43179
-
Bhalage #43059 lotrorol mindig cska olyanokat olvastam, hgoy ekkora szar, meg akkora szar.. ....
clone adventures tolom estenkent, desktop kalandok, arcade/logikai, de bejon -
#43058 Hát mikor utoljára beszéltem vele vagy 3 éve AoC-ban akkor éppen oda készült. -
Rockety #43057 hajózik? ez új, nem tudtam hogy ilyet is akar :D -
#43056 Itthon van? Nem hajózik? -
Rockety #43055 jah egyébként ha bárkit érdekelne lotro most ingyenes lesz, ott huszárkodunk néha tesó arccal -
Rockety #43054 én nem kaptam pedig még én is tag vagyok :( utsó hozzá szólás asszem 4 év + vagy valami hasonló :D -
#43053 ma kaptam mailen:
Dear Valued Freddy, How is everything with you? Over here at FreddysHouse forums the staff have been wondering what may have become of some of our less active members. Did you previously play DAOC perhaps, but move on from FreddysHouse when you stopped? Maybe you think you have outgrown gaming, and moved on in 'real life'? It's always possible that you had an argument with another user, and rage quit? Finally, you might even have been banned in a previous existence? Whatever the reason, we thought we'd drop you a quick line to say hi and remind you that FreddysHouse is more then just a gaming forum. Be it advice on DIY, announcing and sharing that you've now reached the ripe old age of 40 or that you or your lady has just given birth to a wriggling little 6lb 4oz bundle of baby joy, there is a friendly community here of friends (and yes, some not-so-friends) who are interested in how each other is getting along. The technical forums are a source for sound advice from our gurus, the general discussion forum has plenty of healthy discussion on anything and everything, and yes we're still looking at new games, old games, good games and bad alike. The wiki is a very funny place to visit, come have a look. it is worth it and we encourage updates to the wiki from past and present members. We'd love to see you pop back in and see how things are now as well as sharing where you have been and what you have been doing, so why not tap in "honlapcím" and have a chat? See you there! The FreddysHouse Team.
Sortöréseket nem emelte át copy paste ahogy nézem, de azért átjön így is. Tudom, hogy sztenderd vendégcsalógató bullshit, de azért jól esett. :) -
Bhalage #43052 aod mar megint itt zergel
-
#43051 köszi, megkaptam -
#43050 Ment a privi. -
#43049 aod forum címét valaki el tudná nekem küldeni privibe? új op rendszer powa van.. -
RogueGigi #43048 Én most kiábrándultam kicsit hibbikből, megcsináltam nagy nehezen az új templatet eld-re (nem is tudom, 4 év kihagyás után kb :) ), erre napokig nem kaptam értelmes grpot, max ilyen 4en menjünk és ölessük meg magunkat tipusút. Visszamentem albiba.. -
#43047 próbálkoznak páran ha jól tudom hibi oldalon...
én pihenek, elvileg május közepére lesz normális netem végre (jelenleg mobilinternetem van csak..).. -
RogueGigi #43046 Ezt a mid zerget, hát hihetetlen :)
Játszik még valaki ywain-on? Valamelyik nap láttam settenkedo nevű infet, egy pillanatra. -
dareiosz #43045 je honnan tudtad, hogy ez kell nekem hehe köszike -
Bhalage #43044 itt kezdenem, ami neked kell az a kort sc kalkulator sztem -
dareiosz #43043 régen volt egy template készítő segédprogi nincs meg valakinek véletlenül ? -
#43042 Jaja;várjuk nagyon de semmi hivatalos időpont nincs eddig megadva a transzfer kezdetére aminek pedig már itt lenne az ideje nagyon. -
riviera #43041 Ma pathchelték a szervereket USA verzióra. Perpill freexfer parancsra nem csinál semmit csak searching de gondolom már a küszöbön áll a transfer. -
riviera #43040 Old frontierbe logoltam be az animistemmel hehe.
Megpróbálok körbefutni fotózni. -
dareiosz #43039 Hát én is be aktiváltam az accjaim de így 6 év után kezelni sem tudom a játékot ráadásul újra kéne a skilleket osztani de fingomnincs hogyan hehe -
#43038 Jönnek visza az öregek(ha éppen nem ibéjes az account) :) -
riviera #43037 Maeloch online et milyen már :D -
riviera #43036 Kint voltam 6 éves gearrel és 6 éve elfeledett játéktudással emainben. Sőt már a billentyűzettől is elszoktam az xbox óta.
Visszajött a régi ranger feeling lol. Asszem pihentetem is a karit picit :D -
riviera #43035 Hibibe ki tudok állítani eldit, bardot, rangert akik 50esek de mind low rr és nincsenek felcuccolva. -
#43034 Amint elérhető a transfer belépsz prydre és átviszed a karidat Ywain2-re(jópáran ott leszünk/vagyunk már hibi karikkal).Aztán belépsz excalra és a midi karidat Ywain1-re.Az albi karikat mi Ywain3-s szerverre transzfereljük át.
-
riviera #43033 Most ez így, hogy működik ha Prydwenen hibi voltam Excalon meg mid? -
#43032 Vááááááá!
Minden régi(EU)account újra lett aktiválva,be lehet lépni van 1hónap ingyen játék és hamarosan át lehet vinni a karikat US szerverekre!
Vááááá!
Omg!Omg!
-
Marchus #43031 7 napig ingyen Daoc az EU-n. (21-ig) -
Marchus #43030 méjbi :) -
#43029 Globus és Stalky előbujik a fiókból? :D -
Marchus #43028 alap, vizsgaidőszak után... :) -
#43027 Hát én tuti átteszem őket és kipróbálom, részemről :). -
Marchus #43026 wow -
#43025 Urak,
Ugy nez ki, hogy a Goa és a Mythic osszekapta magat, es megindulhat az ingyenes karakter transfer az EU szerverekrol az amcsi "EGY SZERVER"-re.
Höhh -
Rockety #43024 erm, 50 xD -
Rockety #43023 lvl 0 cleric ftw!!!111 -
dareiosz #43022 hát arra még én is emléxem hehe -
#43021 Azt el is hiszem, en meg csak mostanaban kezdtem probalkozni, de mar 30 elott vergodni kezdtem :d -
Bhalage #43020 elso karim dingelte a lvl50et a fel realm irt nekem grats uzeneteket, mas idok voltak azok vmi iszonyu kurva sokaig tartott a szenvedes :D de lávos volt naagyon <3333