Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
2.5 fg albi kb a stealtherekkel és 5fg+ midi legalább 6-8 sm-el, speed leszedõ genyával, manadrain fielddel (toxii-ék írták hogy átfutottak és mire átértek mg-n 0 manán volt mindenki...), meg még egy csomó szépség odarakva. Ja és elég sok volt az rr8+ illetõ, de õk nem zergelnek. Bezzeg mi csúnya albik...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
kicsit alacsony az fps,úgy érzem ;-) norse stormur vakten vagy mi,meg mi a tökömet üldögél mg kellõs közepén? :-D
2fg alb volt és 4fg+ midi ? (látok ott más alb hullát is vagy azok csak a szokásos stealther addok?:p)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

mm excal hajnali 3 körüli a dolog ahogy látom :x, de ez tényleg eltudja baszni RvsR-t sajnos.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

AngeLujo
midik prydwenen az utóbbi napokban...

Ez ment úgy 9-tõl éjfélig, aztán leléptünk, a videón amg látható.

AngeLujo
Hát sajna még egész aod a régi sc-jébe rvr-el vagy van nála pár drop de semmi xtra (nekem van egy nagyon komoly spearem és hátraszaltóval evadelek, amúgy szar a cucc 😄). Szal elég csúnya dolog volt mondjuk Latinotól (tudom tudom már megint õ :p) hogy a debuffal kb egy idõbe kaptam az elsõ dd-t...

szal nem csoda hogy jön a 10% cap, túl nagy a dmg +25%-al, assist nélkül gáz, jó assistal meg nem lehet kompenzálni casterek dmget (két amnesia között küldött theurg pet vagy 1 anim alatt lejátszott 2 pbae spell vicces). De ez igaz tankokra is, jó assistal tankok dmg-e is ilyen 1shot feeling bodyguard nélkül.

zzz

toa + artifact kb annyit tesz hogy rr8 - rr7 bmek 600as dmgeket osztottak svg+zerkbe és 400-500 körül chainbe, nem picit lol egy szinten (mindezt iszonyat gyorsan ofc).

zzz

Uberlama
btw azért duskwaven megfigyelhetõ ha AoD rvrezik : ) server top 10 lwrp, és guildek lwrpjében : p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
ötleteid neked is vannak 😊 munkát illetõen ez csak jo döntés lehet 😛

Botond
egyébként,ha valaha visszatérek szólózni,az csak egy bd+bd+shammy+healer @pry/mid formájában tudnám elképzelni :-D 2 gépen nyomnám egyiken is egy bd+bb meg a másikon is,2 lifetapet nyomogatni egyszerre még menne is :-) ha nem a kutyám/barátnõm még mindig besegíthet :-) esetleg õk irányítják a 2 karit,én meg mögöttük egy bárszékrõl adom a tanácsokat :-D

na jó korán van,megyek visszafekszek az esõ épp most zárta le a kérdést,hogy dolgozok e ma vagy sem...
Uberlama
<sóhajt>

Botond
áááá,basszus,már egy áprilisi tréfát se lehet rendesen elsütni,mert te egybõl beleszólsz :-P
Csak ugratott benneteket. Nem kell mindent 1bõl elhinni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

AngeLujo
hö? vettél 4 accot? vagy ez kamu vagy most mi van?
<looks confused>

Uberlama
jesszus pepi

Botond

rerolloltam prydwen/midiben 2bd-vel meg 2 bb-vel,2 gépen tolom,és egyszerre tudom nyomkodni mind2 gépen a lifetapet,szal asszem a szólózás új értelmet nyert
még 1-2 hét,és Easymode+Godmode a bd ikrek fogják uralni a szervert délelõttönként
nem megy nem tudom mi van vele
majd szolok az illetékesnek 😊
Hangianix
AoD forum nem megy?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
igen,olvastam,de azért gondoltam kívánni lehet :-D legközelebb egy ilyen eclispe in action 10sec-es videót adjatok közre,azt is érdekes lenne megnézni mindenkinek sztem :-) latino meg a legnagyobb paraszt akit hibi valaha a hátán hordott btw :-)
Uberlama
jaja eclipse az egy dolog azt tudtuk eddig is. viszont most ninsc relicünk igy a mael és bo elég kemény lett az olyan grp setup pl mint 2 (la másik meg 2h crush vagy mia tök) zerk 1 savage(h2h) + skald 2h. mael meg sima fotm savage grpal jött de 10es articsokák meg full toa sc és több mint kemények lettek.

Toa egyértelmûen castereknek kedvezett van egy rr8-10 hibi caster grp akinek toa elött is csak pe jelentett igazán gondott(buffbot resistekkel 5bõl 4 lose kb:p) tehát vmilyen szinten törvényszerû volt hogy ez lesz:o

Midiknek is érdemes már egyre több castert a grpba tenni.

Lourker

AngeLujo
Szerintem übi már írta, de leírom én is. _Nem_ volt más 1fg vs 1fg csatájuk aznap este és nagy könyörgés után übi felvett valamit. Arról már marhára nem az aod tehet hogy akkor nem volt más enemy.
Amúgy tegnap elkezdtek kijönni a nagyon über hibi midi groupok, gondolok itt olyanokra hogy eclipse, maelstrom, BaF, BO. Hát igen, eclipse atm a top rvr guild prydwenen, 3 pbaoe-vel rr9+ csapattal (röhej hogy warden kapott bodyguardot, nem is néztem elõtte, csak tegnap tûnt fel...) az egész jól felépített aod csapatot 10 sec alatt bedarálta (ez szó szerint értendõ). Ezt még eljátszották 1x csak akkor addolt rájuk valami midi caster group ezért 20 sec volt a csata és szerintem náluk senki se sérült meg... Tegnap aki ellen volt esélyünk az a BaF volt, meg a BO, de õket nem vertük le mert jött addnak a Maelstrom azt azok egyedül se mentek volna le.. :/ Úgyhogy neki kell látni artifactot tápolni, mert Latino kb 0.9 sec alatt dd-zte ki a szart belõlem (ja igen a többiek mezzben álltak, szinte latino ölt meg mindenkit, gondolhatod milyen tempóval castolt).

