43179
-
Bhalage #30056 en ma meg csak pvet toltam asszem, nem tudom mi ez a _mocsok_ amit ide nekem irtal :) -
Bhalage #30055 lol -
#30054 Jah, meg engem is felhivtak, hogy menjek, mert akkor te nem leszel 50! Ezzel hirdettek FH-n is a midi szekcioban :((( xD -
#30053 Bazsi ha ti is ottvagytok ezen a relicraiden/hibiszopatáson akkor dugjátok fel a reliceket, ezért nem leszek ma 50 :((( -
#30052 különben is szedd össze magad,mert a 19k lwrpdet tegnap lenyomtam :-P 6fg hib > all,még a hibifrontiert az összes klasszikus zónával is beomlasztottuk \o/ -
Kalinka #30051 LOL, ezt jó volt éppen tőled hallanom :PPP -
#30050 maraggyá má magadnak,mit szólsz bele a nagyok dolgába?ezt hívják szórakoztatásnak :-P a szünetjelet nem lehet mindig nézni :-P nem tetszik nem olvasod,de másokat azé nem kéne leszólni :-P -
Kalinka #30049 most vmi hülye géppel adtam fel a lét de sztem nem olvasta be az egész cetlit, hiába túl hülye vagyok az ilyenekhez :D -
Kalinka #30048 :))
19-22ig dolgozom reggel6-du18ig szóval nem tudok felmenni :((
még az se lehet hogy este buli, mert igaz ott tudnék aludni barátnőmnél pesten, de reggel nem érnék be munkahelyre 6ra :(
amúgy szerencsétek volt hogy nem jöttetek múltkor csúzda parkba, mert pont elöző nap halt meg egy 15 éve gyerek és lezárták a fél strandot. amúgy a szolgáltatás pocsék és persze baromi drága.... komolyan mondom sírnom kéne ha rá gondolok ezért a színvonalért mennyit elkérnek!! -
riviera #30047 Most ezt úgy mondod, mintha először utalnál a számlámra :D
De ok majd megnézem.
Augusztus 20. Tabán, tüzijáték etc..
Ha nem jössz többet nem fizetlek be! [ZSAROL] -
Kalinka #30046 köszi, majd nézd meg légyszi a kivonatodon hogy el is utaltam-e a pénzt (én is megnézem majd a neten ha végre jó lesz a 70es telcsim is mert azon van a netes kódom a bankba) -
riviera #30045 Holnap megpróbálom befizetni az accod. -
riviera #30044 rpwhore :(
:D -
Bhalage #30043 evul imo :> -
#30042 En nem mondtam, hogy ki oldalarol tenyek. :) Es nem is veszek a vitaban reszt, ugyis mindenki ugy erzi, hogy neki van igaza. :D Mint Botond amikor megoltuk emainben ^^ -
Kalinka #30041 de most őszintén, nem tök mindegy hogy ki mennyi emberrel zergel vagy játszik? ha ti fg-vel szerettek akkor azzal mentek. Engem se érdekel hogy egyedül kimegyek és 1fg "lezergel". Benne van a játékban. NF-ben meg szinte követelmény lesz, szóval fejezzétek be :)) -
#30040 Ezek tenykozlesek. :D -
Kalinka #30039 Nem tök mindegy??? hagyjátok már abba ezt az értelmetlen veszekedést -
Mersain #30038 En csak HH-s korszakot ismerem akkor a GOL group az 2fg-volt. Talan 1-2x talalkoztunk 1fg gol-al palyafuasunk soran (abbol is az egyik a sos es futas amg-volt =)).
Es ahogy en emlekszem 90%-ban ott voltak mmg camp-nel vagy kovettek egy kiados zerget amit nem ok vezettek szal ne mond nekem hogy ratok addoltak.
Szal en nem tom mirol beszelsz de az a 3 honap alatt kb amig toltuk HH-val nem az volt a latszat amirol te meselsz. -
#30037 SIben is van spot ami jobb 4 finsnél,például fomorianok TS bejárat előtt,de 4 fins instapop szal nonstop xp és folyamatosan ugyanonnan húzol (lásdmég 8 kariból 4 leech 3 makrózva 8dik szedi a lootot >.< ),míg ilyen tréfás helyeknél a nem leechereknek csinálni is kell vmit,és nem is fér be 4 leech,csak 3 néhol csak 2 -
RocketyATwork #30036 szal the point is, fins - modernánál állandóan van grp mivel könnyű oda menni és nem kell túl nagy "skill" az xphez, mig a dragon zónákban azért oda kell figyelni -
RocketyATwork #30035 van egy pl spot midiben és hibiben (fins - moderna) és vannak a dragon zónák ahol egy jól mlezett grpal (sojouner merchant, fop) megpakolva pbaevel iszonyat xpt lehet csinálni :> cloudsong 2x3-4 óra alatt dingel 10esre 0ról oO mondjuk a tréfa az hogy ilyen 300-700 millió xps pullok is voltak (20+ piros lila mob xD) és igy is kiba lassú volt :i -
#30034 kurva fins basszus :(
nemtom mér mondjátok hogy olyan über xp, ennél df-be übekkel többet csináltunk... szal persze nem lettem 50, pedig 3-ig fent voltam :( -
#30033 1kor?időben?:-D -
Bhalage #30032 lol -
RogueGigi #30031 Hülye datanet, hát ez kész, nincs rootom a franciák felé.. tiszta lol.. mehetek aludni időben :P -
RogueGigi #30030 Bakker, rvrezés közben isp rooter halál 4tloose -
RogueGigi #30029 Pár napja nyomtam croc ringet egyedül <valahol> :) gondoltam beszólok odajöhetne bárki, hug party, vagy duel, vagy akármi (szigorúan halál nélkül), mivel iszonyat unalmas, de aztán valahogy megálltam, mondom még vki fgal jön pusztán barátságból, és megint nem jutok át amgn fél óráig.. :P -
Bhalage #30028 najs =) -
#30027 másik oldal :
xrealm ^^ -
Bhalage #30026 na avatkozz bele a nagyok dolgaba btw ^^ -
#30025 az inkább HH vs Low Society, mivel csak übek chantere van már ToD-be ;p -
Bhalage #30024 ja bazz elfelejtettem lekapcsolni meg beallitani a kepet, raadasul elotte pakoltam fel a party pajzsom :) -
#30023 meg ez az inventory folyton nyitva minden képen ez full gáz :-DDD btw -
Bhalage #30022 rakjatok fel ti is :) -
#30021 stlong x-realming m8s -
Bhalage #30020 Hungarian Hussars VS Tears of Darkness xD (back to bacK) -
#30019 rightnow m8!! :D -
Bhalage #30018 na leugrottam boltba utan arakok fel kepet a midi/hibi koprodukciorol :> -
#30017 :DD