..😊
amugy kölcsönadhatnád egyzser azt a sorict, szivesen kipróbálnám rvr-n

Uberlama
mondjuk theuval már mezzeltem be teljes NP fgt is (O)(O) mondjuk a 8emberbõl 7 resistelte de mind1 😄

Uberlama
jah de a mezzen kivül minden másba hátrányba van a sorcim a theuval szebe. theummal a petek miatt a castereket sokkal jobban tudom interruptolni, olyanokat ddzek majdnem mint egy fire wizi, és nem annyira törékeny mint a sorci 😄

Jockey
jha, csak egy gond van
ha véletlenül sikerül is bemezelned theu-l😊, akor is pár sec max a mezz, nemtom jól emléxem e, de mintha valmait 30 sec környéki lenne a max timer..😛
szvsz mezzernek sorci kell

Jockey
mikor nagyapám még csak egy múló gondolat volt dédapámnak, már akkor tudta, unokájának lesz egy kedvenc embere, ki annyira bot (l)ond, hogy kár fecsérelni rá aszót...

(egy 3-4 chanteres grouipba elég sok esély van baod-re szvsz, bár lehet tévedek...GP+tankféle self purge sem rossz a mai napig...)

49.95 a tegnap esti zárlat 😊

zzz

Botond
"ti arra építetek, hogy ha full ra-l milyneek a groupk, sztem az esetek 80%-ba nincsennek meg ezek az ra-k" ROTFL,mikor GP+baod-ról rinyáltatok,és megemlítettünk egy ilyesmit mindenek voltunk,csak normálisak nem,szal LOL vagy nagyon...
Tafaya
Peteket fogjak tapolni. Ahogy fogalmaztak ne olyan valamik legyenek amik elol elfutsz mig ossze nem esnek, hanem amikkel foglalkozni kell. Konkretabban magasabb szintu pet summon, petek tovabb elnek, nagyobbat utnek 😊

Uberlama
na az a mezz range ööö hogy is fogalmaztak ööö BUG kijavitása (ROFL 1.5 éven keresztül bug ogy 1250 a range a mezznek ROFL) aztán nagy lesz 😄 bár az biztos hogy a theumra visszatérek a sorcirol akkor 😄

Tafaya
Egyebkent lehet felkeszulni a midi whine thread hegyekre, 1.65-ben erositik a theurgokat 😊

Tafaya
asszem az NS TL ellenezte, le is vezette miert, szvsz igaza van:

celt NS, statjai miatt a legjobb valaszthato faj lett volna NS-nek, ergo a regi NS-ek zugolodtak volna.
ebbol adodik hogy a legjobb NS lett volna, ami azert RR5-tol mar felveszi a versenyt az infikkel es az sb-kkel, ergo whine lett volna belole mert erosebb lehetett volna. A TL ugy gondolta a regi NS-eket nem fogja nerf kockazatanak kitenni 😊

Savage 3healer 1 shamie 2 pbaoe 1skald midi pbaoe grp nem rossz high rr hibi pbaoe grp ellen se szerintem. Meg aztán egyre kevesebb hibi pbaoe grp van(legalább is prydwenen már cska elvétve látni egyet nemtom excalon)

Lourker

Runi nem fér be a midi pbaoe grp-ba szerintem.
Te milyen grp setup-ba látnád a runit?:o

Lourker

Jock ha szervezel vmi pl grp-t megint és van hely légyszi írd be ide most egy kicsit kevesebbet leszek online albiba😊

Lourker

Jockey
ezt én se tom, de majd biztos lesz valmai szép történet nekie😊
amugy én örülök neki azé, az innouce nem jött be nekem, és ez valami izgosebb már, remélem jó str és consti statjai leszenk (elvileg nekik annak kéne lenni), látom magam elõtt a jó kis merciket, pole usereket, böhöm plate-be😊

Csak ezt találtam.
Half-Ogre
----------
Paladin
Sorceror
Wizard
Theurgist
Armsman
Reaver
Mercenary
Cabalist

Frostalf
---------
Shaman
Runemaster
Spiritmaster
Hunter
Warrior
Thane

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
ToA-t nem veszem meg, akarmilyen uber cuccokat is raknak bele.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
\o/ Mikortol?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Jockey
ha már ilyen jól infromált vagy, nemtudod mileny statjai leszenk kb a halfork-k vagy orge-k ? nemtom pontosan melyik lesz albiba, csak egy képet láttam eddig róla, de nagy böhömnek festett..😊
az is jó ha adsz valami linket ahol irnak róla a teszterek vagy valami..

