Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na az is faja =)

anti hero

lol 😛
Mi is rr-eltünk, megint nálunk minden power relic pryd/hibben 😛
OFF
ELADÓ EGY CITY OF HEROES ACC!
5000 pénzért 18-án jár le.
Kaleb-nál vagyok már át is van utalva neki a következõ hónap ha azzal együtt kell 8400-ért fullosan megkapható több magas szintû karival együtt (pl egy lvl 30 scrapper).
Akit érdekel privizzen rám.
ON
én druidát csinálnék

Szerintetek ha veletlenul lenne meg 1 accom, akkor 1 mana eldi melle milyen karit erdemes BBkent csinalni?
Druidat esetleg mana menta?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

excal str relicek ujra a helyukon 😊
hat nem lol

anti hero

Unatkozásom közben akadtam rá 😊

http://camelot.rpglore.com/ss.asp?id=1007543&mode=show

ROxSt4R

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Pry.net kerdes targytalan, meg talaltam.😊

Xusin neven meg talalsz estenkent.😊

Ez a pry.net ez pontosabban hol is van, mert nekem erre egy nemet oldal jott be, nemetbol meg nem vagyok tul jo.😊

Rofl 😄
Érdekes amiket olvastam raidrõl, bakker ugyenezt akartam 1évvel ezelõtt összehozni, de egyszerûen nem találtam elég aktív palát hozzá akik tudnak is játszani (tehát nem cabaleros pikones uberségrõl van szó, meg ilyen drop cuccost/epicet hordó gimprõl).. Kitaláltam a dolgot, elkezdtem dumálni gol csatin róla, de ennyiben maradtunk, 1héttel késõbb felpostolták a vnboardsra, hogy ez így meg így mûködött, jól. 1 évvel késõbb meg megcsinálták itt is végre 😛
Megjegyzem egy ilyen már volt korábban is, csak akkor felfedeztek minket, meg nem ramokat használtunk, hanem catapultokat. 70% környékén volt elsõ ajtó, mikor wipotak middik 😛 (3fgal voltunk csak! bf, gol, meg még 1guild grp)
Jockey
Gyikfing Hercegno lvl3 chanter pryd/hib megszuletett
azert lvl 3 mert kcsit megijedtem akarimtol, nehez szules lesz az biztos..😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ns jobb, sokkal nagyobb DT :p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

btw engem Kicsibors/Findernaen(2 éves ranger lvl45ön kb 40 nap, ha nem több played time-val 😛)/Kalinka néven megtalálsz hibiben.

ranger pve isten, mindenki azt indítson 😊

a múltkori csapatomtól még most is hullik a hajam :p

QQ 😊

delelotti jo hangulat xD

anti hero

Botond
ja igen,tisztázni kellene pár dolgot,hogy mire számítsatok(bepötyögöm amíg megeszem a maradék tortát,aztán elhúzok 2 napra,majd ha visszajöttem elolvasom mit írtatok).Szal pry/hibiben nem lesz(legalábbis az én részvételemmel):

-nem lesz magyar guild...volt,eleinte egyedül voltam benne,aztán kb egy FGnyi ember,de hibernia lakossága annyira minimális,hogy ha azt szétaprózzuk mini guildekbe a saját várainkat se bírjuk fenntartani nemhogy más zónákban dfhez... magyarok többsége a Na Fianna Dragun nevû viszonylag nagy guildben van,ez eléggé pve orientált guild,aki veszi a fáradságot és reszitrál pry.net-en beír az NFD fórumra,hogy ez és ez vagyok szeretnék belépni annak levajazom,hogy bevegyék,aki erre lusta/képtelen,azért nem tehetek semmit sajna

-nem lesz fix rvr group elõre felállított idõpontokkal...hibernia magyar lakosság átlag életkora 25+,mindannyian dolgozunk barátnõnk/feleségünk van,esetleg gyerekek is,egyszerûen értelmetlen próbálkozni is,hiszen minden családban van ilyenkor ünnep olyankor túlóra,meg eleve 8 ember ugyanabban az idõszakban ráérjen amikor teljesen más az életritmusuk annak közel 0 az esélye...hibibe magyarok részérõl úgy néz ki az rvr,hogy aki rvrni akar,az megy és rvrezeik,vagy kap vmi ótvar szar random grouppot és halálba idegesíti magát,vagy a haversrác beveteti a fotm groupba s jól szórakozik vagy egyszerûen csak összeállnak az épp online magyarok hívnak pár extra guyt,hogy kilegyen a fg és go emain...pry rvr egyébként is elég weird mostanság,szal még randomgrouppal is lehet aratni,aki meg rpwhore az úgyis bejut vmi rvr guildbe ha egy kicsit nyomul(pry/hib-be még több múlik a jó kapcsolatokon külföldi csávókkal mint bárhol máshol ahogy tapasztaltam)

