Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
zzz
nekem az iylen 1fg-s rvr-k jönnek be mostanába nagyon megen, igaz fotm groupok lelohasztják soxr az embert, meg fõképp aod-l kenem, mert próbálkoztam a többi nevetséges, napi 20 órát meg nemf gok szopni rvr.n hgy sotl vagy akárki bevegyen, oszt jajj de jó nekem
meg nem értem ezeket abõdületes sc pénzeket se amit költötök karikra
megéri az?😊
sztem kurvára nem, ez egy óriási csapda, asziszed mert maxos minden resisted nem vernek le két sec alatt, vagy mert vettél egy kardot mi 20al többet sebez, vagy még annyival se jobb egy sc-tt 99%-l😊
ez mind csak azér lett kitalálva még többet üllj gép elõtt hogy az ilyen szarságokra gyüjts pénzt😊 (solo kariknál még tán ok is a dolog)
nemhiném hogy egy 3%-al több resist amiért kifizetsz 8or annyit mint egy sima 99%-ért megmentené akárkinek is az életét rvr-n😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
Legutoljara Ilum hivogatott (PE-s RR7 pala) - menjek Emainbe. Ok, nyakit megvesz, fel a portra, majd amikor mar castolnak a visurok, bocs, Odin. Nem volt nalam midi nyaki, mert elotte trinketeltem, kellett a hely, leugrok portrol, midi nyaki vesz, persze lekesem. 10 perc mulva atportolok, kapom az uzenetet, ok most haltak, de mindjart jonnek. Eltelik 5 perc, jojjek vissza CS-be. Megveszem a nyakit, jonnek a visurok, amikor irnak, hogy megse, jonnek ok. Visurok elmennek, amikor megint jon az uzenet, meggondoltak magukat, megis menjek CS-be. Na ezek utan irtam azt vissza, hogy visszaportolok, de lepek is ki, mert ehhez nekem nincs turelmem.
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
Ott vagyok az RR7 clericemmel, amivel semmit nem erek, az eljovendo "blue con" infimmel hasznosabban tudom eltolteni az idom (cleric-kel jo esetben is 1 ora a varakozas), ennek koszonhetoen amiota megvan az RR7 (1 honap), azota jott 35k (1k/nap), de az is ugy, hogy az utso 20 napban osszesen 3k.
Mondhatni fanatikusan jatszottan eddig egy elegge szetnerfelt speccel, de egyszeruen mar nem latom az ertelmet.
zzz