Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Hangi te mazohista vagy, abbol is latszik hogy meg mindig smiterrel nyomod Ajanlom neked a kabat mint 2. karit, az FS nerf utan

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Kosz az MMrol az infot, meg a tobbieknek is.
Twistelest egyszer csinaltam, mikor RvR teruletrol vittem neutral merchantot Lyonba a tanglizashoz. Egy ido utan tenyleg bele lehet jonni, de az BIZTOS hogy kozben masra figyelni, ne adj isten mezzelni, harcolni stb NEM lehet. Ezert tok felesleges a pet, inkabb a speed. Raadasul nem kell mondanom milyen idegesito tud lenni ha a nari peted (neadjisten felbuffolva) a harc heveben akar csak egy utesnyire is ellened fordul Inkabb vigyel magaddal egy tankot, a petnel meg az is sokkal jobb
Aki meg szolozni akar csinaljon BDt vagy stealthert.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hangianix
En nem fix idopontra allitanam, hanem randomra 6 es 20 masoperc kozott, lassabb ugyan, de kevesbe lenyomozhato. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Meselj nekem a gepi modszerrol 😊

/em is interested :]
6 sec 1 asterite hinge megcsinálása. Ezt ismételteted 300x és 600 rudacskát meg is trinkelsz 30 perc alatt.😊30 percenként lenyomsz 1 gombot.😊
Vagy kézi vagy gépi modszert választod. Kinek mi tetszik.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Amig elvittem 1121-ig az okes volt, mert hosszu ido telt el a cuccok kozott, de hingezesnel...

Hangianix
Sok cheater, en bezzeg klikkelek mint allat.

AngeLujo
Nekem megy a macro magic, fullba és windowedba is, bár néha nem lehet leállítani és elég idegesítõ tud lenni.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
megy a speed a minstrellel csak twistelni kell a charm és speed chantot 😄D (télleg müxik)

Macro magic meg müködik ha windowedben nyomod

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

😊 ns inkább menekülés a szopás elõl prydwenhibbe 😄

zzz

zippofcy
Ehh nem is ketkaris, hanem harom. Savage, healer, bonedancer

De ns az fotm char!!!:p

Lourker

Yip.

Lourker

buffbotolva megcsináltam shadel soloba... ez mindent elárul a feladatról. ( ha ez a nyakékes quest)

zzz

1-2 ember elég.(1 chanter is szvsz)

Lourker

zippofcy
Minstrelnel a petek semmire nem jok, se speedbuff se stealth nem muxik veluk.
Macro Magicrol senki nem tud semmit? Tenyleg nincs itt egy crafter sem?
SI Lost Seed questhez mennyi 50es ember kell? Remelem focus grp eleg hozza

Majd ha visszatérek nyomhatjuk ketten a shieldes championommal. Majdnem olyan jó lesz mint egy focus group 😊

Aki érintett a Galladoria raidben ma az ne jöjjön, mert most megy oda 1 FS group farmolni. Többit majd késõbb megbeszéljük.

Hangianix
RR10! 😄 Multkor Armado jatszott egyutt Corennel (eppen Walker jatszott vele) es 30+10+10 slash-sel siman tulsebezte a minstrel ot. 😄

Gondolom buffbottal mentek.

Jockey
jo az a petes dolog, de eleg nehez kezelni számomra még, meg semmi endum nincs a twistelés miatt
szólóba biztos klassz, de egyedül tuti nem fogok járkálni, terv stealher groupba is játszható, de group-ba is tökéletes minsrel, és hogy ne unatkozzak keepeknél se
ezé volt a 30-30-50 spec tervezve, safe fall 3, rr4--re egész türhetõ stealh, csak a slash zavar hopgy alacsony, igy sehogy se tudom kimaxolni😞

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jackson néven keress inkább Bhalage hibiben.

Hangianix
50 instrura gyurnek.

Hangianix
Ez hulyeseg azt tudod ugye 😛 50 instru feletti szintek arra jok, hogy 6x-es szintu petekkel futkoraszhass. Tudod amikor jon az RR6 minstrel az o kis 50+11+5-os instrujaval meg a lila pettel, annak nem orul az ellenfel.