Jockey
lol, már le is nerfelték?😊
amugy ezt tényleg nem vágom miért nem lehet celta ns, bár ha jol tom az ellen a hibik saját maguk lázadtak alegjobban...😛

Jockey
nem tünik rossznak, lényegében le van tudva az ns táp, kár hogy arégi ns-k ezt bukják..

ToA-val együtt kijön a Shar NS invázió is és rá nem sokra az NS nerf is. Már csak azt nem értem, hogy a celta miért nem lehetett NS.

Mielött lereagálnám a hozzászólásokat itt 1 pár info a ToA kiegészítõbõl és az uj hibi fajról.
Shar
-----
Ranger
Nightshade
Champion
Eldritch
Mentalist
Enchanter

Shar
-------
55 str
70 con
60 dex
55 qui
60 int/cha/emp

Jockey
ja és a 10 sec pbt-t kihagytam, az azért elég durva..😊

Jockey
k, pontosítok😊
szal a bolt nyilt terepen is jónka tünik, fõleg casterre, az a 2,5sec az eléggé über sztem
ami miatt nekme nagyon tetszett: bolt-k (rélgi fire wizis idõszakomra emlékeztetett, kis nostalgia..😊, jó ae dd, nemrossz simpla dd, és ami lényeg SPEED😊
a gtae meg élvezetessé teszi a keep-l való csatát is, nem unatkozol..😊
no ezt albiba nemtod megcsinálni😊 amikor fire wizi voltam keep raideknél unatkoztam durván, ice wiziként is igazábol a védelem a jó, offenzivánál ugyanuugy unatkozol..valamit nincs Speed, gagyi debuffod van, stb😊

Jockey
helyes😊
az egy nagyon jó kis kari, én teljesen beleszerettem mikor megcsináltam, tudod csiribi a neve, a bg hõse volt😊
viszont groupot keresni nics kedvem vele, szal nemtom mi lesz a továbbiakbana sorsa😛
csináltam róla bg videjót is..😊

Ability Casters (non-cloth wearing casters) will now have their spells displayed by spec line and spell level, similar to 'List Casters' (cloth wearing casters).

végre

zzz

midik azért hanyagolják a pbaoe grpot mert:

- van baod high rr hib grpkba = halál

Habár albok iszonyat lámák excalon, 2 chanter(rr5 és rr8) bard(rr7) druid(rr7) amg szobába megölt vagy 30at... és nem két chanter egymásba moc pbaoe volt, csak mentek be 3-4ésvel az albok és a bardot ütötték, jót nevettem 😄

zzz

már rvsrztem igen sok karival (cleric, warden, druid, chanter, ns, infil, mincer, sorc, buffbot, merc :d) és szvsz mindegyik fun a maga módján. A healgetés és a cc . 😄

zzz

Jockey
hát látod ezt én se vágom
elvileg a midiknél megvan a alehetõség egy pbae groupra ugyanugy mint egy tank groupra, és ha jól emléxem neked sup runid van, ami oda tökéletes, valszeg több caster group lesz megen ha savage nerfet kap😊
HH-l nem értem hova tüntek az emberek, lassan átmegyek oszt renbeteszek mostmár mindenkit😊
Ott vannak grizliék, õshonos midik, zak ha jol tom skaldozik rendesen, van egy teljes pbae groupra való setup-k és, majd én is jönnék a skaldommal, csak picike még
Fidelnek meg ahogy látom semilyen rvr-t nem nyom, legalábbis ahogy én néztem és amikor bent voltam, mindig épp raidezett vagy iyleneket csisnált, vagy épp huzta a 200ik lvl50esét😊

igen de ha senki se játszana CC v. support kasztot egy balanced grpba vagy csak úgy egyáltalán akkor igen érdekes lenne rvsrni. Én is ezt mérlegeltem albionba, szivesebben lettem volna 2400 hps, platet viselõ, 500+ ártó polearms, de viszont szopni nem akarok rvsrbe + tudom milyen az ha nincs CC grpba.(mint ahogy excalon nagyon sok önzõ emberke teszi, mert én azt aki sose játszott supportot - CC önzõnek tekintem, kövezzenek meg de igy van). Persze ezt a tankok - spamkiller chanterek nem nagyon értik, mert õk azt szeretik ha kinyalják a seggüket, csak stickelni asszisztolni és ölni kell 😊

zzz

Jockey
nem mi találunk, smiter-t is lenerfelték, mert overpovered volt ez van. nerfelték a berzit szvsz elég jogosan ez van (és végre nerfelték vele az sb-t is, ami szintén nem árt, legalább megtanulják végre az assasinok base támadását, a pa-t..)
amig lesz mindig egy kari ami túl über, addig jogos a nerf, leszarom albi midi vagy hibi kari az
az hogy egy "light" tankot 2 paladin nemtud megütni beslamelni (ful buffal a palák..) mert üti a cleriket, és közbe mindent evade-l hátulról az azért gáz szvsz
Szal lényegében egyet értünk akkor most már veled is, savage overpowered, és innen indultunk ki, és valszeg ezért durvábbak a midik most bárkinél!
elismerted te is😊

