Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Az kizart dolog, mert nem tudom
Akarom mondani en nem talaltam a mostani klienshez, bar az az igazsag hogy a verziojat se tudom
Tudsz vmi url-t ahonnan le lehet huzni?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

AngeLujo
Igazából necro pet addig mûködõképes amíg nem kap valamiféle cc-t. Na most ez lehet slam, mezz, root, castolt stun, tökmind1, egyszerûen megbolondul és rohangál ide-oda...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Én SI-n craftolok és csak mm-el. Najó mana italt azt simán nyomkorászom, de az nem sok idõ :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Ja tegnap találkoztunk 1 necroval DC elött emainban. fél percig verte a csapat mire meghalt a kék pet. A warrior azt mondta 5+1 dmg ütött neki 1 kézzel. Kérdésem az lenne, hogy tudta igy felturbozni a petet?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Én a Macro Angel-t használom és semmi gond vele.

Annyit beszéltünk már a necroról, hogy el is ment a kedvem tõle.😊
Köszi a segítséget.

Uberlama
jah ez szép és jo lenne ha nem lenne eszméletlenül buta és bugos a pet : D

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Adrirali TheThaneCleric

Mar lopjak a BW alairasomat? 😛

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Mar miert ne lenne DAoX?

clericnek van castolós stunja.egy stunban le DDzel bármit.
sorci meznél a mez törlõdik és már ront is neked az enemi stunban meg még ácsroog egy kicsit.
van egy olyan insta dolga a necronak ami olyasmi mint a quick cast csak itt buffnélkül 2 kasztot tudsz ugy elnyomni hogy közben ütnek.full buffal a 3 elmegy és ha ügyes vagy akkor 4 is bele fér.

fogad meg a tanácsom és maradj SI és ha nagyon nem tudsz mihez kezdeni akkor fogjad meg a lvl guidot.

deatservant gáz mert a pet insta pbaoehoz ugyan ugy 3 secig kell kasztolnod és a petbõl jön ki instaként majd.nem jó spec mert a necrora nem hat a mana crack illetve a mana song ( bug csak még senki nem írt rolla semmi) így hamar elfogy a manája és nagyon keveset sebez annak ellenére ,hogy több base damaget ir mint life insta.
painworköt én azért vittem fel annyira amennyire lehet mert keep raideknél lehet szivatni az ellent a pbaoe dotal nagyon durva módon.nem nagyon tudnak feljönni ha a ice wizik mellet van még egy painworkös nekró is.Az aoe 12sec-es snarerõl ne is beszéljünk amivel remekül lehet interuptolni.

így hirtelen ennyi
zippofcy
Ja egyebkent az MM mar nem muxik craftnal, SIben valahogy megoldottak hogy a keystrokeok ne menjenek at, DaOx meg mar nincs a sima klienshez
Azer aki nagyon keres (es eleg ugyes) az mindig talal, ugye
A necro miert teljesen hasznalhatatlan RvRen? Csak van vmi kari akivel osszeallva hasznalhato, elvegre ott az insta mittudomenmilye, meg a pet is kihuzza nehany mpig ellenseges tamadas ellen - buffolva lehet egesz sokaig

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
A kep jo, de nekem a teve tetszik jobban

68. oldalon megtaláltam a forumon a necro lvling guildet.😊

Hangianix
Azt kigyogyitani a masik cleric dolga lett volna 😄

Pet pbaoe semmit nem ér.