Jockey
no faszom kihalt az elõbb, erre begélem még1, oszt mégis ott van, nerf sg😛

Jockey
nos, akkor majd csöröhgj rám pls, meg nebézek éjn is nap mint nap pár percig, hátha kaad valami, de nem jellemzõ
hajcsunk rá a platináidra, és az én kis champ-re, jó lenne valami 48 környéki szint, onnan már leszolozom ha beledöglök is, a mostani 38rol kicsit soknak tünik az 50 soloval😛

Jockey
ok, akkor várom a telefonod😛
tudod a számom, ha nem arwe tudja, ide most nem karcolom be, szal hajrázzunk a platináidét, és csináljuk meg a kis champ-t😊
amugy valami 47-48 tuti lenne, akkor már leszoozm ha beledöglök is, de 38ról felszolozni 50re kicsit erõs😛

zippofcy
44es (vagy 45os?) INST boven eleg SCvel, 30 vagy 34es stealth ha szukseged van ra, a tobbi mehet slashre. De ha nem kell stealth maxold ki a fegyvert, az sose art Class forumokon nagy vitak mentek anno hogy szamit-e ha 50 fole megy +okkal, de abban mindenki egyetert hogy INSTRet vagy stealthet tok felesleges 50 fole vinni.

zippofcy
Folyt: szoval lesz meg alkalom PLre, csak el kell majd erjelek elotte ... mondjuk felhivlak majd telefonon.
Tegnap kezdtem az SI questeket, most asszem az meg az epic megy majd nehany napig. Epic armor ara ugy 1-2p, jol fog jonni az MPs cucchoz
Nem tudjatok a Macro Magic muxik meg valahogy? Mondjuk az SI klienst ha windowed modba inditom vagy nemtom ...tobb mint fel eve mikor utoljara craftoltam meg volt daox es azzal ment. Kellene a fletchinghez, mert anelkul biztos hogy nem kezdek bele se, meg a questelesnel is unalmasabb.
Egyebkent nemtom miert midibe akartok indulni, kinszenvedes ott az xpzes 40 felett. (alatta is mondjuk ) Miota Muspelheim eget is nerfeltek mar gimp az egesz realm, orulok hogy en meg eredetiben lattam.
SI terulet is ott a legszarabb. Raadasul telleg ketkaris az egesz realm, tegnapelott halalkodott egy Drfrau nevu chanter hogy bevettem grpba, dumaltunk kicsit. Mondta hogy RRsokaskarija van midibe, azert jott csak at mert ott mar nem kap grpot RvRen. Rogton megtippeltem hogy RM
Szoval a savagekat meg midiben is utaljak kellokepp nyugi O meg foleg sirt hogy mekkora barom volt hogy segitett nehanynak xpzni az elejen
Hibbiben meg eleg egy manachanter meg egy bard vagy druid es megvan a fel, lila mobok elleni grp. Masik bard / druid / manachanter / eldricth (nem void) / mana menta meg mindig akad, csak arra ugyelj hogy tankot ne vegyel be soha, csak a helyet foglaljak Azoknal meg a void eldricth is hasznosabb. Azert volt olyan hogy bardot is kibasztam a grpbol mikor beszolt a Finseknel egy wipeout utan: "ez igy nem lesz jo, nincs egy tankunk se" De meselhetnek olyan lvl43+os chanterekrol akik allandoan bemozognak FS cast utan (Twelf), vagy nem a petet jelolik ki celpontnak (Molok) stb. Meg olyan healerekrol akik FS elott healelnek De az se volt semmi mikor egy chanter beszolt hogy a Finsekhez minimum 3 druidra van szukseg. Elmebeteg lehetett szegeny (Fauve nevu) mert az biztos hogy hibbibe sose lathat tank only grpot Finseknel, akkor meg minek 3 druid??? Na mindegy, ennyit az elmenybeszamolorol
Tudtommal FS nerf meg nem az 1.65 patchben lesz csak a kovetkezoben. Vegul is mindegy, engem mar nem erint, azt a nehany p-t csak megszerzem meg addig

Jockey
en is 45 instruba gondolkodtam, es akor lehetne nagyobb slash, de nemtom mennyit számit mezznél dd-l az hogy 45 nem 50 az instru
erröl van tapasztalatod?

ha champ hybrid speced az már régen rossz szvsz.
Lw /Valor champ 1vs1-ben nagyon jó.

