Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alb frontier Ellyk 😊 igaz citrom-narancs-piros de jön vagy 10-15 bár repop ratet nem tom milyen, mert csak 2 pullig voltunk ott.
Esetleg skorpiók vagy goborchendek cfbe.
Giant lususok Emainba is szép xp-t dobnak.
RvsR-dungeon esetleg... no meg bog of cullenbe a rawen wraithok + a királynõ campja.
Sajnos, lefedted két SI-helyet, crim és cf fineket... ezek a legjobb xp plre szvsz (fõleg crim finek az outpost bónusz miatt)

zzz

TSen belül, hol van jó FS hely?
SH van még ahol lehet FS-sel jól húzni. Most ahogy láttam vannak nagy lila zombik a frontierben Crim és Scathaig mögött. Ezeken nem teszteltem de lehet jók. Az xp biztos a legmagasabb.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Jockey
nos, jelenleg 38 v 39 a champem, de van egy 35ös bardom is😊
szal ezek közül valamelyik, bár champ-k jobban örülnék..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

zippofcy
lvl 44es altot huzni hol lehet gyorsan Hiberniaban? Marmint Fomor entrancen, Finseken es TS outside / inside -on kivul.
50es manachanter, buffbot, MRbot, minden van
Tank nincs es nem is lesz, olyanokat nem ismerek Hibbibe Segitsen aki tud, legalabb bebizonyitja nekunk mennyire ert hibbihez
47rol 50re 3 delutan es este volt a chanteremmel meg a buffbotommal ugy hogy Fins grpot csinaltam mind3 alkalommal. Latni se birom mar a Finseket, a nightspawnt se, a main campnal meg csak az utolso bubimat szereztem de azt annyi ido alatt is totalisan meguntam
SEGITSEG! NEM AKAROK TOBB FINST LATNI SOHA TOBBEEEEEEE Lassan ugy vagyok veluk mint a tanglikkal voltam anno ... Segits kulonben lelovom a kutyadat !

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Úgy néz ki eclipse lassan visszatér emain-ba . Kemény bm pl-be kezdtünk 3lvl50 pbaoe van a grp-ban 4-5 alt. Buffbot/pom bot/energy debuff bot a grpon kívül elég gyorsan lehet haladni😊

Krane: láttam már pár BF a prydwenen van a te hibi karidnak mi a neven?:o

Lourker

LoL te is jól ütöd a bossokat TGben ha közben ide irogatsz😊

ding Dorinia Mezzinger lvl 50 Sorceress Prime now serving Albion in epic armor and si quest stuffs.

^^

u.i.: epic robe egy vicc, pow 14 hits 24 spirit 4% 😊

zzz

Ja szoktunk de nekem most nincsen respec stone. De lehet tudok szerezni.

Lourker

Ti szoktatok Galladori raideket csinálni?
Nekem kellene 1 single line respec stone prydwen/hibiben. Cserébe tudok 1et adni exc/midibe vagy 3 plats itt exc/midiben. Ha más nincs prydwen/hibiben is tudok fizetni érte.

Nekem tetszik a summ SM is a peten a 85% snare proc-cal+a 31% pet attack speed buff amivel a celerity stackable. secenként üt vele a pet ami elég kellemes. Piros mob ellen a FS nem is nagyon használható mert a sok parry és a self bt miatt a mob nem nagyon üti a petet.

ja de 1.65 még messze van😊

Azért kell egy jó tank a grpba mert egy h2h savage jellenleg egymagában le tud ütni chantereket esetleg clericet is.

És ha baod fent van vkinek ölni is kell.

de a 3sm-s grp is jól hangzik amúgy.

Lourker

4 SMes group-pal a sárkányfészek mellett 20+ lila mobot húznak. Azthiszem nem kell részletezni, hogy az xp milyen.

Tank nélkül lehet a legjobban xpzni csak tudni kell hogyan.

