Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kedves fidel leirom akkor a mai(keddi, hétfõi) rvsr tapasztalatot, nem minden alb szeret 3-6fgvel menni, de a mai nap sikerült lesüllyednünk erre a szintre (3napos kemény szopás után), hogy végre nekelljen releaselni egy csata befejeztével:

8x haltunk meg egymás után , aztán zergeltünk egy 20percet emainba majd leléptünk.

1, ezen a szerveren aktiv RvsRzõ enemy grpok: Nolby Pride, Jack Herer, Vengenance (sokszor2fgvel), BAF, LA.
2, A fent említett guildek rr8+ grpjaival bekempelték Odins, és Emaint, Hadrians Walls üres volt.
3, miután 8x meghaltunk 1fg vs 1fgbe amiatt hogy nincs (EGYÁLTALÁN nem volt a mai nap) velünk egyszintû ellenfél (rr3-rr5), feladtuk a dolgot, mert lehet mi nem vagyunk olyan über fasza skilles playerek, de rr8as grp ellen nem lehet nyerni (ha az kicsit is tud játszani általában killünk sincs nagyon, sajnos np nagyon jól játszik, jh fotm grpja se éppen láma, vgnbõl sikerült megölni 1-2 chantert, de legtöbb esetbe moc + gp + pbaoe cell..

És igen, ha fotmgardba lennénk már réges régen rr5+ lenne mindenki, mivel 4seer/4savage ugyanolyan playerekel simán odaver BÁRMILYEN grp setupot ami rrbe csak 3-4szintel van felette + random grp csak alboknál van + épített low rr grp is csak alboknál van...a játék jelenlegi stádiumában, csak csodálkozom hogy te ezzel szemben azt hozod fel hogy az albok zergelnek, nos 3 napja szopunk szinte folyamatosan mert rr7-rr10es grp róják a köröket és verik a fa**t, nincs más megöldás mint 2-3fgvel nekik menni, mert csak úgy megy amig nincs rr6 meg. ez van, és nem fogok 35x meghalni rp nélkül csak azért hogy verjem a mellem hogy nem zergelek. Ha lesz rá esély hogy megöljünk egy rr7-rr10es grpot úgy hogy mi mezzelünk elõször, jó az assist, minden megy faszán és nem halunk be ennek ellenére, na akkor majd nem... de addig sajnos nem látok rá más esélyt, de ha van ötleted fidel akkor mondjad 😊

zzz

Healerbõl is van BB 50 aug vonalon van a 27% AS buff

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
A _TI_ guildetekben van ez. Sok reju egyszeruen nem kap grp-ot RvR-ben, vagy szar csapat el is veszi a kedvet. Kurva sok reju van.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
mi Lol ? ez van

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Nem kell leborulni senki elött csak kicsit el vagytok tévedve és csak azt hajtogatjátok, hogy 3 healer mindenkinek insta mindene van és ha jön a 3 healeres csapat, akkor mindenki összepisili magát az instant hegyektõl. 1 healernek van csak instant CC a többi meg abban reménykedik, hogy a shaman érti a dolgát.

Átmennék és azt mondanám, hogy hú de jó volt 3 nap alatt rr4es lettem és mindenkit lezergeltünk. Olyan csapatom még nem volt ahol 1 óránál tovább éltünk volna rvrben pedig én már voltam épített csapatban is. Csakhát a midik nem szeretnek 1fgnál többel menni(BC megy 2fg-pal csak) és 1 fg nem tudja kinyirni az albi zerget mind1 az, hogy NP vagy JH.
Másik meg az, hogy engem már az is idegesít ha van 2 hülye a csapatban és a csapat miattuk nem tud együtt dolgozni. Azért nem megyek át albiba, hogy ott 40-50 albit nézzek ,hogy milyen bénák. Ezen a szerveren a hibiket tartják ellenfélnek a midik és gondolom a hibik a midiket az albikat meg a free rp-nek.

