Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
Amúgy albi tankok igenis durvák, csak tudni kell õket használni. Stevehvel szombat délelõtt 1 óra alatt kb 10k rp-t szedtünk össze míg steveh javította hmg kapukat. 4 ember az meg se kottyant, és mikor jöttek vagy 6-an akkor is azért haltunk mert Steveh ld lett (mondjuk itt már Tiffa is ott volt). Természetesen fentiek fullra buffolt állapotra vonatkoznak, de mindenkirõl akit levertünk minimum 5 buff esett le, szal asszem ez így eléggé egál volt :p
Buffolatlan, asszem rr3-as ranger (õ kötött belém, nehogy azt higgyétek hogy kisebbeket bántok :p)

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hopp elfelejtettem: Nem kell odebb szaladni zerkertol snare utan mer Triple Wield immunissa tesz a critical hitek ellen 😄
Lothandar BM es Botondra gondoltam Bad warden altjara.

Bhalage itt nem en voltam nagykepu hanem te lettel
hirtelenjeben uber zerker ^^. Persze ez addig nem zavar amig:

Hogy jossz ahhoz hogy azt mondod nagykepu vagyok egyebkent is mer azt allitom hogy 1 crush bm+ crush wardent nem ver le akarmilyen armsman?

Ez nem nagykepuseg... Bmnem pole/2h nem igazan talalja el ha pittyeg a pbt rajta.

Mellesleg zerker No problem ha nincs maci ^^ Ha meg van akkor 1 lag-power Snow shower kell a hataba es kicsit odebb szaladni amig elmulik a maci 😄
AngeLujo
Üssetek még lécci 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Mostani legkedvesebb emlekem, sb-be 351-et nyomok smite-tal (azaz lvl 50, no resist), belemegy 4 + insta dd (2xx), amikor megjelenik 3 baratja es meghalok. Neki maradt kb. 5% hp-je, erre odajon es kirohog. Na meg is szuletett az elso /rude spam-ra erett sb, Bite. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Ja én zerg fokozatnak tartom és a létszámból adódóan ott a legtöbb tudatlan is. Össze kell hasonlítani magas RR szintû épített csapatokat minden realmbõl. Szerinted melyik nyerne ha az összes ra-juk fent van?fg vs fg természetesen.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Jockey
k, akor máskor mshogy mesélj el sztorit mert kurvára nem mind1 fullra vagy buffolva vagyvan rajtad két buff.
nálam az "egy-két" buff korántsem jelent full buffott.
mindenestre akkor is kurva nagy mákod volt szvsz, és mint írtam nem vontam kétségbe hogy ez tény..
másik: egy rr2es wardennek is lehetne már purge-ja pl, bár nem nagyon néztem még a warden ra-kat, ha van purge jol beszivantyuzod, de nem volt, ezéár tmondom hogy mákod volt, vagy lámák voltak😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Vigyázz miket irkálsz ,mert a végén kitagadnak albionból. Neked is azt kell mondanod mint a többieknek: Albi a legnehezebb fokozat a leggyengébb classokkal.
Savaget össze merted a merc-cel hasonlítani?😊
Azt tudod, hogy AoD-ban aláirtad a halálos ítéletedet.😊

Uberlama
jah igen rr2 mutatja hogy kezdõ votl a warden, leütöttem pbtt slameltem és amig stunba állt meghalt, kivi lennék te hogy futsz el ezalatt speedel 😄DDD

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
és tudod mit bazze legjobb rvr grp az épitett albi tank grp aktiv bofal és egy arms is kell bele barricade-al, na azt verd le savagekkel.

Uberlama
én ilyenre nem emléxem, legjobb pure tank az s/s arms 😄DD legjobb light meg savage és merc jelenleg. szvsz persze

Uberlama
jah ha eltalál.

Uberlama
tõlem aztán, nem kell elhinni, mint mondtam warden rr2, másik rr4 ha jol emléxem de lehet csak rr3, mind2ért 980+rp jött, és én tökig voltam buffolva õk meg nem, agyonbuffolt 50 s/s arms scvel mp fegyverekkel szembõl nem ütsz meg, csak 100ból 1x.

Jockey
bazzeg te akkora gáz vagy hogy már fáj.
elolvasol valahol valami albi véleményt és egyböl azonosítod az itt forumozok véleményével, hát baze, te nem vagy egyszerû..

Jockey
szvsz a hero jó tank, és elég sok hp-ja is van, de senki nem állította hogy az arms szar, mutasd meg hol lett ez írva, és ne terkózz.
ja és gyere rvr-zz albiba, oszt meglátod mi a hard fokozat, egy instaparadicsomból átmentél egy másik instaparadicsomba, no comment..û
animist-t nem kel nerfelni, senki nem állította hogy herot kell, nemigazán értem miröl beszélsz..

