Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Shaman-nak base line-on vannak olyan spelljei aminek normál esetben nem ott kellene lenniük szvsz.
Savage a legjobb offensive tank a játékba (és ha esetleg meghal az end forrás akkor is van endje+gyorsan sebez nagyokat)
Healer talán a legjobb cc class(2 aoe insta cc) a legerösebb armorral cc classok közül és PR persze nem olyan jó mint a bof/gp/sos(baodot nem említem mivel nagyrészt egy realm használ castereket és hibik hibik ellen nem harcolhatnak ugye.), de egy pill alatt felszedi full hp/mana-val a nagy nehezen megölt shaman-t ,healer-t azért nem rossz.
Albokkal nincs igazán gond jelenleg szerintem cc class kicsit gyengus hamar meghal(elsõ 5sec-ben:p) de utána az alb grp-nak még ugyanúgy megvan az esélye nyerni. Szvsz savage nerf ill. theu erõsítés után könnyen lehet hogy albi lesz a legjobb realm.(sos és bof nagyon hasznos melee grp-nál és arms ra se rossz.).
Hibiknél melee grp-al vannak problémák amit a következõvekkel lehetne javítani szerintem bard end song-ból insta spell-t kellene csinálni így lenne egy szinten a másik két realm end forrásával.
Druid egyik spec! line-on(nature mondjuk) kaphatna Disease spellt amit szintén nagyon fontos melee grp-nál.
(esetleg vmi gyengébb defensive ra, armsman ra-hoz hasonló pl.)
Hib pbaoe is lehet ütõképes még nagyon energy debuffer fontos lenne a grp-ban, de mage grp ha kap egy mez-t gp ide vagy oda nem sokat tud csinálni szerintem.
Lourker
zzz
hát, engage megvárom mig elcseszi az endjét és kész. szétcapelt, szétbuffolt S/S palát leverni end regen nélkül hmmm hát azt megnézném 😄 de persze end regenel már több az esély...
zzz
you target random rr10 healer!
You start casting AE mezz (über 1875ranger omfg!!!111oneoneone)
WTF????Shaman Ichor on me, interrupted... k np i will QC!!!!...
You are instastunned! FFS
You are mezzed!
You are dead!
5sec later 1st cleric down!
5sec 2nd cleric later down... killed by savage MA. etc 😊 Láttam a Public enemiest és Forgotten Legendet is akcióba, de mercnek köze sincs savagéhoz, meg úgy nagyjából alb melee grpnak mid grp ellen 😄 (kill speedbe) (nem tom kimondta ezt a faszságot, mert az).
csak annyit még egy kis whine, chanterel elõttem mocot savage melett és outdamagelt... na no comment ^^
zzz
Alb vs hib grpokat illetõen az a probléma atm, hogy rr3-rr4-es tankok közel se ütnek akkorát (fõleg sc armor nélkül) mint rr6os bajtársaik ezért pbaoe cellekel meg szopatnak minket néha (ha nem tudok AE root mezz/spammelni interrupt miatt akkor szokott jöni a gáz😊().Hib tank grpok ANNYIRA nem rosszak, ha valahogy átvészelik BOF-t akkor igenis van esélyük(+2 druid + 2 bard elég ütõs healerõt képvisel + hib supportot szinte lehetetlen CCzni grppurge miatt 😊. Alb melee grpot nagyon érzékenyen érint egy insta CC-s támadás jelenleg. (cleric és sorc sebezhetõsége miatt, hibiben: druid+bard scale+rf az AE cc, midgardba: healer + shaman chain, albionba: sorc cloth.... iszonyat gáz.). De majd nyilatkozom rr5-6 tájékán akkor talán több esélyel indulunk harcba, mint most... excal agyon van tömve rr6-8+++ hibikel és elég sok high rr midi is van, szal elég nehéz 1fgvel rpzni
Mid savage grpot eddig egyszer sikerült only BOFal leverni, legtöbbször SOS és BOF is elmegy, anélkül... pathetic kinda... szal midgard DAOC EASY MODE erõsen (aki ezt nem ismeri el az vagy hülye, vagy egy savage, vagy sose játszott még normális grpba), és nem igazán érdekel hogy random grp igy vagy úgy meghal, annak tök mind1 milyen realm. Amig a HEALER, SHAMAN, SAVAGE sokkal jobb mint a másik realm vagy másik két realmbe található társaik addig ez lesz. Pl savagetõl elvehetnénk end regen shoutot lol, talán shaman megölése elvenné tõle az endet és nem 3shotolgatna jobbra balra függetlenül a supportjától.