1.65tõl viszont 2hed savage lesz jobb.
Akkor meg:
1 48pac/24mend healer
2 30mend/44 aug healer
3 40 mend/36 pac healer
4 Skald
5 43aug/31cave a jobb acuity buff miatt+nagyobb sebzés
6 supp SM
7 supp SM
8 supp SM

Uberlama
ejj nem könnyû összehozni ezt a grpot mert ugye most a 3 healer 2 sm skald shamy savage grpon gondolkodunk ahova tank azért kell 2 mert xpzni is kellene vele, szal ehhez a grphoz gondolkodom 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

zippofcy
Jockey hanyas szintu a karid hibi/excan amit PLeztetni szeretnel? Ha 30 feletti akkor biztos tudok segiteni, ha nem akkor majd valamikor kesobb

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

A shamannak kel la pbaoe disease amihez lvl 27 cave kell minimum.43 aug/31cave-t csináljatok akkor.Az én shamy speccem 37aug/39cave és ez a 3. respece, de a végleges is szerintem.Ja aoe root nagyon kell rvrben.

h2h savage jobb mint 2h szerintem jelenleg.

Shield tank is jó a grpba de akkor hibi pbaoe grp ellen tehetetlen a grp egy kicsit szerintem.

Lourker

szvsz kell a 3 healer:o és akkor már inkább 3 sm de ez az én véleményem ha mrá 2 tank van grp-ban egyszerübb melee-t csinálni.

Lourker

Uberlama
volna is pár kérdésem. healerek specce tiszta. Skaldnál mondjuk 43 songs 44hammer (plate miatt) , azért nem 50 mert az 50es style blockra épül és ha minden jol megy nem lesz rá sok szükség meg aztán 2h lesz ugyis. SM gondolom 49 supp a legnagyobb pbaoe miatt a többi mondjuk darkness ?
aztán Savaget hogy szokták speccelni ha h2h ? vagy ha 2h ? nem tom melyik jobb ebbe a grpba. És a shaman specce érdekelne hogy mennyire éri meg a legnagyobb spec buff és resist, mert akkor 48 aug a többi meg subterran vagy mi (cave asszem) a dot disease miatt meg ilyesmi ?

szal ezek lennének ha tudja vki hogy melyiket érdemes vagy van hozzáfûznivalója pls segitsen mert nem vagyok biztos a dolgokban 😄 elõre is thx.

A legjobb xp csapat:
1 Pac healer
2 Aug shaman
3 Supp RM
4 Skald
5 Supp SM
6 Supp SM
7 Supp SM
8 Supp SM
amivel RVR-ben is tudnátok menni
1 48pac/24mend healer
2 39mend/37aug healer
3 Supp SM
4 Supp SM
5 43aug/31cave vagy 37 aug/39 cave shaman
6 Skald
7 Warrior/Thane shield specces
8 Warrior/Thane shield specces
Celerity-vel 2hed fegyverrel a troll warrior is üt 2 secenként nagyot. Sõt még nagyobbat mint a savage+több élet+nagyobb védelem. A 2 meg tudja guardolni a 2 sm-et.

Uberlama
jah én is ugy szoktam bocsi hogy nem irtam de lefoglal most ez a grp szervezés 😄

Uberlama
aham okés köszi, egyelõre még csak gondolkodunk rajta hogy mit lenne érdemes ha lenne rá elég ember aki tud délelõtt is játszani vagy kora délután 😄

xpzni nagyon jó lesz hamer meglesz a lvl50 ha jó helyekre mentek.

Lourker

Szvsz Excalon érdemes lenne csinálni, sok random albi stb.

Prydwenen én nem csinálnék olyan grp-t.

Lourker

Azt nem igazán használják szvsz legalább is mm spd debuffal interruptol folyamatosan.(sm-nek is van vmi amivel tud interruptolni lehet ugyanaz nemtom.)

Ja igaz pom 5 is ott van😊

Lourker

AngeLujo
detto itt is ha épp le tudom nyúlni übek bufferét 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
logót nem fikázni, én csináltam :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
abba is egyetértesz hogy már nem érdemes olyat csinálni ? mert most mi olyasmit akarunk amivel xpzni se gond és rvren is lehet vele aratni 😄

Hangianix
Nekem van egy thane-om 😄 Csinalok majd egy 6 thane egy shaman, 1 healer csapatot, szetinstazunk mindekit. 😄 (BG-ben 😊 )

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
lol egyelõre csak érdeklõdünk, de ha össze is hozzuk akkor nem albi helyett hanem mellett.