Lourker

zippofcy
Jock: a chanter haverom NSe csak 40es, meg a guildomnak is tartunk majd 1-2 PLezest (ha cserebe osszehoznak egy Galla raidet ) es a DFes diaomnd farmingrol akkor meg nem is beszeltem

Kérdezzél meg pár embert akinek van lvl50 vw-je a nagyrésze azt fogja mondani hogy soloban jó kari.

Lourker

VW solozásra nagyon jó stealthereket úgy csapja le mint a szél.

Lourker

Jockey
amugy mint tapasztalt minstrel te milyen specet ajánlanál?
van egy 45ösöm, jelenelg 29 slash, 45 instu 20 stealh-es, de nemtom mi legyen avégsõ spec
terv az a 30 stealh 30 slash 50 instu volt

Átmentem hibibe küldetést csinálni. Instagib néven megtalálsz.

Bhalage kereslek midiben, de nem talállak.😊

Ha szerinted az 500 hp hasonlít a bof-hoz akkor tényleg nem tudok semmit a másik 2 realmrõl. 500 hp-t 1 ütéssel leszed bármelyik 2hed tank.
Abból a kevés pontból(1.5szorzó)min 44-re kell a fegyvert vinni különben senkit el nem találsz. Marad 3x pontod a varázslat ágára és a parry-ra. Mivel, hogy alacsony szintû lesz igy a varázslat ága a legtöbbször resistálja az ellenség. Hibrid kari, ezért nincsenek tank RA-i és alacsony a WS skille. Összeségében a VW fun kari amíg nem akarsz vele rvrezni, mert ott semmit nem ér.

Én nem tudom te mit látsz a VW-ben, de én a styleokat nézegetve semmit. Értelmes style nincs, az anytimeos meg a detaunt. Buffok és mezz nélkül semmit se ér 1 az 1 ellen. Szerintem még csapatba se jó semmire.😊

Uberlama
lehet hibibe más az árfolyam 😄DD

Uberlama
RR2es volt az armsom buffolva levertem egy rr5ös buffbotos sbt ugy hogy pa-chain bement és nem volt ipm 😄D

Hangianix
/em erdeklodve nezi Jockot a rozsaszin tutuben 😄

Hangianix
Cicafiu, mi volt ez a hangika draga? 😄

Jockey
hangika drága😊
ne hasonlítsd össze az albi xp-t a hibivel, mert ég és föld😊
albiba igenis lehet tank-l xpni, pbae groupok is tank vedelmre epülnke, annyi ice wiz nincs is amugy, meg felnovekvobe sem (nem azt mondom hogy keves van)
lehet tanki groupba bevesznek tankot rvr-n, de hogy xp-be csak helyet foglalja, az tuti..😛

Hangianix
Nalunk se. 😄 Pure tankot most a hibbi tank grpok koraban konnyebben bevesznek szerintem, oszt lehet nem. 😄

Jockey
lenyegtelen hibrid vagy pure tank, xp szempontjabol legalabb is, ha nem chanter vagy bard vagy druid vagy, buktad 40 kornyeken mar.
alatta meg be be vesznek

Hangianix
Hybridnek tuti.

Mondtam kreaálj valamit és majd a játékban megmondom.

zippofcy
A rangerem 49.5 lett tegnap este. Azert csak annyi mert az SI questes cuccokra ugyis szuksegem van. /played: 4d 10h
Egesz jo egy rangernek szvsz
Nincs itt valakinek egy legendary AC karija vagy haverja hibbi/excan? Jo SC templatem van MP reinforced armorhoz, de csak olyat talaltam aki 7-8p ert csinalja meg, a barati ar meg 5p. Na mind1, legfeljebb farmolok egy kicsit meg Chanteerrel
MP weaponert 1.5p nem sok kicsit? Csak mert 4 kell belole
99%os SC gemeknek mennyi az ara kb, full armor szetthez 30%os overchargeddel? (szoval 1000 pont feletti SCs kell )

Régi szép idõk... de mér nem emléxem semmire? 😄