Olvastam forumokat és a Shar NS-t már most nerfelni akarják.lol Persze a +con miatt mostmár azt akarják, hogy AP ra-t vegyék el tõle, de az senkinek nem jut eszébe, hogy a spec AF buff állandó +18% absorbot ad a BB-s Infiknek.

Na igen animistát pl nem kell nerfelni mert 1 évbe jó ha 1el találkoztok rvrben. Mibõl gondolod, hogy olyan karikkal akarnak az emberek rvrezni amik rvrben csak rp-t érnek az ellenségnek?

Szerintem ti mondtátok, hogya hero a legjobb pure tank a játékban nem én. Mindenesetre azt is tõletek hallottam, hogy albion a hard fokozat, de én inkább azt mondanám minden real nehéz ha szedett vedett csapattal kell menni.

Láttátok már 1-2 ToA cuccot?
Én még csak egyet láttam de annak olyan melléktulajdonsága volt, hogy 10%-kal többet gyógyít aki viseli és 10 ponttal megemeli a piety capet. + pbaoe Dot charge van rajta.

Jockey
senki nem modta hogy a másik két realm összes kariját nerfelni kell, kcsit el vagy tévedve szvsz
látom nálad a hib komplexus frankón átment midibe is..

Belépek ide és mit látok?
2 albit akik mindenkit kinyirnak, de mellette azt állítják, hogy nincs jó kari albiban+ a másik 2 realm összes kariját nerfelni kell. Ja és albik hangoztatják, hogy albion a hard fokozat a játékoban.😊lol

Jockey
az egy két buff említés sem full buffot jelent nálam..

Jockey
jaj bazze steveh: te rr8 vagy? ubek rr3?
vagy ful lámák voltak, vagy képtelenség
a warden simán elfut speedel, oszt felhealeli magát, azt kergesd enduval, vagy poitonnal
mind1, számomra akkor sem mérvadó, ez kurva nagy mák, ennyi

mondj két nevet azt megnézem azt a két embört 😊 utsó emlékem egy spearherólol rr8as 680dmg clothra, 580as chainre, tiarna bm meg valami nem gyenge 500at pakolt rám(igaz elõtte csak 320at szal über critvolt de akkor is ^^)

zzz

Jockey
számomra olybá hihetetlenek ezek a sztorik amúgy.
nem akarom kétségbe vonni amit mondasz, de azért az furi hogy egy wardent meg egy herot lecsapsz hogy egy ip-t se purget semmit nem hazsnálsz el.
azé ennyire nem über egy arms szvsz, vagy azok voltak nagyon low lvl-k, vagy low rr-k vagy nem vágom..

Jockey
GAMBEL: aggyál telcsiszámot, vagy itt van az enyém: 30/597-86-63 csörögj meg

Uberlama
minap dfbe taliztam egy RR4es long weap heroval (vagy mi de dárda volt nála), és RR2es wardennel együtt voltak (én armsommal egy-két buffal, sczett cucc maxolt stb), szal nekem jönnek látom warden felteszi pbt, hero elkezd kapirgálni és mindig mögém akart jönni a láma. a wardent olyan 3-4 ütésbõl levertem (+pbt ami votl vagy 2x 😄D) 990 rp 😄, ráfordulok herora (levert eddig olyan 10% hpmat), endum ugye nincs mert slameltem is közbe, elkezdem csapkodni, hát a srác IPzett egyszer (megálltam a harcba és tapsoltam neki 😄D ), átváltozott szarvasba (megálltam és nyomtam a victoryt 😄D ) aztán csunyán levertem mint a szart 😄 nekem a végére fél hp, ip és purge maradt 😄 egyiket se kellett ellõni, egyedül egy enduitalt nyaltam be 😄 jah mindez hibi oldalon volt, miután dfet elvettük, és még 4 hibitz öltem emg utána de egy szürke eldritchtet élve hagytam 😄 habár lehet hiba volt.. :[

Hangianix
Max rp-t kapta erted. Most mar nem szamit ki mennyit sebzett beled, ha meghalt az illeto.

