Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen voltam. Valamit számít ez?😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Olyan AoD-os kép nincs ahol 1 AoDos meztelen nõ áll elötte a pajzzsal és másik 2 AoDos meztelen nõ oldalról erotikusan gugolva fogja a pajzsot. Minden nõn csak 1 öv lenne kardhüvellyel a derakukon. AoDos pajzs alján meg ez lenne:

Hot women in GAME!!

AoDos lányok valamit dobjatok össze a Daoc hõseinek.:-))))

Bhalage holnap reggel 6kor ne a Hero-dal logolj be, mert azt ott egybõl szétütik. Kreálj 1 karit és üzenj rám reggel. Többit majd akkor megbeszéljük.

pffft😄

Lourker

Hangianix
es milyen szemermetlenul hazudik 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tiffa
Ja de ... de az nem számít 😊
Tiffa
De te se engem 😊
Hangianix
Botond, maskor legalabb eld tul a tobbi albot es nekem add az rp-t 😊

Uberlama
jah pl aki mellettem guggol a középsõ képen tõlem jobbra, nem is tudom ki az

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Bith
Lófaszt, csak lúzerül lett fotózva 😊). Ugyanis az összkép az 3 darabra fért volna ki, de csak 2 készült. Sztem nem csak én maradtam le 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Uberlama
jó nagy ember vagy hogy nem fértél bele a képbe 😄

Uberlama
nah gyere csak 😄

Bith
A középsõn ott állok pont khurrak mellett, de már nem vagyok a képen ;P.

Amúgy olyat nem találsz Lujó, amin felismerhetõen rajta vagyok 😉)).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Mármint az utcsó 3-ból az alsón.

AngeLujo
Ja most pl nem tudok daocozni, 5 perc alatt 3 LD-m volt és úgy döntöttem hogy nem megyek vissza.. 😞

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Keressek másikat? Van még sok 😊

Azért axelero Adls-el is van probléma évente 2-3 szor még a net témához hozzá szólva.

Lourker

Én megmondom legfelsõ kép balról második felsõ sor!!:p

Lourker

Bith
LOL, még jó, hogy nem vagyok rajta egyiken sem .). Illetve az utolsón igen, de nem látszik belõlem semmi, hehe. Így legalább Tiffa még mindig nem látott ;P.

AngeLujo
Na ezek a téli kajálós képek
helyszín: Sir Lancelot étterem

Na csoport kép megen, hangi is rajta van, de nem mondom meg melyik õ :p

csoport kép másik fele

Ez meg thx to Warbar, övé a pajzs

Nem egy hiper minõség, de hát erre képes egy telcsi. 😉

Uberlama
bazzzzze 😄DD

AngeLujo
bocsi übi, nem rossz ötlet de már késõ 😊

AngeLujo
Na jó itt van egy pár, ezek nem (annyira :p)kompromitálóak 😊

Hangianix
Lehetne full Prywden tali is, csak lennenk vagy 30-an. Vagy 40-en.

Uberlama
simán legjobb lenen ha találgatnátok 😄DD

Hangianix
Ha egyedul vagyok es talalkozunk akkor tuti nem ollek meg, keresunk valami csunya sb bacsit. 😄 /hug /cry /salute 😊

Uberlama
mi csak xpzgetni akarunk kicsit kimozdulni albibol ha egyszer 50ek leszünk akkor örülni fogunk de nem több 😄

aod tali roxx és szerintem simán fel lehet rakni képet 😄D bár ne azt ahol oda van irva hogy ki-ki 😄D

Hangianix
Lehet, hogy az ocsedet kuldted el, vagy a szomszed gyereket. 😄

pfft én benne vagyok abba a 20%-ba!

Lourker

Hangianix
Rolam ne tegyetek (igaz nem is voltam Balatonon), nem akarom, hogy Lourker megtudja, hogy is nezek ki!!! 😄DD

Hangianix
Az 50%-a 😊

remélem megengedik hogy felrakj néhány képet😊

Lourker

Hangianix
Meg telen is volt AoD talalkozo +Amorce+Atomy+en, szerintem akkor is voltunk vagy khm, sokan. (15-en?) 😄

Sot, en talalkoztam a hibbi populacio 20%-val is. 😊

Es meg Mersainnel is.

ui.: Dedikalt fenykepeket kuldok mindenkirol jo penzert. 😄

Ha lvl50-k akartok lenni akkor kell fix idõpont mindennap, amikor mendenki ráér és tud jönni. Ha csak úgy xpzgettek néha úgy szinte lehetetlen eljútni magasabb szintre.
Ha csak xpzgetni akartok ott akkor ez így teljesen jó.

