Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Mi az a 8p akkor? 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
nem tom miért nekem írtad,mert én nem tok linkelni ,se tárhelyet nincs kedvem reggelgetni,se (online) idõm ilyesmire :-(
Botond
milyen pénzemmel?összes van vagy 100g-m atm,nem farmolok én casht meg ilyenek :-) ami befolyt 2 kari 50re hozásából,azt elcraftoltam+egy 99%os szett,pár MP shield,egy két 99%os fegyver,ilyesmire elment,a vw-n meg idáig csak buktam,szal mostanság kezdek zs-t farmolni,de egyenlõre addig jutottam,hogy anny diamond sealem van,hogy 226 str-el is emcumbured tõle a warden ;-)
Hangianix
Es mit csinalsz a penzeddel? En nem akarom, hogy miutan meghalok a Prywden Gazette-ben cikket irjanak rolam, mint zsugori venemberrol. 😄

Botond
nálunk most úgyis az alb lámák bepoppolnak,és osztják az észt korszak van ;-)
Botond
gyere át te,és megoldjuk :-)
Botond
én akkor se adnék egy cuccért 2p-nél többet,ha végtelenel charge lenne benne,amivel 5000+os pbaet lehetne procolni :-P
Hangianix
Amit en 14.5p-rt vettem az egy Sidi Hauberk volt. 1.64 utan megvaltoztatjak a statjait es ~ 90 utilitynek megfelelo cucc lesz rajta, ~226 hp-t gyogyito heal proccal (erre hat a wild heal is).

Hangianix
Sajnos az nem segitseg. 😊 Gyere at es sc-z nekem olcson. 😄

Botond
jaja,van vmi szórás,de akikkel én dolgoztatok,azok csinálnak 20 kardot,és akkor kijön átlagosan 2,5Pre a cucc/db,aztán 2,6-3 között osztják izlés szerint,de ilyen 5pért adunk kardot+10enhúsz P-kért veszünk 1db Mp valamit,ez kész
Botond
hát nálunk az sc 150g (elõbb elírtam,soz) /item+alchemy kb 300/item+enchant is annyi(90g),szal sc-t továbbra is drágálom...
AngeLujo
Nekem 2.2p volt az mp guarded rapier, viszont anno még a sabre az 4.6p körül. Teljesen attól függ hogy hány próbából jön ki, anyagár alatt mégse lehet adni.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Rock, forumotok honnan van? Fizetos? Mert ami nekunk van, az vagy atlathatatlan volt, vagy 20 thread a max. Ha lenne sajat szerver, lenne forum is. 😄

Hangianix
BW-s arakrol van szo.

Hangianix
Nalunk SC az 350gp/item. Ugye 8 item az alapbol 2.8p. Erre rajon az alchemy, ami ~7*300 + 90 + 8*enchant ara. Csak a hokuszpokusz tobb, mint 5p. Azaz egy full 99% set is 9p korul van chain eseten.

Botond
egy Mp fegyver meg 2,5-3p max,szal én nemtom mi megy nálatok,de úgy nézem rablás fényes nappal...
Hangianix
12p-rt. Nekem ingyert volt. 😊

Botond
meg nálunk gs cloak 7p,nálatok meg legutóbb 15 vagy 20ért ment el,LOL
Botond
druidnak ma lesz kész az sc cucca,ami az epicje,egy sczett 99%pickhammer+MP pajzs(2 együtt 850g)+itemek,amik a vaultban voltak,és spiritresistet kivéve agyoncappelt lesz,ha még a sapkát le bírom cserélni 99%osra(újabb 350-400g),de wardennel sokat szólózak,annak beruházok egy MP szettre(12,5p)...btw én a sczést nem értem miértolyan sok,nálunk ilyen 50g,ha MPbe 37 pontnyit akarsz,ti meg kicsengettek 1-2P-t ezért?weird...
Hangianix
Nekem 1 MP lesz az egesz setben, illetve a pajzs/buzogany, de azok megvannak vagy 8 honapja. Valamit csak kell csinalni a penzemmel, minek legyen nalam 30p, amikor hazat meglehet venni bp-bol 😊

