Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akarom mondani en nem talaltam a mostani klienshez, bar az az igazsag hogy a verziojat se tudom
Tudsz vmi url-t ahonnan le lehet huzni?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Köszi a segítséget.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Mar lopjak a BW alairasomat? 😛
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
sorci meznél a mez törlõdik és már ront is neked az enemi stunban meg még ácsroog egy kicsit.
van egy olyan insta dolga a necronak ami olyasmi mint a quick cast csak itt buffnélkül 2 kasztot tudsz ugy elnyomni hogy közben ütnek.full buffal a 3 elmegy és ha ügyes vagy akkor 4 is bele fér.
fogad meg a tanácsom és maradj SI és ha nagyon nem tudsz mihez kezdeni akkor fogjad meg a lvl guidot.
deatservant gáz mert a pet insta pbaoehoz ugyan ugy 3 secig kell kasztolnod és a petbõl jön ki instaként majd.nem jó spec mert a necrora nem hat a mana crack illetve a mana song ( bug csak még senki nem írt rolla semmi) így hamar elfogy a manája és nagyon keveset sebez annak ellenére ,hogy több base damaget ir mint life insta.
painworköt én azért vittem fel annyira amennyire lehet mert keep raideknél lehet szivatni az ellent a pbaoe dotal nagyon durva módon.nem nagyon tudnak feljönni ha a ice wizik mellet van még egy painworkös nekró is.Az aoe 12sec-es snarerõl ne is beszéljünk amivel remekül lehet interuptolni.
így hirtelen ennyi
Azer aki nagyon keres (es eleg ugyes) az mindig talal, ugye
A necro miert teljesen hasznalhatatlan RvRen? Csak van vmi kari akivel osszeallva hasznalhato, elvegre ott az insta mittudomenmilye, meg a pet is kihuzza nehany mpig ellenseges tamadas ellen - buffolva lehet egesz sokaig

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

nekem nagyon bejött, fõleg a sivatagi motorozás, meg a jeep -hullámvasút
na az haláli volt

