Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajanlom neked a kabat mint 2. karit, az FS nerf utan 
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Twistelest egyszer csinaltam, mikor RvR teruletrol vittem neutral merchantot Lyonba a tanglizashoz. Egy ido utan tenyleg bele lehet jonni, de az BIZTOS hogy kozben masra figyelni, ne adj isten mezzelni, harcolni stb NEM lehet. Ezert tok felesleges a pet, inkabb a speed. Raadasul nem kell mondanom milyen idegesito tud lenni ha a nari peted (neadjisten felbuffolva) a harc heveben akar csak egy utesnyire is ellened fordul
Inkabb vigyel magaddal egy tankot, a petnel meg az is sokkal jobb
Aki meg szolozni akar csinaljon BDt vagy stealthert.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
/em is interested :]
Vagy kézi vagy gépi modszert választod. Kinek mi tetszik.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Macro magic meg müködik ha windowedben nyomod
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz

Lourker
Lourker
zzz
Lourker
Macro Magicrol senki nem tud semmit? Tenyleg nincs itt egy crafter sem?
SI Lost Seed questhez mennyi 50es ember kell? Remelem focus grp eleg hozza

szólóba biztos klassz, de egyedül tuti nem fogok járkálni, terv stealher groupba is játszható, de group-ba is tökéletes minsrel, és hogy ne unatkozzak keepeknél se
ezé volt a 30-30-50 spec tervezve, safe fall 3, rr4--re egész türhetõ stealh, csak a slash zavar hopgy alacsony, igy sehogy se tudom kimaxolni😞
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
hajcsunk rá a platináidra, és az én kis champ-re, jó lenne valami 48 környéki szint, onnan már leszolozom ha beledöglök is, a mostani 38rol kicsit soknak tünik az 50 soloval😛
tudod a számom, ha nem arwe tudja, ide most nem karcolom be, szal hajrázzunk a platináidét, és csináljuk meg a kis champ-t😊
amugy valami 47-48 tuti lenne, akkor már leszoozm ha beledöglök is, de 38ról felszolozni 50re kicsit erõs😛
Class forumokon nagy vitak mentek anno hogy szamit-e ha 50 fole megy +okkal, de abban mindenki egyetert hogy INSTRet vagy stealthet tok felesleges 50 fole vinni.PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Tegnap kezdtem az SI questeket, most asszem az meg az epic megy majd nehany napig. Epic armor ara ugy 1-2p, jol fog jonni az MPs cucchoz
Nem tudjatok a Macro Magic muxik meg valahogy? Mondjuk az SI klienst ha windowed modba inditom vagy nemtom ...tobb mint fel eve mikor utoljara craftoltam meg volt daox es azzal ment. Kellene a fletchinghez, mert anelkul biztos hogy nem kezdek bele se, meg a questelesnel is unalmasabb.
Egyebkent nemtom miert midibe akartok indulni, kinszenvedes ott az xpzes 40 felett. (alatta is mondjuk
) Miota Muspelheim eget is nerfeltek mar gimp az egesz realm, orulok hogy en meg eredetiben lattam.
SI terulet is ott a legszarabb. Raadasul telleg ketkaris az egesz realm, tegnapelott halalkodott egy Drfrau nevu chanter hogy bevettem grpba, dumaltunk kicsit. Mondta hogy RRsokaskarija van midibe, azert jott csak at mert ott mar nem kap grpot RvRen. Rogton megtippeltem hogy RM
Szoval a savagekat meg midiben is utaljak kellokepp nyugi
O meg foleg sirt hogy mekkora barom volt hogy segitett nehanynak xpzni az elejen
Hibbiben meg eleg egy manachanter meg egy bard vagy druid es megvan a fel, lila mobok elleni grp. Masik bard / druid / manachanter / eldricth (nem void) / mana menta meg mindig akad, csak arra ugyelj hogy tankot ne vegyel be soha, csak a helyet foglaljak
Azoknal meg a void eldricth is hasznosabb. Azert volt olyan hogy bardot is kibasztam a grpbol mikor beszolt a Finseknel egy wipeout utan: "ez igy nem lesz jo, nincs egy tankunk se"
De meselhetnek olyan lvl43+os chanterekrol akik allandoan bemozognak FS cast utan (Twelf), vagy nem a petet jelolik ki celpontnak (Molok) stb. Meg olyan healerekrol akik FS elott healelnek
De az se volt semmi mikor egy chanter beszolt hogy a Finsekhez minimum 3 druidra van szukseg. Elmebeteg lehetett szegeny (Fauve nevu) mert az biztos hogy hibbibe sose lathat tank only grpot Finseknel, akkor meg minek 3 druid??? Na mindegy, ennyit az elmenybeszamolorol
Tudtommal FS nerf meg nem az 1.65 patchben lesz csak a kovetkezoben. Vegul is mindegy, engem mar nem erint, azt a nehany p-t csak megszerzem meg addig

erröl van tapasztalatod?
Lw /Valor champ 1vs1-ben nagyon jó.
Lourker
) es a DFes diaomnd farmingrol akkor meg nem is beszeltem PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Lourker
Lourker
van egy 45ösöm, jelenelg 29 slash, 45 instu 20 stealh-es, de nemtom mi legyen avégsõ spec
terv az a 30 stealh 30 slash 50 instu volt
Abból a kevés pontból(1.5szorzó)min 44-re kell a fegyvert vinni különben senkit el nem találsz. Marad 3x pontod a varázslat ágára és a parry-ra. Mivel, hogy alacsony szintû lesz igy a varázslat ága a legtöbbször resistálja az ellenség. Hibrid kari, ezért nincsenek tank RA-i és alacsony a WS skille. Összeségében a VW fun kari amíg nem akarsz vele rvrezni, mert ott semmit nem ér.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
ne hasonlítsd össze az albi xp-t a hibivel, mert ég és föld😊
albiba igenis lehet tank-l xpni, pbae groupok is tank vedelmre epülnke, annyi ice wiz nincs is amugy, meg felnovekvobe sem (nem azt mondom hogy keves van)
lehet tanki groupba bevesznek tankot rvr-n, de hogy xp-be csak helyet foglalja, az tuti..😛
alatta meg be be vesznek
Egesz jo egy rangernek szvsz
Nincs itt valakinek egy legendary AC karija vagy haverja hibbi/excan? Jo SC templatem van MP reinforced armorhoz, de csak olyat talaltam aki 7-8p ert csinalja meg, a barati ar meg 5p.
Na mind1, legfeljebb farmolok egy kicsit meg Chanteerrel
MP weaponert 1.5p nem sok kicsit? Csak mert 4 kell belole
99%os SC gemeknek mennyi az ara kb, full armor szetthez 30%os overchargeddel? (szoval 1000 pont feletti SCs kell
)PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)