Na uff majd jelentkezem 😄
zzz
Lourker
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Stílusodon meg csiszolhatnál szvsz.
Lourker
Duelbe nem igazán szoktak endu potion-t használni szvsz kiváncsi vagyok hogy versz le egy normális palát....
Lourker
Paladinok nagy részét megeszem reggelire, de itt is számít az rr. :p
De mint mondottam számomra ez nem mérvadó és a paladin szerintem az egyik leghasznosabb kari (legalábbis caster szemmel, tök jól tudják védeni a seggem).
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
"Jock: te se tudod mirõl beszélsz szerintem, majd ha lesz egy armsod nem csak gimp pala"
Übi dueleztél már paladinnal?😮o
Lourker
Amúgy a screenshot alapján harcoló emberkék nagy része vagy nagyon low rr vagy cyliannak hívják :p Õ az egyetlen akin meglepõdtem hogy csak hátrál, aztán rájöttem miért... kaptam is két PA-t a haverjaitól de azért õ legalább lement (szarrá volt buffolva, hozzám hasonlóan) amíg a haverjai levertek.
Az hogy tudj játszani a kariddal, szerintem azt jelent hogy ha többen jönnek rád akkor tudod kit kell ütni. Nekem sokszor ott van a lila köd effektus és akkor F8 + stick és ütök, de ez szart se ér (ezért szeretem jobban a wizit 😄), kezdek rájönni, de azt nem említettem hogy én lennék a nagy játékmeister.
Amikor Stevehvel voltunk kint hmg-nél akkor meg volt szervezve mind kettõnk összes mozdulata és ezért nyertünk. Mással ez nem biztos hogy így menne.
éreztem én hogy gondjaid vannak, de ilyen van mindekinek, csak nehéz nem kivetíteni másra..😊
nyálcsorgás off😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
2. MInt írtam, szarul mesélted el asztorit, ahogy te mesélted ugy kevésbé hihetõ, csak te ezt látom elfelejted. MInt leírtam 15ör nem vontam kétségbe hogy nyertél, fullbuffal lehetséges mint ahogy sikerült neked is.
3. ...
4. np, bármikor szívesen hallgatom a történeteidet.
5. és ki beszélt itt sb-röl?
2: nem ugattál le, ha nem veszük a minden részletet kifogásolo biztos a hibik a bénák/gimpek stb azért tudtam csak nyerni már ha igy volt egyáltalán szöveget akkor nem 😄D
3:tulreagálásrol meg szvsz msot ebben igazad van de a másholt gondold át kicsit a dolgokat meg a körülményeket, köszike.
4: persze hogy jobban tudod bocsi hogy le mertem irni ami történt és ezáltal ugy tûnik mintha ezt tapasztaltként mutatnám be 😄
5: ki beszél itt a herorol 😄DD
kezdjük ott sb-k nics ip-je nem is értem mi ez az összehasonlítás, simán kiprugézza a tank, mellesleg hogy steveh levert 3at, valószinû nem egyzserre kapta a pa-t, szal ilyen kirívó esetek nem kellenek, mert nem az avalós...
kurvára nem ugattalak le, csak elmondtama véleményem, amivel lényegében egyetértettél, hogy low lvl-k voltak és bénák is.
kcsit Neked kéne visszaveni szvsz, túlreagálod itt adolgokat(mellesleg nem csak itt...), leírtam valamit, sztem egy hero nem egy gimp kari, legalábbis nem gimpedd mint az arms..
asszem mellesleg jobban ismerem a 3 realmet mint te, elvégre is tán nekem van mind3 realmbe 40+os karim
az hogy nics herom, nem azt jeletni nem tudom mire képes..
En meg oldalazgathatok az oldalahoz az ellensegnek es 3szor megkell utnom hogy bemenjen a supernova.
Mondjuk az iszonyat durvat sebez, gondolom annyit mint a dual shadows. Csakhat nehez megcsinalni 😊
Bhalage te elég mókás vagy, ja igen elfelejtettem irni hogy a warden és hero nem volt scbe mp fegyverekkel, nesze mingyárt kitalálok még vmit hogy ne essen neked roszul hogy gimpek a hibi harcosok (tekintve hogy caster realm) rofl.
