43179
-
Bhalage #30136 reavert probald imo :) -
#30135 mincer bg1ben wtfpwn lol,ekkora egy szar overpowered karit mint ez :-P -
#30134 48,72 \o/ -
Bhalage #30133 az az animist amelyik az anger spiriteket kuldozgeti az vmi kibaszott tap sztem rvrben.. -
#30132 mert amit eddig 1 animistával lehetett farmolni azt most 4el lehet,szal csinál 4 animistát+fopos BB druid+az a kari aminek kell a credit az artihoz,és így fog farmolni :-) bár igazándiból FGt fel bír tölteni szal nem tudom minek aprózza el 6 kariba magát :-D -
Kalinka #30131 minek kell neki animist? btw úgyse jönnek be a casterek neked :P -
#30130 de én nem :-D mondjuk rr3-4re kiszenvedem vhogy ha 50es lesz asszem :-) -
#30129 én is akarok egy animot!!!! -
#30128 48as az animistám 1óra xpzéssel \o/ lvl30,5ről felhoztam 31re (ez volt az 1 óra xpzés ^^),aztán nem tetszett,szal kuka,erre GM gyerek kitalálta,hogy neki kell 4 animista,szal az én accomon is felhúzta az animistát :-D lesz egy bónusz 50esem :-D -
#30127 dont panic m8...yet ^^ -
#30126 én nem annyira -
Bhalage #30125 alig varom mar hogy osszefussunk =) -
#30124 lassan rr3 lesz a bardom , fear me :D már csak sc kéne mert laaaassuu :D -
Isegrim #30123
Köszi!
67% :) -
Bhalage #30122 pillanatkep ML9rol =) -
Bhalage #30121 ez egy kitalalt vilagban jatszodik ahol albion (britek?) hibernia (keltak) es midgard (viking stuff) allnak egymassal haboruba.
mindegyik "orszag" - realmnek megvan a maga sajat terulete, ide ellenseg nem teheti be a labat, itt vannak a dungeonok varosok meg telepulesek etc es van a "hatarvidek" - frontiers, itt vannak a varak, par dungeon es vegul is itt talalkoznak a kulonbozo realmek jatekosai hogy jot szetcsapjak egymast :)
diohejban -
#30120 na ezt a keep rendzseresdit épp most fogják megreformálni a kövi peccsben,szal a mostanit kár megérteni is :-) -
Kalinka #30119 Pénz van a kártyán :) ?
ok köszi, majd megnézem a freemailt miket küldözget... -
#30118 vagy spreadheal >.< -
Isegrim #30117 sos ? ip? Hogy mik vannak amiről nemtok. :)) a PvP-t még vágom...
Monnyuk engem kicsit zavar a fantasy beütések.. pontosabban, ez a békatestűtigrisfej meg van ám svábbogárbaoltottbernáthegyi is ám, akit jól lekell verni, effektus.. nem hogy fantasy, csak hogy a képek alapján kicsit gagyi a t. alkotók fantáziája, persze aztán lehet hogy masszívan tévedek így 39% os letöltöttségnél. :))
Darklands volt a király, úúúú, ha az lenne modernizálva MMORPG-be, kezemet odaadnám érte, nagyon kúl volt ahogy a középkori europában mentél, de az akkori babonák, hiedelmek, szörnyek, vallás, alkímia isteni módon helyettesítette a néha erőltetett mágiákat, idétlen szörnyeket.
Na mindegy, nagyon kíváncsi vagyok. Azt láttam hogy itt vannak mindenféle Keepek meg ilyenek, esetleg az van hogy adott játékoscsoportoknak van saját váruk amit építgethetnekstb., mert az nagyon királyságos lenne... -
#30116 tegyük hozzá egyet még így is kinyírtunk szal lol :) -
Bhalage #30115 rakerdezhetek, grapple?
haha :> -
Bhalage #30114 majd hozzaszoksz hogy itt minden albiban van sos, meg ip.. -
Bhalage #30113 igaz de elso űjatekosnak sztem az a resz is uberhude hu:) -
Bhalage #30112 harcrendszer erdekes :) szal te realtimenak latod az egeszet (bar vhol nem az) es azt csinalsz amit akarsz :> -
#30111 nah megláttuk excal alb powert, 5 ember ráugrik 1.5-2 fg albira, meglátnak és SOS :DDDD -
Rockety #30110 gáz az hogy PvP részét nem igen fogod látni (magas szintű - jól felszerelt karik etc) a játéknak, csak az uncsi öld a mobot ami sztem egy rakás szar. -
Isegrim #30109
Hát ja, ez gáz. Viszont legalább megnézhetem mijen. Mondjuk elég ökörség, meg ez mire jó, olyan nagyon nagyon bonyulult a personádat újra elővenniük...? -
#30108 a tetteid beszélnek helyetted kár minden hamis szóért -
#30107 En ilyet nem mondtam. ^^ Nem tehetek rola, hogy olyan vagy, mint egy sertett primadonna, akit nem ismert fel valaki. :D -
#30106 ahogy a kolléga mondja,a free triallál az usa teszt szerveren nyomulhatsz 7 napig és utána venned kell usa vagy eus verziót és nulláról kezdeni :-) -
#30105 az viszont csak amcsi serveren lesz jó szerintem, és asszem az ott elkezdett karit nem tudod továbbvinni a 7 nap után (mondjuk sose toltam a trialt csak mintha ilyesmiről panaszkodott volna pár ember) -
#30104 ha bt fog ütést akkor interuptolva vagy, ha blockolnak rólad akkor nem -
Isegrim #30103 Kösz, ez egész jól hangzik, töltögetem már a frítrájált szépen, cak ugye 700mega... -
#30102 inkább fantasy
harcban kijelölöd az ellent,és ütéseket kell bevinned,jó esetben 1,5 másodperc amíg kivitelezel egy támadást,és vannak egymásra épülő ütések,amiknek akésőbbi elemei erősebbek stb...elméletben,gyakorlatban van egy erős varázslatod vagy egy jó ütésed azt csépeled mint a hülye,amíg a másik meg nem hal :-) mindezt persze nem 1vs1be (bár olyan is van néha),hanem egy jó nagy tömeghent közepén -
Isegrim #30101
Na jó, akkor pár olyat ami tényleg érdekel, short questions, short answers...
Mennyire fantasy, vagy inkább történelmi a környezet?
A másik meg a harcrendszer, klikk rá aztán hadd verje agyon a karekter mer magas Attackja van, vagy kell vmit azért nekem is ügyeskedni közben? -
#30100 úgy működik,mint sima bt,csak mezzt fog fel nem ütést,szal elméletileg nem kéne,hogy interruptolodj,de mint tudjuk elmélet és gyakorlat néha nem fedi egymást ^^ -
Isegrim #30099
Kösz :) -
#30098 3 éve toljuk,mondjuk vmi rosszat? :-) szar az egész,csak per pillanat nincs jobb :-) -
Bhalage #30097 probald ki :)