Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A nagyobb str miatt nagyobb a WS. nagyobb Weaponskill pedig nagyobb dmg, jobban parryzik,nagyobb eséllyel is találja el az ellent. 1 Tanknak minél több a str-je annál jobb.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

A qui max 250 lehet. Kijelezni többet is kejelez, de a játék azt már nem számolja. Ez 1 ismert bug.

Hangianix
Kerdes: mas abilityknel is van 250-nel egy valasztovonal, ugy, mint a dexteritynel? (Addig 50-250 kozott minden 10 dex 1%-tszamit speedben, utana meg 20-saval kell szamolni).

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Kivetelesen egyet ertek Ubivel. 😄

Uberlama
pls hagyjátok már abba ezt az értelmetlen vitatkozást. inkább irjátok le mind2 hogy miért gondoljátok hasznosnak/felesnek a +20 kezdõ stret ez még érdekelne is...

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Ha már ilyen okosakat írsz rólam talán rá kellene mutani, hogy én hol írtam ilyeneket, mert az én emlékeim között ilyen nem szerepel.

Tafaya
En csak azt latom miota midibe nyomatod azota a midik a leggyengebbek es ok vannak a legkevesebben, es nerf alb. Honnan ismeros ez nekem? Remelem albiba nem jossz at mert akkor az alb populacio a felere esik, mi leszunk a leggyengebbek, es meg nerfeltetni is akarod majd.

Einstein neked meg kellene 1 troll berserkert idítanod ugy, hogy nem raksz a str-re és akkor meglátod mekkorát jenet az a +20 str. Buffbottal meg kb 0.2 sce-cel lassabban üt mint a mostani mercek. Ugylátom te a scoutodnál tovább nem látsz.

Tafaya
Max a PE-t kell nerfelni 😊

Tafaya
Te telleg negativ IQ vagy lol

Uberlama

AngeLujo

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Hosszas vivodas (= ingame szopas 😊 ) utan ugy dontottem, nem hosszabitok accot, foleg, mivel a batyamnak se kell 6.-tol. (8.-an jar le) Egesz biztos visszajovok meg, lehet, hogy egy honap mulva, lehet, hogy kesobb, jo jatekot addig is mindenkinek, itt a cs topicban barmikor meglehet talalni. (ui.: eletemben nem lattam cs-t, csak screenshoton 😊 )

AngeLujo
Szerintem több pole/2h arms belõle mint merc. Merc azért durva mert gyorsan üt, nem azért mert egyszerre oylan baromi nagyot. Na jó nem kell szégyenkeznie, de pl chainre slashel 130-150 között megy egy kézzel (casterekre 300+ egyik kéz és 150 körül a bal). Na most pole/2h arms az mindenre iszonyat nagyot üt, mivel nagyrészük thrust vagy crush.

Ahogy ToA megjön vele együtt jön az uj fotm kari: HalfOgre mercenary 😊

Hátha nerfelik majd albiont is.😊

Én ugy tudtam, hogy az alap Str 70 a highlandernek. Az Halfogrenak meg az alap 90 str. +20str pedig rengeteget számít.

AngeLujo
Valamennyit számít majd biztos. Karigenerálásnál str-re kell rakni mindent és akkor durva lesz 😊

AngeLujo
Szvsz ez volt a lényeg, hogy iszonyat nagyokat üssön.

Csak a megnövekedett STR mellett nem csökkentették a styel bonusokat és ugye albinonban van a 6 spd fegyver is amível így sokkal nagyobbat lehet majd ütni.

Hangianix
Az en theum a kozpes britonbol van azt hiszem. Avaloniak tul sapadtak voltak nekem. 😊

AngeLujo
Avaloni a legjobb, csak én barom anno a legmagasabból csináltam a wizimet...

AngeLujo
Húúúú, mekkora Stormlord lesz a wizimbõl 😊

Hangianix
Inkabb valami jobb kinezetu kicsi kellett volna, inconnu (vagy mi 😊 ) helyett. Luri>Kobi>Fishface. Illetve az avalonian se tetszik nekem. 😊

AngeLujo
Végre lesz nálunk is valami nagydarab állat kari, ha már ott a troll meg a firbi 😊

Hangianix
En Perfecter lennek, ha megvennem a ToA-t. 😊

Batyammal azt beszeltuk egyebkent, hogy kar, hogy nincs normalis jatek ami most indul (WoW nekem nem lesz az, se FF) - tok jo lenne egyutt elkezdeni, mivel ez DAoC-nal nem sikerult es most meg mar nincs nagyon ertelme (talan egy 3. angol szerveren - ami sose lesz, bar ott is csak uber RvR guildek lennenek, a fun play az mar mehet a levesbe.).

