43179
  • Botond #30016
    ennyi fékelést m8s >.< végig se olvasom,gondolom a szokásos:'zergeltek rohattak' 'nem dehogy,8 az pont egy FG' 'na de ti 80an voltatok' 'mit pofázol ti meg 82en' megy megint :-D
  • RogueGigi
    Hát mi 3ik halál után, mikor amgn nem jutunk át 3fg elzergaldo miatt, tuti összeállunk másik gol grpal, ha más nem legalább addig míg leverjük őket.. Fura mód ilyenkor middik jól jönnek, mikor hátulról elkezdik ritkítani őket, mert azért valjuk be, általában van legalább 1-2animist ott, és 15-30shroom azért tud kellemetlen lenni, általában ha a sorcy be is mezzeli őket (át kell mennie, mert annyira nem hülyék, hogy odaátról látható helyre rakják le :P), többnyire már vissza nem jut :P
  • Bhalage
    nem tudom, momentan azok az elitebb hib grpok sztem nem szoktak 10fo-2fgvel kozlekedni, de figyelni fogom oketxD, mi az esetek donto tobbsegeben normalis 8vs8ban talalkozunk veluk es normalis hi rr grppal verhetoek. azt megintcsak nemtudom hgoy hasznalnak-e radart etc, van aki eskuszik ra, en nem vagyok 100%ig biztos benne hisz neha tenyleg hulyen el lehet oket kapni.. nem tom.
    elwizardo es spanyol baratai tenyleg mas teszta, 2-3fg hibi eleg gaz tud lenni :x
    "Vagy -és most tedd szívedre a kezed- te hagyod, hogy minden alkalommal lenyomjanak a túlerejük biztos tudatával? " bevallom hogy fgnk siman meghal akar 5-6szor a zergen, igy volt ez a HHval is, es BC detto, mi nem csinalunk CGt nem allunk ossze... hiaba tennenk es olnenk meg az albokat, a szamok miatt akkor megtobben jonnenek vissza es megint elbasznak a funt. gyakorlatilag ezt sem addol a grpom, figyeld meg (ha te jatszol fgben es) egy masik grppal harcoltok mi siman el fogunk futni mellettetek kivetel ha az a BC group2 es eppen kihalnak akkor tuti beaddolunk/jovunk etc mert /GUn megy a chat hogy hol ki mikor es a 2 grp nem megy egyutt meg zerg idejen sem (sajna nincs tapasztalat 2fg rvrben es mindenki sokkal szarabbul jatszzik ezt megfigyelte GM mikor kiprobaltak). na majd NF meglassuk mithoz
  • RogueGigi
    kijavítanám magam, raidek alkalmával Akarunk zergelni :P de ez megint más tészta :P
  • RogueGigi
    Óriási tévedés azt mondani, hogy mi bármikor is Akartunk zergelni, és itt akár az egy évvel ezelőtti állapotot is értem. Csak meg kell nézni mi volt herbál neve vagy fél évig (már én sem emléxem pontosan de vmi olyasmi, hogy ne kövessetek, mi nem zergelünk, vagy vmi ilyesmi :P). Persze amikor lezergelnek minket többször (hangsúlyozom, hogy többször), akkor mi is összeállunk. Ehh mér is ismételem ezt. Meg miért is vitatkozunk mindig erről, excal/emain túl sok fgot tartalmaz mindig, és amikor már stajjijjon (akik tényleg nem szoktak zergelni) is 10főtől 2fgig terjedő mennyiséggel futnak (rr7-11 kivétel nélkül), akkor sztem nem is lehet mást csinálni, mint összeállni, legalább amíg kinyírod őket (mer amúgy 1fgal esélyed nincs ellenük :P). Vagy -és most tedd szívedre a kezed- te hagyod, hogy minden alkalommal lenyomjanak a túlerejük biztos tudatával? És jelenleg nem arról van szó, hogy 1fgal mennyi esélyünk lenne nekünk amúgy, de hogy így nincsen semmi az tuti. Ráadásul még elkerülni sem tudod őket, mert khm annyi stealtherük van kint emainben, úgy tobzódnak nsekben khm, hogy mindig tudják ki hol van khm khm... :D
  • Rockety
    check my FH sig m8r, says it all :>

egyébként jah oO
  • Kalinka
    Zak, elküldtem a havi lét, bár nem vagyok benne biztos hogy el is ment :)) pls ellenőrizd
  • Bhalage
    egyebkent mindjart inditom a reggeli rr10 midgard zerget (1fg)
    :>
  • Bhalage
    en orulok hogy ti kezditek eszrevenni hogy jee rr11 grp 1fgvel is kurva jol lehet szorakozni de aze nem kene ugy beallitani a olgot, mintha a server fennallasa ota nem ti zergelnetek szarra az excalt. mostmeg olyan kurva nagyra vagytok azzal hogy 1fgvel mentek hat erre mit mondjak, lol kepzeld a tobbi guild/realm meg 1fgvel tolja a kezdetek ota:)

ps. ne vedd szemelyeskedesnek a "ti"-n a gol-t ertem.
