Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
legalább vki fel bírja fogni,hogy mirõl van szó,nem csak löki a hülyeséget a charbuilder alapján...
ToAban lessz ugyan uj faj de nem lessz új kaszt és elégé oda tesznek a savagenak ,sok téren az elkövetkezõ patchekben (1.65 aszem)
zippofcy
A savage meg johogy overpowered, es az is fog maradni orokre. Ket okbol: 1. a left axe nerf miatt a zerkerek tobbsege abbahagyta volna a jatekot. DE megkaptak a savaget, igy megmaradhattak overpowerednek. A Mythic ket legyet utott egy csapasra, mivel igy nemhogy abbahagytak volna a gamet hanem meg az SIt is megvette mindegyik 2. A game balance megertesehez figyelembe kene venni hogy ez a jatek NEM Europanak keszult. Az USAban pedig sokkal tobben jatszanak Albionban mint a masik ket realmban. Vagy legalabbis ez volt a helyzet sokaig, lehet mar ott is tobb a midi, fene tudja Szoval az Albi letszambeli folenyt valamivel kompenzalni kell. A chantert se azert nerfeltek mert a masik ket realm sirt miatta, hanem azert mert a hibbik sirtak hogy igy nincsenek tankok.
Raadasul Europaban van meg egy nagy problema: a patchek fel eves kesese. Az USAban ugye jon az uj patch, aztan nehany het mire a jatekosok rajonnek mit erdemes most csinalni, felnovelik az uj karikat stb. Az EUban viszont mar elore tudja mindenki hogy mire szamithat majd nehany honap mulva, csak a class boardokat kell olvasgatni.
Hulyeseg azon sirni hogy nincs balance, az soha nem is volt es nem is lesz. Savage grpokat meg lehet tamadni tulerovel, vagy akkor mikor eppen harcolnak valakivel. Na persze az atlagos RvR grpok elindulnak portolas utan az xMGk fele mach5el, aztan aki szembejon nekiesnek. Ha netalan valaki lesben allva varja oket akkor kihalnak. Ha meg gyoznek megallnak az MG elott pihizni. Szervezetlenseg felsofokon. A savage+healer grpok ennel a jatekstilusnal a legjobbak az osszes grp kozul, ennyi. Lehet egyebkent is ok lennenek a legjobbak, de mivel mindenki igy jatszik ezert az ki se fog derulni
ui: az Atlantisban lehet nerfeltek a savaget, vagy majd nerfelik az utana kovetkezo patchben. De az biztos hogy ezt csak akkor teszik meg ha abban lesz vmi uj faj vagy uj kaszt, ami "jol" jatszva szinten ad Midgardnak egy "kis" pluszt.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Uberlama
rofl :_D

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Én ezt eddig nem tudtam, mert még nem láttam ilyet.Viszont mostmár a forumon keresztûl tájokozodtam, hogy a savage még erre is képes.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Csak arra lennék kiváncsi, hogy te mi mást olvastál ott amit én nem tudtam elolvasni.😊
Az én értemezésemben meg annyit jelent, hogy idéztem 1 korábbi postot. Ha a lovagi indulataid félre raknád akkor azt látnád, hogy én nem raktam hozzá semmit.

Uberlama
nah ne bántsad már hisz õ mindent jól tud mer hibi és midibe gamel és sose volt albi de azé vágja hogy mi merre hányméter király csávó szal õ biztos jol tudja 😄

AngeLujo
Szvsz tanulj meg olvasni... nem arról volt szó hogy fél albionnak ki kell mennie ha látnak egy savaget, hanem arról hogy hiába ütik sokan, nem találják el... ott vannak a resist shoutok, ott az evade növelõ. Szal itt arról volt szó hogy egy picit sokáig bírják a srácok...