amugy a 60seces earth pet fele hpval komoly lesz annak a tekintélyes mennyiségû rvrezõ earth theunak (számuk jó közelitéssel 0, adott területen élõ theuk száma ha a világegyetem végtelen jó közelitéssel szintén 0 tekintve ha véges számot végtelennel osztunk akkor az igencsak 0 majdnem 😄DD ) btw Galaxis utikalauz stopposaknak 4EVER!!! 😄
: )
zzz
zzz
Hib pbaoe is lehet ütõképes még nagyon energy debuffer fontos lenne a grp-ban, de mage grp ha kap egy mez-t gp ide vagy oda nem sokat tud csinálni szerintem.
hát ja, hibi caster grp mezzt kap akkor általában 2-3moc, self purge azaz szinte összes ra elövésével van esélyük max 😊(de majd meglátjuk mi lesz rr6on, mert rr3-rr4 egy kicsit más a kép : )
zzz
zzz
Ja és fidel: PR is timeres igen, csak egy jó midi grpnak nincs rá mindig szüksége, nem úgy mint alb grpnak savage grp ellen sos és bofra.^^
DS necró szvsz messze a legjobb (mivel necro petre nem igen hat más mint az AF buff szvsz és a selfbuffok), faszán chainkillelni citrom-nari-pircsi mobokat jó xp szvsz, persze csinálhatsz egy matter cabalistot + icewizard + cleric bot + plezni kivánt kari 😊 =fene se tudja hány accod van : )=
zzz
néztem a camelot herald spell listájában is. Ott is ugyanazok. Ami azt jelenti, hogy a necro 3 sec alatt varázsolja pbaoe-t de a peten ez instant jelenik meg és nincs delay se utána. Röviden ez van irva camelot heraldon 3s/0/0. Az animistánál ez így is müködik. Nem a pet varázsolja hanem a varázsló a peten pedig instant van.(Remélem érthetõ volt amit leírtam😊)
Sorci a mana-t adná a necronak+clericnek a csapaton kívûl. Ha már van 3 acc akkor legyen kihasználva.😊
zzz
Sziasztok, meg köszi a helpet, a húzást, a cuccokat 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
(bocsia a sok 1 miatt de macrozok épp)1
1 sorci nem lenne jobb a csapaton kívûl, mint 1 manabot?
48 Deathsight-tel , hogy xpzel?(mobokat hogy húzod és milyen spelleket használsz?)
Ahogy nézegetem a spec vonalait nekem a Death Servant jobban tetszik xpzésre. (pl bezavarod a petet sárga+narik közé rányomod pet dps shieldet utána meg pbaoe-t nyomod egyfolytában. A cleric meg healel a peten ha kell, mert a dps shield miatt ugyse ugranak rá. Soha nem xpztem necroval csak így elméletben nekem ez jobbank tûnik ha 1 sorci van a csapaton kívûl.)
Én csak bg1es karik húzására használnám a necrot. A tapasztalataim azt mutatják, hogy húzásra a sok mob egyszerre sokkal jobb mint 1esével nonstop húzni.
Arról nem is beszélve, hogy a petet fel lehet olyan helyekre is tornázni ahova mob nem tud menni. AoDból tud ilyet valaki albiban?😊
Ha nem tudtok akkor nekem kell majd ilyet keresni😊
de szvsz jobb lenne ha a tank RAkat vennék el tõlük 😄D
viszont ez a chantert outdamageli ez a gáz :/
albi RAk viszont tényleg a legjobbak, volt rá példa 2 cleric volt grpba én casterral többi tank, savage grp, de nem a low rrbõl, szal 3 savage nekemjön, bof elszáll barricade elszáll és alig ment le a hpm a 3 savagetól plusz kaptam ugye a healeket ezerrel, és addig túléltem ezt amig a tankok assisztal egymás után levágták a savageket. szóval amilyen idegesetõ a baodos chantert ddvel lelõni 😄 olyan rosz lehet másik oldalról a bof és barricade.
Mi a fene értelme van a taunt shot nerfnek ??
Drac: de ha oldalról vagy hátulrol kapják el õket akkor már borul a dolog és azért ez elég sûrû , bár minstrellel nem biztos.
Botond: k elhiszem, dehát buff4thewin 😄D lehet nem voltál itt amikor irtam sorcis tapasztalataimat a sorcimezz és skaldos speedes grpban lévõ instamezzrõl. Figy buffbottal voltam buffal 300++ dex, jön grp szembe leszakadok kijelölöm az elsõt ami mint kiderült healer volt, jönnek felénk skald speed+sprintel, kezdem castolni a mezt, épphogy elkasztolnám és nézem wtf, instastun rajtam, 2 secel utána wtf sima mezz rajtam, wtf ? : D jah és ez 90%ban minidg igy van ha picit is jo az ellenséges grp.
hangi röhögni fogsz mi ezt csináljuk elnyomok 1-2 mezt az elején kiölnek 2 sec alatt és nem pazarolnak rám instát meg healt hanem felszednek 100%al és nyomom a cct tovább tekintve arra nem hat az RS, persze ha jó a grp akkor egy két spellre ha van idõm a 2. halál elõtt, aztán már max a csata végén vagy pala tud felszedni 😄
Köszi,már aszt hittem senki nem válaszol 😊)
Akkor majd késöbb probálkozom vele,csak aszt hittem én vagyok a béna és azért nem megy.
Köszi mégegyszer.
Rasti.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ha az egyik karit csak harc után tudod használni akkor az legyen buffbot (cleric full enchance speccel). Igazából a nekróval az egyetlen gond, hogy RvR-en nem nagyon jó semmire, szoval ha arra akarsz akkor jobban jársz ha felhuzol egy nekrot+buffbotot es utana fel PL-ezed a 3. karit, mivel Caedly nekro+buffbot 4,5 day playeddel tudja gyartani az 50-eseket ha valaki komolyan ra all.
Melyik az a 3 kari amelyikkel a leggyorsabban lehet xpzni ugy , hogy az 1ik karit csak harc után tudom használni?
Milyen specet ajánlotok a kariknak?
2 bof 1 perc és ha közben a sos-t is elnyomták akkor a savage utól se ér senkit, hogy ki bírja ütni.
Én a minstrel stun alatt meghalok ha nem aktív a purge hiába az insta heal ha 1x nem tudom használni se.
Varázslóknak leáldozott ebben a játékban. Szerintem egyértelmû, hogy az összes jó tankoknak való ra albiban van.
Savage nerf után meg jön a: Golden Age of Camelot.😊
Az meg lol amikor hallom, hogy BoF-on csak 50-ket utnek a savage-k es egyeb tankok (nem itt, BW-n olvastam valahol) - tegnap sorc BoF-fal egyutt ugy halt meg 5 sec alatt, hogy kozben belement 2 insta (1400hp) + 2x a 25-s heal (850hp).