43179
  • RogueGigi
    Mert vmi noob kitalálta, hogy na go relic raidezni (sosem hallottam a nevét, télleg vmi új csóka :P asszem hanz), erre mielőtt egyáltalán amg-n átment volna a zerg már csillió hippi várt a relic keepben. Nah, miután leroxolták az albokat kijöttek funolni, gondolom 4fins-re várva amíg spot lesz, le akartak nyomni pár middit/albit :P
  • RogueGigi
    1fg + én mint solo necro :P jaja zergeltünk a 3fgotokra :P
  • Bhalage
    majd reggel linkelek (mar lusti vagyok) olyan kepet ahol a 96hibi vna rajta akikkel osszefutottunk :) utana elvettek DCt onnan vagom mennyi volt :>
  • Bhalage
    es tegyuk hozza hogy toben voltato kes iszonyat szet lettetek verve by BC 2fg :>
  • RogueGigi
    najó, 18 van rajta, de mögöttem is volt pár, meg néhány akik nincsenek rajta. 3fg tuti volt :P
  • RogueGigi
    jójó csak 3-4fg, és csak olyan 20at láthatsz rajta, dehát ez van, nem fényképész vagyok én :P
  • RogueGigi
  • Bhalage
    pryd/alb 4tw?
    en is kiproszalnam rvsrt mondjuk egy cleric el :)
  • Rockety
    albik: senki se akar innen egy estére cserélni karit? :>
    lehetőség szerint úgy időzetni amikor mindkét helyen van guildgrpah hogy mehessen a móka oO mincert kivéve mert azzal már játszottam svéd gyerek accával eleget : )

igen unatkozom picit, de egy próbát megér ^^
  • AngeLujo
    amúgy 2 account az enyém, a clericet csak használom, amolyan tartós bérlet néven fizetem a havi zsét meg ha Panni be akar jönni dumálni akkor bejön. igaz hogy ez még nem tudott előfordulni mer elég 24/7 bent vagyok vele, de hát... :)
  • Botond #31086
    thx \o/ na léptem hétfőn flémelünk+harcolunk tovább addig is jó játékot
  • Botond #31085
    ja,igen,lujo,megmondtam aegnornak mit írtam magyarul fhra és jót nevetett :-)
  • Uberlama
    Grati!! :)
  • Botond #31083
    ma egyszerűen excellent volt a szüret btw,kitűnő minőség, ideális mennyiség,gyönyörű idő,egyszerűen kitalálni se lehetett volna jobbat :-)
  • Botond #31082
    nálunk csak kiadják a jelszót,hogy MARR (massive assault relic raid),és jön boldog boldogtalan,hétvégén pesten vagyok net nélül,hétfőn leszek addigra +20% dmg lesz animistán imo :-)
  • Uberlama
    valszeg rvr lesz szal nem hiszem hogy tok menni.
  • Kalinka
    Jut eszembe, holnap este ráér vmi infis albi egy kis teszt erejéig a rangeremmel? Meele és bow sebzést tesztelnék...ha jó vkinek odin vagy hw eldugott helyeken lehetne talizni
  • Uberlama
    jah ez igy van :) de nem fogod elhinni egyszerüen képtelenség (közel) 200 albot egyszerre szervezetten vinni akárhova is, olyan töketlen láma az egész bagázs hogy hihetetlen.
    előre szervezettbe az alarm clock raid a gáz, mert amellett hogy elviekben ugye egy szo se lehet ellene mert 24/7 a server, mégse szép dolog mert az emberek nagyrésze alszik. én se örülnék ha akkor vinnék a relicet amikor alszok.
  • Kalinka
    amúgy erre próbáltam rávilágítani hogy ha 200an nekiindulnátok pl midiknek str relicért szerinted időben oda tudnának érni, vagy akár a hibik?? kötve hiszem...
  • Kalinka
    lehet kicsit elbeszélünk egymás mellett, de miért baj az ha előre szervezett egy relic raid 60 felkiáltójellel? :D

az a 150 hibi tudtommal nem reggel ment a relicrét...

