Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Ez ment úgy 9-tõl éjfélig, aztán leléptünk, a videón amg látható.
zzz
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
na jó korán van,megyek visszafekszek az esõ épp most zárta le a kérdést,hogy dolgozok e ma vagy sem...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
<looks confused>
rerolloltam prydwen/midiben 2bd-vel meg 2 bb-vel,2 gépen tolom,és egyszerre tudom nyomkodni mind2 gépen a lifetapet,szal asszem a szólózás új értelmet nyert
még 1-2 hét,és Easymode+Godmode a bd ikrek fogják uralni a szervert délelõttönként

majd szolok az illetékesnek 😊
Midiknek is érdemes már egyre több castert a grpba tenni.
Lourker
Amúgy tegnap elkezdtek kijönni a nagyon über hibi midi groupok, gondolok itt olyanokra hogy eclipse, maelstrom, BaF, BO. Hát igen, eclipse atm a top rvr guild prydwenen, 3 pbaoe-vel rr9+ csapattal (röhej hogy warden kapott bodyguardot, nem is néztem elõtte, csak tegnap tûnt fel...) az egész jól felépített aod csapatot 10 sec alatt bedarálta (ez szó szerint értendõ). Ezt még eljátszották 1x csak akkor addolt rájuk valami midi caster group ezért 20 sec volt a csata és szerintem náluk senki se sérült meg... Tegnap aki ellen volt esélyünk az a BaF volt, meg a BO, de õket nem vertük le mert jött addnak a Maelstrom azt azok egyedül se mentek volna le.. :/ Úgyhogy neki kell látni artifactot tápolni, mert Latino kb 0.9 sec alatt dd-zte ki a szart belõlem (ja igen a többiek mezzben álltak, szinte latino ölt meg mindenkit, gondolhatod milyen tempóval castolt).
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
még ha játszhatóvá is válik a champ a so ml meg artifact miatt ugyanúgy szopnék, errül elfelejtkeztem😊
mellesleg elég sokat nyomultam Seprano-val,és sose tünt fel hogy lagcheatel,de itt jól láthatóan azt csinálta...érdekes
ha egyszer játzshatóak lesznek pl a champek is, stb, akkor lehet visszatérek, és befejezem a champ-t, és megcsinálom neki az 50t, de addig csak ámulok és bámulok itt, mert látom dolgok semmit nem változnak😊
szejetem azt az über healer fejét és hiányzik, és rosszul esik, hogy hanyagol :<
a toa is része a gammának és ml5-l erõsebb lett, akkor összeségében tök mind1 milyen nélküle nem?
elvégre lassan eljön az az idõ hogy toa nélkül szart sem érsz már rvr-n se😊
én ezért nem játszom amúgy már
Neked ezt tudnod kellene nem?😊
vw meg nagyon fun kari,ha detert nem rakják a gémben lenne itt nagy sírás,hogy mennyire overpowered(kb akkora mint savage miatt volt :-) )
Fidel: Hallgattal volna, bolcs maradtal volna.
irok majd
anti hero
anti hero
3x10 IQ = 600x õõõõ xDDD
zzz
ez durva csúsztatás volt Fidel(munkájuk 50%át letagadni),nem volt szép :-D
Lourker