"Ugye mi már tudjuk AoDos forrásból, hogy 2fg albi is nehezen nyom le 1 savaget"
Az én értelmezésben ez annyit tesz, hogy te most éppen lehazugoztad Tiffát. Légyszíves fogd vissza magad és azt hiszem hogy szépen kértelek.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Akkor nem a savegekkel van a gond. Pedig már azon gondolkoztam, hogy csinálok 1et és a fg-okat végigdarálom.
(Ugye mi már tudjuk AoDos forrásból, hogy 2fg albi is nehezen nyom le 1 savaget.😊)
Aki nem hiszi az az eredeti forrásból szemezgethet itt:#18518

Hangianix
PE 1fg-vel megy + addok 😛 arra utaltam, hogy PE-nek csucsidoben van 2 kulonallo grp-ja, ami most nincs, mivel Fadernek fontosabb az RR10. Meg sorcuk sincs tobbnyire hozza. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

3bm lvl50-s 1 lvl47 új druid lvl 48-as tehát már lassan elindulhatna, de elkezdtem dolgozni suli mellett nemtom mennyire lesz idõm részt venni benne.

Lourker

Azért van 514k lwrp-je mert mindennap 10 órát rvsr-zik jó csapattal. Amikor sharwyn eclipse pbaoe grp-al játszott nem azért volt 400k+ last w rp-je mert olyan jó class a bm.
vagy szerinted azért?

Lourker

Pe-nek jellenleg nincs igazán ellenfele prydwenen rr9-s grp, nincs jó debuff pbaoe grp a serveren a midik grp-ból sokkal többet ki lehetne hozni mint amit a prydwenen csinálnak +ha van egy jó midi grp pe használja bof-t sos-t és akkor hiába jó(de jó midi grp ritka prydwenen.) + gyakran szaladgálnak 2-3 stealther add-al.

Lourker

Lourker mi van a hibi tank group-pal?

Azért csak 510k rpje van, mert ilyen szar a Merc.

Mi?
Albok szoktak zergelni prydwenen is?
Ha nem látom ezt nem hiszem el... ne haragudj még ilyet..😊)

Uberlama
rofl 😄 ja 😄

Hangianix
Csak 14 van. Most ugylatszik leallt a 2fg, amig Fadernek nincs meg az RR10 😛

Uberlama
jah tom, és ? 😄

Uberlama
Õszintén, 100-200k max, de az 1.5 év alatt mert annyira szarok a random grpok, mi is bénázunk sokat meg közel se über az aod de azért ahhoz képest is 98%ban siralmasak a random grpok, erre persze van ellenpélda amikor warbar öszerakott egy grpot és levertünk savage grpot is simán ,de az fehér hollónál is ritkább.

Hangianix
Top10-ben 8 PE-s van. Elso 50-ben meg van vagy 20 szerintem (nem szamoltam).

Uberlama
jah de eddig ilyet még nem láttam és nem kell mindenbe belekötni 😄 500 akkor se 600 😄

Hangianix
Celtic Fury meg jon fel es hamarosan rr6 lesz ott is mindenki.

Hangianix
Last week top1 Prywdenen (Fader persze) 509,188

bármely midi grp jó amiben a savagok száma 0, mert ott lehet interruptolni az end regent shaman kiiktatásával (mint a hibi bard megölésével, paladin megölésével-mezzelésével). De kevés az ilyen grp :/ ha meg van is akkor rr9es Zzong a zerker benne ^^

zzz

DAoC: Trials of Atlantis GOLD

<2003-10-08 @ 22:21 - ZeroCool> (kommentek: 0)

A mai aranyesõ szerintem utolsó képviselõje, a világszerte elég sikeres Dark Age of Camelot legújabb kiegészítõje. A Trials of Atlantis az MMORPG alkotás vízi területeire kalauzolja el a játékosok tízezreit. Annyit kell még róla tudni, hogy néhány héten belül a boltokba kerül, illetve kb. ezzel egy idõben netrõl is letölthetõ lesz. Bõvebb infó itt.

Hangianix
A 3 healer + shaman + 3 savage + 1 skald csapat az nagyon jo, meg RAk nelkul is. BD-t tartalmazo skirmish grp szinten. Ellenben teny, hogy van par egeszen elcseszett class midgardban - thane pl., illetve skaldra is raferne nemi turbozas. A gond az, hogy aki rvr-zik, az ertelemszeruen nem azzal a karival fog jatszani, amivel csak sz*p, hanem azzal amivel a legnagyobb eselye van. Ezert mondjak azt, hogy midgard a legdurvabb realm, ami hulyeseg, ha az osszes karaktert vesszuk figyelembe, de megfelel az igazsagnak, ha a savage grp-okat.

