Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
zzz
Lourker
Lourker
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Kar hogy az nem nerf volt hanem bugfix...
"Nem tudom mi ez a közröhely hogy lvl 50 stylenak übernek kell lennie????"
Talan mert ne legyen mar egy 50-es es egy 23-as style detto ugyanaz...
Btw slash infi durvabb mint a thrust, es erre majd akkor jonnek ra US-eknel ha bejon a df nerf es atspeccelnek az infik slashre. Akkor meg ezert lesz siras (+20% sebzes ugye thrusthoz kepest), meg jon ujra a 2.5x-os whine.
infinek akkor lenne gáz az 5seces lvl 50 style ha 2.2 pontal kéne kihoznia, de mivel 2.5x édes mind1. Nem tudom mi ez a közröhely hogy lvl 50 stylenak übernek kell lennie???? ez ki mondta? xD elég sok lvl 50 style van ami nevetségesen szar vagy jó de sose fogod használni rvsrben.
sbnek 39 LA + 50 sword/axe-t kell speccelnie hogy ugyanott legyen mint egy infil WS + legyen stunja neki (ami 7sec ámbár 2nd in chain, magyarán lószart se ér, eddig engem kb 3 sb tudott be stunnolni)
És ahogy ondod infilnek 5sec is bõven elég mert outdamageli mindkét enemy stealthert :x ez a nerf inkább arra van hogy tankot ne verjen le :p
Ez amit a legtöbb alb mondott "omg omg megérte thrustra speccelni" olyan de OLYAn nevetséges már bocs, csak azért specceltek arra mert egy szánalmas overpowered style volt rajta? is, infik 90% igen, DE...érdekes elég sok merc thrustos, scoutok közül is. Talán azért mert albiba thrust a legjobb armor táblák szerint, talán mert dex/str based ami infiknek még nerf után is sokkal jobb lesz ws miatt ? :o ne beszéljetek már faszságokat hogy semmit se ér a thrust line, mert hülyeség.... fõleg dualshadows mellett kit érdekel?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
adjanak crush spec linet infinek és kurva happy lennék :p
. Abyss is jó lenne lvl40 körül de ott ToA óta mindenki az artifactokat tápolja. Télleg azokkal mi a szart kell csinálni, tegnapelõtt beszereztem a belt of the sunt, az egyik scroll is megvan már hozzá. Megszerzem a másik kettõt is, összepakolom és aztán xpzek egy kicsit? Lehet inkább majd eladom, sajnálom az SI questes övemet, meg úgyis jön majd a ToA cap nerf. PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Lourker
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
A largely player run economy will be implemented in Mourning. Players will be able to produce their own equipment such as weapons and armor using blacksmithing skills. They will be able to set their own prices for goods and sell their items to other players. In past MMORPG's the economic system was largely made up of NPC vendor type situations and receiving items from the dead corpses of monsters or going on long drawn out quests. One of our main goals is to create a world that is shaped by the players actions. Character levels will not be used in Mourning, allowing for a more equal feel among players, however, character statistics and skills will remain highly important. Degradable skills, permanent death situations and blood-line systems are some of the innovative features that will allow Mourning to be the first truly second generation MMORPG title.
Skill Degrading
As in real life, if you don't use a skill often enough your ability degrades. Skills in Mourning must be used in order to maintain your current level of ability in that skill. This degrading of skills prevents players from making godly type characters with every and all skills, and is more in line with the concept of Mourning reflecting real life situatons.
