43179
  • Isegrim

OH, dudidúúú, van free trial. De a véleményekre azért kíváncsi vok!
  • Uberlama
    lehet de attol még ha jol sejtem interruptol, bár most ebbe nem vagyok biztos sorcal nem nagyon figyeltem.
  • Isegrim

Háj, abszolút láma here :))

Szeretnék találni valami fájintos középkori MMPORG-ot magamnak, és kéváncsi vagyok hogy, ti, Beavatottak szerint milyen a Camelot? Mennyire középkori, mennyire fantasy? Én anno sokat játszottam a Darklandssel ha valaki ismeri, és az ottani félfantasy nagyon bejött.

Van esetleg Free Trial vagy valami ilyesmi?
  • Uberlama
    lol micsoda vulgáris stilus, de kérem.. :D
  • Botond #30092
    aye ^^
  • Rockety
    Ceremonial bracer és dughatod fel az insta mezzedet
  • Uberlama
    kezdem viszasirni az én gimpy sorcomat :<
  • Uberlama
    viszont mostmár én is azt mondom hogy nerf sorci bazz mert ez kész amit müvelnek, cast speed és mezz range tekintetébe egy bardhoz képest, és igazábol nem sok számit hogy egyik reinf másik cloth mert kb ugyanannyi, mondjuk bardnak több a hpja, meg van überfasza instamezz, de egy jo sorc ellen azt se tom elnyomni, midik ellen meg jo tud lenni ha a mezzert single instázom azt többit mezzelem ^^ csak kéne toa bardra is már :)
  • Uberlama
    lol :) rr2-4 grpal voltunk, fele random, sc sehol, toa sehol, de legalább jot funoltunk néha :) akár rockék grpjának is annyik vagyunk mint lenyomni egy gyök2vel száguldo hangyát , arrol nem beszélve amikor összefutottunk BC rr kurvasok grpjával és ugy indult a csata hogy 4en repültek fzvel :D az kimondottan fun volt, kijöttem fzből bemezzeltem mindent, csak a bibi az volt hogy már csak 3an éltünk :DDD
  • Botond #30087
    NFbe ez lesz pedig
  • Rockety
    nem erről van szó, én nem vagyok oda zerg vs zergért több dolog miatt is :

1, mindkét szerveren abban a realmb vagyok ahol kevesebb emberünk van mint pl.: alb/mid. Szal számok harcában bukni fogunk mindig
    2, 20 fps, imádkozol hogy ne jelöljenek ki... túl sok ügyesség nem kell hozzá hogy csinálj vmit etc

RvsR akkor lenne fun ha nagyából esélyes lenne a dolog, 2fg vs 2fg, high rr vs 2fg lowr rr etc, de sose ez van hanem hogy 4-5x annyian vannak és 15sec alatt meghalsz.
  • Botond #30085
    különben is ahogy hangi mondta: rp > all,semmi más nem számít m8,szal ha 50es lesz a mincer,akár 2rpt is be tudok leechelni rádaddolok
  • Botond #30084
    RvR= realm vs realm,mi már pry/hibibe csak zergelünk,mert egyszerűen NF erről fog szólni,én kifejezetten örülök,hogy vége lesz a succi-féle 'fuck off m8s,dont add' érának ^^ nem azt mondom,fun az egyenl létszámok harca,de rém fárasztó volt,amikor 6fg alb ellen menni akartunk 2fg-vel erre kiosztottak,hogy 'FO' stb stb,vmint az is zsibbasztó,amikor kinn van maelstrom féle radaros rr11es instastun+pbae > all féle group,és pofázanak FH-n,hogy némmá 2fgvel szétcsaptuk az arcukat,fúj zerglingek,miért nem jövünk külön külön az rr1es FGinkkel?legjobb az rr7es bd gyerek,aki egy pachealerrel+egy sbvel+eg BG bottal szokta kempelni amgt,és ha egy FG lenyomjuk(bárd meg ilyesmi sehol persze),akkor egyből FH thread az is...most milegyen,követeljem én is,hogy jöjjenek unbuffed armsok 1vs1ezni velem emain amghez,mert 0% esélyük van?^^
  • Rockety
    2fg nem toas rr1-rr4 emberke vs full toa rr4+ azt mondom k, de amikor 2fg rr7 toas ellen (vagy odin hmg 30 hibi ellen kell menni, invader is volt ott töbek között etc :P) az teljesen esélytelen :<
    Elwizardo és TD nagyon vicces volt miután emainba is lezergeltek minket 3x, többek közt hogy hib nukerek kevesebbet ártanak (250-350 közt nukolok debuff nélkül, debuffal 450-650 ami viszont nem állandó, de rajtam hib még 400 alatt nem DDzett debuff ide vagy oda :P), meghogy ownd by nearsight (12 caster közül egy csak piros ns-t spamelt :P)
  • Botond #30082
    pffft,mr rpwhore addolni fog,what a suprise
  • Hangianix
    low rr, nem teljesen ToAzott hibi grpot kb. 100-bol 95x ver egy hasonlo rr, de ToAzott midi grp? :D

Mellesleg Prywden RvRbol kiindulva pedig en is addolni fogok mindenhova, bar eddig ellene voltam. Blejs osztogatja a jotanacsait FH-n: keruld el amg-t es csak 3fg random campel ott. Hat remek. Hogy keruljem el amg-t, csak at kellene menni rajta. Es valoban 3fg random campel, de Mael, BO kb. 20 seccel a csata kezdete utan addol. Ha legalabb hagynak, hogy megoljuk a randomokat es csak utana olnenek ki, akkor ok is tobb rp-t kapnanak es mi se loggolnank a masodik alkalom utan. Nincs szukseguk letszamfolenyre, amilyen grpok vannak kint, szerintem 6 emberrel is nyernenek.

