Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nice one m8s!!! keep up the doop tbh KEKE THX xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Jockey
majd szólj már rám mikorra tervezed a dolgot, ide ha beírod tökéletes, vagy rám is csöröghetsz, vagy sms vagy valami😊
annyira jó lenne a kis luri champ-l lvl50es lw style-t csapkodni, egész beizgultam rá..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

tegnap ti is ereztetek a servercrasht?
400duhos albi termeszetesen vasarnap este nehogy gyorsan meg lehessen csinalni a server restartot relicraidelni proszalt

anti hero

nagyon ugyes vagy!

ma este nem jottok ki odinsba kicsit mokazni?

anti hero

Uberlama
looooohhlll alig várom : )

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

AngeLujo
csak hogy írjak má én is valamit, excal albok elég szépen lámák. tegnapelõtt df-be a knightoknál logoltam ki az eld-el. tegnap délelõtt belépek, albiké df, na mondom felmegyek mókázni. persze nem tudtam felmenni mert szép lila agró volt elõttem szal maradt az hogy megnézem van-e valami a hulkoknál. leérek, sarkon hirtelen kifordul egy paladin, utána a friar m8. pala odaér mellém (a köcsög resistelte a stunt :p) elnyomja a grapplet (nem ám leslammelne, az luxus). én meg sérthetetlenségembe elkezdtem szépen pbaoezni (friar se tudott ütni grapple miatt), de hát sajna még mindig nincs meg a legnagyobb ártás szal olyan 350 körül sebeztem. graplle lejön, friar m8 elkezd ütni (pala még stunba áll), kapok elég nagyot, pala kijön grapplebõl és megint elnyomja, na megint elnyomtam 3 pbaoet, de sajna itt már a friar is vette a lapot és ahelyett hogy ott állt volna míg kinyírom mind2-t, elkezdett hílelni. kinyírnak, kapok egy kisebb laugh spamet, pala ahogy kijön grapplebõl elnyomja az FH-t... na mondom szép világ lesz ránk, ha ennyi vérláma van albionba 😄

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

1000 éves post de eszembe juttatja hogy MEGÖLTÜK A SOK SZÉP KIS LUWIT :<<<<
Botond
lásd még: " dolgozzá ba+!" :-P
Botond
hass,alkoss,gyarapíts,és a haza fényre derül :-)
f***ing spam this forum m8s! keke?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Majd megmutatjukl milyen gyorsan doglik 3 tanktol =)
http://www.codemasters.com/dragonempires/the_game/beta_signup.php
Csabee
zippofcy
Jövõ hétre elég befizetned, a diamond bars feletti vasakat hétfõn fogja trinkelni a haverom, úgyhogy leghamarabb kedden kezdhetünk. Remélem kész leszek addig mindennek a szétszedésével Egyelõre az acél cuccok 2/3ával vagyok kész. Hétfõn majd nekiállok a fának, bõrnek stb. Van olyan 50es bow dropom amibõl 5 dbom is van, úgyhogy hosszú lesz. Kár hogy a nyakláncokat / bracereket / gyûrûket nem lehet szétszedni, ki akarom üríteni a vaultjaimat, meg a pénz is kell az artikra meg scrollokra. Még jó hogy a BB gépemen salvageolok, közben a másikon játszhatok / netezhetek / filmet nézhetek, különben sose szakítanék rá idõt. Csabeenak meg köszi a housing helpet. Mennyi is a saját CM akkor? 300g+1p a ház, plusz 1p+500g a CM hozzá? Na megyek nézek vmi über SC + arti templatét a herómnak. Vki nem akar segíteni esetleg ? (költõi kérdés ) Az a gond hogy 3 artinál már MP armor kéne, az meg 10p.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Jockey
albi klassz, jó, ott van aod is, de maga a realm és a karakterek nem vonzanaka már
túl sok idõ ment el ott. 2 év egy realmbe sztem bõven elég😊
ha télleg segítenél akkor befüzetném a hibis accot, mondjuk toa nics rajta, remélem az nem baj

Gondolom azt nem akarta leírni, hogy egész nap a macro progi salvagézik nem pedig õ.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

