Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiffa
Jajj Cica! Köszönöm, hogy nem bántottál, tök gyomorgörcsöm volt, hogy mégis belémcsapsz. 😊 Pussz a nozidra.
ez igy van, átlagos képességû grp is rulezolhat fotm grpal atm, és ez addig igy lesz amig " the thing i liked in savage, that i could kill somebody before going down in a shitteh grp "...

zzz

Hangianix
Hany jo, vagy osszesen mennyi? 😄
Mint egen a csillag, en legalabb 6-rol tudok, de szerintem tobb van, igaz annak legalabb a fele tok bena jo karikkal.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

mester prydwenen most hány fotm 4seer/4viking grp van?

zzz

Ami számít vmit az ez:
Level 50's 1,953 (38%) 1,286 (25%) 1,949 (38%) 5,188
~

Lourker

Uberlama
Realms
Albion Hibernia Midgard Total
Characters 16,548 (34%) 15,502 (32%) 16,195 (34%) 48,245
talán erre 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

talán erre

RR0 Alb:13,718 Hib:8,765 Mid:10,139

zzz

ding rr3 ^^

zzz

Érdekes alatt melyik adatra gondolsz?😊

Lourker

Nem a pathetic 150(-3291850912856) runecarving runemaster kell ide hanem zavage 😊
Nemtom mirol zagyvalsz itt ne'kem, midgard kibaszott FOTM realm nekem itt vegeter a discussion.
Uberlama
pumpum :S

Uberlama
az elkövetkezõ 2 max 3 napban majd felkereslek 😄

Uberlama
thx

Uberlama
ááá elég ha van 300 midi és 300 albi 😄 az ám a csata vazz 😄 bár a midik nyernének, illetve nem is, mert server crush lenne

sztm meg CALL TO FOTM inkabb, nem arms.
Ez tökéletesen müködik, ha ti 2fg-pal vagy többel vagytok õk meg 1fg-pal. 3 healer 3 AS debuff és akkor max rohangálni tudsz vagy AS debuff után kapsz 1 piros mezz és ott figyelsz a csata végig.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ha a nyugati kapun bemész, akkor a szemközti épület mellett balról a téglalap alakú épületben, azt hiszem Kelleger vagy Kelleher a neve

Uberlama
ops vmit meg akartam már rég kérdeni. hol van midibe a fõvárosba az ingyen cuccot ado npck ? 😄

Uberlama
jah igen sorcira viszatérve most kicsit hanyagolom és megen a theuval fogok rvrezni mert rájöttem ha nem halok ki csata elején könnyen nyerhetünk ugyanis pet powa 3 healerre és 1 et egyedül kivégzek 6 sec alatt igy, és onnan bomlik a sor nekik 😄

Uberlama
hja hibiket jobban komáljuk mi is.

zerget meg akár hiszed akár nem mi is utáljuk, hogy 1 fg midit nem lehet normálisan leverni (ha éppen van esély ellene) mert jön még 2-3fg albi 😄

cleric van 2 de ugye ha 2 cleric akkor 2 fg mert sokan akarnak a paláikkal és armsaikkal rvrezni..

amugy most talán lesz egy 3. cleric , talán 😄

A hth-es savagenak nem kell a celerity, mert anélkül is capet üt. A nerf után mindenki 2hed-re átvált majd. 2hed-hez kell a celerity, hogy olyan gyorsan üssön mint a hthes savage. Ugyhogy a nerf után 2hed savagetõl majd ilyen ütéseket kapsz 600 800 600 800 rajtad a 60% snare-rel 1.5sec-enként. Magyarul a nerf után még nagyobbat fognak ütni ugyanolyan gyorsan.

Azt hogy nem értem miért nem miénk az összes relic amikor 100 ember van emainba és 380 50es van online : )

De ahogy mondtam, hibi grp ellen jó harcolni mert ott 50-50%-hogy nyerünk, de midiknél ha fent van a healer RA + 1 purge vmelyik healeren hát akkor ....