Hangianix
Csak Steveh meg ne lassa ezeket a terveket Ubi. 😄

Uberlama
hm és akkor mit érdemes most csinálni midibe ? mert savaget elõbbutobb nerfelik.

Hangianix
Shamanjuk speccet tudom egyedul. 😊 39 cave/37 aug

Ok azt hiszem 2 healer/2 sm/1 shaman/1 skald/2 bersivel mentek, de nem vagyok 100%-ig biztos benne.

48 pac rest mend healer(48 pac legjobb insta aoe stun miatt jó ami kell pbaoe grp-ba szvsz)
Aug/mend healer
mend/pac healer
Skald(spd 5-el)
2sm
h2h savage
és shamie.(pontosabb spechez catacombsot meg kellene néznem:p)

Lehet mixelni esetleg 3 sm 2 healer, de szvsz jó ha van 3 healer.

De én már nem csinálnék midi pbaoe grp-t 1.63 spd debuff nerf és anélkül az interrupt nélkül nincs sok esélyük hibi caster grp ellen(nem mintha sok ilyen lenne de mégis).

Excalon érdemes megpróbálkozni vele talán, de a jobb albi melee grp-k is szétszedik már(régebben más volt zerker vendo modban brutális volt.).

Lourker

Uberlama
volna egy kérdésem azokhoz aki ért ehhez jobban meg tudja. szal ha vki egy midi pbaoe grpot szeretne csinálni mint mondjuk az MM-é akkor mi kell bele és mire kell azoknak speccelni ?

Jockey
lehet nem azt írtam ez a tuti, csak hogy nálam így mûködött
nem mind1 sztem hogy meniy alkalmazás megy még melette, volt hogy 3 net ablak, meg istentudja még miylen szarok mentek nekme daoc alat,t szal lehet ezért volt kevés neki a memória vagy valami

Hangianix
Nekem ezutan tok jol elinditja reboot nelkul is.

Jockey
ha már ezt irja ki, akkor kel egy reboot a gépnek, és tisztán indítsd el, sztem iylenkor beszemetel valamit a winfosba vagy nemtom, nekem is volt ilyen
szal rebbot, net és úgy ahogy én írtam..

Hangianix
Ugy kell, ahogy Jock mondta, minden mas esetben nekem is azt irja ki.

Jockey
maúgy én most vettem új konfigot, 1g-l lagolás laghostolás nélkül stick-l tudok menni a 2ik accal, így húzom mostanába a minimet is, ice wizi és rá van stick-l gyors
sõt még azt is megtom csinálni hogy csata közbe alt-tab-l váltok songot, mondjuk abs és mana között..😊

Jockey
jah az segit, ha "csak" fél giga ramod van, akor trükközni kell
beinditod aze gyiket jelszóig, a másiakt is, aztán az egyiket, és a másikat szerverválasztóra, stb..

Hangianix
Nekem is csak akkor engedi, ha egyszerre inditom a kettot.

Uberlama
van már nagyon über 100k rpje 😄D

Jockey
vedd úgy ez a daoc hard fokozata, insta-minden szareság nélküli mezzer kaszt papírba /bow😊

Jockey
nem vágom..😊
nem az a jó?😊
ha nem megy még mindg ott van az arms-d, az kétgombos és van hp-ja is..😊

Jockey
átállítod Si könyvtárba a user.dat-ba a windowed=0-t 1-re, és utána indítod a gammát, vagy kariválasztónál prefomanceba van a window vagy full screen mode
amugy fél giga alatt kár próbálkozni, ezt jobb ha tudod😊

Uberlama
én is ezt hittem theu után hallod, de sokkal nehezebb 😄

Uberlama
😄DDDD

Jockey
figy, mondam add kölcsön, azt megmondom mennyire gáz😊
nem hinném, hogy sokkal szarabb lenne mint bármelyik csuhásnak
de most komolyan, add kölcsön vagy 3 estére, adok cserébe egy ice wizit vagy minit😊