Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Gondold el milyenek lehetnek az Exc/Midi grpok, mert ottan albi/hibi velekedes szerint, aki latta BO-t itt, azt mondjak gyenge. Persze, lehet, hogy csak a szajuk nagy, de az teny, hogy excalon a berserkerek is jobbak voltak, mint prywdenen.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
hihi én az infire eddig 21.5et költöttem és még kell az mp guarded rapier ami már 5pnél tart meg meg kell sczni (1.5p legalább ha nem 2) meg alchemy ami még 2 p :9

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
savage grpok ha nehezen is de verhetõek egyedül a BO az ami nagyon jo õket a legnehezebb leverni szerintem.

Hangianix
Meg kell az infimnek 1.8 lvl azutan vele RvR-zem es a shamannal fogok jatszani. Csak altalaban ott is szoloztam, az meg unalmas, egyedul Tatterrel tudok dumalni, ha eppen ott van, Pry/Alb-on legalabb van kivel pofaznom. 😊 Bee-vel nem jatszom amig nincs sc (lehet azutan se), eddig 20p ment el a cuccara, lesz meg legalabb 10, de inkabb 15.

Uberlama
jaja én is ebbe reménykedek hogy amennyit sirnak tuti lesz változtatás 😊

Tafaya
Kicsit rossz a mondat de szerintem ertheto

Tafaya
Ja, milyen jo lesz amikor eltunnek az infik, mert ha a savage/healer grp-ok a nerf ellenere is nagyreszt verhetetlenek lesznek, es atmennek midibe? Mert most albiban futkos 4-5 random grp max, 2-3 RvR guild grp, a tobbi stealther.

Hangianix
2-3 honap alatt megunod ugyis, addig meg a stealtherek kisirjak a valtoztatast. 😄

Uberlama
hát nem tom nekem 48.5 az infim már egy valag zsét ráköltöttem az scjére kb eg yfillérem se lesz mire kész lesz erre ilyen barom 5leteket talának ki ami jol játszhatatlanná tesz pár classt. remek. .9

tbh leszarom magasról, a 35 infi / meg emainba, 15 shade odinba mmgn majd költözik.

zzz

Uberlama
minden stealther figyelmébe ajánlom a Prescience Node-ot a ToAbol, iszonyatos sirás van az összes stealther részérõl ami érthetõ. Lõttek a keepcsatáknak, mg kempeknek, egyáltalán nem tudsz áthaladni mgn bemenni keepbe vagy bármi. Lényegében lõttek a stealthereknek.

recast time: 5min. duration:15 min. radius:1500 level 2 master ability. LOL nevetséges. most épp egy tiltakozást küldenek a mythcinek a stealtherek USben és mindenki elküldi az accjával és bb accjával a mythicnec hátha lesz vmi.

ha vkit bõvebben érdekel : http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=59341088&start=59442222

Botond
lefarmoltuk gs-t,dobott 2 kaszát,szal kasza untánpótlás megoldva :-) köpenyt nem :-/
Lujo: ja én voltam : Lirian a neve a kis aranyosnak 😄

Mid grpok meg should fuck off, elegem van belõlük (bár Everlastot lezergeltük 4-6x 2fg chanterel 😄) de amikor nem együtt mentünk mind a két grpot szétszedték 😊, igaz nem egy szupi grp ez a Severance (lila-sárga köpeny).. de akkor is. Chanterem többet velük nem grpol mert elmondtam mit cisnálnak rosszul és nem esett jól nekik és elküldtek anyámba 😊

zzz

de 😊

zzz

Botond
mármint 3x kell agyonverni egy midit,hogy fekve maradjon
Botond
BO 3fg vs 1fg 20 deathspamm,ebbõl 1 hibi 19 a midiké,az átlagban majdnem 3 kill per midi lol rezz 4tehwin
Botond
na 3fg vs 3fgben midik cumboráztak épp :-) ti nem jöttök?kéne rp ;-P
Uberlama
lol odinba ugyanez volt de ott csak 3 fg hibi volt 😊

AngeLujo
Basszus akkor rajtunk csak rr5-öt dingelhetsz :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
49 ppl in emain,és midik lezergeltek minket lol
Botond
épp 3fgvel nyomulunk emainbe+2fgvel badguyék+2fgvel vmi egyéb...grove protector 4tehwin btw :-P
Uberlama
btw ez a lvl 30 tul jot tett a hibiknek most. állandoan legalább 2 fg hibi kempel odinba és vannak bõven hwbe is néha. most pl 1 fg stealther hibi amgnél odin aztán jött 1 fg hibi majd még1 fg hibi egyik épitett tank másik caster grp és szép 3 fg hibi lett igy egybe nagyon mókás meg nagyon szép de már tul sok. jobban zergelnek lassan mint az albik : )

Uberlama
jah ez igaz, de nem csak a bb miatt mert ott ültek vagy 20 percet utána ha jol tudom.