AngeLujo
akkó ezért nem lehet neked sose pm-et írni, gyanús volt hogy állandóan ott állsz domnanba 😊

zippofcy
Még kb. 2 nap és végzek a salvageval (kb 6-8 karim inventoryja meg vaultja volt/van dugig, képzelheted 😊 ) azután segítek hogy elérd az 50et, cserébe majd jössz RvRre Bár kár hogy nem NSed vagy rangered van, nekem ott a ranger, az angol havernak akivel együtt nyomom (vagyis nyomtam salvage elõtt ) meg az NSe. A Lineage 2 milyen amúgy? Arwen annyit mondott hogy lassabb a szintlépés, kb. mint EQban, a PvP meg nem realm hanem guild alapú, a terület meg kicsi, még kisebb mint az alap DAoC volt, egy kontinens meg néhány sziget. Eu szerver nincs, a ping 150-200. Az alapján amit hallottam róla nem tûnik jobbnak a DAoCnál, az meg száz százalék hogy nem jobb annyival hogy megérje érte dobni a DAoCos karijaid / cuccaid. Különben mi nem tetszik Albiban? Talán már akkora Prywdenen az Albi fölény hogy nincs ki ellen RvRezni? De hát savagék csak vannak ott is, nem?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Jockey
de, l2-m, csak azért be bekukkantok ide is😊
egyetlen 1 dolog miatt daoc-k mg , az az hogy leygen egy 50es hibi karim, a champem megragadt 44en, de mivel senkinek nem kell és solozni elég volt vele 44ig, igy asszem nem hszem hogy nagyon sok reményem vana dologra
multkor még gondolkodtam egy chanteren, de azzal sincs kedvem szarakodni, mire 50es lesz félév, +toa hozzá
champ-l még el s bohockodnék valahogy sztem..😊

Csabee
némely scroll olyan olcso 100-200g hogy megéri megvenni, meg vannak kurva drágák is ami ilyen 3-4p+ is lehet.
na azokat vagy megveszed vagy szlehet velük sz*pni 😊

zippofcy
Jockey te nem Lineage 2-zöl? Csak mert Arwen azt mondta. (Õ már nem is DAoCozik, bár szvsz kár volt otthagynia az 50es karijait) Vagy Khur nem a te karid? Kissé zavart vagyok 3 napja mióta Hibbiben az egy éve felgyûlt cuccaimat salvageolom ... 15p már kijött belõlük, de hát drága lesz a ház meg CM meg MP scale meg a sok scroll Télleg utána nézett már valaki hogy mi a rövidebb, ha DFben farmolok lét a scrollokra vagy ha magam szerzem meg? Mert szerintem az elõbbi. Kivéve persze ha a keepeket is nekem kell elfoglalnom

Kapcsolgatom a TV-t és mit látok? Az 1ik csatornán a himnusz, másikon énekelnek, de az arany csatornánk még mindig csak a szex-et nyomják.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Csabee
housing térképek
Zippofcynak 😊

AngeLujo
lvl 46-os eldritch, tökigbuffolva (312 dex) +7% casting speeddel pont ilyen gyorsan castol 😄

AngeLujo
a jó kezdés az úgy nézett ki hogy kimentünk a mi kis fg-nkkel és hmg-n lemosott minket ez a 10+ albi (mindenki játszóruhában rr1-en, eldemnek van vagy 1100 hp-ja agyonbuffolva meg ha jól emléxem 0% slash resistje). visszaport látjuk az albik ölnek megint valahol, ott voltak hpk domb aljában. na itt gyorsan hazatettük õket, de marha nagy mázliuk volt mert gondolom hamar jött a port és visszaértek 3 percen belül. mi ekkor már fent csücsültünk _1fg-vel_ hmg szobába mivel nyílt terepen nem lett volna esélyünk (megjegyzem így se sok :p). megjönnek az albik, kb egy perc után az egyik chanter ld lett és kb a csata végére ért vissza. szal nem látom hogy mi zergelnénk a mi 1fg-nkre és az albik 12 db 50-es karijára nézve.

na ez csak egy rövid ismertetõ/felvilágosító volt a tegnap estérõl, nem flém :p

Jockey
nincs peace, flame van bazze, hülye zerges😊

Uberlama
no peace, bhal már elõre fél ezt megértem 😄DD én meg roszul reagáltam le ennyi : p mint irtam egyáltalán nem tervezünk zergelni, mert mi is az fgvsfg csatát szeretjük, ennyi ^^

Jockey
viszsaolvastam és ilyneket írtál hogy ezt kurva gyorsan felejtésk el, meg HH mikor 45 se csinált iylet stb
számomra ez elég aggro, ha számodra nem akkor biztos megint velem van a gond
te figyelmeztetted õket mit ne csináljanak, én figyelmeztettelek téged szállj le a földre, comprende?
tipikus daoc szokás bazzeg, a jövõért sírnak az emberek, amiröl max még olvastak..

