43179
  • Rockety
    10 év, azt a mocskos :))
  • Rockety
    Szerintem a többségnek ez a kettő fog némi libabőrt előcsalni:
  • s0n1c
  • Hyder
    most nézem csak :) 2002. jan. 09. 11:47 #1 hsz :)

jaj, lehet kreálok egy trial accot, mert már nem is emlékszem az akkori accountomra
  • Magyar Betyár
    amikor nagyon kemény toltuk AoD-ben volt minimum 3db lvl 50 buffbot cleric. Ott áltak lehajtott fejjel a portkeep falánál :)
  • Hyder
    hjaj...
  • Hyder
    Gondolom nektek is 2 accountotok volt és 2 géppel vagy mikor kijött a daocx akkor 2 ablakban toltátok :) buffer acc az egyikben az jól elvolt a vár sarkán...aztán lehetett tolni ezerrel :D

Ezt a PvP feelinget azóta sem éri utol semmi, meg az egész DAoC...
  • Magyar Betyár
    Prydwen volt a legjobb szerintem is:) Albion, Dark angels clan :)

Emlékszem mikor hajnalig ültünk Emain albion gaten weldrinnel meg Raisthlinnel és vártuk kit lehet felkoncolni :)

Ott voltak csak igazán nagy csaták néha több 100 emberrel. több volt ott zergelés mint bármelyik starcraftban :)

Emlékszem arra is mikor egy elit hibbi pbao team leölt az emain keepben kb 200 albit úgy hogy az egyik afk volt :)

200vs8 and 8 win :)
  • Magyar Betyár
    Én emlékszem mégg 800 fős relic raidekre. Sehol nem láttam még olyat azóta sem pedig volt vagy 10 éve.

A világ legjobb pvp-je volt a Daoc-ban és ezt azóta sem űberelte semmi. Bármivel játszottam azóta sem volt még olyan.
  • Bhalage
    ezt a mondast nem igy ismerem
    ;d
  • Botond #43089
    És kevesen voltunk, nem volt nagy cucc mindenkinek ismerni mindenkit születési hely/idő/anyja neve/barátnője neve, stb mélységig.
  • Botond #43088
    Daoc topik élt, él, élni fog! :)
  • Jockey
    meg...:p
  • Hangianix
    Megöltem a fórumot :p
  • Hangianix
    A sok zsebpenz, az a baj! :D
  • s0n1c
    GW2 bar nem 3 frakcios lesz, elegge biztato a WvWvW koncepcioval (roviden heti 1x event 3 szerver jatekosai egymas ellen egy bazi nagy teruleten). Erdemes lesz majd megnezni.
  • Bhalage
    tenyleg egy imgame videora en is kivancsi lennek, errol meg nem is hallottam de a neocron ota nem jatszottam jo scifivel :D
  • Rockety
    Daoc-Prydwen/Hibernia messze a legjobb közösség volt MMO szinten! Ezt sok helyen hallottam már vissza, nekem is ez a tapasztalatom :)

Érdekes kérdés, hogy vajon miért is? Szerintem többek között muszáj volt csapatban fejlődni vagy begolyóztál, de még így is unalmas volt ezért az emberek társalogtak... Sajnos többi mmoban gyakorlatilag soloban feltudsz jönni max szintre illetve 5x annyi 12 éves játszik ilyenekkel, mint 2003/04 környékén :<

• Kalinka
    Régi szép kora reggeli 4 fins campek...nem gondoltam volna soha, hogy hiányozni fognak.
    4 fins alatt több beszélgetés volt emberekkel mint 3 másik komplett mmo-ban.
    DAOCs emberek kihalóban vannak, vagy csak az idő szépíti meg a történteket? :)
  • Botond #43080
    És Jockey a totyiknyitó!
  • Rockety
    Kicsit hasonlít a 3 frakció is a daocos vonalra, vannak a humanok (Alb), a világító über lények azaz Salent (Hib) és a brutkó megjelenésű Rodon (Mid)

már csak egy ingame videó kéne xD
  • Rockety
    Prime Battle for Dominus

3 frakció, sok daocos erre hegyezi a fogát :)

A következő FAIL esélyes :D
  • Bhalage
    remélem eltetted a listákat az utókor számára :D
  • Botond #43076
    4 fins hatalmas űrt hagyott maga után. :)
  • Bhalage
    kar, hgoy a WAR nem vitte ezt a daoc vonalat jobban eroteljesebben tovabb
  • warbar
    Igen tavaly visszamentünk és jót játszottunk de alig voltunk meg néha 8-an és a wizard boltok ellehetetlenítik a melee játékot :)
  • warbar
    Bhalage rengetegen játszanak vele és tegnap elott jött ki az 1.109b pach :)
  • Rockety
    uthgard for life, 6 havonta én is benézek 1-2 hét erejére mert tényleg nincs még egy ilyen game, béke poraira :D

2002. jan 14. comment:
    "Egyébként meg gyertek játszani! Most még befértek. "

• Bhalage
    megy még ez a játék?
    erdekes pl most hogy a star wars galaxiest bezarjak.. es ez meg megy.
    te jo eg
  • warbar
    Én meg mai napig visszajarogatok egy évben 1-2 hónapot két haverral szórakozni sajnos nincs megegy olyan mmo ami visszaadja ezt a pvp élményt ha valaki meg jászogat irjon priviben :)
  • RogueGigi
    Érdekes... Én pont akkoriban mentem vissza albiba, mert meguntam a grp-ra várakozást :)
  • Botond #43068
    És így múlik el Róma dicsősége. :)
  • Botond #43067
    Most két hét szabi alatt kicsit campeltünk a vidéki HQ-n is nagyinál, és elővettem antik újságokat, de pl. a 2002. októberi gamestar szerint amerikában a top seller a daoc volt. :) 8 éve baszki, hogy szalad az idő...
  • Botond #43066
    Ma lógtam, ma csak fél8ra estem haza... :( De most alszik mindenki irány civ5 demó \o/
  • Hangianix
    Bazze, nem 10 eve jatszottunk, hanem, hmm, 5-7 :D Egyebkent Amorce mellett meg "Botond"-dal talalkoztam legtobbet irl. Egyszer majdnem egy kozos ebed is osszejott :D
  • Bhalage
    az elmúlt 10 év során te sem változtál sokat :DD
  • Hangianix
    Mi az, most logtad a duplozast akkor? :D
  • Pari
    ahh 5 evesen mar kivalo grind botok!
    Koloknek van kb 38db lv12es karija warba...a zsibbaszto farmolast nyugodtan ra lehet hagyni...igaz szerintem is csak 10 korul lesz jo healer vagy tank botnak
  • Bhalage
    nem kell csalad ahhoz, hogy ne mmoz.
    : )
  • Botond #43060
    fél 7re hazaesek, fél 8ig duplózok az elsőszülöttel, fél8tól fürdetem a trónörököst, 8tól az elsőszülöttet fürdetem, fél 9től vacsi az elsőszülöttnek, aztán altatás, nejemnek zuhany (ez újabb 15 perc netezés nekem...) én zuhany és alvás. És ez megy már hónapok óta.

Milyen mmo? Majd 10 év múlva :)