Hangianix
Yup. 😄

Hangianix
PE at is ment Odinba. Na ok ezert nem hulye gyerekek. 😞

Hangianix
Es szerinted annyi shaman is van? Healerbol nem lehet buffbotot csinalni, ha lehetne, abbol lenne tobb.

Hangianix
Nekem egyebkent a faszom kivan albionnal. Talalkoztam szoloban/duoban kb. 3 hibi fg-vel es 2 midi fg-vel Odinban. Mind verheto, de nem, sehonnan nem lehet albikat szerezni, foleg mert emain az milyen uber fasza hely, zerggel szerezhetsz 50 rp-t minden 5 percben. 1 ora alatt siman lehetett volna 15k rp-t osszeszedni, de egyszeruen lehetetlen grp-ot csinalni.

Hangianix
Lol?

AngeLujo
Leborulunk Botond nagysága elõtt.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Excalon lehet, de prydwenen ezek a lámák hármat hoznak. Tudod, ingyen rp, healer classokat állítólag könnyû leütni :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

zippofcy
Az semmi, egyik ranger lvling guildeben olvastam hogy az egyik tag felesege eladta NPCnek 3g ert a Brilliant Daemonfire Forged Bow-t Nalam ez mar valook lenne (gyk: Legion drop)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Neked 5 karod van ???

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Uberlama

daocbróker 😄

All Your Babes Are Belong To Us

Taranov
IGen, lehet az volt a gond, hogy épített groupban sosem játszottam, vagy Simba húzott, vagy Marchus, vagy csak találtam valakiket dungeonokban.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fidel gyere át excal/albionba, beveszlek grpba is aztán 3nap rvsr után jöhetsz ide kijavítani magadat 😄)

zzz

statisztika mutatja az átlagos szintet is.

Uberlama
sajnos az az igazi baj a statisztikákkal hogy nem mutat semmit hogy ki rvrezik és ki nem, sajnos viszont semmi nem látszik ebbõl a rengeteg clericbõl sajnos, ugyanis nem állnak apk elõtt kiabálva hogy lfg, noha azért azt se mondhatnám hogy sûrû amikor nincs cleric rvren mert ez se lenne igaz. volt amikor random emain grpba volt 2 clerci és 1 friar egyszerre 😄 de volt hogy 7 tank 1 mini grp volt 😄

239-cel több Cleric van mint Healer prydwen szerveren. 789-cel több Cleric van mint Healer Exc szerveren.
Nézzük csak a prydwen szervert. Mégha az a +240 Cleric buffbot(magyarul minden 4. játékosnak albiba BBja van)akkor is ugyanannyi a gyógyítók száma. Healer is lehet BBnek használni amugy.

Uberlama
jaja 😄 annyi buffbot van amennyit nem szégyell az ember de rvres reju cleric nagyon kevés

Clericbõl van a legtöbb és mégsincs 1 csapatban se?

Jockey
elmondanáám, elmondanááám, hogy nem soká ra jön a nagypapáááámmm...
lálá lá

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Uberlama
én is elmondanám hogy az épitett grpos midi gank teamekbe 3 healer 1 shamy van :-pppppppppppp

Én meg elmondanám hogy a legtöbb albi groupban egyáltalán nincs cleric, de most nem az átlagos groupokról folyt a vita 😊

Ja és elmondanám, hogy a legtöbb midi groupban 2 healer van és nem 3.

Arra mutatott rá, ha mindenki pac healer lenne senki nem tudna gyógyítani.

Ha 20 percenként rvreznek akkor igen.

Ti vagytok eltévedve és Botondnak van igaza.