érdekes
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
anti hero
😞((((((
multkorira uzenem, hogy erzeseid nem maradnak viszonzatlanok :p
anti hero
zzz
zzz
és Kyel ehhez mit szól? :-D
It's nice to be important,but more important to be nice! ;-)
Válasz 'Tiffa' üzenetére (#25695)`
erre :-)
Azért van még néhány tûrhetõ, csak sajna sokan a szokásos sírós vonalat képviselik (behaláskor mindig rínak-cirkuszolnak. Ezekre ráférne néhány óra CS magyar szerveren egy hetes CD mellett
)
Zzozicck`zxiccrk vagy ki meg egy hibbi SI mob neve. A BBmnek azért adtam anno hogy ne tudjanak rezzt kérni. Sajna néhányan rájöttek hogy elég a zzozi-t beírni, erre a heromnak majdnem ugyanazt a nevet adtam, így már azt írja ki hogy a név nem egyedi
(Csak azt sajnálom hogy a rangeremnek nem ezt adtam.) Szívesen leírnék még néhány szopatós történetet, a legtöbbje tényleg vicces (a legviccesebb az a caba volt akit részben miattam bannoltak ki, mikor közben már megbeszéltük hogy másnap tanglizunk kettesben, szóval az önszopatás volt
) de ez nem dicsõség, meg nem lenne jó ha elterjedne hogy szemét alak vagyok, vagy ha velem is ilyeneket csinálnának. Különben is, ez a CSvel ellentétben coop. game, vagyis segítek mindenkinek ahogy tudok (kivéve ha épp más dolgom van ami ennyi 50es kari mellett nem ritka
) Azért egy kis móka és kacagás mindig jól jön a néha unalmassá váló xpzés közben. Szerencsére több kari már nem kell, szóval az unalomnak ezennel vége. Aki nincs még begyepesedve a DAoCba próbálja ki a www.gunbound.net-et, az is nagyon fun game, egy hónapig úgy el voltam vele hogy eszembe se jutott a DAoC.PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
anti hero
Zzozicckzkxizzckrrk - 49 LW + SH Hero (asszem ma befejezem)"
Hogy lehet ilyen neveket adni kariknak???

Ráadásul angol nyelvûek, a németbõl elegem lett az alatt az 1 hónap alatt amig az SIben azzal nyomtam. Sõt még a 850 mhzes geforce2 MXes 256MBs BB gépem is elbírja. Igaz semmit nem kapcsolhatok be az optionsban, meg a látótáv is a minimum. Viszont a swappelést leszámítva így majdnem olyan gyors mint 2.2Ghzes Radeon 9700as fõgépemen full extrában. Asszem itt az ideje az upgradenek
RvRben mindenesetre nem túl használható az új engine, sok játékos modellnél kevés fps, meg 512Mbnél sokat is tölt. PvEben elmegy. Furcsa ez a 3Ds harc meg tájékozódás a víz alatt, bár szvsz csak azért csinálták ilyenre hogy kevesebb oldalt kelljen az enginénak megjelenítenie, ráadásul a víz alatt a látótávolság is kisebb, ugye
Az MLek nyilván kellenek, de az új tárgyakat hamarosan nerfelik úgyis (legalábbis a capokat) szóval fingom nincs mit érdemes beszerezni. Meg két karinak az összes ML + normálisabb cuccok megszerzése eltart majd egy ideig. De legalább több karaktert már nem csinálok, ennyi is bõven sok így hogy évi 2 hónapot mindig kihagyok
Meg Multiék is összehoztak végre egy ütõképesebb RvR csapatot (vagyis jó a bard
) igaz múltkor mezz után hülye chanter rögtön berohant, ki is haltunk mind. Pedig PvEben jól nyomja, vele meg Multival hármasban takarítottuk ki Gallát anno a chanter nerf elõtti napon, igaz a polip bossal ami 20 kisebbet spawnol nem bírtunk. Állítólag USben vmi olyan patch készül amiben átalakítják az egész RvRt (class alapú realm skillek, stb) Az olasz DAoC szerver mûködtetõ meg bezárja a bazárt, exca tele is van angolul nem tudó olaszokkal
Ja mivel mostanában átlag félévente írok ide
a nagyobb karijaim:
Exca/Hibbi:
Chanteer - lvl 50 manachanter farmbot (MCL, MOC)
Zzozicchzkxizzckrrk - 50 BB
Zzozicckzkxizzckrrk - 49 LW + SH Hero (asszem ma befejezem)
Vismaior - 50 ranger (SC, IP)
Prywd/Alb: (igaz vagy egy éve nem jártam arra
)
Vis - lvl50 BB
Badtaste - 50 battle mincer (SC, IP)
Tundibundi - 45 fire wizzie
Na kb. ezek a fontosabbak, bár excán az egyik accon már a sok BG1es, a másikon meg a cucctároló karik miatt nincs hely. Na beszámoló vége, viszlát õsszel

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)