Uberlama
jó de mennyi rvrezik belõle ??? 😄DD

Hangianix
12 db earth theu van most kb, az 1 fg raidek miatt megnott a szamuk

Hyder_work
jóhely mi?

nekem nagyon bejött, fõleg a sivatagi motorozás, meg a jeep -hullámvasút

na az haláli volt

Hyder_work

Jockey
hehe

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Uberlama
ezt most nem értem 😄

amugy a 60seces earth pet fele hpval komoly lesz annak a tekintélyes mennyiségû rvrezõ earth theunak (számuk jó közelitéssel 0, adott területen élõ theuk száma ha a világegyetem végtelen jó közelitéssel szintén 0 tekintve ha véges számot végtelennel osztunk akkor az igencsak 0 majdnem 😄DD ) btw Galaxis utikalauz stopposaknak 4EVER!!! 😄

kivi leszek 60secig élõ earth petekre 😄, lehet akkor egy merc rerollol theurgként én meg jövök armsal even
: )

zzz

kivi leszek 60secig élõ earth petekre 😄, lehet akkor egy merc rerollol theurgként én meg jövök sorcal : )

zzz

Mester wrote :
Hib pbaoe is lehet ütõképes még nagyon energy debuffer fontos lenne a grp-ban, de mage grp ha kap egy mez-t gp ide vagy oda nem sokat tud csinálni szerintem.

hát ja, hibi caster grp mezzt kap akkor általában 2-3moc, self purge azaz szinte összes ra elövésével van esélyük max 😊(de majd meglátjuk mi lesz rr6on, mert rr3-rr4 egy kicsit más a kép : )

zzz

Uberlama
én ezt értem de a pbaoet a pet castolja 3secig csak ez a bibi és ha interruptolják akkor már nem megy.

ha müxik szóljá azt én is kipróbálom ezt.

zzz

Botond: 1850es range 50%ba segít, másik 50%ba lószart se ér 😊 moa3 + 325dexel szoktam nyomni néha de az instant még mindig gyorsabb (stun, mezz, ichor, root) inkább lenne chain armorom és egy pár timeres instant spellem mint az über range ^^.

Ja és fidel: PR is timeres igen, csak egy jó midi grpnak nincs rá mindig szüksége, nem úgy mint alb grpnak savage grp ellen sos és bofra.^^
DS necró szvsz messze a legjobb (mivel necro petre nem igen hat más mint az AF buff szvsz és a selfbuffok), faszán chainkillelni citrom-nari-pircsi mobokat jó xp szvsz, persze csinálhatsz egy matter cabalistot + icewizard + cleric bot + plezni kivánt kari 😊 =fene se tudja hány accod van : )=

zzz

Szerintem a verdant animistanak ugyanez a pet pbaoe-ja van mint a DS speces necronak azzal a különbséggel, hogy a necronak nem a pet szintjét nézi a pbaoe varázslatnál hanem a necro szintjét.(amit a mai napig sérelmeznek az animisták)
néztem a camelot herald spell listájában is. Ott is ugyanazok. Ami azt jelenti, hogy a necro 3 sec alatt varázsolja pbaoe-t de a peten ez instant jelenik meg és nincs delay se utána. Röviden ez van irva camelot heraldon 3s/0/0. Az animistánál ez így is müködik. Nem a pet varázsolja hanem a varázsló a peten pedig instant van.(Remélem érthetõ volt amit leírtam😊)
Sorci a mana-t adná a necronak+clericnek a csapaton kívûl. Ha már van 3 acc akkor legyen kihasználva.😊

bgben jó a sorc mert nincsenek RAk és láma a népség 90%a, nem mérvadó... szvsz albion lenne a legjobb realm ha bg szintû lenne lvl 50 rvsr is (no mach6, no ras, nincs instant spell se nagyon).

zzz

Tara eddig se sokat játszottál 😊)

Taranov
Na, holnap után jár le a daocom, kicsit talán ma belépek, aztánn egy ideig nem fogok játszani 😊)

Sziasztok, meg köszi a helpet, a húzást, a cuccokat 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Uberlama
no akkor deatsightba van a manadd, ddzel és manát sziv ergó sosincs mana hiány. ha a mob 1közel ér ott a lifetap dd ami sebez 1és hpt ad a petnek. minden cast a peten át megy te1hát ha a petet ütik akkor csak a petn1ek insta de szellemalakban 1lévõ necronak castolos lifeddt tudod nyom1ni ergó a pbaoe már nem jó emia1tt. sorci is emiatt felesleges. 1szal a deatsight necr1o az 2 gombos kari lényegében1, manadd 3-4x aztán lifedd amig meg1 nem hal, full hpn és közel full manán vég1zed, nari sima ügy, piri is buffal1 chainbe.

