Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
hibs has da skill :-) ez nem szerverfüggõ :-)
Jockey
mondjuk a léynegen nem változtat, kihaltak mindd mint a szél, midi elitesdi ide v oda😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

a tobbirol meg meg nem is hallottam kicsodak :] valszeg ezert haltak meg

anti hero

jol

anti hero

Jól látom, hogy van ott magyar is?😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ezek nem midik hanem lámák. Mindenhol vannak ilyenek. Tegnapelött Schataig-nál 5-6 midi csinált hasonlót csak ott nem volt ennyi ember. Nálunk is beírták, hogy senki ne rohanjon fel erre a 90%a rohant fel mint az örült. Brad-dal voltam, de nekem valahogy nem jutott eszembe az, hogy rohanjak fel meghalni. lordroom elött probálgattam volna a zephyrt, de olyan szar ez a játék hogy 1 GT pont sincs amit ki tudnék jelölni a lordroom elött. Vagy túl messze van a GT vagy láthatatlan. Kijelöltem a lábam alatt a végén és arra meg azt irta, hogy nem látom.lol
1 hunter a lordroom külsõ faláról lelött 6 hibit az ijász guardról. futok át oda, hogy miért halnak ott az emberek(meg persze a rezz ingyen rp😊) fölnézek és látom a huntert, de ezek meg csak ütik az õrt és sorba buknak ki. Ha nem mezzeltem volna be fogadjunk mindenkit lelõ a figura úgy, hogy a hibik azt se tudják ki és honnan lõ.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
annyi a titka,hogy FoPos gyerek reggel belép beveszem leechjét a groupba õ meg elmegy afkba(dolgozni),és onnantól én irányítok 😉
Botond
aza a lol,hogy a gruop maradéka mind ex-pry/alb ^^ végig lámázom az albokat mint itt fénykoromban sem,és mégis megy a group lol
belinkelem fhra :p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

DH lordroomban

es meg es meg es meg...

megjegyzem, en ossze vissza kiaballtam, hogy NE menjenek fel, mert nincs ertelme, de termeszetesen senki nem hallgatott ram :] hat ez van

anti hero

AngeLujo
excalon is csináld meg pls, prydwennel mi nem sokra megyünk :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
sõt belépek kalinkával berakom groupba feltöltöm botondot,és nem váltok vissza,akkor semmi gond
Botond
mondjuk mióta átvettem az írányítást 4 fins fölött 3 napja napi 10pt csinálok elég kellemesen elvagyok hamegy 2 acc ha nem ^^
Botond
ok,majd dolgozok rajta
en 4 csajra emlekszem ami a bulit illeti xD meg arra, hogy a nagy erettsegi izgalmak kozott annyira eluntam az eletem, hogy elkertem a legjobb no telefonszamat, (poenbol) aki megleptesemre megadta 😊 azota is naggggyon joban vagyunk :] mik vannak

na offtopic off

anti hero

AngeLujo
jah

AngeLujo
az igen 😄D

jah bhal képet légyszives

többieknek: DH (ml 10, rr10, artifactolt hib pbae grp) tegnap 168 midit farmolt be Bledmernél. xD

padrás = padlás ofc :o

hmmm arra még emléxem hogy vmi padrásól majdnem leestem és hogy gyakorlati oktató levert minket ivásban :p na meg arra hogy osztálytársam oldalba rugott buszon hogy keljek már fel, verbális módon már nem ment a komunikáció xD

jah nekem is ez van atm, ird már ide ha leküzdötted aproblémát :p

Botond
29.42es nvidiást megpróbálom majd,gf2gtsnek jó az is elméletileg
Botond
az az ati driver?vagy mi?
AngeLujo
nekem is ez volt, feldobtam egy újabb catalystot és azóta tökéletesen fut

Botond
win xp suxx,2 acc úgy megy rajta,hogy egyiket feltöltöm,feltöltöm másikat váltani akarok akkor amire váltanék az ld lesz,na mind1 4fins 2wardennel azé menni fog :-)
Uberlama
én már tul vagyok rajta egy éve :-(( de az nem volt rosz buli, én voltam a 2. legjozanabb ^^ noha a beszéddel már voltak néha gondok a vége fele :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

erettsegi, ej beszep emlekek :] szerenad, mekkora buli :] szep lanyok, pezsgozes
givf!

anti hero

Uberlama
remélhetõleg a jövõ heti érettségi után már felgyorsulnak a dolgok.

Uberlama
többnek érettségi felvételi ballagás stb.

Csabee
szarul, nem nagyon gyûlnek össze.

hogy halad a banda hiberniaban?

anti hero

Uberlama
egy ilyen kép van , Appelsinjuice shaman kapta, mert több estén át IRcen nyiltan mocskolt és ocsárolt minket hogy zergelünk aodvel , aztán õk zergeltek több napon át midikkel és amikor csak megöltük mindig kapott rudeot mint állat. nem szeretem ha vki képtelen elviselni a vereséget.

svg + endurance regen grpon kivül :x néha irtó gyorsan lement egy narancs mob (értsd 3 ütés 😛). Kár hogy 5 moból csak 1 ilyen maradék 4 meg 8-10 :|

Botond
Botond
Fidel is sír,hogy peccs óta 62x nehezebb artit xpzni,én meg utána kezdtem el,szal nemtom mivan tbh
Uberlama!!! lattam vhol egy screenshotot ahol spammeled a /rude-t 1000L a zerg kellos kozepebol :]
ez mi ? :p

anti hero

belt of the sun az egyik legjobb.nekem simán az ML raidek alatt fel xpzõdött de az SCbe nem fogom bele tenni.
A shade of mist meg a leggyorsabban fejlõdõ .nekem 4 óra volt kb mire felhuztam lvl 10 re.
Tiffa
lol, silleh me
AngeLujo
nemá hogy shades of mist ilyen gyorsan xp-zõdik? ^^
fasza artikat választottam akkor :p

hmmm van könnyebb is 😊 Shade of Mist pl. nagyából 3 óra alatt dingeltem svgal lvl 10re svgal (10-15perc volt egy szint kb). Persze ott az ellentétje is, snakecharmer greavet meg kb 60 órányi mob ölést igény lvl 10-ig (solozni lehet csak mivel a legerõsebb mob is piros con), amig a cloak 5% xp-t kapott 75m xpért (piros mob camp bonusal :o), addig ez kb 1-2% körül...

Botond
na de 2 bubi xp 50en?az tudod mennyi? :-D
AngeLujo
nekem van egy harpy cloakom kb másfél hónapja és még mindig csak lvl5-ös szal... :p

Botond
btw,van ilyen belt of the sun-om,aktiváltam meg minden,elmentem 4finsbe bejött 2 bubinyi xp(lvl50en),gyerek bbje 47rõl megdingelte 50et(12óra nonstop húzás),és még csak lvl4re jött ki az öv,szal asszem én az artifactos businesst feladtam :-D
Botond
te kezdted a zergelést... :-P
Tiffa
Hõstett volt valóban, szegény szóló clericet 😊
Botond
de kalinka levert szerencsére :-P
Botond
nem,de megvárhattad volna a sorod,csak az ilyen alb zerglingek nem bírják kivárni mi lesz az 1vs1bõl...
Tiffa
Most miért? Sajnálsz tõlem napi 600 rp-t? 😞
Botond
heroból is druidlett,specz 4tw