Lourker

AngeLujo
Ezen a nyáron volt egy AoD tali a balcsin, ha az AoD-ból mindenki (na jó, sokan 😄) beleegyeznek akkor rakok fel képeket (és akkor lehet látni sok elborult arcot 😊. Meg voltunk már egy párszor valami étterembe dumálni, szal az AoD nagy része irl is ismeri egymást. (mondjuk Tiffával még nem találkoztam, sniff sniff)

AngeLujo
18.00-tól éjfélig? mi vagyok én, zombi? 😄

Uberlama
nem 😄

Uberlama
nem sértesz meg , de majd meglátjuk 😄 amugy a feladást nem hiszem, mert nem szándékozunk kihalni 😄 de mondom majd kiderül

Uberlama
ez mikor lesz ?

Nem akarlak megsérteni, de szerintem a ti xptek lesz a görcsös. Ugyanis a miénk unalmas volt, de közben jól haladtunk. Szerinted fun lesz órák hosszat 1 helyen ugyanazokat a mobokat ölni?
Ha azért jöttök, hogy megnézzétek milyen az élet akkor ti sose lesztek midiben 50ek. Átjöttök majd xpzni, de az elsõ max 2. halál után szépen visszaballagtok albiba bohóckodni.

Uberlama
wowww ez nekem is jo 😄

Uberlama
na az az igazság hogy pont ezt akarjuk elkerülni 😄 a görcsös xpt, mi szórakozni fogunk átmenni amolyan megnézzük itt milyen az élet cimû cucc ha 4 hónap akkor 4 hónap igazibol mind1 😄

IRL tali: nos AoD azért maradt igy együtt mert már nem egy és nem kettõ IRL tali van mögöttünk ahol a tagok 90%a ott volt . pl idén is volt egy balatoni házat béreltünk ki és lezutyantunk oda 2 napra, nagyon filinges volt 😄 bár a fele nem emléxik rá mert sok volt a pia 😄D

havernál vagyok azt daoc filmeket szeretnék mutatni neki : df, for albion etc helpeljetek pls kéne pár oldal ahonnan le lehet tölteni
szvsz vegyél pár villanykörtét logolás elõtt ^^

zzz

k 😊

😞

zzz

kk, de ha valakinek azt mondom hogy nem tudom hol lakik, nevét se vágom erre azt mondja csöngessek fel, hát elég gáz :S

zzz

Savage
<Definitely> - Savage buffs have been halved in duration, and had their health cost halved.
<Definitely> - The Savage "Irreverent Gesture" line has been changed from a shout to a 2 second cast time.
<Definitely> - Savage buffs now subtract a percent of your maximum health, not your estimated health. Since estimated health was lower, this is an increase from what it used to be.
<Definitely> - We've toned down the damage that Savages do while wielding any weapon other than a Hand to Hand weapon (to be equivalent to Hand to Hand weapons).

muhahhaa

zzz

Azért müködött, mert az meg volt szervezve. Szerencse az benne, hogy olyan 8 ember volt akik vették a fáradságot és végigvitték 50ig a nem éppen könnyü xpzést ami ráadásul dög unalom is.

Ha csak hétvégeken akartok játszani akkor leghamarabb 4 hónap alatt lesztek 50esek exc/midibe. Vagy komolyan elkezditek 1 fõszervezõvel aki megszabja, hogy mikor lesz xp és akkor mindenki ott van, vagy el se kezdjétek. Legelsõnek is az xp idõpontját kell tisztázni(mondjuk, hogy minden este 18.00-tól éjfélig kivéve ez+az a nap). Akinek ez nem jó az nem lesz benne az xp csapatban. Pl megszabod, hogy jõvõ héten melyik nap lesz xpzés és mettõl-meddig. 1-2 embernek nem lesz jó ugyse 1-2 nap. Ezek a napok lesznek a pihenõ napok. A többi nap pedig kemény xpzés megy 1 hosszab szünettel.