Nagy harcban ha nulla a power és tudom, hogy van active PR a csapatban akkor egyszerübb legyilkoltatni magam és ott a full power megint.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

lol Nem azért mennek vissza a midik mpkba, hogy pihenjenek hanem a BB miatt, hogy ujrabuffolja õket.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Uberlama
ja biztos a könnyû porhanyos husú prédák a kedvencei (O)(o) (soz 😛 )

AngeLujo
Nem chanterral voltál? (egyetlen solo akire emléxem) mert ha de, akkor enyém volt a killspam 😊
/flex

BadGuy amúgy szegény übit muszály volt állandóan leverni? sose értem oda idõben hogy szétkapjalak ;p

Ebbol is latszik milyen nevetsegesek ezzek a groupok.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Jockey
ja és utána eltüntek a midik pkp-hoz RA pihire, jelentette egyik infik ott üldögélnke, hát volt nevetés😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
milyen karival voltál ott hogy bántottunk?😊
õszintén megmondom én nem nagyon néztem neveket, mindig ilyen 2fg-s talik voltak, én nagyon élveztem, csak a BO idegesített
lehet már írtam, de mostanába elég sok hibit látunk frontierbe, és ez tök örvendetes
unom már a trol-dwarf hegyeket, és hibikkle tök jókat lehet harcolni
észrevétel midi fotm groupal: asszem fidel írta, hogy lecsapják õt is 2 sec alatt az albik.
Nos mostanába azt kell mondjam midik egyre genyóbbak, pryden a hihg lvl fotm groupok simán leszarják ha ütöd healert már, haggyák kihaljon, oszt szedik ra-l, tiszta gáz
tegnap is levertük (steveh, lujo merc, én merc, meg tán tán még a reaverünk is õket ütötte) 3bol 2-t úgy ahogy kell, néztem is miért nem healelik, no akor maradt 1 hátra meg egy shámi, de mikor kerestük a 3ikat már megen ott serénykedett a másik 2 akit levertünk elõtte 30 seccel
persze ezen idõ alatt a mi clerikeink castereink feküdtek, már csak a tankok éltek, szal no comment😊
pedig már kezdtem dörzsölni a kezem hogy ezek most megvannak😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Uberlama
hihi, nem gameltem sorcal tegnap és más AoDs sem mert egyedül én vagyok hajlando néha tolni vele, illetve krisz is néha bár õ sokkal ritkábban ha nagyon kell speed akkor szal szinte soha 😊

az amnesiat a legalacsonyabb szintût tolod? mert a legnagyobb ha elég sokat tolok azért eszi a manát bár azt nem annyira rezisztálják.

amugy nálam az aemezz ha vki láthatoan kiamrad single mezz pl healer elõtte eldobok egy ae str/con debuffot, azt kicsit futok meszire ha senki nem követ akkor assistálok ilyen single rootal illetva ha nagy gáz van és nem sok áll mezzbe akkor aeroot spam 4thewin.

amnesiat nagyon ritkán tolom mert pl nem nagyon van pbaoe ellenfél de akkor majd tesztelgetem mit tud, bár jobb an szeretem a theumat 😞 azzal is olyan jokat szoktam mezzelni mint állat : D aztán rootolgatok meg pet interrupt csak az a bibi hogy ha több mint 1 fg enemy van. akkor tul sok a célpont és képtelen vagyok mindet egyszerre interruptolni. mert 1 fg ellen mezz ugye (ideális eset 😊 ) aztán 2-2 pet a healerekre ami nincs mezzbe vagy purgezott vagy akármi közbe asd arra ami szabadon van aztán rootolgatok tankokat bár idáig ritkán sikerül elérni mert ha jo az enemy akkor 2-3 tank már rajtam van ilyenkor vagy meghalok vagy ha nagyon kapom a healt akkor megvárom elsõ stunt ami ált legelején van megvárm amig lemegy és a stun immunity fent van és eltolom mocot és adok a pofájuknak és max amnésia állit meg talán de ilyenkor olyat már nem tolnak.

de legtöbb esetbe a mezzig el is jutok talán aztán a savage assist lenyom és felkapnak 100%al 😊

