Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiffa
Tuti killspammra ment 😊
AngeLujo
Én is meglepõdnék ha szegény wizimet elkezdené püffölni valaki 2 bökõvel 😊)
Vagy csak szimplán killspam leecher akart lenni ;p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberallkam , mi volt ez a moc.

Panik/lame/wtf? 😊

Kicsit meglepodtem hogy elnyomtad 😊
Tiffa
Szia Bazsikám!
A Matrix 3-at itt is vetítik de én veszteségnek könyvelem el a mozijegy árát 😊
AngeLujo
Ne haragudj de én eléggé fel tudom magam azon húzni hogy lehazugoznak, mert ott se voltak de jobban tudják mi történt... ha ez téged nem idegesítene...

Hangianix
Most jutott eszembe, az nem fog menni, nyakit/gyurut/karkotot nehez salvagelni 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Ma nem nagyon leszek midiben, mert 3 businessem is lesz albiban, azokat nem akarom bukni, ezert muszaj lesz bent lenni.

Hangianix
Koszi. 😊 Batyam nem elvezi annyira NY-t, mint te az ottani helyet, a legjobb amit mondott az az, hogy a negerek "Fuck You Nigger" -ezik egymast. 😄

Botond
wmv-t?mondjuk windows media playerrel :-) max nincs jó codec-ed ;-)
Botond
hátpedig 10 körül beindul a nagyüzemi albzerg,és olyankor már csak max ardeeban tudunk duellezni nyugodtan,csak nem tom ligennél hogy beszélitek le a guardokkal,hogy bejönnétek...
Csabee
Ezt te mivel játszod le? Minden movie megy deh ez nhem akar elindulni sehogyse.

Hangianix
Volt, csak volt. Bar jott melle sidi bracer is 4p-rt, ennek megfeleloen logok 5p-vel Amorcenak, amit egy mp hauberkkel kompenzaltam.

AngeLujo
Naaa azért az a 8 óra az durva, olyan hajnalba én fel nem kelek 😊

AngeLujo
Nekem 2 karakteren van összesen kb 1.1M RP-m, ebbõl az egyik az caster tehát picit sûrûbben hal mint egy tank. Übinek kb 1.6M van összesen (aztán lehet hogy több nemtom).
Szóval érzésem szerint voltam kint eleget, bár lehet hogy ez lófasz se HOZZÁD képest. Bocsáss meg hogy beavatkoztam a NAGYOK dolgába.

Botond
btw sztem reggel 8-9 között lenne ideális sztem vmik nap(szombatvagy vasárnap ofc)
Botond
és a hétvégi duel bajnokságon is bizonyíthacc :-D
AngeLujo
Duel tökéletesen más mint rvr. Casterre duelbe slashel és thrusttal is 160-200-at ütök, szal erre nehéz alapozni. Jó, csinálok majd nektek screenshotot, ha véletlen lesz sok helyem akkor videót is...

Hangianix
Ja igen, nem tudom irtam e mar itt, de vettem egy Sidi Hauberket 14.5p-rt.

Hangianix
Es lehetseges, hogy mindig anon vagy? 😊 Mert mostanaban amikor /who Hungarian-eztem, akkor senki se volt fent.

Jockey
ja és amit írtam azn tény: dueleztünk párat ugy hogy lujo már thrustos volt, a damage különsbség annyi volt mint írtam, ez tény
amúgy egyzserû a dolog, úgyis van mostanság rvr, meg noymjátok übersotl-l is, csináljatok screenshootot róla, vagy 3-4 ütésröl

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
nem keverek szezont a fazonnal, olvassál mielõtt nyilatkozol
én egy szót nem szoltam az sb-röl, csak midi healert említettem meg
nem azt mondtam hogy nem lehet hogy 300+-t üt egy healerre, csak furcsálom, ez nem támadás jellegû volt.
másik dolgo hogy lehet keverem a szezont afazonnal, de akor javíts ki, és írd le amit kérdeztem: tehát hogy az albi chain mennyben resistáns vagy kevésbé resistáns egy egy midi healer chainnél

Hangianix
22, es cave/aug-kent megyek, 24-en 22cave/9aug lesz a spec - utana eloszor megyek az endregen 2-rt stb.

Hangianix
Azt hiszem bevetem kapcsolataimat es szerzek moderatori jogokat a topicra 😛 - utana kidolgozzuk a szabalyokat es akkor nem lesz igy elszabadulva a topic.

