Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy csak szimplán killspam leecher akart lenni ;p
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Panik/lame/wtf? 😊
Kicsit meglepodtem hogy elnyomtad 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Szóval érzésem szerint voltam kint eleget, bár lehet hogy ez lófasz se HOZZÁD képest. Bocsáss meg hogy beavatkoztam a NAGYOK dolgába.
amúgy egyzserû a dolog, úgyis van mostanság rvr, meg noymjátok übersotl-l is, csináljatok screenshootot róla, vagy 3-4 ütésröl
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
én egy szót nem szoltam az sb-röl, csak midi healert említettem meg
nem azt mondtam hogy nem lehet hogy 300+-t üt egy healerre, csak furcsálom, ez nem támadás jellegû volt.
másik dolgo hogy lehet keverem a szezont afazonnal, de akor javíts ki, és írd le amit kérdeztem: tehát hogy az albi chain mennyben resistáns vagy kevésbé resistáns egy egy midi healer chainnél
srácok próbáljátok már meg kulturáltan anyázni egymást pls, sztem az sokkal menõbb lenne mint ez a style😛
amugy te is kevered a dolgot mert elején még slashesként az sbrõl volt szo a végén meg már thrustosként a healerekrõl. opszi mind2 esetben vulnerable az ellenfél az ütésre és igen agyonbuffolva egy jo merc rendes scvel üt 300 körül healerre. (amikor én armsal ütök 200-230at néha-néha chainre (bár gyakoribb a 150 😄 ) akkor merc DSel csak nagyobbat üt mán hejj)
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
mekkora vagy már hangi shámival?
és mi a speced xphez?
bb-ként húzod vagy te hogy növeszted?
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
ui.: Immar 3x, mi a berzid neve?
dueleztem lujo-l, mivel nekme is van egy mercem rr4-es, õs merce is rr4es, de 10el ütött többet rám int én kb.
nos nemtom hogy vannak a resist táblák, de sztem az albi chain is thrust érzékeny, akár a midi, szal nem vágom a dolgot
én full buffal egy jó resites healeren örülük ha ütök 200 környékén sztem, erre jön rá a bal kéz, igaz én slash-s vagyok, de ekkora különsbásg lenne?
zzz
zzz
Okes, nagyon elvezem a shamant, a bolt az valami lol casterek ellen 😊 (tudom, nagy RvR-ben nem boltolok, bar sorc-ot meglehet sorozni vele talan 😊 ) Tehat, ha belepsz akkor /who Gennymano 😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Elfelejtettem válaszolni 1 régebbi írásodra is.😊)
A buffbot és a pac healer használja a felesleges kiegészítõ cuccokat.Ha az aug healer cuccait megcsináltatnám akkor lenne biztos. kbk 1.5 hete nem játszom daoc-cal.
DFes sealek ne mvoltak nagyon sose. Ez ügyben fordulj Grizlihez vagy Bhalagehez (mint állandó felvásárlóhoz😊)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Egyebkent a BW-s midik mindig azt mondtak, hogy sajnaljuk oket, merthogy a pom, meg az end regen az conc based. Erre 2 nap jatek utan azt tudom mondani: lol. Igaz, hogy a Mythic egy penzehes banda, mert 2 shaman sose lesz a csapatban, igy muszaj a bb (nem mintha azelott nem lett volna nekik 😊 ), de iszonyu nagy elony, hogy nem kell 15 percenkent ujrahuzni. Azt pedig, hogy shamannak lehet IP-je, eddig nem is tudtam. Mi tobb Tattersail se, pedig neki van 50-es karija is mar ott. 😊
zzz
zzz
Mondjuk igazából egy pár (na jó, egy: BO) midi groupot nem értek hogy mit csinálnak, de õket még ha rendes full savages bandával voltak akkor nem láttam halni. Mostanában nyomtam elég sokat sotlal meg forgotten legends/PE kombóval és érdekes hogy 3 thrust merc üti a healert (full buffban ofc + sc), kapja a 300+ sebzéseket mindenkitõl és nem hal ki... Pontosabban mire leöltük addigra a mi supportunk is halott vagy haldoklik. És ez csak a Bad Omennel fordult elõ, minden más guild, ugyanilyen setupját levertük... van 8 halhatatlan ember prydwenen vagy mi ez? :/
mondjuk lehet kap még + evade-t 30 körül, ami még nekem nem volt, meg sztem máshogy hatnak a buffok is 24en meg 33on
most 27es amugy, kicsit leáltam vele a sikertelenség miatt, de jó hogy mondod, lehet ma megyek aprítok vele picit