Most par midi egyebkent RM grp-pal nyomja, ok is eleg jok. PE-t 2x vertek egymas utan.

Ez a játék 1 mesevilágra épûl éppen ezért passzol a te meséd is bele. Gondolom ezekkel a gondolatokkal a fejedben békésen aludtál. Talán egyszerübb lett volna ha azt írod:
A szomszéd realmje mindig zöldebb😊

Hangianix
Oszinten, mennyi rp jott neked random grp-bol es nem AoD-bol? Mas a helyzet. Akinek nincs guild grp-ja es mindig massal megy ki, az messze nem ugyanaz.

Uberlama
jah de usának nincs olyan ellenfele aki a zergjével fel tudná venni a versenyt 😄 igazibol akkor use albi meg midi keverék, sokan vannak mint az oroszok és öö "fotm" (rofl) hadserege van 😄DDD

Uberlama
ROFLMAO Weldrin ez kurva jo 😄DDD és még igazság is van benne 😄 nagyon tetszik

Uberlama
ne szórakozz velem hangi, ez alapján tudod hányszor hagyhattam már volna abba a játékot mert mindig casterekkel tolom ?? lol 😄

Hangianix
Egyszeru a valasz. Egy szar random grp leginkabb egy cleric kedvet veszi el, mert teljesseggel csodot mond a feladata ellatasaban (nem az o hibajabol valoszinuleg). Ha egyszer is jo grp-ba kerul, mar elvezi az RvR-t.

zippofcy
Ilyen felfogassal akkor az USA lehuzhatna magat a WCn, mert mar a masodik vilaghaborut is csak a sokkal erosebb infrastrukturajanak / iparanak koszonhetoen nyerte meg, nem is beszelve az utana kovetkezokrol, amikben mar a felszerelese is minimum 2x 3x olyan jo volt mint az ellenfele.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Mi ez a zerg gaz duma? Tudtommal a haboruban a gyozelem szamit Ez vmi olyan divat ize mint amikor CSben anno minden nagyarcu kessel jott nekem, aztan meg rinyalt mikor AKval/USPvel fejbelottem, mondvan lama vagyok? Mondtam nekik te meg hulla vagy bazmeg

Uberlama
nah megyek én is aludni azt holnapra új reményekkel fogok a savagok által kihalni 😄

Uberlama
szvsz akkor hagyjuk a picsába és menjünk online sakkozni vagy ki nevet a végén vagy IRL MAGUS vagy valami mert ez gáz 😄DD

na még egy sor, aztán húzok aludni 😊 LA kijött emainba, /who emain 135 volt, kb 60+alb dc-n. 10percel késõbb /who emain 30-40 körül volt, nagyjából ekkor haltak ki.
Szal excal main probléma:
- low rr grpok csak albok
- realm balance (fõleg midiknél, hibikel szeretek harcolni)
- nem lehet fejlõdni ha nem szeretsz zergelni, az 1es ok miatt 😞(

zzz

Uberlama
jah de már "csak" 1.65ig kell kibirni aztán savage nerf powa 4thewin , de az még fél év itt, addig minden mostani savage grp RR9-10 lesz és akkor már mind1 lesz a nerf :/

ja, igaz excalon nagyon könnyû egy jól összerakott hibi midi grpnak rp-t farmolni, mert rengeteg a random, béne alb grp, de akkor is lol a lwrp 😊 (fidel nem sokáig élni kell hanem kevés idõ alatt sokat ölni)

zzz

nem a nagy gáz az, hogy nincs játszótere a kicsiknek (low rr pplnek) és a savage túl brutál. Nagyjából ennyi problémát látok ami teljesen elkúrja a játékot, minden mást elfelednék midiknek, de ezen a savagon nem bírom magam túlteni, mert túl jó 😊

zzz

Uberlama
azta kurva 21. helyig csak midi, albi meg az elsõ is 41. helyen van, hát bazd meg a realm balancet, ez az ami kb mindent elmond hogy melyik realm mit tud, ha albik 100 emberes zergel is ilyen rpt nyújtanak a midiknek akkor asszem vmi kurvára el van baszva ebbe a gamebe. (jo sokáig tartott rájönni mi ? 😞 )