(bár mostanában kicsit le vagyok maradva de tegnap szerintem midiben volt raid, elötte meg nálatok 40 emberrel, lehet kihagytam párat )
  • Uberlama
    az a baj hogy félreértelmezed a kérdést. arra gondolok itt hogy : TI mentek RAIDelni (előre szervezett etc), mind2 alkalommal 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fg albi volt aki elhozta a relicet/leverte a kapukat/leverte az ÖSZES hibi keepet (MLxp kellett, szal qq more) egész éjjel. ha ezután még alarm clock SZERVEZETT (LOL) raidről van szo akkor nem nálunk van a baj :) mi , többi alb nagyrészt, nem megy pow relicre mert ha 150 hibi (mint legutobb) kijön elvenni relicet akkor elveszik emrt esélytelen kiérni 200 albival időbe. ja és még vmi :
  • Tafaya
    Ne engem kerdezz, nekem nincs caster RvR karim :))
  • Kalinka
    akartam is kérdezni hogy miért nem midikhez mentek, annak még értelme is lenne? :)
  • Tafaya
    1.71-ben javítják asszem, de az előző 150+ -os hibi RR-nél is használták annak ellenére hogy semmi szükség nem volt rá :) Egyébként a power relicet szerintem csak poén szinten hozzuk el néha, esélytelen megvédeni egyébként is, most meg pláne hogy HW kihalt :)
  • Kalinka
    ezt már kijavították nem? (nincs animistem nem tudom :) )

de ezzel a hozzáállással nem fogtok semmire sem jutni, mert max mi meg holnap reggel fogjuk vissza venni. És megint más hogy mi 40en megyünk relic raidre este, ti meg 80an jöttök védeni, akkor miről beszélünk? :D
    Nem hiszem hogy egy délutáni raid amit megszerveztek ne lenne sikeres, ezért kiábrándítóak ezek a reggeli raidek.
  • Tafaya
    Előző a 31066-ra ment, nerf Opera
  • Tafaya
    Lehet kiábrándító, de az is hogy hiába veetitek a szemünkre mindig, nem a mi hibánk hogy hibiben kevesen vannak. A másik meg az hogy 5-6 animist-tel rámentek Myrddinre, szépen bepakolják falon belülre a gombákat és sanyi :)
  • Kalinka
    de az még odébb van :) addig még lehet :D
  • Bhalage
    aza gond hogy NFben egy relic se lesz xD
  • Bhalage
    egyszeruen fogalmam sincs mit nevezel midzergnek, mert mint olyan, sztem nem letezik jo lenne ha par screenshottal alatamasztanad, en pl mikor vagyok lathato 7+ darab ember tarsasagaban, mikor megyunk mi szepen mtk mmg amg atk utvonalon vegig, es utana kempeljuk atk v amgt. az a gond albikkal, hogy kepesek siman 10sec alatt eldolni fg vs fgben (talan ilynekor mondjak a sajat megnyugtatasukra; hogy ez zerg volt), aztan utana visszajonnek 2fgvel :> skill meg mindig ottvan.
    de gigi pls tenyleg linkelj mar screeen ahol 6fg mid ol 1 fg albot
  • Kalinka
    akár mit is gondolsz kicsit kiábrándító hogy a legnagyobb populációval bíró realm reggel támadja meg a legkisebbet.
    Mindegy majd vissza szerezzük
  • riviera
    Hehe már kezdem megszokni, hogy woodsummonolással töltöm a reggeli óráimat :)
  • Uberlama
    Haha, a történelem ismétli önmagát ? :) csekk relics :D megyek is fhra muszáj látnom a sok whine-t :D
  • RogueGigi
    Flém flém flém :-o
  • Botond #31062
    QQ more n00b :-o
  • RogueGigi
    Hehe egész albion ilyen. Egyre inkább foglalkoztat a gém abbahagyása. Vagy midzerg, vagy hibzerg, vagy albzerg, egyik sem, még ez utóbbi sem az a fun.. Bár albzerg ide vagy oda, általában midzerg megérkezik, és kinyárják őket szépen. Ez még hagyján is lenne, de midzerggel megjön az a 20db sb is, és az már fájdalmasabb :P
  • Bhalage
    nem tudok elaludni, asszem elkezdek amgn athalado albikat szamolni...
  • Bhalage
    kivancsian varom tbh =)
  • Bhalage
    tudom, nem tudom mi a faszt kerestunk ott
    ^^
  • Rockety
    Lol noob BC cant kill some albs?

xD sajnos ez a szokásos amg, alb emain cg hatásai kicsint 8 fős csapatokra effektus