Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8x haltunk meg egymás után , aztán zergeltünk egy 20percet emainba majd leléptünk.
1, ezen a szerveren aktiv RvsRzõ enemy grpok: Nolby Pride, Jack Herer, Vengenance (sokszor2fgvel), BAF, LA.
2, A fent említett guildek rr8+ grpjaival bekempelték Odins, és Emaint, Hadrians Walls üres volt.
3, miután 8x meghaltunk 1fg vs 1fgbe amiatt hogy nincs (EGYÁLTALÁN nem volt a mai nap) velünk egyszintû ellenfél (rr3-rr5), feladtuk a dolgot, mert lehet mi nem vagyunk olyan über fasza skilles playerek, de rr8as grp ellen nem lehet nyerni (ha az kicsit is tud játszani általában killünk sincs nagyon, sajnos np nagyon jól játszik, jh fotm grpja se éppen láma, vgnbõl sikerült megölni 1-2 chantert, de legtöbb esetbe moc + gp + pbaoe cell.
És igen, ha fotmgardba lennénk már réges régen rr5+ lenne mindenki, mivel 4seer/4savage ugyanolyan playerekel simán odaver BÁRMILYEN grp setupot ami rrbe csak 3-4szintel van felette + random grp csak alboknál van + épített low rr grp is csak alboknál van...a játék jelenlegi stádiumában, csak csodálkozom hogy te ezzel szemben azt hozod fel hogy az albok zergelnek, nos 3 napja szopunk szinte folyamatosan mert rr7-rr10es grp róják a köröket és verik a fa**t, nincs más megöldás mint 2-3fgvel nekik menni, mert csak úgy megy amig nincs rr6 meg. ez van, és nem fogok 35x meghalni rp nélkül csak azért hogy verjem a mellem hogy nem zergelek. Ha lesz rá esély hogy megöljünk egy rr7-rr10es grpot úgy hogy mi mezzelünk elõször, jó az assist, minden megy faszán és nem halunk be ennek ellenére, na akkor majd nem... de addig sajnos nem látok rá más esélyt, de ha van ötleted fidel akkor mondjad 😊
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Másik meg az, hogy engem már az is idegesít ha van 2 hülye a csapatban és a csapat miattuk nem tud együtt dolgozni. Azért nem megyek át albiba, hogy ott 40-50 albit nézzek ,hogy milyen bénák. Ezen a szerveren a hibiket tartják ellenfélnek a midik és gondolom a hibik a midiket az albikat meg a free rp-nek.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Nalam ez mar valook lenne
(gyk: Legion drop)PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
All Your Babes Are Belong To Us
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Nézzük csak a prydwen szervert. Mégha az a +240 Cleric buffbot(magyarul minden 4. játékosnak albiba BBja van)akkor is ugyanannyi a gyógyítók száma. Healer is lehet BBnek használni amugy.
lálá lá
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
3 healernél csak 1 pac van, de azt is 44ig viszik csak és akkor ott van neki az erõs 26 seces insta mezze 150es radius-szal(insta stun is 150es radiusu) ami a sorcin+tankokon 9secig van kb. A sorcinak meg 72 sec-es a mezze és 400as a radiusa. Az 1 pac healeren kívûl van még mend/aug és mend/pac. Ebbõl a mend/pac tud még single target insta mezzt ami 22 sec(ma már van rajtad resists buff akkor ez tart 10 secig kb)
Shamynak meg van az ichor ,HA kifejleszti ami 15 percenként van 30seces aoeroot + dd.
zzz
zzz
valszeg nem 😛
zzz
Fogadok a craftolast se probaltad, pedig mekkora fun mar
Hangi: most jol jott at, thx.
ui: ja es vegre megvan az egyik warshadow bracerem, erteke 1p korul lehet

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A /level ota a 30 alattiakat mar nem is szamolom

jah és a petek minél magasabb szintûa spec vagy mi annál gyorsabban fognak futni tehát egy magas earth specces theu petje elõl nem lehet majd elkolbászlni csak a bibi hogy olyan meg nem rvsrezik. na. vagy mi 😄 és ha nem tetszik hozok egy Durr-O-Dumm puskát ahol tényleg több mint egyértelmû hogy melyik oldalán érdemes állni aztán lesz nemulass 😄DD
zzz
air theurg + earth spec (legtöbb theurg igy nyomja, nem full earthre gondoltam) attól még lesz earth pet és kit érdekel hogy fele hpja van amikor a 7es szintû druid pet ami fullra buffolva is 3 ütést bír ki max clerictõl INTERRUPTOL és nem megy oda az MA hogy megölje. Na erre gondoltam 😊
Dougles ADams rulz én is olvastam azt a könyvet, akkora baromságág hogy már poén 😊 (a válasz mindenre, 42 etc 😄
zzz