olvass vissza mit irtam :]
epp ezert irtam

anti hero

meg el se kezdtem flemelni xD

anti hero

jaja le a kalappal a "luricsapat" elott. szinte egyetlen normalis grp akikkel fg vs fgt nyomattunk

anti hero

bazsikám már mondtam hogy szedd a pirulákat !!! xD Felesleges flamelni azért mert beírták hogy kimentek lvl 45on 2fgvel odinba, ha most mi lettünk volna ott és megöljük õket akkor biztos nem lenne problém (ez vica versa is mûxene persze.) Majd ha 50en, toaval, scvel, ezt csinálják (mint excalon sokan, pl krane és gigi xDDD) akkor mehet a flameh ^^

Zergelesben az a gond szamomra ,hogy ha nyerek akkor nem kunszt ha vesztek akkor lama vagyok szal sose csinalnam mert nincs ertelme.
Van egy hbi guild tele lurikeen-el akik ma kivivtak a tiszteletunket mert szinte mndig fg al jonnek meg ha szopnak is low rr miatt. De ha ok lenyomnak minket kkor biztos elismerest szerezneknem anyazast mint ....
Jockey
jajj balázs haggyad már magadat te..
2 sec alatt rávágod hogy ne zergeljenek, bírd már picit többnek tartani õket, ne csak magad..

"egyebkent meg nem is erdekel"

nocare

anti hero

Uberlama
hát persze, nem igy tervezünk játszani, de bevágom én is azt amit minden töketlen láma pöcs bevág FHn és más forumon is: fizetek érte és ha akarok zergelek 😛

ja ti se feledjetek majd mikor elroptetjuk a bodyguard matejeiteket zefirrel, es ottmarad dori a 2 4+spdes clawval, groog a battler+malice axeval, grizli a battlerrel, es adri a SoK/battlerrel. lesz fun az tuti :>

anti hero

csak emliteskeppen kozlom, hogy amikor HH volt lvl45 es kijarogatott RVRbe, mert az emberek mar nemnagyon birtak a monoton XPzest, akor mi SOHA nem mentunk masokkal (es azota sem) bar mindenki ugy jatszik ahogy szeret.
en elore megmondom(Killer! figyelj), hogyha olyan lamazast fogtok levagni, mint 1-2 'neves' guild excalon (VGN,LA,TD hogy hibket emlitsek) akor en nonstop anyazni fogok.

egyebkent meg nem is erdekel, csak jo kezdes volt nem mondom xD

anti hero

tankjaink? xD

Uberlama
jaja de ezt ne feledd majd amikor a grapléba állnak a tankjaitok a pbaoe közepén és a földrõl fetekintve lesitek a csapatunkat ^^ (egyszer majd vmikor :p )

de bénák vagytok !

xDDD

Tiffa
Ráértem és társalgós kedvemben voltam, gondoltam ez további párbeszédre indít, de nem indított 😊
AngeLujo
nemtom mit vársz egy 45+ grouptól (direkt a flém elkerülése végett írtam le a setupot) akiknek a pbaoe-je 300 körül sebez (tehát kb lószart se), csak hmg-ig akartunk menni, mivel elõtte hpk-tól kaptak el minket az albik. szal imo érthetõ hogy a mi épített csapatunk kihalt volna 12-13 50-es ml6+ és rrX embereken ha nem megyünk a másik grouppal. :p
fun volt az a lényeg, nem rp farmolni mentünk ki, mert tudtuk hogy esélytelen 😊

Botond
aki velem packázni mer a nagyon bevállalós,onnan :-D
Hangianix
Ezt a bevallalos dolgot nem tudom honnan veszed 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
na persze :-D a bevállalós :-D
Botond
nem tudom ezzel mire gondolsz
Uberlama
hopp elfelejtettem mondani hogy albik már nem voltak hmgnél és másik grp elfutott utána.. 😊

Uberlama
LOL. a leirt szintû és felszereltségü grpal , a leirt szituba (1 halál az esélytelenség szintjén), a nem közölt (ns, champ etc) setupu másik grpal ha megnézed akkor talán vhol érthetõ. elsõre simán kimentünk egyedül de a másik grp se indult el mert mi vártuk hogy menjenek elõre azt lássuk min halnak ^^

amugy meg de megszervezzük excal hibi zergjét vazz éjjel nappal zergelni fognak a hibik, 2fg alatt nem is fogsz hibit látni.. 😊

"Másik grouppal elmegyünk hmg-ig" na ezt kurva gyorsan felejtsetek el imo

anti hero