Jock: te se tudod mirõl beszélsz szerintem, majd ha lesz egy armsod nem csak gimp pala és full scbe RR2ön buffolva szarrá szopatsz egy RR5ös buffolt sbt ugy hogy az baPAzik na majd akkor dumálj ilyenrõl, amugy nincs veled gondom de nem szeretem ha leugatnak amikor ott se voltál, és csak azért mert neked nincs olyan karid ami ilyet tudna csinálni nem biztos hogy más nem tud. PL emléxem lujo mesélte látta egyszer steveht 3sbvel harcolni ugy hogy egyszerre betámadták és õ meg leverte õket mint a szél. benga 1 sbvel elbir simán 2vel ha a 2. nem PAzik, 3 simán megöl errõl ennyit.
Ha nem kell bracer
johetsz, tegnap a 47es chanter teljesen oda volt az xptol, aszonta jobb mint a Finseknel.
Dri ugy 5 es 6 kozott szokott bejonni, bar tegnap mar 3kor benn volt. Ott korul gyere be ha erdekel a dolog.
1p ert erdemes megcsinalni az epic questeket? Ennyiert adjak ugyanis az epic armorokat. Szvsz diamond farmolassal sokkal hamarabb megvan az a penz

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Atloggoltam a rangerre, latom benn van az 50es menta meg a ket masik 50es chanter, mondom nyomas TSbe. Persze kiderult az egyik chanter azert nem jon mert a jovo hetre van megbeszelve a guildjaval (addig meg barmi lehet mondjuk, de nekem mind1
) a masik meg 5 ora alatt sem birta magat kivakarni Gallabol. Asszem nekem is meg kene mar nezni azt a helyet ha ilyen tuti
Na mind1, volt azert 2 50es meg egy 47es chanter, 50es menta, 2 50es druid, nehany bard, egy 50es hero meg a toltelek (en, NS, stb
) Szoval megvolt a 2 fg, elindultunk. Lefele menet csak 1x volt wipeout, de akkor 2x is egymas utan, az elso lefele vezeto lepcso aljan. Tiszta szerencse hogy annyi healerbol mindig sikerult valakinek loggolni
Mikor megerkeztunk ugy a szedett vedett banda felet 1x kinyirta Abomos de annyi rezzerrel nem volt problema. Azert megszivatott rendesen, direkt ugy csinaltam a grpokat hogy amiben en vagyok ott legyen a nagy sebzes, mondom mi megkapjuk a nyaklancot es lehet lepni. Hat nem jott be, mi lesebeztuk jol de kozulunk nyirta ki a tobbet, rez sickkel meg nem nagyon sebeztunk mar bele, vagyis a masik grp olte meg. Aztan a szemet nem spawnolt majdnem egy teljes oraig, ekkorra egy grpnyi embernek eszebe jutott hogy neki igazabol mashol lenne surgos dolga
Egy ora mulva eszrevettuk hogy a szomszedos teremben vegre spawnolt, kihuztam ijjal (kozben persze a piri / lila mobokat folyamatosan irtani kellett) de a hulye hero johogy nem allta meg es elkezdte utni meg a pet elott. (lehet megis van valami a tankok intelligenciajarol szolo viccekben?
) Ki is haltunk megint, szerencsere 1fgbol is akadt aki tudta hogy loggolni kell
Na aztan masodjara mar nyugton maradt a tank, Abomos 2/3ad hpjat elvitte az FS, a tobbit meg bleeding stylokkal levertuk, nem is halt meg senki kozben. Volt vagy negyedoras harc mondjuk
Ebben a grpban volt: 50es chanter, 50es menta, 49 NS es ranger, 2 50es druid, 50es hero meg 44es bard.
Szoval nem olyan veszelyes a ficko, csak el kell hozza jutni
Tobb ilyen quest kene a jatekba, nem pedig a dogunalmas egyemberes menj oda-old meg azt-gyere vissza-beszelj azzal tipusuakat eroltetni. Ez legalabb erdekes volt. Bar FS nerf utan megneznem hany nem guild grp tudja majd megcsinalni

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Amúgy az említett 3 classból most merc a leg überebb, szal én nem panaszkodok 😊