Jockey
hát igaz übek még tanuló stádiumba van sorcival (bár sztem már elég jól keni, rp-t nézve tanuló még csak sorcival..), de sztem az egyik legjobb caster aod-ba, remek érzéke van hozzá
nem tartanám lámának azért mert egy instastun-mezes groupit benyel úgy, hogy dis van rajta, és 2sec alatt leverik, és nemtud mezelni közbe (mach5el ha szembefut a két group és meglátod az enemy ha az ellenek van instaszarja a büdös életbe nem mezeled be öket akármit csinálsz ha nics purgéd..)

Jockey
figy kalinka, ezt az utsót nem értem
asszed egy wizinek több a base hp-ja? (sc nélkül)
nem
és mi is kijárunk rvr-ni..😊

Jockey
na jó kitaglaltáok itt a dolgokat😊
én tartom magam ahhoz hogy a savage overpovered, és valszeg azért sírnak nem ncsak a pryd/albok, amiért anno fél midgard és albion sírt az enchanterek miatt, teljesen jogosan (amugy akkor is cak mester meg rock ismerte tán el hogy overpovered..😛)
ha ezt nem ismeritek el (mert ugye saját realm-beli kari), akkor passz, meggyözni lehetlen ahogy látom benneteket, mint anno hibibe se sikerült..😊
zak: a régi rvr idõket nemkéne összehasonlítnia a maiakkal, azóta kijött pár uj klassz (álá sav), és elég sok minden változott
fidel: szvsz nemkéne össehasonlítani egy sorc-t egy 2500hp-s törppel, amiböl rossz esetben 2 jobb esetben 3 van. szted melyik hull el hamarabb? egy csuhás sorci egy tank gank groupba, vagy 1 healer egy oylan groupban, aminek a fele ugyanugy néz ki, chainbe stb-e (és az instákról had ne emliítsem megen)
ti arra építetek, hogy ha full ra-l milyneek a groupk, sztem az esetek 80%-ba nincsennek meg ezek az ra-k
ti még nem játszottatok insták insta nélküli világba, szal nem is fogjátok tudni mérlegelni adolgot ahogy nézem, ezért kéen kcsit más szemszögböl is nézni a dolgot
egyben egyetértek veletek, ha mind3 realm mindik groupja topon van, minden ra aktiv minden karinál, akkor közeléednek az esélyek, csak ez elkég ritkán van, szal szinte csak papiron mûxik, de igy is a sorrend jelenleg 1midi 2albi-hibi
És amit megen elfelejtettetek, 20ára irom be: mind hibibe, mind midibe életképes a caster group, egyedül albiba nem, szal ez nem realm ballance szvsz..😛

AngeLujo
Miért is õ tehetne arról ha nincs elég support?
Hát lol, szerintem egy párszor ecseteltük már hogy hány cleric van a guildbe, szal ami nincs azt nem lehet vinni...
Játszottam én is eleget casterrel szal átérzem a helyzetet és játszottam már übek sorcijával is, nagy fíling szvsz, csak amikor lecsapnak egy pillanat alatt akkor elgondolkodsz azon hogy ez errõl az oldalról miért nem mûködik? ...
Mind1 te biztos jobban tudod :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
healerek helyett akart lenni :p

Uberlama
hát te tiszta hülye vagy bazze. ez nem sirás te kis pöcs hanem a tények, próbálj te játszani papir ruhás 1200hps casterrel a chaines vagy faxom tudja milyen healer-ekkel ..

zippofcy
42es a rangerem, a +1 pont bowra aztan respec telleg mukodott az autotraininghez.
Sajna ma valamiert eleg kihalt volt CM , legalabbis hajnali 2 ora utan. Egyetlen epkezlab kari egy 50es eldricth volt, aki a nekem szurke altjat / haverjat PL ezte. Kerdem tole nem venne-e be ha adok neki buffot (eleg nyogvenyelosen ment szerencsetlennek, egy mobot egyszerre a rangerem is kinyir ) Erre a baromarcu aszondja hogy inditsak chantert ha abysokat akarok olni Na mondom ez egy barom, de mivel igazan turelmes es kedves ember vagyok mondom neki hogy a szurke kari ugyis ugyanannyi xpt kap, de nem szol semmit. Erre mondom hogy mar van chanterem. Erre o: akkor grpoljak azzal. Na mondom magamban ez egy kapitalis vadbarom, beloggoltam Chanteerrel es elhuztam elole az osszes mobot. Sajna egy felora utan meguntam, de azer igy is poen volt. Kivanj vmit es valora valik Raadasul a GMje elott is lehet lejarattam mer vki msg-zett hogy telleg elveszem-e a haverja campjet mert nem PLezte az altomat, mire kozoltem hogy nagyon szomoru ha tenyleg ezt mondta, es hogy en voltam itt elobb, csak elmentem egy percre rezzelni egy grpot a golemekhez. (ez meg igaz is volt ) De felolem huzhat innen, senki nem birtokol egy campet sem ebben a jatekban. Megkoszonte es nem baszogatott tobbet. Mennyi hulye ember van

