43179
-
Rockety #31056 Lol még kérdezte vki hogy miért kap annyi rp-t STT debuff grpja.... készül Celerity 2 movie, kizárólag "excal sztárjai" kinyirbálásával (stt grp ma 3x, lethul powered nem tom milyn grp 3x eddig oO
kurva***** gyébként, bledmer roadnál >< amg-hmg zw-n >< apknál egy nem épp útba eső helyen addoltak ránk egymás után mind a két grp, iszonyat szánalmas... -
Bhalage #31055 nemhinnem :< -
RogueGigi #31054 1órával korábban kb kétszer ennyi mid volt ott :P -
#31053 én meg azt hittem tulélted... :D -
Bhalage #31052 kicsit meghaltam?:) -
#31051 hehe -
Bhalage #31050 senki ne menjeen AMGhez -
#31049 válaszoltál neki? :) -
RogueGigi #31048 Bizony azok olyanok :P
debuffolnak 14-1600 hpra, majd rádütnek 500akat. FZ nagyon kell ilyenek ellen,meg az összes rohadt trükk amit tucc még :P és soxor még ez sem elég.. -
#31047 múltkor találtam egy kristály titánt amgnél és leálltam vele duellezni >.< há bazzeg a sárkány kisebbet üt lol -
#31046 na meg velünk volt a 2 sztárdruidunk a 3ból :-) most 4 druidunk van top 10be,de finche nemsokat rvrezik :-) vmelyik reggel mndjuk vele rendeztünk kegyetlen gyilkolászást emainbe :-) -
#31045 nem volt rossz a group,csak egy párat kivéve ML0-1,2 ember volt aki nem a guildből volt,sztem ballade azon bárdjaink egyike akire rá lehet fogni,hogy jó a másik paul,aegnort is csipolom,voideld korában sokat nyomtuk duóba,nagy bd írtást rendeztünk,2bolt vitte mindet :-) btw megkérdezte hogy mit írtam magyarul a gratz threadjébe FHn lujónak lol -
#31044 :))) jah beaddoltam az FGTEKRE, és aegnor mocolt hogy leddzhessen amugy jok voltatok :) -
#31043 én kiléptem egy órája,szal áldásom rátok,holnap reggel 5ig élvezhetitek a relice,ha gondoljátok,de ha felmérgesítetek minden albi keepnek szétverjünk minden szét verhető ajtaját és akkor lesz nagy ajtójavítás power nektek :-) de ami jobban idegesít,hogy 1,5 órája meggyaktunk,és rezsick voltál,szal 0rp,szal asszem felnyomlak GOAnak,hogy bugabuseolsz,és direkt rezsicken jössz ki emainbe,mert ugye te nem tudod leveretni magad az útonmobokkal 1rpre -
#31042 jaja relicért megyünk szal jo lenne ha kijönnétek vedeni baszics. -
#31041 megint RR,vagy mi az a 8fg alb emainbe btw? -
Atomy #31040 Lépj be, kéne cleric :) -
#31039 Ah, el meg a fix pm m8 is :> -
Bhalage #31038 te beteg vagy -
#31037 mingyá 100k ték a téktopigban m8! -
Mester #31036 :P -
#31035 Volt par ilyen. Legjobb HH-s moka a modernas szoparbaj a LoM-mal volt tho :D Azon mennyit rohogtunk xD -
#31034 úgy néz ki én meg mégse érek rá ma este,sűrűsödik a program...szüret ftw >.< -
Rockety #31033 fotm irc-n -
Rockety #31032 -
Kalinka #31031 változás, nem érek haza 6:30ra...nem tudom mikor jövök, 1-2 óra -
RocketyATwork #31030 szal summa sumarum:
4-9sec free dmg pumpálás FZben lévő enemyre (attól függ hogy sikerül fz, ha sikerül mert azé ellehet rontani) + phaseshift >>>> grapple + bg legalább is szvsz stealthfightba
én helyetekben 3 sojot tolnék, de talán 2 s - 1 bm , vagy 2 bm 1 soj is kiru : ) de egy FZer legyen legalább imo. -
RocketyATwork #31029 erről csak powerslave jut eszembe aki FZ után 3 shotolta 1800hps mincert amit kölcsön kaptam... nem volt olyan tréfás (ok volt rajtam egy str-con debuff de akkor is durva) -
RocketyATwork #31028 nem tudom futottatok-e bele mincer soju - mincer soju v. mincer sojou - infil battlmaster duoba. Az az fz vmi olyan iszonyatosan overpowered hogy az már fáj... mincerel ha egyáltalán neki állsz :) akkor sojouner legyél és kapsz egy god-mode karit :) -
RogueGigi #31027 Én kiröhögném azt a rangert, aki le grapplézna engem soloban az tuti :) Hunter megjátszotta, be is szopta, shoutjaim még mindig ütötték jól, aztán le is mezzeltem, szal lol volt :) -
Fidelcastor #31026 Rangernek sokkal jobb ML a Sojo... , mint a battlemaster. 1etlen 1 helyzetben jobb a battlemester ág, ha a rangerrel olyan csapatban rvrezel amiben van druida,bard és caster. Ha 3 battlemaster rangerrel mentek akkor az albiknál egyből találtok minstrelt és scout sojournereket akik az ML7es képességükkel egyből kiüti az ML 5,7,9,10-et. Marad nektek a faultfinder,grapple és bodyguard. 3 rangernél 1 grapple szerintem nem 1 jó húzás, mert ha 1 ellenség van akkor teljesen felesleges, ha meg több akkor meg azért. Magadat lestunnolod 10 secre csak arra jó, hogy te halj meg utoljára. BG az tényleg jó. Faultfinder meg teljesen felesleges 1 rangernek mikor neki ott a fools bow amit 1.71ben nagyon könnyen fellehet lvlni.
Sojourner ágon ml7,8,9 elég jó. Szóló rangernek meg az FZ nélkülözhetetlen. PS-sel meg könnyen megfordítható a harc vagy még el is menekülhet az ember vele ha jobbnak látja. Frontierben meg a víz alatti légzés képesség se elhanyagolható. -
RogueGigi #31025 Jah, hogy a 10masodpercnyi invulnerabilityről ne is beszéljek. Ranger m8 elkezd lőni, és benyomod amíg odaérsz, még talán egy /laugh-ra is van időd, aztán mehet a meele fight :) -
RogueGigi #31024 Sojo>warlord amiatt az egy ability miatt. Kicsit win button imho. A 2perc reuse timer meg csak hab a tortán. -
#31023 kéne ML1 rangerre,szal lehet elmegyek,neked meg elviszem wardent,rangerrel majd küzdessz te :-P -
Kalinka #31022 öööö izé ml1 jah...
én csak fél 7-re érek haza melobol szal majd írd ide
-
#31021 egy órán belül benn vagyok a gémbe és megdumáljuk,de ma asszem ML1 van,nem? -
Kalinka #31020 megyünk ma ml2re vagy rvr inkább? -
#31019 mincerem is warlord lesz imo,sojo nem penge -
#31018 és nem mellesleg egy archer grapplézi bélukát(melee immunity neki ebből kifolyólag),másik beBGzi a 3dikat aki lelő mindent :-O szal sojora menni 1db használható izéért suxx imo :-( sojo meg nagyon pve abilitykkel van tele :-( -
#31017 igen