Hangianix
ToA-t nem veszem meg. 😄

Jockey
ahh, végre egy nem mp mániás ember😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

legtöbb karimra 99% qua set armor fegyver, tûrhetõ item és capelem a legtöbbet, de a nagy busniess TOA lesz majd, farmolj xp-t az itemnek, na a k/********at mythic.

zzz

Jockey
én a stealhert elég gyorsan beuntam ahhoz képest, összeszoloztam vele vagy 400k-t, és elég is volt, ma már nem nyujta azt az élvezetet mint régen számomra
nekem az iylen 1fg-s rvr-k jönnek be mostanába nagyon megen, igaz fotm groupok lelohasztják soxr az embert, meg fõképp aod-l kenem, mert próbálkoztam a többi nevetséges, napi 20 órát meg nemf gok szopni rvr.n hgy sotl vagy akárki bevegyen, oszt jajj de jó nekem
meg nem értem ezeket abõdületes sc pénzeket se amit költötök karikra
megéri az?😊
sztem kurvára nem, ez egy óriási csapda, asziszed mert maxos minden resisted nem vernek le két sec alatt, vagy mert vettél egy kardot mi 20al többet sebez, vagy még annyival se jobb egy sc-tt 99%-l😊
ez mind csak azér lett kitalálva még többet üllj gép elõtt hogy az ilyen szarságokra gyüjts pénzt😊 (solo kariknál még tán ok is a dolog)
nemhiném hogy egy 3%-al több resist amiért kifizetsz 8or annyit mint egy sima 99%-ért megmentené akárkinek is az életét rvr-n😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Uberlama
loll. Ilum egyébként annyira nem jo állitolag én voltam ugyan vele grpba de nem nagyon volt idõm figyelni mit csinál mert sorciztam , bár ledaráltunk mindent szóval annyira rosz nem lehet de akkor ilyen emberek voltak velem mint Sycho meg most hirtelen nem jut eszembe az egyik cleric neve de jol nyomta.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

:/

zzz

Hangianix
Megprobaltuk, elbuktunk. 😄 Emiatt jon az infi, de nem 50-s szinten, megprobalom blue conkent elerni az RR3-at. Ott legalabb lehet jatszani rovid ido alatt is talan.

Legutoljara Ilum hivogatott (PE-s RR7 pala) - menjek Emainbe. Ok, nyakit megvesz, fel a portra, majd amikor mar castolnak a visurok, bocs, Odin. Nem volt nalam midi nyaki, mert elotte trinketeltem, kellett a hely, leugrok portrol, midi nyaki vesz, persze lekesem. 10 perc mulva atportolok, kapom az uzenetet, ok most haltak, de mindjart jonnek. Eltelik 5 perc, jojjek vissza CS-be. Megveszem a nyakit, jonnek a visurok, amikor irnak, hogy megse, jonnek ok. Visurok elmennek, amikor megint jon az uzenet, meggondoltak magukat, megis menjek CS-be. Na ezek utan irtam azt vissza, hogy visszaportolok, de lepek is ki, mert ehhez nekem nincs turelmem.

lehet jobb, de szart se ér az alb stealth zerg ellen. mercfiltrator ellen se, scout-mincer spanok sokat segítenek :d

zzz

tudom mivel sorcot játszok 😊 lehet jó a cleric és a sorc ha bénák a tankok ez igy van. De ha nincs RvsR guild, de sok ember szeretne(akar?) játszani rendes rvsr-t, akkor egy postot megér BW-re hogy "xxx vagyok, ilyen grpot szeretnék csinálni, érdekel-e valakit", vagy megkérdezni FL-t v Pe-t hogy nem akarnak e újra aktívak lenni vagy mit tudom én... nekünk se sikerült 4en guildet csinálni, de összeálltunk egy másik guildel akik hasonló problémával küzdöttek és most fasza. Ha nincs semmi akkor megkell próbálni csinálni... ha ez se megy akkor infil, de akkor nerf után hol fogtok játszani? 😞

zzz

Hangianix
Mondj egy guildet, amihez megeri csatlakozni? Pillanatnyilag nincs normalis RvR guild. A Forgotten Legendshez meg lenne ertelme, de ok meg tobbnyire inaktivak.

Uberlama
és ez mennyire igaz :_(

Uberlama
jah de high RRen meg mesze jobb mint az sb. nem tom infinél mennyivel jobb vagy jobb-e high RRen de sbnél tuti jobb.