Itt elsõnek is a camelot hírekbõl 1 két érdekes kérdés és válasz.

Q. Sounds like these abilities are going to have a huge impact in RvR. Am I going to need to buy TOA to be able to compete?

A. From Balance Boy: "These abilities will likely have a significant impact on how people RvR. However, they were designed as a whole to focus on helping in larger scale Realm on Realm battles, as opposed to 1 on 1 or even 8 on 8." Many of the abilities are designed to help allies within range on the frontier – so you'll still get the benefits, even if you haven't picked up the expansion yourself.

Q: How many Master Level Abilities are there? How many will I be able to get?

A: There are nine Master Levels. There are two tracks each player can choose from. There are eight tracks altogether (obviously, there is some overlap between the classes). So, there are a total of 72 Master Abilities, but you'll only be able to have nine of them yourself. (All nine will be different – not the "bigger version of last level's" you were worried about.) You'll choose your track when you finish the first Master Level Trial, and subsequent abilities on the track will be awarded automatically.

Q. So even though we can choose from two tracks, we can't mix and match
abilities from the two?

A. No. You'll have the choice of track A or track B. If you select A,
then you will receive abilities A1 through A9 as you complete the trials. If you choose B, you'll receive B1 through B9

Most pedig itt jönnek azok a master abilitik:

Banelord Abilities
Zone of Unmana - spell unhaste aura
Primal Agony - reduce power, fatigue, and health of nearby enemies by 10% of current value
Oppression - reduce max encumberance by 25% for a short time
Inexorable Defeat - 60% penalty to fatigue costs for nearby enemies
Tactical Insight - next attack by nearby enemies has additional 5% chance to miss
Snaring Tendrils of Power - root self/snare others
Chaotic Power - +5% chance to hit enemies with spells
Zealous Martyr - sacrifice health to damage enemies
Demoralization - Lower level of enemies for dmg calcs

Battlemaster
Sapping Strike - any weapon style that has med dmg, high cost, bonus to hit,penalty to defense, blinds target for 5 seconds (no resistances applied)
Faultfinder - +10% Parry/+10% Evade/-35% Dmg Stance (intended to be comboed with Bodyguard or Parry Guard)
Power Leak - any weapon style that costs 100 fatigue (full fatigue), when it hits an object, damage isn't divided by 30
Grapple - any weapon style that drains 50 fatigue, does low damage, has bonus to hit, penalty to defense
Essence Flames - any weapon style that drains 35% of the target's current power, does low damage, has bonus to hit, penalty to defense
Throw Weapon - do a ranged attack at 700 range using melee damage formulas; cannot attack with normal melee for two full rounds (based on weapon's attack timer) afterwards
Essence Sear - style that chains off of Essence Flames, procs an Essence resist debuff on nearby enemies
Bodyguard - Defensive chances (evade/parry) are reduced by 20%, but target of bodyguard can't be attacked in melee until bodyguard is killed or moves out of range.
Essence Dampen - Style that procs a PBAE suppress that reduces the value of strength/con buffs by 40, removing them if they go below zero. Side positional.

Convoker
Summon Wood - Summon decent quantity of med quality wood
Prescience Node - Summon a crystal globe that can reveal nearby stealthers (without popping it)
Power Trap - power draining mine
Summon Warcrystal - summon a random piece of powerful siege ammunition
Speedwarp - cancels out speed buffs for a minute on anyone who passes through this field
Battlewarder - focus pet that cannot move and has powerful offense. Has no ranged capabilities, and drains a lot of power from the caster.
Dissonance Trap - direct damage trap
Brittle Guard - single hit bodyguard pet, follows caster
Summoning Mastery - PBAE buff that boosts level of all nearby pets for the purpose of to-hit (offensive and defensive) chances