mondom ez nem a midi, ez az a generál : ). Np már megjátszotta hogy megölte FC-t(egyik top alb rvsr guild excalon, igaz van benne egy pár nagy fasz), megölt minket, megölte SS-t, és még 2fg random albot. Nos, igaz npnél voicechat van, tényleg remek MA és teamwork de de de, ezt megtudnánk csinálni albionba, hiberniába? : P

zzz

Uberlama
az a baj hogy ez még valszeg igy is lenne :-(( hát ez biza szar ügy, csak egy baj van, nem látom a kiutat ebbõl az egészbõl, egyik realm adott setup grpja mindig überelni fogja a többit, és ez az igazi baj, elhiszem hogy nem könnyû 3 realm teljesen más karijait balacera hozni (pláne ha nem is akarják) de akkor menjenek rambos filmre alapulo játékot csinálni ahol rambo a midgard és a sok birka enemy meg alb+hib 😄D

ez a szerver last week rp, itt a folytatás, érdemes megnézni.Last Week RP on excal

zzz

Uberlama
aztakurva... ez most csak midi last week rp ? vagy egész server bár az durva lenne azért.. 😄 szal gondolom csak midi de abbol kiindulva hogy prydwenen Fadehék grpja ami mindent öl ami nem 2fg+ szal náluk a 400k az már über rp/week, szal ez a 600k rp nagyon kemény.

Tudom hogy prydwenen PE rulezol, de prydwen egy egész más világ rvsr szempontból, jól játszik PE de NP top8 leverné õket mint a szart 90%.

zzz

a másik meg hogy /who emain 100+ még ha véletlen van egy csata amit esetleg meg nyernénk, akkor is jön 2-3fg alb add, ez ellen nincs mit tenni. Csináljon midgard is emain cg-t vagy tûrje el hogy megzergeljék, de nem lehet akkora gáz

LAST WEEK RP
1 Medde Hijani Midgard 597,991 Nolby Pride Healer Norseman
2 Halsbrann Midgard 518,057 Nolby Pride Shaman Kobold
3 Locuz Midgard 485,155 Jack Herer Savage Kobold
4 Tivook OneManArmy Midgard 437,362 Nolby Pride Skald Troll
5 Stubbe DAHIR Midgard 433,801 Nolby Pride Healer Dwarf
6 Mumin CampsMTKcauseItsFun Midgard 419,729 Jack Herer Savage Kobold
7 Marita Midgard 413,238 Nolby Pride Healer Norseman
8 Lokas Midgard 397,819 Nolby Pride Skald Troll
9 Somberlain LuvLeria Midgard 394,797 Nolby Pride Warrior Kobold
10 Zzang Jjang Midgard 370,344 Nolby Pride Berserker Troll
11 Davveh Midgard 356,382 Nolby Pride Shaman Kobold
12 Ingrid AttackFlata Midgard 330,757 Jack Herer Healer Norseman
13 Cougar Midgard 318,645 Nolby Pride Savage Norseman
14 Xanatea Slan Midgard 302,635 Nolby Pride Healer Norseman
15 Cuteypie Hood Midgard 301,616 Nolby Pride Skald Dwarf
16 Quadro San Midgard 298,375 Nolby Pride Savage Kobold
17 Ouroborus Midgard 291,767 Jack Herer Shaman Kobold
18 Soi Midgard 291,394 Jack Herer Healer Norseman
19 Elixir Midgard 290,284Deeply Disturbed Healer Norseman
20 Shayana Midgard 268,809 Pandora Healer Dwarf

na kb ennyit a balancról bazmeg

zzz

Uberlama
hát ez nagyon nem látszik emain apknál, azzal hogy harborba vagy csbe állnak vagy altot fejlesztenek vagy craftolnak, na azzal meg nem tok mit kezdeni 😄DD

úgy szedjük össze a grpot ha valaki hiányzik hogy emainba portolunk... máshogy nem megy, mert minden birka oda portol:d

zzz