Hangianix
Nezd, foleg a sorc, de a clericek is grp fuggo karik. Ha szar a grp, akkor nem er semmit. Knudden mondta anno (a mas realmbeliek szerint o volt a legjobb cleric albionban), hogy egy cleric csak jo grp-ban lehet jo. Ez persze igaz mindegyik karakterre, csak mint fo celpontok, kisse mashogy eli at az ember.

Tudom hogy alb grpal nehezebb hentelni mint hibivel vagy midivel, de nem lehetetlen... de az hogy albok 80% már stealther prydwenen már inkább szánalomra méltó mint zavaró. szvsz

zzz

én is igy voltam, de meguntam a szopást rvsrbe és hibibe nincs infiltrator ami "jaj de jó" úgyhogy marad a guild váltás és rvsr. hozzáteszem még jó hogy az ns messze nem olyan fotm mint az infil, hála égnek. De ezt jock is elmondhatja, már bgben kijön a különbség alb vs hib között.

zzz

nem hiszem hogy olyan sok rr8-rr10 cleric/sorc van aki infivel játszik, talán 5? 😊 a legnagyobb része a szokásos játszottam 2hetet a karival, nem volt jó...de a haver infije tök ász na akkor leszek én is az. sajnos

zzz

Hangianix
Nem szeretem a full egynemzetisegu csapatokat. (Egy csak danokbol/angolokbol allo csapatban is szarul ereznem magam 😄)

Hangianix
Sz@r ugy, mert nem valtok guildet 😄, RvR guild meg egy van pillanatnyilag, az Avalanche, de azok meg sz@rok. 😄

Uberlama
ja az lehet

bekell árni rvsr guildbe ahol fix helyed van, váltottam mind hibibe és albionba, van grp van rp van fun 😊 sorcom hirtelen ismét fotm lett új guildbe ^^

zzz

jobb csapatmunka, magasabb RR és folyamatos ADDolás emainba.

zzz

Van értelmes RvsR prydwenen, csak Emainba HW-Odinsba mindig vannak hibik és hibik azért ölhetõek 😊

zzz

miért nem mész AODal? nekik kell cleric vagy nem?

zzz

Nolby sokkal erõsebb mint BO, meg 1-2 grp van ami jobb mint õk szvsz.

zzz

Hangianix
En sem. 😊 Mint anno a berserkereknel is mondtam, itt a berserkerek ugy utottek az excalos tarsaikhoz kepest, mint a kislanyok.

Uberlama
hát nem igazán tudom elképzelni mi lehet ott erõsebb ami itt nem szóval ezt nem teljesen értem mi lehet olyan különbség hisz a dolgok a classok a fejlõdés a stylok az sc mind adott mind2 helyen , sza lezt nem értem.

Hangianix
Nincs igazad. Ugyanis nagyon sok cleric/pala/sorc csinal most infit/scoutot, azaz _van_ mar ertelmes karija, csak ertelmes RvR nincsen.
Ott vagyok az RR7 clericemmel, amivel semmit nem erek, az eljovendo "blue con" infimmel hasznosabban tudom eltolteni az idom (cleric-kel jo esetben is 1 ora a varakozas), ennek koszonhetoen amiota megvan az RR7 (1 honap), azota jott 35k (1k/nap), de az is ugy, hogy az utso 20 napban osszesen 3k.
Mondhatni fanatikusan jatszottan eddig egy elegge szetnerfelt speccel, de egyszeruen mar nem latom az ertelmet.

szarok rá, fotm buzik lekoppnak.... nem érdekel hogy savage lesz a gyerek mert annak is lesz nerfje elõbb utóbb, de talán a normálisabbik része rerollol valami értelmes karivá és erõsebbé teszi vele albiont... ha nem akkor az meg magát jellemzi és elmehet a jó büdös picsába.

zzz

Hangianix
Bar 3-3.5p -vel csokkenthetnem, ha megcsinalnam az Ogres kuldit, persze kell vagy 30 ember...

Hangianix
Nekem 5p lesz az, hogy 45.5-on kitudjon menni. Az 50-s verzional 20p lesz az ov es ket boko.