Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Buffolatlan, asszem rr3-as ranger (õ kötött belém, nehogy azt higgyétek hogy kisebbeket bántok :p)

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Bhalage itt nem en voltam nagykepu hanem te lettel
hirtelenjeben uber zerker ^^. Persze ez addig nem zavar amig:
Hogy jossz ahhoz hogy azt mondod nagykepu vagyok egyebkent is mer azt allitom hogy 1 crush bm+ crush wardent nem ver le akarmilyen armsman?
Ez nem nagykepuseg... Bmnem pole/2h nem igazan talalja el ha pittyeg a pbt rajta.
Mellesleg zerker No problem ha nincs maci ^^ Ha meg van akkor 1 lag-power Snow shower kell a hataba es kicsit odebb szaladni amig elmulik a maci 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
nálam az "egy-két" buff korántsem jelent full buffott.
mindenestre akkor is kurva nagy mákod volt szvsz, és mint írtam nem vontam kétségbe hogy ez tény..
másik: egy rr2es wardennek is lehetne már purge-ja pl, bár nem nagyon néztem még a warden ra-kat, ha van purge jol beszivantyuzod, de nem volt, ezéár tmondom hogy mákod volt, vagy lámák voltak😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Savaget össze merted a merc-cel hasonlítani?😊
Azt tudod, hogy AoD-ban aláirtad a halálos ítéletedet.😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
elolvasol valahol valami albi véleményt és egyböl azonosítod az itt forumozok véleményével, hát baze, te nem vagy egyszerû..
ja és gyere rvr-zz albiba, oszt meglátod mi a hard fokozat, egy instaparadicsomból átmentél egy másik instaparadicsomba, no comment..û
animist-t nem kel nerfelni, senki nem állította hogy herot kell, nemigazán értem miröl beszélsz..
Én még csak egyet láttam de annak olyan melléktulajdonsága volt, hogy 10%-kal többet gyógyít aki viseli és 10 ponttal megemeli a piety capet. + pbaoe Dot charge van rajta.
látom nálad a hib komplexus frankón átment midibe is..
2 albit akik mindenkit kinyirnak, de mellette azt állítják, hogy nincs jó kari albiban+ a másik 2 realm összes kariját nerfelni kell. Ja és albik hangoztatják, hogy albion a hard fokozat a játékoban.😊lol
vagy ful lámák voltak, vagy képtelenség
a warden simán elfut speedel, oszt felhealeli magát, azt kergesd enduval, vagy poitonnal
mind1, számomra akkor sem mérvadó, ez kurva nagy mák, ennyi
zzz
nem akarom kétségbe vonni amit mondasz, de azért az furi hogy egy wardent meg egy herot lecsapsz hogy egy ip-t se purget semmit nem hazsnálsz el.
azé ennyire nem über egy arms szvsz, vagy azok voltak nagyon low lvl-k, vagy low rr-k vagy nem vágom..
?? 😊
zzz
Hosszas vivodas utan ugy dontottem, eladom az accountomat. Ha valakit erdekel, itt jelentkezhet. Ara: Fogalmam sincs.
Az accon van 1 50-es Mer, 1 48.5-os Necro, es sok 20-30-as kari. Mindez a Prydwen.
Ui: Gambell voltam. 😊
Ez is mutatja mennyivel jobb egy olyan orszagban elni ahol nem fizetik meg a munkat rendesen, legalabb tobb ido jut a szorakozasra. Maskulonben a vegen meg elkezdenek vmi normalis kocsira / yachtra / villara gyujteni es nem lenne idom ilyen baromsagokra mint online jatszadozas
Lehet Monte Carloban jatszanek helyette?
TS nyaklanc Albomos kill questnel telleg senki nem tudja mennyi emberrel erdemes nekiugrani?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Egy full focus grp: 3 chanter, manamenta, a buffbotom meg 2 rendes healer eleg oda szerintetek? Persze mind 50es, hogy egy esetleges wipeout utan is hajlandoak legyenek visszajonni
Meg a gimp rangerem, persze
Ja a druidom nem kapott 5bol 1xsem gyurut / gemet / nyaklancot a Lost Seed questbol.

zzz