Jockey
no már kezdem picut unni
srácok próbáljátok már meg kulturáltan anyázni egymást pls, sztem az sokkal menõbb lenne mint ez a style😛

Uberlama
btw thrust és slash ég és föld.

amugy te is kevered a dolgot mert elején még slashesként az sbrõl volt szo a végén meg már thrustosként a healerekrõl. opszi mind2 esetben vulnerable az ellenfél az ütésre és igen agyonbuffolva egy jo merc rendes scvel üt 300 körül healerre. (amikor én armsal ütök 200-230at néha-néha chainre (bár gyakoribb a 150 😄 ) akkor merc DSel csak nagyobbat üt mán hejj)

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Jockey
grr, bugos ez a szar, lehet nem emt el szal:
mekkora vagy már hangi shámival?
és mi a speced xphez?
bb-ként húzod vagy te hogy növeszted?

Uberlama
fáj hogy te annyira hülye és gimp vagy hogy ilyet nem tudnál mi ? 😄

Hangianix
De keveset jatszom, 24 utan 125 rp-ig bg (1 este 😊 ), utana fel 29-ig es bg 2, majd 35 es bg3 rr2-ig. Full emerald pancel/shield/hammer megvan, csak ekszereim nincsenek 😊 Kicsit meg szokatlan az, hogy ilyen pici vagyok 😊

ui.: Immar 3x, mi a berzid neve?

Jockey
mondjuk ezek a 300+os ütések (bal kéz még rá..)neke is furik egy durva minõségû épített midigroupba szaladgáló midi healeren
dueleztem lujo-l, mivel nekme is van egy mercem rr4-es, õs merce is rr4es, de 10el ütött többet rám int én kb.
nos nemtom hogy vannak a resist táblák, de sztem az albi chain is thrust érzékeny, akár a midi, szal nem vágom a dolgot
én full buffal egy jó resites healeren örülük ha ütök 200 környékén sztem, erre jön rá a bal kéz, igaz én slash-s vagyok, de ekkora különsbásg lenne?

a faszikám aki a falnál állt, a druidal duoba megöltük (gogogo staff oO) + egy scout aki segíteni akart neki

zzz

bw-n a lame AOD topicba irkálok, elég tréfás az a topic 😄

zzz

Hangianix
BW-n azt mondtak a midik (es en emiatt irtam), hogy nincs lehetoseg semmilyen insta healre, mig a paladinon 2 is van. Ez igy az igazsag elferditese volt. 😊

Okes, nagyon elvezem a shamant, a bolt az valami lol casterek ellen 😊 (tudom, nagy RvR-ben nem boltolok, bar sorc-ot meglehet sorozni vele talan 😊 ) Tehat, ha belepsz akkor /who Gennymano 😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ja 21 pontért lehet neki amit leghamarabb rr6-ra tudnál kifejleszteni. Szerintem vagy a csata legelején kiütnek még slamben vagy ha nem akkor már utána nem nagyon tudnak. Pbaoe disease után csak sos-sal tudnak beérni. Az ichor+ aoe root stackable. Ha az ichort elsütöd és kijönnek belõle a sima aoe root-tal még meg tudod fogni õket.
Elfelejtettem válaszolni 1 régebbi írásodra is.😊)
A buffbot és a pac healer használja a felesleges kiegészítõ cuccokat.Ha az aug healer cuccait megcsináltatnám akkor lenne biztos. kbk 1.5 hete nem játszom daoc-cal.
DFes sealek ne mvoltak nagyon sose. Ez ügyben fordulj Grizlihez vagy Bhalagehez (mint állandó felvásárlóhoz😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Uberlama
bazze mekkora egy seggfej vagy te 😊))

Hangianix
Ja, es akkor nekik van meg egyedul az 50% body resist alapbol (tobbieknek max 42%), de hatranyban vannak end regen ugyben, mert ugye bardot lehet szepen interruptolni.

Egyebkent a BW-s midik mindig azt mondtak, hogy sajnaljuk oket, merthogy a pom, meg az end regen az conc based. Erre 2 nap jatek utan azt tudom mondani: lol. Igaz, hogy a Mythic egy penzehes banda, mert 2 shaman sose lesz a csapatban, igy muszaj a bb (nem mintha azelott nem lett volna nekik 😊 ), de iszonyu nagy elony, hogy nem kell 15 percenkent ujrahuzni. Azt pedig, hogy shamannak lehet IP-je, eddig nem is tudtam. Mi tobb Tattersail se, pedig neki van 50-es karija is mar ott. 😊

Botond
2 hero helyett 1 warden a resists miatt jobb sztem
Botond
de egyébként most náluk a +10% healre,és nekem sima 35ös regro specces druiddal a +20%al 700+ volt a legnagyobb single healem,na most +10%al egy 40+os specnél van az 900 is,csak nem 2másodpercenként,hanem 1,5 szal nem olyan nagy csoda,így második átgondolásra se
Botond
hehe
Tafaya
Es vajon melyik 2 albi RA-t akarjak legjobban elvetetni? Nem lol?