Hangianix
Egyszeru /face volt szerintem, ha lagcheatelt volna, nem lenne lemezzelve. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
pénteken rajtam ütöttek a szülõk,azóta be se léptem lvl13nál megragadt a project atm,de majd 2 hét múlva frissült erõvel belevágunk megin :-)
Jockey
mekkora vagy már botond l2be?😊 van már akkora kalapintyúd mint amit a logodon tart a törpe?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Botond
naja :-(
Jockey
igazad van, pillanatnyi megingás lehetett
még ha játszhatóvá is válik a champ a so ml meg artifact miatt ugyanúgy szopnék, errül elfelejtkeztem😊

Botond
én már nem térek vissza,olyat nem tudnak csinálni,hogy legyen ellenség délelõtt is,és hogy legyen fair harc,ne csak 1fg vs 4fg
Botond
megnéztem übi videóját(elfelejtettem,most találtam meg a vinyón :-D ),na elég mókás,ahogy azt az 1fgt(Seprano kivételével mind rr1-2),3 percig támadjátok hogy legyen vmi az lol,meg amikor hátbakapjátok a full rr1-2es grouppot,és letaroljátok(na jó Seprano rr4,és bepróbálta a jó öreg lagcheatet),az is nagy harci teljesítmény egy ML10es rr8as grouptól :-) olyat vegyetek mán fel ahol jön szembe egy másik rr8as group,és azt leveritek,ne ilyen rr1eseket lezergelünk de nagyon :-D

mellesleg elég sokat nyomultam Seprano-val,és sose tünt fel hogy lagcheatel,de itt jól láthatóan azt csinálta...érdekes
Jockey
Addigra legy egy 50es abyss walkerem l2-be, meg mé kitudja hány kari😊
ha egyszer játzshatóak lesznek pl a champek is, stb, akkor lehet visszatérek, és befejezem a champ-t, és megcsinálom neki az 50t, de addig csak ámulok és bámulok itt, mert látom dolgok semmit nem változnak😊

Botond
na majd ha bejön az új RA rendszer talán fognak érni vmit megint az ilyen vegyes karik
Botond
és Kyel ehhez mit szól? :-D
Botond
én fordítva hallottam gyakorló animistáktól,de patch leírást nem is néztem már,szal lehet
Tiffa
Balázsnak üzenem nyilvánosan, hogy:
szejetem azt az über healer fejét és hiányzik, és rosszul esik, hogy hanyagol :<
Jockey
fidel: nem értem akülönbséget
a toa is része a gammának és ml5-l erõsebb lett, akkor összeségében tök mind1 milyen nélküle nem?
elvégre lassan eljön az az idõ hogy toa nélkül szart sem érsz már rvr-n se😊
én ezért nem játszom amúgy már

Szerintem 1.68ban erõsítik és 1.69ben nerfelik. Miért lesz erõsebb 1.69ben?

Az animista nem lett erõsebb, csak a perfecter ml5 ability teszi azzá+ ToA-ban majdnem minden mob vulnerable a varázslatára.. Nélküle annyit ér mint elötte. Kell neki 1 perfecter druida vagy bard.
Neked ezt tudnod kellene nem?😊

Tafaya
hehe, emlexem volt amikor a reavert akartak a midik nerfelni 😊 btw a reaver es a vw nagyjabol azonos szinten all, funnak jo, Frontierig RvR-re kevesbe 😊

Botond
kövi peccsben szanszét nerfelik animistát :-) mondjuk 1.69ben meg úgy megtuningolják,hogy erõsebb lesz mint most :-)

vw meg nagyon fun kari,ha detert nem rakják a gémben lenne itt nagy sírás,hogy mennyire overpowered(kb akkora mint savage miatt volt :-) )
Tafaya
Hol vannak a regi szep? idok amikor itt sirtak a hibik hogy nekik jutottak a legrosszabb SI kasztok, hat vw lehet tenyleg nem nagy szam, de az animist azert kinotte magat rendesen, nem?

Fidel: Hallgattal volna, bolcs maradtal volna.

bocsikaaaaaaaaaaaa most jottem haza ebbe na pillanatban es ... (magyarazkodik)

irok majd

anti hero

Tiffa
ok, akkor ne :<
ovi?

anti hero

Botond
ja,vicc volt :-D
AngeLujo
Elõször is nincs 50-es anytime style-om és látszik hogy pure tankkal se te se Fidel nem játszott még rvr-en. Mind1, ez már nem az én gondom. Btw valóban könnyebb tankkal játszani mint az ice wizimmel, de valahogy az is összeszedte azt a 800k+ rp-t ^^. Akkor is egy vicc volt kb amit írtál, ez skill biztos hogy tudd használni a groundtargetet...

3 animist = 600 dühös albi you know.
3x10 IQ = 600x õõõõ xDDD

zzz

Uberlama
lol de übah , de mintha te irtad volna hogy 3 animista miatt (gombái miatt de ez mind1) a fele ember kivágodott msáik fele meg nem tudott játszani oO vagy én olvastam félre ? : )

Botond
2-t,az assist macrón kívûl az 50es anytimes stylet is nyomkodni kell :-)

ez durva csúsztatás volt Fidel(munkájuk 50%át letagadni),nem volt szép :-D
^^

Lourker