(bocsia a sok 1 miatt de macrozok épp)1

stonehenge/albion BG1re készülök. Ki akarom probálni a szerintetek uber gimp albi karikat.😊

A 48 Deathsight spec mellet 24et melyik ágra rakod?
1 sorci nem lenne jobb a csapaton kívûl, mint 1 manabot?
48 Deathsight-tel , hogy xpzel?(mobokat hogy húzod és milyen spelleket használsz?)

Ahogy nézegetem a spec vonalait nekem a Death Servant jobban tetszik xpzésre. (pl bezavarod a petet sárga+narik közé rányomod pet dps shieldet utána meg pbaoe-t nyomod egyfolytában. A cleric meg healel a peten ha kell, mert a dps shield miatt ugyse ugranak rá. Soha nem xpztem necroval csak így elméletben nekem ez jobbank tûnik ha 1 sorci van a csapaton kívûl.)
Én csak bg1es karik húzására használnám a necrot. A tapasztalataim azt mutatják, hogy húzásra a sok mob egyszerre sokkal jobb mint 1esével nonstop húzni.

Arról nem is beszélve, hogy a petet fel lehet olyan helyekre is tornázni ahova mob nem tud menni. AoDból tud ilyet valaki albiban?😊
Ha nem tudtok akkor nekem kell majd ilyet keresni😊

Uberlama
jó kép én is voltam ott 😄

Uberlama
jah azt tom az paladinnak friarnak is van és használják erre.

de szvsz jobb lenne ha a tank RAkat vennék el tõlük 😄D

Csak azt nem tudom melyik vagy te a képen.😊))))))))))))))))))))

Hyder_work
OFF

ON

csendélet magamról

Taunt shout megszakítja a varázslást. Ez az értelme az instant tauntnak.

Uberlama
csak tudnám miért van ennyi hely a végén : D

Uberlama
végre belátja más is, örülök hogy kipróbáljátok albit rvr szempontjábol 😄

viszont ez a chantert outdamageli ez a gáz :/

albi RAk viszont tényleg a legjobbak, volt rá példa 2 cleric volt grpba én casterral többi tank, savage grp, de nem a low rrbõl, szal 3 savage nekemjön, bof elszáll barricade elszáll és alig ment le a hpm a 3 savagetól plusz kaptam ugye a healeket ezerrel, és addig túléltem ezt amig a tankok assisztal egymás után levágták a savageket. szóval amilyen idegesetõ a baodos chantert ddvel lelõni 😄 olyan rosz lehet másik oldalról a bof és barricade.

Mi a fene értelme van a taunt shot nerfnek ??

Drac: de ha oldalról vagy hátulrol kapják el õket akkor már borul a dolog és azért ez elég sûrû , bár minstrellel nem biztos.

Botond: k elhiszem, dehát buff4thewin 😄D lehet nem voltál itt amikor irtam sorcis tapasztalataimat a sorcimezz és skaldos speedes grpban lévõ instamezzrõl. Figy buffbottal voltam buffal 300++ dex, jön grp szembe leszakadok kijelölöm az elsõt ami mint kiderült healer volt, jönnek felénk skald speed+sprintel, kezdem castolni a mezt, épphogy elkasztolnám és nézem wtf, instastun rajtam, 2 secel utána wtf sima mezz rajtam, wtf ? : D jah és ez 90%ban minidg igy van ha picit is jo az ellenséges grp.

hangi röhögni fogsz mi ezt csináljuk elnyomok 1-2 mezt az elején kiölnek 2 sec alatt és nem pazarolnak rám instát meg healt hanem felszednek 100%al és nyomom a cct tovább tekintve arra nem hat az RS, persze ha jó a grp akkor egy két spellre ha van idõm a 2. halál elõtt, aztán már max a csata végén vagy pala tud felszedni 😄

Szia Tiffa.

