Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tafaya
Albiknak meg nincs szuper "elolrol is beviheto, hatso 9s stun". Tenyleg rohadtul nem ertem a midiket/hibiket, ott vannak a sajat overpowered kasztjaik, azokat foggal-korommel vedik, kozben meg telesirjak a forumokat hogy nerf albion. Hozzajuk kepest egy fuvaroslonak korlatasa van lol.

Tafaya
Ok, lehgyen 2.2, de akkor sb-ktol elvenni a 2h-t es kb 200 hp-t, hibiktol meg a DD-ket.

sry :>

zzz

AngeLujo
Elképesztõ amit midik csinálnak esténként. Nemtom ki ismeri Orenthalt. Most gyûjtött maga köré egy 2fg-s bagázst és gyönyörûen stickelve zergelik emaint 2fg addal együtt... Csináltam megint ilyen 0 fps videókat, majd holnap összerakom.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
btw mai nap nem volt rosz megen, lezárult az egy heti rvr toa után, 230k körüli lwrpm van sorcal és 8k rr6 😞 erre este 2 órán át midik 3 fgvel zergelnek, 2 caster grp 1 tank, nem igazán tudtunk mit kezdeni velük 😞

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
pls ne általánosits

jaj most ezen fogtok lovagolni? akkor ns/sbnek miért nem volt evade based 9sec stun? ti szoptátok volna a faszt infik ellen, nem mondanátok ilyen baromságokat... de ti CSAK Albiont ismeritek ahogy látom :>

zzz

a 2.5 pontot is lehet bugfixnek titulálni :p

zzz

albion a legszarabb realm jó classok és ra-k nélkül nerf mid/hib plz:< lol.

Lourker

ok.

Lourker

És melyik kap több spec pontot, mint a másik realmbeli megfelelõje?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hát akkor viszont hibiben is lehetne MÉG nerfelni pár karit (pl enchanter), meg midibe is lenne 1-2 jelöltem, mert azok is sokkal táposabbak, mint albiban a hozzájuk hasonló classok 😊
Nem a DF-et kellett volna nerfelni, hanem visszaállítani a 2.2 spec.pont/szint állapotot, mert akkor lenne hasonló erõsségû a többi stealtherhez. Amúgy máig nem értem, hogy miért kivételeznek ennyire az infivel. Ez olyan, mintha a hero 2.5 pontot kapna szintenként az armsman meg 2.2-t. Szerintem az infi az egyik legképtelenebb ötlet, ami a Mythicnél megfogant...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Tafaya
"igen örülhet hogy nem egy LA szintû dmg nerfet kapnak :p"

Kar hogy az nem nerf volt hanem bugfix...

"Nem tudom mi ez a közröhely hogy lvl 50 stylenak übernek kell lennie????"

Talan mert ne legyen mar egy 50-es es egy 23-as style detto ugyanaz...

Btw slash infi durvabb mint a thrust, es erre majd akkor jonnek ra US-eknel ha bejon a df nerf es atspeccelnek az infik slashre. Akkor meg ezert lesz siras (+20% sebzes ugye thrusthoz kepest), meg jon ujra a 2.5x-os whine.

AngeLujo
Azért tegyük hozzá hogy dual shadows nem minden infinek van, nagyon sokan nyomják rendes CS speccel. Így viszont nem lesz értelme 50 thrustnak, csak mondjuk 39-nek, mert akkor már inkább PA chain vagy a mincer m8 stunoljon :p

igen örülhet hogy nem egy LA szintû dmg nerfet kapnak :p
infinek akkor lenne gáz az 5seces lvl 50 style ha 2.2 pontal kéne kihoznia, de mivel 2.5x édes mind1. Nem tudom mi ez a közröhely hogy lvl 50 stylenak übernek kell lennie???? ez ki mondta? xD elég sok lvl 50 style van ami nevetségesen szar vagy jó de sose fogod használni rvsrben.
sbnek 39 LA + 50 sword/axe-t kell speccelnie hogy ugyanott legyen mint egy infil WS + legyen stunja neki (ami 7sec ámbár 2nd in chain, magyarán lószart se ér, eddig engem kb 3 sb tudott be stunnolni)
És ahogy ondod infilnek 5sec is bõven elég mert outdamageli mindkét enemy stealthert :x ez a nerf inkább arra van hogy tankot ne verjen le :p