De a másik nagy baj, hogy albok zergelnek állandóan... igaz hogy ez azért van mert nem tudják összerakni a megfelelõ grpot, de amikor 5-8fg rohangál együtt az már nagyon nagyon gáz, inkább várok 2-3 portot hogy jöjjön valami. Aodnak is azt ajánlom hogy valaki indítson egy clericet , tanuljon meg vele játszani és go 2 clericel, mert úgy már van keresni való rvsrbe 😊

zzz

Uberlama
végre más is belátja nem csak aods 😄DDDDD

Végre nem csak látod a helyes utat hanem jársz is rajta 😄D

Btw mi a véleményed igy az albi rvrrõl és az erõegyensúlyról realmek között ? 😄

Egy kis felüdülés a sok anyázás helyett, avalon/hiberniában most ez az új divat: gratz macro

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Nemsokat vesztettél, mert már campelik a helyet ugyhogy énis fekszem vissza aludni.

hibik ellen sokkal jobb harcolni, ott megvan az a bizonyos 50-50% ami midiknél sosincs (savage egy vicc, 29% thrust resistbe 400 600 800 400 dmget nyomott a gyerek lol, clericnek csak 200 400 500 300 300 300 végül is nem gáz xD csak ezt cap speedel teszi, na az már igen heh, givf nerf NOW)

zzz

annyiban igaza van fidelnek hogy gusztustalan az alb zerg excalon (közel van már a szánalmashoz 😊, de ha nincs meg a 2 cleric (Bofal) 1 sorc 1 mincer (sosal) 1 pala (fhval) 3 tank grp akkor szinte esélytelen egy jobb midi grp ellen a harc. (lehet próbálkozni, de tényleg sok értelme nincs, ugyebár ha sikerül is a mezz de a sorc nem tud aoe root spammelni healerekre akkor vesztett ügy általában, healer egy purge és demezzelget faszán). Na azé igy is bejött olyan 10-15k 2-3 óra rvsrel, ami egy félgrp + random dudes, akik közül volt olyan hogy afk volt harc alatt, disbandolt harc elõtt etc. 😊 De Emain 1fgvel felejtõs, összesen 2-3 csata volt úgy hogy nem volt add egyik részrõl se, odins viszont elég kafa ezzel szemben.

zzz

midik fasza 3 healeres instant hegyes grpok ellen semmi esély sincs ha sos nincs fent 😊 mik derülnek ki 😊

zzz

Hangianix
Nem igazan tudok, megyek aludni. 😄 De karpotlasul adok egy linket. 😊

Lurikeen Invasion BW-rol (1 kep van a threadben itt)

Hangianix
Hol osztogattam en tanacsokat?

Hangianix
Tudtuk mit kell csinalni, azt is csinaltuk, nem is resistalt semmit es megse volt semmi eselyunk. Zak, te meg higgadj le, igyal egy zizit, talan az segit rajtad (bar ketlem 😛 ), milyen nagykepuseg vazz. Gondolod smiterrel jatszanek akkor? Persze persze, gondolom rossz volt a taktikank, a BD-s gyerek meg csuda skilles volt.

--->Bhalage
1000x csaptak mar le, olt mar meg BD is, sokszor haltam a sajat hibambol is, de meg sose haltam meg ugy, hogy mindent tokeletesen csinaltam/tunk es megse volt esely.

Úgy hogy nem mindenki solozik és Bd soloban igazán jó?

Lourker

Hangianix
Mit is szopok be? Hogy valami nevetsegesen durva?

Hangianix
BD nem root-olt, meg nem is qc nukolt, szimplan LT. Ez a gond, hogy lehetseges 5%-rol 1 gomb nyomogatasaval gond nelkul nyerni.