Perfecter
Purging Wave - group cure disease
Purify Vision - cure nearsight
Sphere of Rejuvenation - Heal Field
Greatness - increases concentration pool by 20%
Font of Power - +3 power regeneration field
Determination Ward - 7% cc reduction field
Leaping Health - shout, self buff, Chain Heal (follow up single-target heal is chained to 2 additional targets, 33% weaker each hit)
Soul Restoration - cure rez sickness in a single target, costs 33% of the caster's power
Dissonating Ward - Power-cost penalty field, place near doors or the lord room, or whatever; will affect close range casters, PBAErs in specific

Sojourner
Unburdened Warrior - Bonus Encumberance
Unending Breath - group water breathing
Reveal Crystalseed - Sweep Mine
Unmake Crystalseed - Disable Mine
Ancient Transmuter - Summons vendor for maybe a minute, summonable once every hour or so
Gateway - teleport to caster's bindpoint
Resistance of the Ancients - resistance to master level magic abilities
Forceful Zephyr - summons pet that drags enemy to GT
Phase Shift - Become immune to damage for 10 seconds, but cannot attack. Costs 50 fatigue

Stormlord
Dazzling Array - debuff storm makes it 5% harder for enemies to hit allies within it
Vacuum Vortex - pull cloud towards caster
Enervating Gas - fatigue draining cloud
Inebriating Fumes - Dex/Qui Suppression Cloud
Mental Siphon - power draining storm
Focusing Winds - caster focuses, holds cloud in current position
Choking Vapors - Str/Con Suppression Cloud
Sense Dulling Cloud - Acuity Suppression Cloud
Energy Tempest - DD storm

Spymaster
Pickpocket - Bonus PvE Coin
Decoy - summon random epic dressed realmmate with 1hp and no offense to distract opponents
Enduring Poison - 15% chance poison won't be removed from weapon on a resist
Sabotage - damage siege engines, doors, or geomancer fields
Tanglesnare - Snare Mine
Poisonspike - DoT Mine
Watcher in Darkness - Stealthed user can't move, but any stealthed enemy moving within 350 radius is exposed along with the watcher
Siege Wrecker - mine that detonates when a siege engine is built nearby; only affects siege engines
Essence Flare - Summons PBAE Mez poison (10 second)

Warlord
Siege Master - reduce all siege timers (load/aim/fire) by 30%
Bolstering Battlecry - heal power, fatigue, and health by 10% of max
Cowering Bellow - frighten realm enemy monsters, to stop interrupting friendly casters
Resillient Will - next spell cast on nearby allies has additional 5% chance to miss
Guided Strike - next attack from nearby allies has +10% chance to crit
Energizing Aura - 20% discount on fatigue costs for nearby allies
Cleansing Aura - Reduce strength of DoTs on nearby allies by 10 points every 3 seconds
Defending Martyr - sacrifice health to heal allies
Leadership - raise levels of friends for dmg calcs

Hát szerintem akinek ToAja lesz az sokkal erõsebb lesz rvrben is + az épített csapatok akik eddig is erõsek voltak azok mégerõsebbek lesznek.

Uberlama
szerintem is 😊

Szerintem ezzel is az albi tankgroupot erõsítették.😊

Aki nem nézi camalot heraldot annak itt vannak az uj classok base statjai.

Shar Stats:

Str - 60
Con - 80
Dex - 50
Qui - 50
Int - 60
Pie - 60
Emp - 60
Cha - 60

Frostalf Stats:

Str - 55
Con - 55
Dex - 55
Qui - 60
Int - 60
Pie - 75
Emp - 60
Cha - 60

Half-Ogre Stats:

Str - 90
Con - 70
Dex - 40
Qui - 40
Int - 60
Pie - 60
Emp - 60
Cha - 60

Ezt a 14.xx% absorbot chain-re+18.89% absorbot leather-rel a vnboards healer forumon olvastam ahonnan volt 1 link a cleric forumra. Ez 1 teszt eredménye. Tulajdonképpen a vita arról szólt, hogy a healereke azt mondták, hogy a spec AF buff milyen über. A clerickek meg azt hajtogatták, hogy a celerity milyen über.

Hát igen csak ezek a +ok itt papiron jól mutatnak, de a játékban ezeknek felét se látod, mert vagy nincs rá mód, hogy használja a játékos vagy egyszerûen nem is használja.