Botond
és egy offtopic gyöngyszem a végére:
- Mi az a három kérdés, ami elhangzik a kocsmai verekedések elott?
- Mi van? Mi van?!? Mi van?!?!?!?!
Botond
a másik meg,megyünk egy mentával szintén hwbe,õ szokott vezetni,amíg nem grabbel petet,megyünk,oda se figyelek,egyszercsak megállunk,gondolom na végre lesz már pet,olvasom a chatet,egyszercsak kiszúrom,hogy nem éppen petet fog,hanem egy britont ddz épp szét,rá is vetem magam(volt még vagy 10%hpja) besuhintok egyet a bordái közé,lehal,deathspam az enyém,erre a fgvel hwban lévõ jamies gratzol guildchaten,hogy milyen szép kill,nekem még ég a pofán,hogy mekkora láma vagyok,végig állom a fightot,mintha a botja lettem volna a mentára stickelve,és még meg is dícsérnek :-D
Botond
tegnap hwben rp PLtem 2 kék guildit,erre poppol egy fg midi,látom hogy egy rr4es(az megy elõl),rá stickelve meg 6rr1es,és egy rr2es,befutunk közéjük,és kocogunk velük vagy egy percig,mire egyik rr1es caster kiszúrja,hogy nidd mán ezek celták+lurik,nyomok rájuk egy vmit,amit persze resistálunk,de ekkora már a többi profi is felkapta a fejét,és nekünk esnek,mire én bekapcsoltam pbt-t,és elkezdtem fel a lá rohangálni,meg a többiek is :-) volt vagy 15perc mire lenyomtak minket,de képzelem milyen pofát vághattak mikor 1perc együtt kocogás után kíszúrták,hogy nem vagyunk trollok :-D meg eleve ezt a láma brigádot :-D
ja a taktik:

AE mezz, single root tankokra és futás cliping rangebõl (ha gáz van visszajövök, de 90%ba nincs gáz 😊

zzz

sorcom új taktikája egész jól beválik 3 nap alatt, 80%ba én haltam utoljára ki a grpból ^^ (a maradék 20%ba nem sikerült a mezz ha érted 😮. de a legjobb amnesiat spammelni mocos pbaoe boxra, fasza alacsony szintû lulla, resistálják mint szemét, nem eszik manát, közel 1sec a cast time és nem tud semmit kezdeni vele a gyerek, ajánlom figyelmedbe ha játszol még sorcodal.

Ja és üzenem a sorcotoknak, hogy kurva nagy mákja van hogy a reaver AF debuff interruptol különben dõlt volna a picsába 😊 😊

zzz

ja legközelebb hagyjatok életbe ha 2fgvel jöttök és soloba vagyok azt megyek veletek midit ölni oO

köszi! 😊

zzz

midi chain:

slash resistant
crush neutral
thrust vulnerable

alb chain:

crush resistant
slash neutral
thrust vulnerable

zzz

AngeLujo
Eltûntek odinba és keepet védtek a rohadtak, persze pont azt amit el akartunk venni... 😞

Uberlama
ja mpkba vártak az RAkra aztán mikor viszértünk épp hibikkel harcoltak aztán lezergeltünk mindent.

BO eltunt vhol, pedig hivtuk masik rvr guildet hogy 'na most lezergeljuk oket' 😊
Uberlama
na igen ami most nagyon felidegesitett hogy egy RR6L6os casterrel esélyem sincs életbe maradni 1 clericcel ha jo az ellenfél mint most. minden hülye fantasy gameben a casterek magasabb szinten sokkal erõsebbek mint a rohadt tank classok, nagyon el van ez már "tankosodva" 😞 én meg abszolut caster párti vagyok, szal 😞

Uberlama
chain az chain, de a duel és rvren teljesen mások a sebzések legalábbis én igy látom. pl midi chainre teljesen változot ütök mig albira duelbe baromi egysiku. ez biztos reziszt függõ de az tény teljesen máshogy sebzek rvren mint duelbe.

én se támadtalak ne értsél félre csak én nem rakok minden mondatom után ilyen hülye békafejeket mint ez 😊 .

a keverést meg csak tisztáztam mert én olvastam 2értelmünek a dolgot ennyi.

az meg hogy milyen a stilusom azt hiszem azoknak köszönhetõ akik jobban tudják a dolgokat és teljesen csak azt hiszik amit õk elképzelnek és képtelenek elfogadni hogy lehet más is azon kivül a kis kristálygömbön kivül amiben élik daoc életüket. ennyi.

AngeLujo
Aye, Sush jött, le is vágtuk õt is ahogy kell 😊)

Zavages 😊
Na most jol jartam, meglattalak titeket azt egybol fordultam is ratok.

De a guild nem latott meg 😄. Bar, asszem Sush blademaster ram volt stickelve
Uberlama
mind1 látom BOval ti se birtok : ) btw ez van ha 1 clericünk van : )

Uberlama
bakker te is jókor jösz mikor bufit mozgattam és lagoltam ugy jöttem visza : )

Tiffa
Szép killspammod volt két perce, graticsek
Uberlama
én akartam a killspamot 😞((