  • Botond #30007
    csak franc tudja mikorra :-) mondjuk mire hazaérek meglesz a p4-3ghz+radeon 9800pro+1giga 400as ddr,szal ez se lesz gond :-) de beindul szüret akkor 0 perc alá esik a játékidőm egy hétre vetítve :-(
  • Botond #30006
    tuti meglesz,mert nerfelték HE-t,szal új template kell új artikkal :-DD
  • Botond #30005
    tehwin :-)
  • RogueGigi
    Wardennel 10bub úristen :P
  • RogueGigi
    Most találkoztunk stajjijjonnal, 2caster volt rájuk stickelve, szal 10emberes "group" .. zerg hib módra :P Persze MI fg voltunk, azaz 8 (nyolc) ember. De nyilván mi csúnya zergabok vagyunk, akik állandóan addolnak, etc.. lol.
    Most veszekednek pont guild chaten, hogy 2fg is túl sok együttrohanni..
  • Botond #30002
    nem,wardenemmel scroll farmol,mingyá megvan a 10 bubi :-)
  • RogueGigi
    Jah, nem mmgt kempelik, szal nyilván nem kell egyetértened, a tények önmagukért beszélnek.. elzergaldóék kezdenek olyan image-t kapni mint szegény steveh prydwenen, nem fut 3fgnál kevesebbel. gl to kill them
    Megjegyzem ti is 3fgal zergeltetek le, szal még jó, hogy nem értünk egyet. hülye zerger :)
  • Bhalage
    "Elzergaldó miatt fél éjjel 2fgal futottunk"
    sztem ez az a pont ahonan nem is szabad folytatni, ugyse ertunk egyet.
    nc gg
  • RogueGigi
    Télleg? Érdekesen látod, de sztem vegyél szemüveget, mert mi nem kempelünk mgt.. sebaj, majd legközelebbi fikázásod talán több sikerrel jár :) Elzergaldó miatt fél éjjel 2fgal futottunk, de a ti 3-4fgjaitokhoz képest még mindig kevés. Még jó, hogy a láma banda nagy része aludni megy éjfélkor, és lehet végre splittelődni, mehet az 1fgos rvr, bár middik valahogy mindig meg tudnak lepni 3fgal :)
  • Bhalage
    ja en a 200+ rphez vagyok szokva / fo
    nem tudom nektek mi jon mikor zergeltek de tuti kevesebb :) egyebkent ha volt 1vs3 ahhoz gratulalok, de mi ezt nemigazan igy latjuk, inkabb ugy hogy volt egy kis amg kemp 3-4-5fg aztan kis mmg kemp 3-4-5fg termeszeteeen CGvel fuszerezve nehogy nyugodtanmeg lehetssen olni a leszakado noobokat.
    hal istennek ejfel korul elmegy a lama banda aludni es normalisan lehet rvrezni :)
  • RogueGigi
    Mondjuk egy szavam nem lehet, az albi fg akkor jó, ha 10fős :P
  • RogueGigi
    Jó, akkor csak nekünk nem sikerült.. Druidokat rendszeresen stealtherek ölték le, de ez nyilván csak véletlen volt, az összes alkalommal :P
  • RogueGigi
    Nah, 3fgal meg bírtak ölni a mi 1fgat.. grats csóka, nem is vártam mást tőled :) Mondjuk ilyenkor nem tudom miért mondod hogy olyan baromi jó rpk voltunk, de lehet te ehhez vagy hozzászokva... lol vagy bazz :)
  • Tiffa
    Így van.