3 healernél csak 1 pac van, de azt is 44ig viszik csak és akkor ott van neki az erõs 26 seces insta mezze 150es radius-szal(insta stun is 150es radiusu) ami a sorcin+tankokon 9secig van kb. A sorcinak meg 72 sec-es a mezze és 400as a radiusa. Az 1 pac healeren kívûl van még mend/aug és mend/pac. Ebbõl a mend/pac tud még single target insta mezzt ami 22 sec(ma már van rajtad resists buff akkor ez tart 10 secig kb)
Shamynak meg van az ichor ,HA kifejleszti ami 15 percenként van 30seces aoeroot + dd.

egy midi grpnak mindig van instantja, vagy RA vagy specelt, tök mind1, van és kész.

zzz

ez botondnak ment 😊

zzz

te rvsrzel?

valszeg nem 😛

zzz

Botond
nekem van vagy 5 :-D egyik dude meg a guildbõl meg véletlenül elpasszolt egyet 2goldért a merchantnak véletlenül...
Botond
aha,csak ha ez igaz lenne a 3savage/3healer/shaman/skald group 3 sec alatt lenyomódna,mert nem lenne benne egy igazi healelõ kari se,szal jó ha 3-4instamezzük van,és abból 1 ami ae...
zippofcy
PvEben is jo a game ha megfelelo emberekkel grpolsz, gyorsan fejlodsz, erdekes helyekre mentek stb. Csak singleben jatszva unalmas, de arra ott egy csomo masik jatek
Fogadok a craftolast se probaltad, pedig mekkora fun mar
Hangi: most jol jott at, thx.
ui: ja es vegre megvan az egyik warshadow bracerem, erteke 1p korul lehet

Hangianix
Ha tudnal jatszani epitett grp-ban RvR-en az tuti adna meg par honap loketett.

Taranov
Hát én nem játszottam nagyon, mondom, nekem csalódás volt ez a játék, nem ilyenre számítottam, csak a grafika terén váltak be a reményeim.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hangianix
Nekem ugy tunk jol atment, kuldtem megint.

Uberlama
nekem 4 50es meg egy 50es buffbot meg egy 43as infi 😄

zippofcy
Egyetlen karid van, es az is csak 38as??? En egy 42es skaldot toroltem, es van 5 50es meg egy 44es karim
A /level ota a 30 alattiakat mar nem is szamolom

Taranov
Sokat nem, de azért játszottam 😊) 38-as vagyok 😊)

zippofcy
Koszi, a launcher file meg is jott, de az eu162.zip vegzodesu 78bytos, vagyis hibas. Ha ez is kell hozza legyszi kuldd el megint

Uberlama
oksa tiszta : D én is ilyen speccel nyomom és a 2. legnagyobb pet megvan jelenleg és szerintem minden petre ami earth lineon van hatni fog a 60sec élet ha jol olvastam, és lehet jobb lesz mint a 20secig élõ air pet ami igaz stunol dehát csak néha és csak 20 sec. :/

jah és a petek minél magasabb szintûa spec vagy mi annál gyorsabban fognak futni tehát egy magas earth specces theu petje elõl nem lehet majd elkolbászlni csak a bibi hogy olyan meg nem rvsrezik. na. vagy mi 😄 és ha nem tetszik hozok egy Durr-O-Dumm puskát ahol tényleg több mint egyértelmû hogy melyik oldalán érdemes állni aztán lesz nemulass 😄DD

Tiffa
Látom Übek megfertõztelek, na majd az 5. végén várom a véleményt 😊
Hangianix
Szerintem csak annak. Ezzel akarjak az earth es ice speccet is vonzobba tenni.

ha csak a legjobb earth petnek lesz 60seces timere akkor buktam a témát 😊

zzz

... 😊

air theurg + earth spec (legtöbb theurg igy nyomja, nem full earthre gondoltam) attól még lesz earth pet és kit érdekel hogy fele hpja van amikor a 7es szintû druid pet ami fullra buffolva is 3 ütést bír ki max clerictõl INTERRUPTOL és nem megy oda az MA hogy megölje. Na erre gondoltam 😊

Dougles ADams rulz én is olvastam azt a könyvet, akkora baromságág hogy már poén 😊 (a válasz mindenre, 42 etc 😄

zzz

Hangianix
Elkuldtem mailben, mert a link elveszett amikor szet ment a vinyom.