-nem lesz fix-idõpontos PL se...igen azt mondtam lesz PL,de ez úgy fog kinézni,hogy amikor 3-4en onlineok vagyunk elmegyünk és csapunk vmit,és a nagyok közben xpzik az artifactjaikat vagy gyûjtik a zsetont,a kicsit meg PLezõdnek,ha vkinek közben ki kell lépnie kilép,ha vki közben beesik akkor beléphet a groupba ha van hely,ha vmi extra kari kell hívunk külföldit(ez sokat segít a beilleszkedésben is például),mindenestre nagy elõnyünk,hogy az aktívan PvEzõ wardenek 20%a magyar kézben van :-) (2 a 10bõl :-D ),így akár meg lehet idõnként csípni warden+leech vagy manacaster+leech helyet 4 finsbe ami szinte instant lvl45+,ha vki bemákol egy ilyet(wardennel szoktak gondok lenni 4 finsnél egyik warden oda is van logolva direkt ilyen céllal),szal ezt így gondoltam

Toája még sok mindenkinek nincs,de folyamatosanvannak ML raidek,szal nem kell pánikolni,artifactok 99%át tudjuk farmolni amikor Fidel ráér velünk vacakolni,de elég sokat nélküle is le tudunk szedni,mivel alacsony a létszám a realmban elég könnyû pophoz jutni,szal fel a fejjel,és vágjatok bele,nem mondom,hogy könnyû lesz,de csak elszántság és ráfordított idõ kérdése(ez minden realmban így van sztem :-) )

pár nap múlva találkozunk ingame remélem,jó játékot addig is mindenkinek
JOckey, csinal champot, az mindig be jonn.😊

nekem este jo altlaban, 9korul sajna.

Botond
2 napra elutazom,majd utána meglátjuk merre mennyi,minden új fiú castert rollolt,ami annyiból jó,hogy ha 40re felhúzzuk õket(titeket),akkor onnan már csak az nem lesz 2 nap alatt 50es aki nem akar...40re meg sztem egy pár nap alatt felrántunk titeket,ha tudunk idõpontot egyeztetni,mostmár van megfelelõ hátterünk hozzá megint
PL az jo otlet, en benne vagyok😊

Nekem most csak itt van ez az 1 karim.😊

Jockey
sajna törölnöm kell
valszeg a buffbotos accom fogom törölni, azon csak khurvagyors van rajta aki tán 47körül ragadt meg, meg pár kissebb kari..

Botond
sztem ha sokan aartok most lvlkedni pry/hibibe akkor csaphatunk ilyen powerlvl túrákat idõnként,Findernek van egy 50es chantere,meg zak is épp a vége felé jár eld-el,én jövök druiddal és kenünk vmi kis focuspullos dolgot,mert vagy 5en kezdtek most 1rõl vagy 30ról hibiben(már ha Grizliék is komolyan gondolják ezt a hibizést meg ti is)
Chanterem mar volt, most ezt szerettem volna ki probalni.
Amugy ha nem /level indulsz akkor ahogy nezem mindenkep szopas, mert nem nagyon vannak lvl 30 alatt emberek.😊

AngeLujo
ejj ejj, azért ugye nem törölsz karit? 😞

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Jockey
ja és chanter leszek vagy eld, többit leszarom, de valszeg inkább chanter, mert azzal lehet solozni is..😊

Jockey
no, egy "jó" hír nálam is😊
arwe példáján felbuzdulva mr Jock régenjátszott bepopol pryd/hib-be valszeg, fõképp ha lesz idõm végre játszani:-)
majd beírom mikor van kész akarim, toa-m nincs, majd lehet az is kell..😊

Jockey
látod látod, ilyne az olyan😊
te se mosod már le magadrol a dolgot, mint aod se😊
eza játék ilyen, mondjuk nem csa ajáték, az élet is...😊

én inkább chantert csinálnék mint mana eldet egyébként, könnyebb levelkedni is + mostanság eldbõl mintha több lenne.

toa questek, 5+ lvl 10 artifact, sc :p

de elég ha megszerzel 3at ami jól néz ki és látszik kivülrõl, azt fogják mondani hogy "ecsém nagyon l33t ez a dude, nézd a koronát és a botját inv gyorsan4 😛"

^^

Fullosan ki capelt caster mit jelent?