  • Tiffa
    Csak a szememnek hiszek Nyuszifül, egy allianceban vagyok velük.
  • Kalinka
    mármint a rangert nyomatja neked? :)
    egy füst alatt Zakot is felnyomhatná :DD
  • RocketyATwork
    ya de stealther info !!!

rofl :>
  • Tafaya
    PE radarról annyit, hogy lehet hogy most már nem használják, de régebben tutira, kb. jó féléve volt hogy Odinban kavartunk fg-vel, 2 másik fg is volt, kb. másfél órán ét szaladgáltunk úgy hogy egy enemyt se láttunk de élt bennünk a remény hogy majd csak kijönnek, de semmi. Ekkor megérkezett a PE grp, na mondtuk is hogy ők majd találnak enemyt. Eltelik 5 perc, PE kiírt 1 fg-t, 3 perc múlva még egyet majd újabb 5 perc múlva még egyet, mi természetesen egy enemyvel se találkoztunk.
  • Botond #29989
    már csak 4,3 a lvl50,10 a wardenemen,Eoghannak teljesen elment az esze,és nonstop farmol :-D
  • Kalinka
    Nekem lejárt az acc, csütörtökön tudom feladni Zaknak a lét, és majd akkor befizeti egyszer ha vissza jött :)
  • Weld
    Stt mentalistos group ellen ha nem realeaselik a peteket még csata előtt tuti a hibbik nyernek. Maelochék mondjuk nem de akkor is halnak páran viszont az AD group az tuti nyer sttvel.
  • Weld
    Ez nevetséges. A stealterekről annyit, hogy kerek perec kijelentették stealtert nem rezzelhetek éppen az add elkerülése végett még akkor sem ha az véletlenül PEs lenne. Ha valaki stickel elküldik a halál f..ára. 1 kivétel van ha high rr ellenségek zergelnek órákon át akkor jöhet az add.
    Az meg hogy verhetetlenek az nem igaz. Middik által nehezen de BO maelstrom addal simán nyerni tud hibbiktől meg elég 1 high rr fg is hogy ki-ki mach legyen, főleg ha van mentalist a hibi groupban.
  • Bhalage
    viccesek vagytok. csak ennyit mondanek :) de halistennek jo rpt dobtok mindig
  • RogueGigi
    PE azért tűnik verhetetlennek, mert még senki nem találkozott velük fgként, mindig van stealther addjuk, soxor mincer-infil duo is rájuk van stickelve. 10-20embert már nehezebb fgal lenyomni :P
    Ma stajjijjon 2fgját lenyomtuk gol 2fgal :P clear fight volt bolg valey tetején levián hill bejáratánál. Bakker, vmi 8perces csata volt, végén golból mindenki élt :P Nagyon szép csata volt, komolyan ilyenek miatt szeretek daoccal játszani még mindig :P
  • Botond #29983
    Finder btw,ma hívott Zak még pár napig nem lesz,mert újrabetonozták a dolgozószobáját vagy mi,és nem tud a gép elé ülni atm :-DDDD én meg vadul utazgatok,szal sztem olyan 9-10között leszek esténként max,ami pont 1-1,5 kanyar rvr :-)
  • Botond #29982
    na elkészült a mű,itt is minden toa kompatibilis lett be is léptem a játékba,és bár a 2es QB,a 3as QB,a 4es QB ugyan ment fejből,de az 1essel kapcsolatban tanácstalan vagyok ^^ na majd holnap este :-) meg vmi normális UI is kellene még :-)
  • Rockety
    4% hp + af ami stackel SoK chantal nem rossz oO
  • Botond #29980
    scepter az minek? :-D
  • Rockety
    és bardnak nem is kell, a speckó ami van rajta tényleg fasza de arra ott van az ml9 sojouner ability , az h ogy egy spell meg healel rajtad dmg helyett nem túl nagy szám.
  • Rockety
    erinies felejtsed el de nagyon gyorsan szvsz, iszonyat szopás megszerezni ><
  • Hangianix
    30p-t amit szeretnel Pry/Alb-ra tradelni Killerbee nevre :D