3 bm 2 bard 2 druid 1 hero grp nagyon kafa , 3 bm 1 bard 2 druid 2 hero is mert ott van 1 v. 2 guard, nem úgy mint albi grpba ahova nem fér el normálisan 3 dmg dealer + end regen + defense + heal 😞

zzz

jó midi grpot SOS és BOFal lehet leverni, különben csá. ez tény sajnos, hibi grpal több az esély mert ott lehet defensre is gyúrni és a cc nem egy cloth ürge (supportokra mezz még mindig hat.)

zzz

AngeLujo
De nincs annyi insta a világon ami életben tartsa... 3x 300-at kap 2 másodpercenként és ha ütjük 10 másodpercig akkor összesen 9000-hpt verünk le róla... (ja és az a 300 az jobb kéz, na most a balos fegyver az kb 80% talál: +140 dmg) szal ezért nem értem, más guildek healerei pillanatok alatt összeesnek. :/

Botond
valószínûlg ilyen batery of bizbasszal operálnak,ami ilyen healer/druid/cleric ra,hogy behealsz egy csomót elõre,és ha ütnek nyomja a groupra(mivel egy healert üttök egyre) az elõre behealt mennyiséget,na most ez 3-4x(asszem shamynak is van)+2-3 dude heali+instázza magát,az kicsit sok hp :-) nem számolok utána,de egy 20k simán lehet sztem...
AngeLujo
Casterrel én már nem játszok, felesleges.. ha caster kell a groupba akkor az legyen theu vagy sorc, bár én elõbbit jobban komálom ugyanis mezznek körülbelül semmi értelme nincs. Det4-5-ös tank maxolt resistekkel észre se veszi ha lemezzelik szóval akár felesleges is, interruptra jó, kb 20 másodpercig, mert addig él...
Mondjuk igazából egy pár (na jó, egy: BO) midi groupot nem értek hogy mit csinálnak, de õket még ha rendes full savages bandával voltak akkor nem láttam halni. Mostanában nyomtam elég sokat sotlal meg forgotten legends/PE kombóval és érdekes hogy 3 thrust merc üti a healert (full buffban ofc + sc), kapja a 300+ sebzéseket mindenkitõl és nem hal ki... Pontosabban mire leöltük addigra a mi supportunk is halott vagy haldoklik. És ez csak a Bad Omennel fordult elõ, minden más guild, ugyanilyen setupját levertük... van 8 halhatatlan ember prydwenen vagy mi ez? :/

Jockey
hát nemtom, nekem közel sem volt ilyen jó tapasztalatom
mondjuk lehet kap még + evade-t 30 körül, ami még nekem nem volt, meg sztem máshogy hatnak a buffok is 24en meg 33on
most 27es amugy, kicsit leáltam vele a sikertelenség miatt, de jó hogy mondod, lehet ma megyek aprítok vele picit

Botond
hero 4tehwin :-)
Botond
vw-vel nyomulsz még?felküzdöttem magam 33ra,és szólóztam,mikor is látom,hogy 2 lépéssel odébb béluka PLi a botját vadul,be is szóltam neki,hogy nem kap 2 pofont,ha felbuffol engem is,persze a szívéjes invitálás megtette a magáét,és full kék buffokban parádézva behúztam egy narit,illetve csak akartam,mert a szentem szét lett lifeleechelve,mire hozzám ért volna,na gondoltam akkó piri,az ugyan odaért,de vmi eszméletlen sokat evadeltem(rém furcsa volt,warden,drood nem evadel ugyanis),közben rájöttem,hogy a nem capped ütés azé jó,mert látom,hogy evade,na akkor evade style,1,5seces ütés idõnél mire észrevettem,hogy blockolok már ütöttem 3at,szal a 4es blockra alapuló chain írtó hasznos wardennek,parry stlye meg vigyázz 40 körül van,szal maradt a taunt taunt taunt,ezzel szemben vwnek benyomom az evade chainjét(2es chain atm),és pirinek 3/4hpja hipp hopp eltünt,a maradék negyed meg elleechelõdött eleve pullnál,szal elég durva :-) csak vmi cucc kellene rá,mert ilyen af29es secondhand 70%os durva cucc nem az igazi...na meg egy saját bbot :-)