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Nem is csak a grp vs grp a gond hanem az is hogy egy tank-nak vannak defensive spelljei(jó védelme), nagyot és gyorsan üt, és e mellett még hozzáférhet az összes tank ra-hoz.

Tudom hülyeség megint dmg-el jönne de az hogy egy h2h savage minden capped scale armoros druidon 4*3xx dmg-t üssön az azért túlzás, ha casterre üt 1000 körül azt mondom OK, blejs heromra (rf armor capped ressist) 860as quadot ütött unstyled, lehet nem ütnek gyarkan 4es hitet de azért mégis ez túlzás.(igaz h2h nerfelik majd bár nemtom mennyivel de a 2h is elég jó.)

Lourker

Úgy fest a dolog hogy eclipse is próbálkozni fog egy melee grp-al mivel a chanterek nem akarnak már casterrel játszani és 90%-ban stealther altokat lvl-tek.:p

Lourker

Ja mi megnyertük, de nem épített grp-k ellen.
Itt az épített grp vs epített grp-ról van szó.

Lourker

Az lenne ha az egyik realm fasza grp-ja nem nyerné meg a csaták 70-80% át a másik kettõ ellen?

Lourker

Igen, de akkor még nem voltak melee grp-k.
És 1-2 jó grp volt prydwenen összesen.
Az hogy chanter 1 gombos kari és nem kell hozzá tudás elég nagy baromság, ha eclispe MA chanter nincs a grp-ban akkor sokkal bénább az egész grp. + prólkoztunk "random" chanterekkel és azt se tudják hova mennyenek mit csináljanak tehát ugyan úgy kell tudni játszani egy chanterrel is.

Assist melee grp-ban tankok közül csak ma-nak kell igazán jónak lenni a többiek csak assist és stylok.

Lourker

Nekem nincs sorcim, de szerintem ha meglátnak valakit akkor neki le kellne állni a többieknek meg rohanni az enemy felé és akkor a sorci nem kap mezzt 90%ban viszont egybõl tud mezzelni.
Én mend/aug healer-rel játszom és én ugyan ezt csinálom csak én ahogy lemaradok a celerity-t nyomom nem a mezzt, mert az nem nagyon van. Az estek töbségében én nem is kapom el a mezzt viszont ez nem épp a legjobb, mert egybõl látják ott hátul a kis törpe valamit kalimpál a kezével. Ilyenkor jön az, hogy ellövöm a purget és addig vonatozunk amíg a 2 instam kitart. Felesleges is sima heal-lel probálkozni mert nem lehet annyit visszahealelni/sec mint amennyit ütnek/sec. Valami jót is mondjak itt jön a healer Ra a PR elõnye, amit énszerintem csak healerre érdemes elnyomni senki másra.Instant feléleszt és egybõl tudom a 39es spread healt+celerity-t nyomni, mert eddigre már a másik healert püfölik és általában nyugodtan tevékenykedhetem.
Van 1 albi guild akiknek a sorciját nem lehet kinyirni, mert olyan lag csalást csinál mintha ide oda teleportálna és be se lehet mezzelni ez miatt.

Azt senki nem mondta szvsz hogy nem lehet mind3 realmben jó grp-t csinálni ez nem kérdés.

Albi melee grp überséget savage-k megjelenése elött hangoztattam de még mindig jó az albi melee grp nem kérdéses Ra-kal van esélye mid melee grp ellen anélkül csak szerencsével.

És volt olyan hogy eclipse grp-al kb 10 mp alatt lefektettük a pe high rr grp-ját(2-3 hete volt utoljára rendes guild grp akkor.) és midi melee grp-t is meg lehet ölni.
De ha hibi caster grp-nak nem landol a mez rendesen akkor szinte esélytelenek melee grp ellen hiába van gp.

Ha veszít egy midi csapat attól még nem számalmas faszok akkor válnak azzá amikor elkezdenek sírni hogy pl albik használtál sos-t és bof-t és úgy nyertek.

Lourker