Csinaltam egy eldit, mana vonalast, tegnbap este sikerult is lvl 10ig el vinni. Remelem az jo lesz. Druid nem biztos, hogy be jonne.

Botond
bm/hero sok van elfekvõben igazándiból,és fele se kap grouppot,azért is hagytam ki a felsorolásomból,warden/hero-nál meg alap az ML8,szal azok azért is gázosak
Botond
vmibõl élni kell ^^
nem mondtam hogy farmolod, az meg hogy egy guild farmolja akinek utána a hátán látom és nem a vaultjában még mindig jobb mint pl midiben ez a csóka aki eddig 3-4 cs - 2-3 govot adott el, és még mindig farmolja õket :p

zzz

Ez 1 vicc az egész, csak ezt te nem tudod. Én sose farmoltam cloudsongot csak 1 hirdetést adtam fel még anno csere ügyben és ott a sok eszetlen azt írta, hogy minek farmolom én ha eladom/cserélem és utálják akik farmolják a mobot. Na most kb ezt a postot látta 3xx ember és azt hiszik én farmolom Eramait azért mert heti 2 alkalommal kinyirom. Lényegtelen, mert nem nagyon érdekel milyen tudatlanságokat írnak a 10en évesek. Mondjuk az érdekes, hogy amikor eclipse,JH stb guildek ráálnak 1 arti mobra 1 héten keresztûl éljel nappal az senkinek nem szúr szemet. Lehet mert õk nem adják/cserélik el, de igazándíból õk a farmerek.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

warden/hero/bard - ml8nak kell lenni ha grpot akarsz
caster fullosan kikell capelni, különben nem kapsz grpot (elég sok caster van)
druid - ebbõl kevsebb szokott lenni, talán ez még k
bm - ml1 2 arti, de ebbõl mostanság max 1 kell egy grpba szal -_-

zzz

ha jó rvsr grp-t akarsz akkor chanter/eldi/druid/bard/warden/bm/hero 7-bõl kellene választanod.(bár bm-el nem annyira biztos a jó grp:p)

Lourker

jah tök jó hogy ha 35 gov/cloudsong van a vaultba, bár némi ellenszenvet vált ki azokból akiknek nincs egyse :>

zzz

Botond
Jackson/Menta akit még kereshetsz,õ nagy pve mester,lenne toád talán kisegítene egy kis PLel is :-) arany szíve van,errõl híres hibibe (meg hogy folyton Cloudsongot farmolja >.< )
Botond
Daermon és Rielv benn van,én most léptem ki,és holnap holnapután nemis leszek,mert elutazok,de utána Botond/Badbitie névem megtalálsz...atm sztem manachanter/manaeld/duid/bárd/warden amiben van fantázia,ebben a sorrendben

jó játékot,és sok siker hibiben,remélem összefutunk ingame is
Botond
nem úgy tünt tbh
Amugy Xusin neven vagyok, illetve leszek este bent.
Bar ugy lattom nem igazan olvassak ezt a forumot ilyenkor az emberek.

Uberlama
pow leak is pbae fyi!

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Nos sikerult eszerznem egy accot, bar ToA nincs hozza de az nem is kell mivel 1 szintrol indulok.
Ugy dontottem pry/hibben probalkozok ez utal.
Az lenne kerdesem kik jatszanak ott akik tudnank segiteni.
Be irhatnatok par nevet, ha nem gond.😊
Ja es milyen karit erdmes manapsag csinalni hibben, casternek van mar jovoje vagy meg mindig a meele karik az uberek? Kicsit ki jottem a a dologbol, bocs a sok hulye kerdes miatt, bar allitolag mikor jatszottam akkor is sok hulyeseget kerdeztem.😊

Botond
pénteki hírekkel milett btw?már goát se érdekli a daoc vagy mi? :-D
Botond
egyébként powleak single targetes,ami kicsit kiábrándító azután,hogy pbae az enduleak :-( grapple meg annyira bugos hogy vmi hihetetlen :-( közel 0 range,és ha ráfutok a gyerekre akkor not in view meg hasonló
Botond
craftoltam ma meg zaknak segítettem questekben,reggel voltam amgnél állt egy rr3as paladin le is nyomtam volna mint a szart,de rr8as mincer vigyázta,mincer megnézte,ahogy 5%ra leverem majd lestunnolt és haltam,ezt megdobták 2x,az mára elég is volt nekem