Ez amit a legtöbb alb mondott "omg omg megérte thrustra speccelni" olyan de OLYAn nevetséges már bocs, csak azért specceltek arra mert egy szánalmas overpowered style volt rajta? is, infik 90% igen, DE...érdekes elég sok merc thrustos, scoutok közül is. Talán azért mert albiba thrust a legjobb armor táblák szerint, talán mert dex/str based ami infiknek még nerf után is sokkal jobb lesz ws miatt ? :o ne beszéljetek már faszságokat hogy semmit se ér a thrust line, mert hülyeség.... fõleg dualshadows mellett kit érdekel?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

srácok ha gondoljátok én csinálhatok teszteket nektek, mert amcsi szerveren nyomom, (armsman, infi, necro) ha vkit érdekel vmi majd frontiersbe csak írjon üzit, kiprószálom...persze lehet gyorsabb lesz elolvasni forumon 😊

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Uberlama
www.visionofsages.net itt mindent megtaláslz összes artifactot questeket stbstb, nézz bele.

Uberlama
azért nem kell dramatizálni egyik oldalon se. Infi örülhet hogy megusza ennyivel ? 😄 lol tegyük hozzá lvl 21en van 6sec stunja sbnek vagy nsnek tököm tudja igaz 2. style de akkor is. 9rõl 5re tul nagy nerf ha azt nézzük hogy 50es style. Infik tul durvák voltak dfel ez tény ok, ráfér a nerf de én még mindig szivesebben látnám egy chain 2. tagjaként a dfet 9sec stunnal mint hogy 5 sec legyen mert ha jo az infi akkor az 5 sec is bõven elég lesz. az hogy Frontiersbe mit vesznek el meg mit kapnak inkább ne is számold bele mert még bétába sincs igy fene tudja mi lesz még addig, egy év mire az eljut ide kb.
adjanak crush spec linet infinek és kurva happy lennék :p

zippofcy
Vasárnap vagy jövõ héten felõlem csinálhatunk egy kis PLt a finseknél, mert az angol tagnak akivel vagy fél éve gyakran együtt nyomom szintén van egy chantere. Max 6 lvl40+ jöhet, HA hoztok mentat is, mert HoT nélkül nem kínlódok, az 50es mentas havert meg nem láttam az egy hónapos kihagyásom óta. Ha nincs mentátok max. 5 jöhet, és majd próbálok szerezni menet közben. Néhány óra PLezés belefér, Finseknél gyors az xp, igaz nem voltam ott chanter nerf óta, de mentával nem lehet gond. Cserébe majd segítetek MLben ha esetleg szükséges lesz . Abyss is jó lenne lvl40 körül de ott ToA óta mindenki az artifactokat tápolja. Télleg azokkal mi a szart kell csinálni, tegnapelõtt beszereztem a belt of the sunt, az egyik scroll is megvan már hozzá. Megszerzem a másik kettõt is, összepakolom és aztán xpzek egy kicsit? Lehet inkább majd eladom, sajnálom az SI questes övemet, meg úgyis jön majd a ToA cap nerf.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

AngeLujo
Az a nevetséges hogy 50 style-ból 5 sec stun lesz, crush vonalon lvl 15-ös style ad 6 sec stunt, igaz hogy egy chain második fele. Nem sajnálom az infiket, de eddig megérte 50 thrustra speccelni mostantól szart se ér.

Lehet azért hogy a sok infi továbbra is fizesse az infi ill. buffbot accját?

