Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
recast time: 5min. duration:15 min. radius:1500 level 2 master ability. LOL nevetséges. most épp egy tiltakozást küldenek a mythcinek a stealtherek USben és mindenki elküldi az accjával és bb accjával a mythicnec hátha lesz vmi.
ha vkit bõvebben érdekel : http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=59341088&start=59442222
Mid grpok meg should fuck off, elegem van belõlük (bár Everlastot lezergeltük 4-6x 2fg chanterel 😄) de amikor nem együtt mentünk mind a két grpot szétszedték 😊, igaz nem egy szupi grp ez a Severance (lila-sárga köpeny).. de akkor is. Chanterem többet velük nem grpol mert elmondtam mit cisnálnak rosszul és nem esett jól nekik és elküldtek anyámba 😊
zzz
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
/flex
BadGuy amúgy szegény übit muszály volt állandóan leverni? sose értem oda idõben hogy szétkapjalak ;p
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
õszintén megmondom én nem nagyon néztem neveket, mindig ilyen 2fg-s talik voltak, én nagyon élveztem, csak a BO idegesített
lehet már írtam, de mostanába elég sok hibit látunk frontierbe, és ez tök örvendetes
unom már a trol-dwarf hegyeket, és hibikkle tök jókat lehet harcolni
észrevétel midi fotm groupal: asszem fidel írta, hogy lecsapják õt is 2 sec alatt az albik.
Nos mostanába azt kell mondjam midik egyre genyóbbak, pryden a hihg lvl fotm groupok simán leszarják ha ütöd healert már, haggyák kihaljon, oszt szedik ra-l, tiszta gáz
tegnap is levertük (steveh, lujo merc, én merc, meg tán tán még a reaverünk is õket ütötte) 3bol 2-t úgy ahogy kell, néztem is miért nem healelik, no akor maradt 1 hátra meg egy shámi, de mikor kerestük a 3ikat már megen ott serénykedett a másik 2 akit levertünk elõtte 30 seccel
persze ezen idõ alatt a mi clerikeink castereink feküdtek, már csak a tankok éltek, szal no comment😊
pedig már kezdtem dörzsölni a kezem hogy ezek most megvannak😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
az amnesiat a legalacsonyabb szintût tolod? mert a legnagyobb ha elég sokat tolok azért eszi a manát bár azt nem annyira rezisztálják.
amugy nálam az aemezz ha vki láthatoan kiamrad single mezz pl healer elõtte eldobok egy ae str/con debuffot, azt kicsit futok meszire ha senki nem követ akkor assistálok ilyen single rootal illetva ha nagy gáz van és nem sok áll mezzbe akkor aeroot spam 4thewin.
amnesiat nagyon ritkán tolom mert pl nem nagyon van pbaoe ellenfél de akkor majd tesztelgetem mit tud, bár jobb an szeretem a theumat 😞 azzal is olyan jokat szoktam mezzelni mint állat : D aztán rootolgatok meg pet interrupt csak az a bibi hogy ha több mint 1 fg enemy van. akkor tul sok a célpont és képtelen vagyok mindet egyszerre interruptolni. mert 1 fg ellen mezz ugye (ideális eset 😊 ) aztán 2-2 pet a healerekre ami nincs mezzbe vagy purgezott vagy akármi közbe asd arra ami szabadon van aztán rootolgatok tankokat bár idáig ritkán sikerül elérni mert ha jo az enemy akkor 2-3 tank már rajtam van ilyenkor vagy meghalok vagy ha nagyon kapom a healt akkor megvárom elsõ stunt ami ált legelején van megvárm amig lemegy és a stun immunity fent van és eltolom mocot és adok a pofájuknak és max amnésia állit meg talán de ilyenkor olyat már nem tolnak.
de legtöbb esetbe a mezzig el is jutok talán aztán a savage assist lenyom és felkapnak 100%al 😊
- Mi az a három kérdés, ami elhangzik a kocsmai verekedések elott?
- Mi van? Mi van?!? Mi van?!?!?!?!
AE mezz, single root tankokra és futás cliping rangebõl (ha gáz van visszajövök, de 90%ba nincs gáz 😊
zzz
Ja és üzenem a sorcotoknak, hogy kurva nagy mákja van hogy a reaver AF debuff interruptol különben dõlt volna a picsába 😊
zzz
köszi! 😊
zzz
slash resistant
crush neutral
thrust vulnerable
alb chain:
crush resistant
slash neutral
thrust vulnerable
zzz
én se támadtalak ne értsél félre csak én nem rakok minden mondatom után ilyen hülye békafejeket mint ez 😊 .
a keverést meg csak tisztáztam mert én olvastam 2értelmünek a dolgot ennyi.
az meg hogy milyen a stilusom azt hiszem azoknak köszönhetõ akik jobban tudják a dolgokat és teljesen csak azt hiszik amit õk elképzelnek és képtelenek elfogadni hogy lehet más is azon kivül a kis kristálygömbön kivül amiben élik daoc életüket. ennyi.
De a guild nem latott meg 😄. Bar, asszem Sush blademaster ram volt stickelve