Hangianix
Nem, ne haragudj, ha teged megolt 5%-rol minstrel ugy, hogy nem hasznalt RA-t es te max hp-n voltal, akkor lol. Jatszok midgardban, megha alacsony szinten is, es a bd nevetsegesen durva egy kari. Nekem is van. Es leszarom kiben mit szeretsz, foleg akkor, ha _TE_ nem vagy kepes elvonatkoztatni attol milyen realmben jatszol eppen. Hanyszor hallottal engem arrol sirni, hogy nerf ez, nerf az? De ami sok az sok, az hogy egy RR7 BD szarra buffolt petekkel, RP-vel, purge-gal siman megol 3-4 embert, arra azt mondom okes. De egy RR4, kepessegeinek felet hasznalva (insta LT), active RA nelkul, buffolatlanul, 5% hp-rol _gond_ nelkul megol 2 full hp-s karaktert, az tobb, mint nevetseges.

Hangianix
Ha nem erzed a kulonbseget akkor sajnallak.

Hangianix
5%-rol RA nelkul, buffok nelkul? Mert te szerintem a szarra buffolt Luske-rol beszelsz IP-vel es purge-gal + SoS-sel. Ez a gyerek ezek nelkul olt meg minket csak az insta lt-vel. Nem ugyanaz. Nalatok nem volt dmg dealer, nalunk legalabb felig volt. Stunban allt teljes 9 masodpercig...

Hangianix
RR4 BD-re egy minstrellel raugrottunk - ae mezz - mindenki vigyazban all. Stun a bd-re, smite (297-et utottem koronkent) + mini dd-zett es uti karddal. A BD 5% hp-rol petek nelkul (en MoC smite-oltam ot tovabb, tehat ment a dmg 3 sec-enkent) WTFPWNED minket.

Ne mar, hogy termeszetes legyen, hogy egy karakter kepes legyen ket full hp-n levo karaktert (2 instat is ellottem, abban biztam kifogy a manabol), az egyik fo ability-je (petek) nelkul, gond nelkul megolni...

zippofcy
Giant lususoknal es Crim Finseknél nem szoktak RPre vadaszok lenni? Elvegre RvR terulet. Nincs kedvem bubonkent fekudni vagy felberelni 2fgt hogy orizzenek
Az SH minek a roviditese? (tudtam, tudtam csak elfelejtettem )
Jockey: gyere be ugy 7 8 9 ora fele es keress ra Zzozick ra vagy Chanteer re vagy Vismaior ra es meglatjuk mit tehetunk

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Ha mezzelve van tank/caster és használod a sos-t+caster/tank nem purge-ok és nem múlik el a mez hatása mind a kettõ csak szaladgálni tud.

Lourker

Uberlama
shamyra van már jelentkezõ egyik sm is foglalt lehet másik még nem. mi az ingame neved midibe mert ha nem lesz meg a 8. ember akkor megkeresnélek hgy mi hogy gondoljuk ezt és hogy benne lennél-e. 7 ember már úgy tûnik fixen benne van a dologba.

Hangianix
Semmit. Futkoraszni. 😄 Ha az ellovese utan kap valamelyik csapattag mezzt, az ugyanolyan hatassal lesz, mintha a mezz utan loned el te az SoS-t.

Jockey
nos,sos minstrel ra-l érdeklõdnék
jelenleg hogy mûködik? tud alatt a caster valamit csinálni? vagy cak szaladgálni tudunk??
multkor még bugos volt, most viszont megvettem a 45ös minimnek, és jó lene tudni põontosan mit lehet vele kezdeni😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ja és 4 óráig tartott
bocsi a spamért 😊

zzz

5 pala
1 arms
1 pbt theurg
1 cleric

lemaradt a cleric

zzz

a setup

5 paladin
1 arms
1 pbt theurg

2 buffbot
1 manabot

zzz

ez igy van jó grpok ellen, de tegnap belefutottunk 3-4 random hibi grp(ok)ba és mindig én haltam meg utoljára, csak a clericen + guardon múlik (mert loth éppen xpzett ezért csak egy clericel mentünk). Guard über szvsz, beállt mellém egy arms és aki közel jött stunolta + védett az ütésektõl, tréfásan elmezzeltem - root+debuff+tapeltem összes manámat miközben két kari akart ütni 😊

ja 1fgvel megölték alb excalon a sárkányt 😊)

zzz

Bansheek se rosszak , csak a ddjük zavaró nagyon :/

zzz