Lourker

az hogy 9sec insta victory buttonból csak 5sec lesz, hát az infik örülhetnek neki hogy megússzák ennyivel. Shadtõl elveszik ap-t Frontiersbe, SB már lelett nerfelve, infi marad a best + mincer mate se kap nerfet úgyhogy nem értem miért kapnak ingyenes kite lehetõséget az infik :x

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Tafaya
Megallas nelkul rohogok, miota kiderult hogy lesz dragonfang nerf a hibik/midik nagyresze rohog meg happy meg minden, erre mikor a Mythic bejelenti hogy infik kapnak respeccet es kijavitjak hogy xbow-t lehessen mergezni erre megint kitor a tomeges siras-rivas. megalol

Tiffa
Khm, pfft etc.
papucs :]

anti hero

Botond
Botond
How does Mourning differ from other MMORPG games?
A largely player run economy will be implemented in Mourning. Players will be able to produce their own equipment such as weapons and armor using blacksmithing skills. They will be able to set their own prices for goods and sell their items to other players. In past MMORPG's the economic system was largely made up of NPC vendor type situations and receiving items from the dead corpses of monsters or going on long drawn out quests. One of our main goals is to create a world that is shaped by the players actions. Character levels will not be used in Mourning, allowing for a more equal feel among players, however, character statistics and skills will remain highly important. Degradable skills, permanent death situations and blood-line systems are some of the innovative features that will allow Mourning to be the first truly second generation MMORPG title.

Skill Degrading
As in real life, if you don't use a skill often enough your ability degrades. Skills in Mourning must be used in order to maintain your current level of ability in that skill. This degrading of skills prevents players from making godly type characters with every and all skills, and is more in line with the concept of Mourning reflecting real life situatons.

érdekes
Uberlama
pfff, egy probát megért 😊

Tiffa
Jaj ugyanmár, Kyel tudja, hogy imádom Bazsit 😊
Jockey
nekem van van egy bakszamlam elmegyek nyaralni ha akartok nyugodtan utaljatok ra penzt, na lol, ezek meg viccnek is rosszak😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Uberlama
nekem meg egy 41es bardom van ha baromira ráérsz szolj 😊 beviszem afkra azt tanulok közbe 😊

te meg ne kivancsiskodjal

anti hero

DE BOCSIIIKAAAAAAAAAAAAAAAA MEGINT MOST JOTTEM HAZA ES FARADT VAGYOK ES ES ...

😞((((((

multkorira uzenem, hogy erzeseid nem maradnak viszonzatlanok :p

anti hero

Botond
igyekszik az ember :-)
AngeLujo
Idõközbe lett egy 41-es eldem excalon, nem akarod felrántani 50-re? 😄

ja albiknak ajánlom reaver pl-t, frontiersbe szerintem alapkaszt a grpba (guard, pbae interrupt, levi) oO

zzz

nice copy-paste :X

zzz

Botond
`tegnap 10:57 | Privát | Válasz | #25697

és Kyel ehhez mit szól? :-D

It's nice to be important,but more important to be nice! ;-)

Válasz 'Tiffa' üzenetére (#25695)`

erre :-)
Hangianix
Hots-t jobban ismerem.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Porsche a bardja? Nem artana neki sc. 😊

Tiffa
melyikre? 😊
Botond
te sem válaszoltál az én kérdésemre
Tiffa
Jó akkor ignorálj 😞
zippofcy
Dede, ugyanaz a Multi. Sajnos õ a legjobb játékos a guildban (RvR + PvE) droodja, BMje meg bardja is van. Azért sajnos mert õ legalább tud játszani mindegyikkel, elkelne még 3-4 ilyen Azért van még néhány tûrhetõ, csak sajna sokan a szokásos sírós vonalat képviselik (behaláskor mindig rínak-cirkuszolnak. Ezekre ráférne néhány óra CS magyar szerveren egy hetes CD mellett )
Zzozicck`zxiccrk vagy ki meg egy hibbi SI mob neve. A BBmnek azért adtam anno hogy ne tudjanak rezzt kérni. Sajna néhányan rájöttek hogy elég a zzozi-t beírni, erre a heromnak majdnem ugyanazt a nevet adtam, így már azt írja ki hogy a név nem egyedi (Csak azt sajnálom hogy a rangeremnek nem ezt adtam.) Szívesen leírnék még néhány szopatós történetet, a legtöbbje tényleg vicces (a legviccesebb az a caba volt akit részben miattam bannoltak ki, mikor közben már megbeszéltük hogy másnap tanglizunk kettesben, szóval az önszopatás volt ) de ez nem dicsõség, meg nem lenne jó ha elterjedne hogy szemét alak vagyok, vagy ha velem is ilyeneket csinálnának. Különben is, ez a CSvel ellentétben coop. game, vagyis segítek mindenkinek ahogy tudok (kivéve ha épp más dolgom van ami ennyi 50es kari mellett nem ritka ) Azért egy kis móka és kacagás mindig jól jön a néha unalmassá váló xpzés közben. Szerencsére több kari már nem kell, szóval az unalomnak ezennel vége. Aki nincs még begyepesedve a DAoCba próbálja ki a www.gunbound.net-et, az is nagyon fun game, egy hónapig úgy el voltam vele hogy eszembe se jutott a DAoC.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