Hangianix
Szerintem ne add el. 😊 Ha megis, akkor a batyamnak. 😊

Botond
ja hogy milyen rr volt,azt nemtom vmi rr1-9 között,mert annyit tok,hogy rr10es midi nem vakten a többi meg igen :-) szal ez vakten volt :-) mindenesetre nem purgeolta dotot(fegyverbõl) 1x se,pedig 3x bekapta+IPje se volt,szal vmi rr2 lehetett sztem
Botond
tegnap leszólóztam savagét :-D unbuffed volt,nekem fenn voltak a baseim ofc,emainben mpk+mmg között kombóztam épp,és vártam rockékat,hogy bevegyenek groupba,elkezdett üldözni zerk+warriormire én elfutottam,leültem pihenni,erre jönnek,és zerk beckon nagyon,persze sprint+speed megin,és elbújtam,amikor már közel jártak lemásztam mmghez,ahol épp volt egy norse,nekiugrok,akkor látom 2 fegyvere van(eddig nem is láttam savagét btw),azok a boxerszerû vmik,ütjük egymás,és mivel respecceltem regrora a tuning healthregennel visszanyertem egy csomó hp-t,így is 5 HP-m maradt a végére,de savage owned,örültem vagy 1,078 secet,mert jött is a PA sbtõl a durva 5hpbe...sb kaphatott vagy 2,5 rp-t értem :-D én legalább majd 1000-t kaptam a savagéért,szal erõsíteni kellene savagét nem nerfelni,még mercnél is gyengébb ;-)
XeeN
Van, de meg ne kerdezd mi. 😊 Valami huudekicsi.

Az accon van 1 50-es Mer, 1 48.5-os Necro, es sok 20-30-as kari. Mindez a Prydwen

?? 😊

zzz

XeeN
Huh. Hosszu nap volt ez a mai. Szoval: Merc, es Prydwen szerveren... 😊

XeeN
Hali!

Hosszas vivodas utan ugy dontottem, eladom az accountomat. Ha valakit erdekel, itt jelentkezhet. Ara: Fogalmam sincs.

Az accon van 1 50-es Mer, 1 48.5-os Necro, es sok 20-30-as kari. Mindez a Prydwen.

Ui: Gambell voltam. 😊

Botond
nem megyek midibe,nyugi :-) pry/hib 4eva :-)
Botond
állítólag 2fgvel sikerült már vkinek,mi legutóbb 3al buktuk...
zippofcy
Multiplesnek ket allasa is van, szabad idejeben meg foleg gitarozik Ez is mutatja mennyivel jobb egy olyan orszagban elni ahol nem fizetik meg a munkat rendesen, legalabb tobb ido jut a szorakozasra. Maskulonben a vegen meg elkezdenek vmi normalis kocsira / yachtra / villara gyujteni es nem lenne idom ilyen baromsagokra mint online jatszadozas
Lehet Monte Carloban jatszanek helyette?
TS nyaklanc Albomos kill questnel telleg senki nem tudja mennyi emberrel erdemes nekiugrani?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Uberlama
hehe nekem vásárolt cuccokkal felszerelt h2h savagem van meg egy 20as BBm mellé 😄 sárga az sima ügy 😄 chainbe endu nélkül nyomom azokat

Hangianix
Mert nem volt assist 😄 es nem support mob volt 😛

Uberlama
nekem van egy überfasza 19es még régebbrõl 😄D de most hogy bufim 50es lett felnyomom 20ra azt maradhat is ott 😄D

Hangianix
Low Society? Lol, mond meg Zen-nek, Hotlips-ek es Multi-nak, hogy toljak be a kepuket Pry/Alb-ra. 😄 Ja es Hotlips elotte torolje a Pry/Mid karijait. 😊

zippofcy
Az milyen szemetseg volt mar mikor az egyik SI questnel egy NPC megkerdezte a nevemet es be kellett gepelnem vegig Zzo nevet

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Ja ez meg estefele volt, azota az SI questekbol osszejott meg 3.5 bubi. Viszont most vagyok a TSes nyaklancos quest utolso pontjanal, mikor le kell olni Abomost. A warcry fele leiras 2fgt emleget, de az mindig tuloz
Egy full focus grp: 3 chanter, manamenta, a buffbotom meg 2 rendes healer eleg oda szerintetek? Persze mind 50es, hogy egy esetleges wipeout utan is hajlandoak legyenek visszajonni Meg a gimp rangerem, persze
Ja a druidom nem kapott 5bol 1xsem gyurut / gemet / nyaklancot a Lost Seed questbol.

zippofcy
A leggazdagabb ranger hibbiben avagy ennyi love jott ossze mig a 3 db karim felvittem 50re

ha mész ne savage-t csinálj, mert akkor nem is ismerlek 😊

zzz

Hangianix
Van eleg albionban, akitol lehet felni 😞

Tafaya
En megtalaltam a cabanak a legmegfelelobb szerepkort: SC bot

Tafaya
Lol mert szerinted a GOA nyomozgat? 😊) Legfejljebb ha bekopnek 😊

Uberlama
spirit caba 4 the win 😄DD