Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. A game balance megertesehez figyelembe kene venni hogy ez a jatek NEM Europanak keszult. Az USAban pedig sokkal tobben jatszanak Albionban mint a masik ket realmban. Vagy legalabbis ez volt a helyzet sokaig, lehet mar ott is tobb a midi, fene tudja
Szoval az Albi letszambeli folenyt valamivel kompenzalni kell. A chantert se azert nerfeltek mert a masik ket realm sirt miatta, hanem azert mert a hibbik sirtak hogy igy nincsenek tankok.
Raadasul Europaban van meg egy nagy problema: a patchek fel eves kesese. Az USAban ugye jon az uj patch, aztan nehany het mire a jatekosok rajonnek mit erdemes most csinalni, felnovelik az uj karikat stb. Az EUban viszont mar elore tudja mindenki hogy mire szamithat majd nehany honap mulva, csak a class boardokat kell olvasgatni.
Hulyeseg azon sirni hogy nincs balance, az soha nem is volt es nem is lesz. Savage grpokat meg lehet tamadni tulerovel, vagy akkor mikor eppen harcolnak valakivel. Na persze az atlagos RvR grpok elindulnak portolas utan az xMGk fele mach5el, aztan aki szembejon nekiesnek. Ha netalan valaki lesben allva varja oket akkor kihalnak. Ha meg gyoznek megallnak az MG elott pihizni. Szervezetlenseg felsofokon. A savage+healer grpok ennel a jatekstilusnal a legjobbak az osszes grp kozul, ennyi. Lehet egyebkent is ok lennenek a legjobbak, de mivel mindenki igy jatszik ezert az ki se fog derulni
ui: az Atlantisban lehet nerfeltek a savaget, vagy majd nerfelik az utana kovetkezo patchben. De az biztos hogy ezt csak akkor teszik meg ha abban lesz vmi uj faj vagy uj kaszt, ami "jol" jatszva szinten ad Midgardnak egy "kis" pluszt.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Az én értemezésemben meg annyit jelent, hogy idéztem 1 korábbi postot. Ha a lovagi indulataid félre raknád akkor azt látnád, hogy én nem raktam hozzá semmit.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
"Ugye mi már tudjuk AoDos forrásból, hogy 2fg albi is nehezen nyom le 1 savaget"
Az én értelmezésben ez annyit tesz, hogy te most éppen lehazugoztad Tiffát. Légyszíves fogd vissza magad és azt hiszem hogy szépen kértelek.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
(Ugye mi már tudjuk AoDos forrásból, hogy 2fg albi is nehezen nyom le 1 savaget.😊)
Aki nem hiszi az az eredeti forrásból szemezgethet itt:#18518

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Lourker
vagy szerinted azért?
Lourker
Lourker
Albok szoktak zergelni prydwenen is?
Ha nem látom ezt nem hiszem el... ne haragudj még ilyet..😊)
zzz
<2003-10-08 @ 22:21 - ZeroCool>2003-10-08 @ 22:21 - ZeroCool> (kommentek: 0)
A mai aranyesõ szerintem utolsó képviselõje, a világszerte elég sikeres Dark Age of Camelot legújabb kiegészítõje. A Trials of Atlantis az MMORPG alkotás vízi területeire kalauzolja el a játékosok tízezreit. Annyit kell még róla tudni, hogy néhány héten belül a boltokba kerül, illetve kb. ezzel egy idõben netrõl is letölthetõ lesz. Bõvebb infó itt.
Most par midi egyebkent RM grp-pal nyomja, ok is eleg jok. PE-t 2x vertek egymas utan.
A szomszéd realmje mindig zöldebb😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ez vmi olyan divat ize mint amikor CSben anno minden nagyarcu kessel jott nekem, aztan meg rinyalt mikor AKval/USPvel fejbelottem, mondvan lama vagyok? Mondtam nekik te meg hulla vagy bazmeg 
Szal excal main probléma:
- low rr grpok csak albok
- realm balance (fõleg midiknél, hibikel szeretek harcolni)
- nem lehet fejlõdni ha nem szeretsz zergelni, az 1es ok miatt 😞(
zzz
zzz
zzz

azta kurva 21. helyig csak midi, albi meg az elsõ is 41. helyen van, hát bazd meg a realm balancet, ez az ami kb mindent elmond hogy melyik realm mit tud, ha albik 100 emberes zergel is ilyen rpt nyújtanak a midiknek akkor asszem vmi kurvára el van baszva ebbe a gamebe. (jo sokáig tartott rájönni mi ? 😞 )SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
zzz
zzz
LAST WEEK RP
1 Medde Hijani Midgard 597,991 Nolby Pride Healer Norseman
2 Halsbrann Midgard 518,057 Nolby Pride Shaman Kobold
3 Locuz Midgard 485,155 Jack Herer Savage Kobold
4 Tivook OneManArmy Midgard 437,362 Nolby Pride Skald Troll
5 Stubbe DAHIR Midgard 433,801 Nolby Pride Healer Dwarf
6 Mumin CampsMTKcauseItsFun Midgard 419,729 Jack Herer Savage Kobold