Köszi,már aszt hittem senki nem válaszol 😊)

Akkor majd késöbb probálkozom vele,csak aszt hittem én vagyok a béna és azért nem megy.

Köszi mégegyszer.
Rasti.

Tiffa
Krisztián figyu bw-n olvastam másnak se megy, az okát nem tudom, lehet megen hozzák a formájukat, msát nem tudok, próbálgasd. 😞
Jockey
no fidel, csak nem?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Leggyorsabb xp egyértelmûen a deathsight necro, aki simán chainbe öli a narikat, szépen felbuffolva lemegy neki a piri is simán (és ez bármilyen szinten igaz rá nem csak 40 felett). Van egy gyönyörû lista arról hogy hol kell a nekrót végig vinni 1-50-ig. Rohadt gyorsan halad, PL-ezni is a legjobb ha tudja az ember hova vigye, Caedly-be megfelelõ helyen lehet vele chainbe ölni úgyhogy 45+ Pl-endõ karinak killenként jön 50-60 milla.
Ha az egyik karit csak harc után tudod használni akkor az legyen buffbot (cleric full enchance speccel). Igazából a nekróval az egyetlen gond, hogy RvR-en nem nagyon jó semmire, szoval ha arra akarsz akkor jobban jársz ha felhuzol egy nekrot+buffbotot es utana fel PL-ezed a 3. karit, mivel Caedly nekro+buffbot 4,5 day playeddel tudja gyartani az 50-eseket ha valaki komolyan ra all.
Albi játékosokhoz lenne 1 kérdésem.
Melyik az a 3 kari amelyikkel a leggyorsabban lehet xpzni ugy , hogy az 1ik karit csak harc után tudom használni?
Milyen specet ajánlotok a kariknak?

Ja van full rezz RS és buffok nélkül ami azt jelenti, hogy ha rezzeltek és még1szer rámmozdulnak akkor egybõl meghalok és mezz+stun immunitásom is eltünik tehát megint be tud mezzelni, de mivel purge elment elötte ezért resists buffok nélkül több mint 1 percig ott figyelek mezzben, ha addig még élnek a többiek. Buffok nélkül a gyógyítást 4 sec alatt castolja ami éveknek tûnik csata közben. Ráadásul ha valaki még ebbe az irtózatos healbe is beleszakít akkor 10 sec alatt jó ha 1et healelek.
2 bof 1 perc és ha közben a sos-t is elnyomták akkor a savage utól se ér senkit, hogy ki bírja ütni.
Én a minstrel stun alatt meghalok ha nem aktív a purge hiába az insta heal ha 1x nem tudom használni se.
Varázslóknak leáldozott ebben a játékban. Szerintem egyértelmû, hogy az összes jó tankoknak való ra albiban van.
Savage nerf után meg jön a: Golden Age of Camelot.😊

Ha ellentétes irányba futnak akkor van sok idõ.😊

Hangianix
Oszinten szolva a mezz utan egyszerubb hagyni meghalni a sorcit es rezzelni, mert meg mindig kevesebb mana. 😊

Hangianix
Arrol nem is beszelve, hogy mindharom healernek van ae amnesiaja, mezze, stunja, cure mezz-e.

Az meg lol amikor hallom, hogy BoF-on csak 50-ket utnek a savage-k es egyeb tankok (nem itt, BW-n olvastam valahol) - tegnap sorc BoF-fal egyutt ugy halt meg 5 sec alatt, hogy kozben belement 2 insta (1400hp) + 2x a 25-s heal (850hp).