Ja igen, nem elfelejtendo az sem, hogy apk-amg kozott sokszor 3fg midi cirkal.
  • Bhalage
    ez a 1vs1be nincs eselyunk, ez nagyon gyik hozzaallas sztem, ha igy alltok hozza az most mit akar jelenteni, hogy csak addolni tudtok 2fgvel mentek vagy esetleg megtanultok jatszani?
    hib grpot nyavajogni meg ugysem hallottam, bring it on
  • Uberlama
    soz amiért addoltunk első fightba (meg másodikba is bár ott ti nyertetek :)) ) de 1v1be ugysincs esélyünk még :)
  • AngeLujo
    titeket meg üssön meg a guta, láma 7 emberrel nem lehet leverni titeket :((
    amúgy nem hinném hogy quitelne, összezergelte rr10-et, de még nem rr11 :p
  • Rockety
    grats :)

figy Elwizardó nem fog quitelni mostanában? odin zergjeivel a pöcsöm ki van.
  • AngeLujo
    nézném én, de nem látok itt semmit csak valami yahoos izét, de az meg nem érdekel. szal gifv másik link :p
  • AngeLujo
    ding Luya 50 :D

• Adam5
    Az vajon mitől van hogy csak 1servert mutat (Pendragon) és az is down?
  • riviera
    Finder! Még mindig transaction refused-et ír, nemtom mi lehet. Próbálkozom tovább..
  • RocketyATwork
    Jobb oldalt AS messaget nézd xD
  • Bhalage
    nekem evek ota a full verzio van meg, szal nem tok segiteni, amirol beszelsz, hogy trial valszeg regota meg es tovabbra is menni fog (jo kis markating fogas sztem)
  • Adam5
    Most töltöm a 7napos trialt. Azt szeretném kérdezni hogy a trial meddig tart(nem az hogy 7napos hanem az egész trial akció)? A másik hogy miután letöltöttem kell valahova regisztrálnom vagy vmi?
  • RocketyATwork
    welly good my youngzor padawn m8, but:

/c MAGOD AMG <correction FG> MID ZERG HELPS needed m8rs4!!!
  • Bhalage
    "Outlaw - Stt dől a faszba, isti féle caba debuff grp addol MMg felől (előttünk rohantak el láttuk pet laggokat, de vmi csoda folytán visszafordultak és oda jöttek de csakis vmi csoda folytán"

/C MAGOD AMG FG MIDS HELPS M8S!!!!!!
  • RocketyATwork
    tudom nem mindenkit érdekel de pl tegnap emain kör igy kezdődött (ez Giginek szól úgy igazán:P):

mmg - Herbal Dont follow us pls és 3-4fg alb vs mi meg BC akik jöttek később, k np van ilyen.
    amg - wow ismét mgnél Gol grp, na np csak fg :> Outlaw - Stt dől a faszba, isti féle caba debuff grp addol MMg felől (előttünk rohantak el láttuk pet laggokat, de vmi csoda folytán visszafordultak és oda jöttek de csakis vmi csoda folytán ... dől ő is (még 1 perc se telt el de már 2fg), még úgy ahogy élünk nps m8s. Következő alb grp 3 assist nukerel tower felől majd még egy apk felől... nah kb ennyit albókról, előre vetíti mi lesz nfbe nem picit de ott hála istennek még térkép is lesz \o/

rr4-rr6 a grpunk btw.
  • Bhalage
    ja en is ezt olvastam
  • RocketyATwork
    jah csak NFbe high rr toas grpal is ott kell szopni a f*** 90%ba, (mondjuk 2-3 sm 2-3 rm + bb-k megvannak, szal guild szinten nem fog minket nagyon érinteni a dolog .P) különben emain CG szerű alb zerg fog minden egyes rohadt pontján a frontiernek lemosni ... :P szal nem tom mi lesz, de jobb lenne ilyenek ha választani lehetne, persze nem lehet.
  • RocketyATwork
    jah mellesleg nfbe ilyen probléma nem lesz, szinte biztos vagyok hogy minden relic albiké lesz (vmi nevetségesen van megoldva relic keep ahogy olvastam vnboardon, oda mész zergel és elviszed ><). Szal mehet majd a nyugodt pve, persze néha majd lefagy a szerver GOL-fgtől meg a 600 dühös albitól... de ehez már hozzászoktunk :>
  • Bhalage
    sztem szerencsesek hogy oltek nehany hibit, egyebkent az ilyen eventek tuti nagy elmeny azoknak akik nincsenek a legjobb cuccban nem hi rr vagy eppen nincs jo grpja etc. szal en siman megertem :)
  • Bhalage
    #nocare
  • AngeLujo
    attól még nem lettem 50!! :(((
  • RocketyATwork
    nah nem RR volt, /bg join Ardamel keep warz casual playereknek :>
  • Rockety
    hibiszopatáson akkor

oh yeh.
  • Uberlama
    és még dfet is volt képük elvenni kora este, hát bazze mennyire pofátlanok a midik manapság :)))
  • AngeLujo
    midik cseszegetnek minket eléggé, és persze ezt pont akkor amikor egy olyan groupba vagyok ahol kb 20 perc 1 bubi 49-en.. szal még 4 bubi kellett volna amikor megjelent 100 midi imádott frontierünkbe és persze a guild úgy döntött hogy xarnak az 50-emre, menjünk relicet védeni mer az jó :((
    legalább te nem veszel részt eme galád tettbe :)