43179
-
#43019 Nekem laza 2 év volt az első maxos karim. :) -
#43018 látom sikerül mindenbe belekötnöd így asszem mára befejezem az eszmefuttatást.. -
#43017 Gondolom amikor elosszor kezdtetek daocozni, pl karakterek nelkul itt is hetekig, honapogik tartott egy egy karakter :p -
#43016 Ezt tessék figyelemmel követni, és jah az ml-ek nagyon fontosak.
Általában ezek embertelen időpontban vannak , amerikai server :)
Forum -
#43015 l2-be többre emlékszem kicsivel, de lehet azon is gyorsítottak:-)
a lényeg az, hogy a két játék grind igénye körgyöke egymásnak szvsz..:-) -
#43014 6 óra játékidő (k, lehet 8, nemtom) kb a lvl50 utána a cuccok kiszedése stb az én időbeosztásom szerint 5 nap..
lvl1-lvl40er kb 3 óra, de lehet picit több, és lvl50 a max szint.. -
RaSzTaH #43013 " 5 nap grind egy maxos karihoz " -> "6óra játékidő és maxos szint l2"
ez hogy jött össze?:D -
#43012 6óra játékidő és maxos szint l2-be?
hihetetlennke hangzik nekem:p -
#43011 Ugyanezt megcsinalod mar l2ben is, csak kell egy egesz csapat bufferrel healerrel sok aoevel. :p -
#43010 meg kéne csinálni ml faszságokat is, asszem ml5 már kész..:-p
mikor vannak ezek időpontban? -
#43009 hát jah, nincs is ezzel semmi gond
aion milyen nemtom, nem láttam, majd biztos fogom látni, de ami eddig ncsoft-t jött, nálam többnyire bukta, és mivel legalább 5 játékról van képem, így azt hiszem helytálló a kijelentésem, ami persze szigúan szubjektív:-) -
#43008 5 nap grind egy maxos karihoz nem mondanám túl grindnek, de te tudod.:p -
RaSzTaH #43007 akkor mások a tapasztalataink, ízléseink... szerencsére. -
#43006 ML5-on multaunk!
:) -
#43005 Eddigi tapasztalataim szerint a Daoc is az :DDD -
#43004 mert sok szart kiadott mar, kb mind megvan, es 90%/ba szarok voltak..:)
talan l2 ami ertelmesebb volt, de az meg egy grindfos volt meg botjatek..:) -
#43003 pvp nelkul az is fos volt, hiaba volt jo alapja.. -
Bhalage #43002 -
#43001 -
Bhalage #43000 amugy lehet hogy fos de azert a tabula egy kis idore lekotott es azert egy ideig bejott a starship troopers feelingje :D -
#42999 Csak egy emoboi. -
Bhalage #42998 jezusom biszt nub vagy >_< -
RaSzTaH #42997 ncsoft azért nem = a fossal dszókii :) ám ezt miből szűrted le?:D -
#42996 Ha lesz trial jatszok veled :D de meg nem veszem :p -
Bhalage #42995 pedig jol nez ki, ha kijon EU kiprobalom teszettek ezek a vidik ahol szalldostak.. -
#42994 kínai bétába a kezdő playerek nemtudtak xpni, mert a kezdő mobokat 10fős botok ölték..:-p
-
#42993 ncsoft=fos, ez egy örök törvény ne felejtsd el:p -
#42992 nem :d -
Bhalage #42991 hi,
lattam lesz ez a game es nagyon erdekesen nez ki:
AIONba jon valaki? -
#42990 Elküldtem nektek, akit érdekel a dolog még szóljon. -
Chris #42989 AoD fórum címet dobjatok nekem is légyszi privátban.
-
#42988 Jah, most már rájöttem, hoyg te tudod a ventrit. :)
Ok, feljegyezük a dolgot, csak a lényeg ,hogy írjátok le a 2 forum közül vhova.
És szombat-vasárnap kitalálunk vmi PL-t. -
#42987 Ide is leírom. Szeretnénk egy rvr grp-ot összerakni, látszámilag mostmár meglenni látszunk, de akit érdekelne a dolog az jelezze.
Pve-n végig tudunk szaladni gyorsan, szóval ha komolyan gondolod csatlakozz. Nem ilyen hiper elit dologrol van szó, de esténként azért ha vagyunk, il megbeszéljük, hogy leszünk akkor aki vállalta a dolgot az maradna és játszana a main karijával. US servereken nem annyira jellemző az épített grp-os rvr, viszont rengeteg PUG szaladgál hátukon free rp táblával :)
-
Chris #42986 Tegnapi célkitűzés az volt, hogy addig nem állok meg az eld-el, amíg vkit le nem durrantok Thidrankiban. 1-re teljesítettem is, marad ez a kari, alt meg a warden lesz. :)
-
Kalinka #42985 jelentkezést a hétvégi játékra vagy Aod fórumra ? :D
amúgy jelenleg (30lvl) Finderneen enchanter
avgy küld el priviben a fórum címet pls -
#42984 Its PLing time...vagy RvR....most legy okos,
This weekend is the 4th of July holiday for our U.S. players and we've decided to implement some bonuses for everyone to celebrate!
Edit on July 1st: The Camelot Team would like to wish our Canadian players a Happy Canada Day! We hope you will also enjoy the bonuses this week.
The following Zone Bonuses are now live:
On Normal Ruleset servers, the following bonuses have been added:
200% bonus to XP in all classic zones and dungeons.
200% bonus to BP in all NF zones.
200% bonus to RP in Darkness Falls.
125% bonus to RP in all NF zones (excluding Darkness Falls)
20% bonus to Crafting Speed in Housing Zones.
10% bonus chance to gain a Crafting Skill Point in Housing Zones.
40% bonus to Crafting Speed in Capital Cities.
20% bonus chance to gain a Crafting Skill Point in Capital Cities.
AoD forumra legyen szives mindenki jelezze, hogy milyen karival szeretne end game rvr-ezni, hogy a hetvegen egy guild PLing kereteben felhuzhassuk oket!!! (ha vkinek nincs AoD forum hozzaferese az iitt is lehedhatja jelentkezeset. -
#42983 Privi ment! -
#42982 ex gambell:-)
asszem annó te accodat én használtam, aztán átszállt másra:-)
gyere bohóckodjunk..:-) -
#42981 Néhány hete már motoszkál a fejemben a gondolat... Bár eddig csak Alb-ot, ill egy kicsi Mid-et játszottam.
(ex Gambell) -
#42980 Sokat bizony és csak pozitiv irányba változott a DAoC nem úgy mint az utódai...
Most olyan 10-12 magyar játékos van már Morgan-n úgyhogy buzditom az öregeket a visszatérésre.