Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hib/mid verziõt felirom majd mikor hazamentem

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

berlama: egyetértek nagyából de most nem arról volt szó hogy melyik kari mit tud, hanem hogy overpowered-e. De ha már elemzést akartok, felõlem:

arms - mindig is hybridnek érte meg, bár nem tudom próbálkoztak-e már defensive arms és offensive pala egy grpba, lehet úgyis mûködne. Szerintem egy hybrid armsmnak van helye egy grpba (slam + dmg, jó is az), legalább is frontiersig onnantól kezdve reaver váltja armsmot sajnos (zerker svg style)
mercenary: legjobb light tank ingame atm szvsz. (igen jobb mint a savage:p)
reaver: determ nerf után erõsen fotm jellegû kari (egyik legjobb pbae grp ellen, lavi iszonyat, slam-guard...ha lehet battlemaster akkor tréfás lesz, bár ezt nem tom)
cabalist: sose volt nagyszám kari, ez a tényleg felesleges alb kaszt, amit tud rákellett volna pakolni más kasztokra, grats mythic.
wizard: semmi extra, amig nem volt sc jó volt a fireline... toas caster grpba nagy hentes lehet debuffer sorcal azért.sorceror: egyik legjobb kari a játékban, szerintem picit most már kezd picit túl erõs lenni (insta nélkül nem lehet bemezzelni cast time és range miatt, Ltje elég durva lett, QC), de talán ezaz egyik kari amire ráfért, de most már abba kéne hagyni a tápolását.
theurgist: jól játszva overpowered mostmár, azért ennyire nem kellett volna feltápolni sztem.
friar: jó kari volt determig (ala champ, thane), frontiersbe is szivni fog ha nem változtatnak RA listáján.
cleric: jó RA azon kivül teljesen felesleges 3rd line
paladin: nagyon jó defensive kari, ahogy hangi mondta endu chant range az egyetlenegy baja, pve isten
necro: pve istenek istene, úgy igáz nincs értelmes spellje se ra-ja, max zergbe - soloba jó.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Tafaya
Ez a #25806-ra ment volna

Tafaya
Savage meg mindig overpowered a nerfek utan is, ha a minitol el kell venni stealtht akkor a savage-tol a light tank cuccokat. Healer meg olyan a clerichez kepest mint infi az sb-hez. Bd meg mindig erosebb a necronal csak mar nem hasznaljak annyian.

nem azt mondta hogy über, azt mondta hogy használható és az SM nem olyan über toa bodyguard miatt most már.

AngeLujo
Használható ice dd? hol? én nem nevezném übernek amikor 50+15-ös ice speccel 170-200-at (állandó sárga-lila resistek..) dd-zek valakire, de te tudod... Ice wizi a leggagyibb pbaoe az összes közül, ezt szerintem simán lehet mondani. Chanter group 100x jobb és én el bírnék viselni azért egy állandóan interceptelõ petet is..

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Ezt most megis minek irtad be?
Botond
lol bazzeg
Uberlama
megoldva :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
ja jo de én opted fg szempontbol nézem nem zergbõl :p

Uberlama
vki le tudja nekem forditani angolra eztet ? : ha a sötétség fájna már rég halott lennél/üvöltenél mind1 : p az elsõ felét nem tom 😊

Hangianix
caba: debuff 😊
cleric: smite sux, healerrel nem igazan lehet osszehasonlitani, a szerepek kulonbozosege miatt, de meg ha pac base line-nal vetjuk is ossze, akkor is lol. Druid nature > smite. Sot, aug line > smite. 😊
friar: det elott uber kari volt, most eleg gaz
necro: tankkal nem olod meg ha buffolt. 2h berserker 120-kat ut bele, svg quad meg 60-54-52-50 volt, ha jol emlekszem 😊, uber zerg kari
pala: egyetlen szivas, hogy az endu nem 1500-as range-u
sorc: amit mondtal, plussz durva base line lt
theu: ha jol nyomjak, erosen overpowered 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
jajj ilyet én is akarok 😛 albi classok ahogy én látom 😛 (nem vájn)

arms: jo kis kari, csak hybridbe él meg még ahogy, de merc jobb mindenképpen

caba: uhmm asszem még a petjeit nem nerfelték minden mást igen, még ha sokat közvetve is (FS), caster grpba kell dis miatt de toa után nem olyan fontos. pet interrupt miatt elfér.