Uberlama
valóban, de már én is untam a dolgot : )

Uberlama
jah azt gondolom , a fire wizi a bolt miatt amugy is elég übernek tûnik bgn, persze runi is oszt rendesen 😊 én most a buffbotos scoutommal überkedek picit, de lassan kinövi, pedig még MP ijja is van neki :/

Nekünk is volt egy ilyen eset (igaz az DC-Xnél). megy a grp, látom jön 1fg midi, bemezzelem õket elkezdõdik a harc, NP beaddol az rr10es grpjával... sos + bofbe és megöltünk még 3-4 embert mielõtt kijött mezzbõl összes nps dude. van ilyen is....

Egy jól összerakott balanced midi savage grp, 1-2 bbvel, tapasztalt játékosokkal rr4 után a játék jelenlegi állásában 3:10 midik javára ver enemy grpokat (szerintem lazán). Ezért van mindenhol a rinya, sírás (nevezhetjük vélemény nyílvánításnak is). []
Abban igazad van hogy ha a sorc mezzel akkor nyerhetünk, de ha ichor-instával ránk jönnek (van ilyen is elég sokszor) nincs azaz isten hogy ra-k nélkül nyerjünk, mig pár midi grpnak már sikerült a mersain által említett dolgok használata-megléte miatt csatát fordítani (disease tankokra félelmetesen hat + magas ae root)... de ezt látni kell a másik oldalról, elég tréfás amikor a clericen van 2-3 tank közben a mi tankjaink meg csak futkároznak speed nélkül a healer/shaman után (sorc behal, no speed in combat ami néha nagyon jól jön)

de én a témát lezártam, nekem nincs bajom a magyar excalosokal, meg úgy a játékosok többségével... csak fotm savage grpkat utálom, de azokat nagyon... lehet hogy egy magába nézve a shaman nem erõs, lehet a healer se, sõt lehet a savage se, de a 3 együtt sajnos eléggé. nos ennyi 😊

zzz

fire wizard (én Lángos néveL) + öcsém air theurg (Szélvész nével) + buffbot = fun in thidranki ! 😊 iszonyat mekkorát henteltünk 😊

zzz

zippofcy
Jee ezt el se hiszem ... egy midi elismeri hogy igazam van? Mivel erdemeltem ezt ki?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Te az albi és a hibi forumokon kívûl midi forumot is olvasod, hogy ennyire tudod a midi oldalt?
Talán mert a legtöbben azért írnak a forumra mert 1 összerakott csapat átgyalogolt a szedett vedett csapatukon és ezt nem bírják megemészteni.

Az én stilusom nem egészen ilyen volt szerintem.
A másik meg arról volt szó, hogy a BoFos cleric vagy a PR healer él tovább 1 csatában. Ha szerinted a PR-es healer tovább él, mint 1 BoFos cleric AF buffal akkor tényleg nem látom át az egészet. 1 rvr csapatnak meg mindig van külön BB-je.

Szerintem a BoF mindennel stackable. Ugyanugy mint pld BaoD.

Én random groupokkal játszok majdnem mindig.(Fotm random)3x találkoztam eddig veletek és mid3x meghaltunk mi. Na akkor most ki tud nyerni a másik ellen. Talán nem a NPhoz kellen minden groupot hasonlítani.

Van 1 magas szintû rvr albi group. Õk símán megöltek 2 fg fotom groupot mtk elött. Tegnap is találkoztam ezekkel ugy, hogy én rr7-8as csapattal voltam. Az õ sorcijuk mindig bemezzel mindenkit. Kicsit le szoktam maradni az ilyen esetekre ha mindenkit bemezzelnek. A healer kijelöltem nyomtam a cure mezzt de már addigra a stunt bekaptam. Kipurgéztam kijelöltem magam de már nem bírtam az instát magamra nyomni, mert kiütöttek. Rám 3 secre kiütötték a shamant. Aztán az 1ik healer is purgézott és PR-rel fölélesztet. Ahogy megjelentem kaptam a sorci mezzt ami buffok nélkül 1 percig rajtam van. Ekkor jött a NP add és így 2fg midi kb 2 perc alatt verte le ezt az épített albi csapatot. Ja a pala halt ki utoljára.
Ha összeadod 3 merc 1 pala 1 minstrel sebzését akkor a healert is kiütik 3 sec alatt nem csak a sorcit.