hibi SI hozott ilyen nagyra nott imadkozosaskakat azoknak volt a nevuk ilyen kiejthetetlen, megjegyezhetetlen KkryzghdfryzzETC es haverjai

anti hero

Hangianix
Multi? Csak nem Low Society? 😊

"Zzozicchzkxizzckrrk - 50 BB
Zzozicckzkxizzckrrk - 49 LW + SH Hero (asszem ma befejezem)"

Hogy lehet ilyen neveket adni kariknak???
zippofcy
Na tegnapelõtt végre megjött a ToA amit az amazon.co.ukrõl rendeltem egy németországi ismerõsnek. Szégyen hogy egy hónappal az EU csatlakozás elõtt az Amazon még mindig nem postáz Magyarországra. De legalább olcsó volt, 13 ezer FT postaköltséggel együtt. Mármint a kettõ, mert BB nélkül csak nem ugrok neki az MLeknek Ráadásul angol nyelvûek, a németbõl elegem lett az alatt az 1 hónap alatt amig az SIben azzal nyomtam. Sõt még a 850 mhzes geforce2 MXes 256MBs BB gépem is elbírja. Igaz semmit nem kapcsolhatok be az optionsban, meg a látótáv is a minimum. Viszont a swappelést leszámítva így majdnem olyan gyors mint 2.2Ghzes Radeon 9700as fõgépemen full extrában. Asszem itt az ideje az upgradenek RvRben mindenesetre nem túl használható az új engine, sok játékos modellnél kevés fps, meg 512Mbnél sokat is tölt. PvEben elmegy. Furcsa ez a 3Ds harc meg tájékozódás a víz alatt, bár szvsz csak azért csinálták ilyenre hogy kevesebb oldalt kelljen az enginénak megjelenítenie, ráadásul a víz alatt a látótávolság is kisebb, ugye Az MLek nyilván kellenek, de az új tárgyakat hamarosan nerfelik úgyis (legalábbis a capokat) szóval fingom nincs mit érdemes beszerezni. Meg két karinak az összes ML + normálisabb cuccok megszerzése eltart majd egy ideig. De legalább több karaktert már nem csinálok, ennyi is bõven sok így hogy évi 2 hónapot mindig kihagyok Meg Multiék is összehoztak végre egy ütõképesebb RvR csapatot (vagyis jó a bard ) igaz múltkor mezz után hülye chanter rögtön berohant, ki is haltunk mind. Pedig PvEben jól nyomja, vele meg Multival hármasban takarítottuk ki Gallát anno a chanter nerf elõtti napon, igaz a polip bossal ami 20 kisebbet spawnol nem bírtunk. Állítólag USben vmi olyan patch készül amiben átalakítják az egész RvRt (class alapú realm skillek, stb) Az olasz DAoC szerver mûködtetõ meg bezárja a bazárt, exca tele is van angolul nem tudó olaszokkal Ja mivel mostanában átlag félévente írok ide a nagyobb karijaim:
Exca/Hibbi:
Chanteer - lvl 50 manachanter farmbot (MCL, MOC)
Zzozicchzkxizzckrrk - 50 BB
Zzozicckzkxizzckrrk - 49 LW + SH Hero (asszem ma befejezem)
Vismaior - 50 ranger (SC, IP)

Prywd/Alb: (igaz vagy egy éve nem jártam arra )
Vis - lvl50 BB
Badtaste - 50 battle mincer (SC, IP)
Tundibundi - 45 fire wizzie

Na kb. ezek a fontosabbak, bár excán az egyik accon már a sok BG1es, a másikon meg a cucctároló karik miatt nincs hely. Na beszámoló vége, viszlát õsszel

AngeLujo
Biztos rájött hogy videózok és azért pózolt ott ^^