Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
annyira jó lenne a kis luri champ-l lvl50es lw style-t csapkodni, egész beizgultam rá..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
400duhos albi termeszetesen vasarnap este nehogy gyorsan meg lehessen csinalni a server restartot relicraidelni proszalt
anti hero
ma este nem jottok ki odinsba kicsit mokazni?
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Egyelõre az acél cuccok 2/3ával vagyok kész. Hétfõn majd nekiállok a fának, bõrnek stb. Van olyan 50es bow dropom amibõl 5 dbom is van, úgyhogy hosszú lesz. Kár hogy a nyakláncokat / bracereket / gyûrûket nem lehet szétszedni, ki akarom üríteni a vaultjaimat, meg a pénz is kell az artikra meg scrollokra. Még jó hogy a BB gépemen salvageolok, közben a másikon játszhatok / netezhetek / filmet nézhetek, különben sose szakítanék rá idõt. Csabeenak meg köszi a housing helpet. Mennyi is a saját CM akkor? 300g+1p a ház, plusz 1p+500g a CM hozzá? Na megyek nézek vmi über SC + arti templatét a herómnak. Vki nem akar segíteni esetleg ? (költõi kérdés
) Az a gond hogy 3 artinál már MP armor kéne, az meg 10p. PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
túl sok idõ ment el ott. 2 év egy realmbe sztem bõven elég😊
ha télleg segítenél akkor befüzetném a hibis accot, mondjuk toa nics rajta, remélem az nem baj
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Bár kár hogy nem NSed vagy rangered van, nekem ott a ranger, az angol havernak akivel együtt nyomom (vagyis nyomtam salvage elõtt
) meg az NSe. A Lineage 2 milyen amúgy? Arwen annyit mondott hogy lassabb a szintlépés, kb. mint EQban, a PvP meg nem realm hanem guild alapú, a terület meg kicsi, még kisebb mint az alap DAoC volt, egy kontinens meg néhány sziget. Eu szerver nincs, a ping 150-200. Az alapján amit hallottam róla nem tûnik jobbnak a DAoCnál, az meg száz százalék hogy nem jobb annyival hogy megérje érte dobni a DAoCos karijaid / cuccaid. Különben mi nem tetszik Albiban? Talán már akkora Prywdenen az Albi fölény hogy nincs ki ellen RvRezni? De hát savagék csak vannak ott is, nem? 
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
egyetlen 1 dolog miatt daoc-k mg , az az hogy leygen egy 50es hibi karim, a champem megragadt 44en, de mivel senkinek nem kell és solozni elég volt vele 44ig, igy asszem nem hszem hogy nagyon sok reményem vana dologra
multkor még gondolkodtam egy chanteren, de azzal sincs kedvem szarakodni, mire 50es lesz félév, +toa hozzá
champ-l még el s bohockodnék valahogy sztem..😊
na azokat vagy megveszed vagy szlehet velük sz*pni 😊
Télleg utána nézett már valaki hogy mi a rövidebb, ha DFben farmolok lét a scrollokra vagy ha magam szerzem meg? Mert szerintem az elõbbi.
Kivéve persze ha a keepeket is nekem kell elfoglalnom 
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Zippofcynak 😊
na ez csak egy rövid ismertetõ/felvilágosító volt a tegnap estérõl, nem flém :p
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
számomra ez elég aggro, ha számodra nem akkor biztos megint velem van a gond
te figyelmeztetted õket mit ne csináljanak, én figyelmeztettelek téged szállj le a földre, comprende?
tipikus daoc szokás bazzeg, a jövõért sírnak az emberek, amiröl max még olvastak..
epp ezert irtam
anti hero
anti hero
anti hero
Van egy hbi guild tele lurikeen-el akik ma kivivtak a tiszteletunket mert szinte mndig fg al jonnek meg ha szopnak is low rr miatt. De ha ok lenyomnak minket kkor biztos elismerest szerezneknem anyazast mint ....
2 sec alatt rávágod hogy ne zergeljenek, bírd már picit többnek tartani õket, ne csak magad..
nocare
anti hero
anti hero
en elore megmondom(Killer! figyelj), hogyha olyan lamazast fogtok levagni, mint 1-2 'neves' guild excalon (VGN,LA,TD hogy hibket emlitsek) akor en nonstop anyazni fogok.
egyebkent meg nem is erdekel, csak jo kezdes volt nem mondom xD
anti hero
xDDD
fun volt az a lényeg, nem rp farmolni mentünk ki, mert tudtuk hogy esélytelen 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
amugy meg de megszervezzük excal hibi zergjét vazz éjjel nappal zergelni fognak a hibik, 2fg alatt nem is fogsz hibit látni.. 😊
anti hero