cleric: egyszerü healer kari, smite vonal abszolut használhatatlan nem ugy mint a másik 2 realm main healer 3. lineja. ez van.

friar: pvebe jo máshol használhatatlan det miatt, igy nincsenek resistek se

merc: öhm ugy ahogy van jo kari, egyik legütösebb light tank, jobb a bmnél style miatt, szvsz savageval van most egy szinten meg zerkel (zerkek elég komolyak lettek toa ota, legalábbis elég sok van kint és kurva nagyot ütnek)

mini: öhm grpba elfogadhato second mezzer ha kell , de csak single, interrupt, stun, demezz, assist trainbe is mehet, abla song.

necro: öö pve

pala: no det, endu song, guard, bodyguard, ennyi kb.

reaver: jo kari lenne nagyon ha lenne det, igy se rosz annyira caster grpok ellen, hátso style igen ütõs

sorc: legjobb mezzer, bár nincs instája, bolr range mezz, de cloth, könnyen hal, egyike a 2 interrupternek

theu: egy nagyon jo kis caster az 1 perces petek óta, legfontosabb interrupter, ha kell még ddzni is tud vmit, dmg add, haste, pbt

wizi : csak caster grpba, sima caster semmi különös. (fire vonalon legjobb dd)

Hangianix
Ja igen, midik is sokat zergelnek Excalon, de altalaban (legalabbis amit eddig lattam), ez az albi zerg egyenes kovetkezmenye. Tenyleg eleg idegesito 3x egymas utan meghalni az emain cg ellen. 😊

Hangianix
Nalunk erdekesen mukodik az addolas. Ha tuti gyozelemre allunk, beaddol egy csapat; ha tuti vesztesre, akkor soha; ha meg ket eselyes a dolog akkor is altalaban rosszul jon, hogy addolnak (pl. volt 2fg hibi v. albi, mar nem emlekszem, ellen azert vesztettunk, mert az okosan beaddolo sm grp, elkezdte pbaoezni az altalunk mezzelt ellenfelet 😊 - ha assist nukolnak nincs gond.)

Uberlama
lllooooollll

Uberlama
azért azt lássuk be hogy az alb caster grp nem a legéleterõsebb a 3 realm között 😄 nem azt mondom lehetetlen a helyzete mert egy összeszokott magas rr caster grp albiba is csunya de hibibe egyértelmüen midibe meg valamivel könyebb a dologuk. Bof SoS bodyguard tényleg elég komoly kombo, de az rr7-rr10es midi tank grpok még meg tudnak szivatni azokkal együtt is ha minden klappol nekik 😊 más mondjuk nem.
szerencsére prydwenen a stealther addolás annyiba kimerül hogy pár huner/sb ns/ranger infi/scout (legtöbbször õk) addol, de csak néhány, néha van hogy 5-6 is akkor anyázunk rendesen akármelyik oldal is az.

overpowered midgard ROFL

anti hero

"relic raids we tend to bring the whole realm last rr i organised involved 63 fgs :>"

FH, Herbal of GoL

:>

anti hero

Sm rol annyit hogy pbae lineban nincs hasznalhato ddje mind ice wiznak se debuff ddhez mint enchaner. Igy mar nem olyan uber szerintem.
Az ilyen emberek ha levernek valakit 9 sec stunn alatt pusztan a sajat skilljuknek tudjak be.=)
ja erre én is kiváncsi lennék, voltak overpoweredek mid karik, de mostanság már nem igazán:

zerker - nerfed, fixed
savage - nerfed, fixed
bonedancer - 1vs1be ütõs, de ez a nekróról is elmondható
healer - hmm.. insta ae stun mert az másnak nincs
shaman - pbae disease talán, de ? toaval fixed cure grp disease
warrior - ? overpowered csak úgy mint egy hero gondolom xD
thane - évente kap 1 grpot, gázos
rm - bodyguardal talán kap grpot
sm - interceptes pet, tényleg gáz... kár hogy BG miatt egyébként se lehet megütni.
skald - no determ tank, nem rajta lenne mach5 grpot nem kapna soha

tafaya utsó 3 beszólására:

hehe ezen a postodon látszik hogy nem játszottál csak albionba, nagyon elfogolult vagy és úgy általában nem látod át a dolgokat igazán :>
Alacsony RR-n tényleg kellenek azok az RA-k TOA nélküli grpnak (rr5 és alatta) de utánna már picit lol, fõleg most hogy svgok nem quadolnak orbaszájba, bof bodyguardal sos-el röhelyes egy picit.
Mostani jó rr6+ alb grpban sos/bof egy insta victoryval felér ezen RA-k ellövésével. A zergben valóhasználatáról ne is beszéljünk inkább. Az meg hogy ki mit sír lol, hát szerinted bodyguard és erõs toa caster upgrade ki miatt van (bg, grapple, castingspeed, saját debuff etc)? a kb 300 aktiv midi rm/bd miatt vagy a 3000 alb wizard whineja során? vagy talán hibi casterek sírtak akik eddig is elvoltak?
Mincer grpban eddig se használta stealthet, ezután se fogja, akkor meg minek neki? Ja hogy alb stealth grp addoljon mindenhol és esélytelen legyen a másik realm stealther populationje stealth warsba, értem :o Logikus egy albtól, kár hogy másnak nem :d
25793 és

Kerlek emlits nehany mid overpoered karit.
Botond
most mondtam 2.5x szorzó+stealth bdre+chanterre,és lenne itt balance stealthwarba de nagyon
Hangianix
FH-n azzal magyaraztak, hogy azert, mert hibiknel egyel tobb naturalist van, midiknel meg eggyel tobb det tank. De ez nem jo, mert midiknel csak 3 caster van 5 helyett.

Amit elfelejtettem mondani az addokkal kapcsolatban, nem az a duhito, hogy MG-nel beaddolnak, mert az varhato, hanem az, hogy a legvaratlanabb helyeken beaddolnak a mach 5-nek koszonhetoen. Olyat meg nem lehet csinalni, hogy aki stealthben volt, az nem mehet mach 5-tel mondjuk 1 percig, mert diszkriminacio lenne azzal a par szolozo minivel.

Hangianix
Nem lehet stealthet adni senkinek. Egyreszt akkor tobb pontot is kellene adni (bar mar 2x elofordult, friar (1 eloszthato ponttal es 4 speccelheto line-nal vicces volt xD ill. infi eseteben), masreszt melyik karinak lehetne ugy adni, hogy ne legyen overpowered?

Uberlama
😄DDDD

Botond
addjanak stealthet bdnek+manachanternak,meg mind2nek 2.5x szórzót,és akkor minden nagyon balanced lenne :-D
Uberlama
amugy ez igaz. ha belegondolunk nem is értem hogy miért van albiba egyel több stealther kari , de komolyan. mert ha azt nézzük 2 féle rvr van, normál meg stealther igy a mini indokolatlan tulerõ pláne ha azt nézzük hogy az infi sem a leggyengébb stealther kari.

normál rvren viszont senki sem mondja hogy olyan overpower lenne a mini mert ha a speedes karikat nézzük bard jobb nála szvsz, skald meg csak nekem jön be jobban de ez más kérdés, skaldnál azért jobb a mini, bár ugye a skald szerintem nagyobbat üt, de ez a legkevesebb mert midiknél amugy is fér elég ütõerõ.

Hangianix
LOL. Beszarok rajtad Taf. Ki mondta, hogy emiarr kell nerfelni. TE hoztad fel, hogy stealth nelkul bard lenne gyenge cc-vel. :p Amikor albiban jatszottam, akkor is mondtam, hogy 3 stealth class (foleg, hogy olyan utility kari, mint minstrel) sok.

A clericek azert a leggyengebbek az osszes helaer class kozul, mert ezzel ellensulyozzak a minstrelt imo.

Altalanos hozzaallas meg vicces, semmit nem valtozott a karakterekrol, realmekrol valo elkepzelesem/velemenyem, azt leszamitva, hogy latom mennyivel tobb az infi/scout/mini add (Excalon allitolag meg kevesebb, mint Prywdenen), mint sb/hunter ill. ns/ranger - emiatt ha jol emlekszem meg Ubi is panaszkodott anno, illetve, hogy megse olyan rossz RA az a SoS, mert albikent nem becsultem tul sokra.

grats Tiffa \oo/

anti hero

Tafaya
Na errol beszelek ez az altalanos hozzaallas. Gyengebb a skald mint a mini? Mi a teendo? Nerfeljek a minit...