Azt meg nem is értem, hogy miért a sorcit hasonlítod a healerhez fõleg, hogy én mend/aug specces vagyok. Talán a clerickhez kellene szerintem.

Ha te is az albi groupoddal napi 10 órát rvreznél akkor neketek több Lw rptek lenne. Ez csak azt mutatja, hogy nekem sok idõm van játszani semmi mást.

26 Bibsi MendAugLFG Midgard 602,403 190,367 50 Hungarian Hussar's Healer Dwarf

Lépek fölfelé a heti ranglétrán csak az a baj, hogy hétvégén nem lehet játszani exc a zergtõl.

Nem kivanok kulonosebben beszallni vitaba, de en tudom mit irnak a kulfoldi forumokon.

Marpedig ott nem azt amit itt 2-3 ember allit Midgardrol.

2-3 ember velemenye, NEM tevedhetetlen, tobb ezerevel szemben.

Az is furcsa hogy amiket itt neha olvasgatok a forumon 1-2 embertol, meroben elter attol amit en a jatekban tapasztalok. Vitatkozasrol so sem lehet, ilyennel nem is torom magam mert majd jol megmondjatok nekem a faszat a savagerol meg a Healerrol.

Bezony, puskaporos itt allandoan a levego, peldaul hogy miert kellett belem harapnod igy hirtelen felindulasbol Zak, annak csak te, vagy az elfogultsagod midgard irant lehet a megmondhatoja.

Ha pedig valaki hulyesegeket irkal 1 albioni karirol annak meg is mondom nemkicsit az o stilusaban, hogy teved.

Kicsit idegesito ez a folenyes magatartas "Heh, hat en ilyen kemeny vagyok rajtam ez MIND fennlenne, Szerinted melyik kari el tovabb".

Ne vard el, hogy megertsem.
én nem mondtam hogy minden midi grp balanced, de én balanced grpal játszok elég sokat, talán jobban megtudom itélni mit tud egy jól összerakott grp mid v. alb oldalról... alb random grpok is szarok, neked is érdemes lenne kiállni pk elé albionba egyszer :9

zzz

hibi tank grp, hibi caster grp, midi zerker grp, midi caster grp mind megvolt, egyedül savage grpokat nem tudjuk megölni... hibiként néha rvsrzek ugyanez van, alb tank grp megy, alb caster grp (ah lenne menne 😊, midi random - caster - nem fotm grp megvolt... de fotm grp nem és nem is fog soha.

zzz

Ennek ellenere nem irok baromsagokat se a savagerol, se a healerrol.
boldogan.

zzz

Sorceror
2 cleric
1 mincer
3 merc (2 merc, 1 arms/reaver)
1 pala

sorc 3 cleric 2 pala 2 merc setup is volt

Savage grpot sos nélkül nem tudunk megverni, pedig 90% ugyanazok az emberekel vagyunk grpba, szal MA healing mezzelés minden jól szokott menni, de egyszerûen NEM tudjuk õket megölni, mert szétszedik a supportot pillanatok alatt a savagok - interuptálják healerek - shaman skald etc... nem lehet micsinálni egy olyan grpal ahol az összes kasztnak van ranged interrupt, több a dmg több eszközük van.

zzz

nem a random grpokról van szó, hanem a balanced grpkról 😊

zzz

Hangianix
Mi lenne eselyes egy savage grp ellen? Mert albi caster grp az tuti nem. Talan hibi caster grp 10-bol 2x eltudja oket verni, talan nekik sincs eselyuk, azt nem tudom.

Hangianix
Mert nincs ra valasz per pillanat. Epitett grp-ot is szetkapnak. Faderek is kevesebbet RvR-znek, mert hiaba RR10 a fel csapat, ha nincs RA-juk, akkor release. 19873-ban leirtam szepen. Nem az albi classokkal van a baj, nem is az RA-kal, azzal van gond, hogy tobb class kell egy grp-ba. Mindig emiatt volt nehez albion helyzete, nem amiatt, mert sokkal jobb az ellenfel.

Jo lenne ha nem dumalnal ossze vissza butasagokat olyan karikrol amikkel eletedben nem jatszottal, es ahogy latom, egyaltalan nem jatszottal albioni karival.