Hangianix
Ez 25793-ra akart menni.

Hangianix
Mire hasznalja a minstrel a stealthet normal RvRben? CC nelkuli bard, es akkor mi van a skalddal? 😊

Hangianix
Erm, lol.

Tafaya
Csinaljak persze de imo az arany erosen a hibi/midi siras fele hajlik, lasd df whine/bof whine/sos whine.

Uberlama
miért albik nem ezt csinálják ?: )

Tafaya
Nem kell kiprobalni, infi jobb mint az sb es az ns, ennyi, mas archetipusoknal altalaban nem az albi a legjobb, ahol jobb ott megprobaljak kisirni a nerfet. Btw minitol elvennek a stealthet akkor egy cc nelkuli bar szintjere sullyedne kb, ha meg kapna cserebe valamit akkor amiatt menne a siras. Engem az duhit hogy legtobben nem azert rinyalnak hogy egyensuly legyen, hanem hogy nekik jo legyen.

vihetik a picsaba ns ddmet az meg 100 hp kb :x :p

Tiffa
http://clarkson.edu/~wirkusf/stfu.swf
Uberlama
nem vagizásnak de mégis : P :
1 Tiffa Albion 3,536,019 320,397 50 Angels of Darkness Cleric Avalonian
2 Succi Hibernia 3,952,862 266,065 50 Nolby Pride Nightshade Elf
3 Weldryn Albion 1,476,976 248,565 50 Angels of Darkness Cleric Briton
4 Steveh Albion 4,577,193 246,880 50 Angels of Darkness Armsman Highlander
5 Arauddry Albion 5,468,453 233,019 50 Deadly Shadows Infiltrator Briton
6 Dwera Grivnesdottir Midgard 1,931,144 225,184 50 Sons of Nidhug Shadowblade Norseman
7 Uberalma Albion 1,001,899 221,641 50 Angels of Darkness Sorcerer Inconnu
8 Balthasar Hibernia 3,794,712 208,221 50 League of Mental Men Nightshade Lurikeen
9 Unywien Stoneddalott Albion 1,043,426 197,763 50 Angels of Darkness Paladin Saracen
10 Lujo Papa Albion 923,123 177,770 50 Angels of Darkness Mercenary Highlander

a 11 és 13. helyen is aodos van 😊

Hangianix
Miert lenne full hasznalhatatlan? Grpban meg mindig egy nagyon jo kis kari lenne, mellesleg nem mondom, hogy ne kapjon valamit cserebe, de ez igy lol.

Amig szoloztak a minstrelek, igazan nem okozott gondot, de amiota stealth grpban nyomjak, igen. Nevetseges, hogy mach 5-tel szaladgalnak a stealther grpok, insta stun, ae mezz, abla. Normal RvR-ben ez messze van az overpoweredtol, de a stealthben az.

egyebkent meg felesleges vitatkozni, arrol, hogy mi overpowered, mit kene nerfelni, meg mit nem.
Tafaya te meg kiprobalhatnad a masik 2 realm stealthereit, hogy legyen fogalmad az eroviszonyokrol

anti hero

nanana ne tulozzunk
a game egyik legjobb karijarol beszelsz

anti hero

Botond
akkor meg full használhatatlan lenne,az se jó
Hangianix
Na most olvastam, hogy megse lesz crossbow mergezes. 😊 Ranged snare etc, barmilyen stealther classon hulyeseg (lasd mini :p ), kar hogy minitol soha nem veszik el a stealthet.

Hangianix
Az LA valoban bugfix volt, de elcsesztek, kb olyan, mintha a tervezett DF nem 5 seces lenne majd, csak 3. 😊

Hangianix
Lehet, hogy szuper overpowered kassztok itt vannak, de atm alb tank grp sokkal jobb, mint a midi, a stealtherekrol nem is beszelve. 5 sec alatt siman kiol egy jo infi barkit, foleg, ha majd lesz mergezheto crossbow-ja, ami lol.

Botond
feels like pry/hib