43179
  • Bhalage
    *nem tudom hogy hol el
  • Bhalage
    ilyen embereket mint a Mehuge meg sztem le kene geppuskazni, nem tudom hogy el
  • Bhalage
    kosz a magyarazatot, kb ez volt :>
  • RocketyATwork
    ez teenANGER humor :P
  • Atomy
    Ez valami orosz humor, vagy mi? Nem értem.
  • Mersain
    Mint a mi esetunkben anno...
  • RocketyATwork
    3 orosz skac unatkozott, pár ember meg ahelyett hogy leszarta volna őket elkezdett sírni, láttam már ezt párszor. pve alliance-k ilyenek, az összes... talán eclipse alliancebe prydwen hibiben volt normális a "hangulat" nem az a dont spam pleaes or i contact your gm... bár a legviccesebb az amikor erre az a válasz hogy:

aye sure do that m8
    wait a moment iam the gm ! xD
  • RocketyATwork
    take the fastest horse to find out!

• RogueGigi
    ehe részeg gm 4tw :P Nálunk gregorian sosem részeg qq
  • Uberlama
    ki ez az Xboctuk
  • Bhalage
    tegnap kirugtak BCt az uber alliancebol lol
    ezert:
    1.2.3.4.
    nc
  • RogueGigi
    Naja endu leak pl sbk ellen, vagy power leak mincer ellen.. nagy kár, hogy fél end bar egy ütés..
  • RogueGigi
    Grappleban rámadható bow-al a delikvens?
  • Kalinka
    sojoban nagyon nics más értelmes dolog, akkor inkább már másik vonal graple miegymás...
  • RogueGigi
    Ha ml4en túlvagytok, akkor elmondhatod, hogy a nagyján meg a nehezén már túlvagy, elvinni ml8ig már nem egy vaszisz :)
    Márpedig zephyr eléggé tápos, főlleg egy bow usernek :)
  • Rockety
    sztem NFig hagyni kéne rangereket, rájuk pakolni 1-2 artit + sc azt nfbe szétownolni a fejetek keep fightokba... esetleg ml4ig elszenvedni grapplért azt jó napot :)
  • Rockety
    tegnap minden elképzelhető grp hazavágott minket, elég lehangoló volt :| (olyan grpok öltek meg akik 2fgvel jöttek <most 1fgvel voltak> és lefarmoltuk őket egymás után). nagyon könnyen meglehet szopatni egy átlag midi caster grpot sztem mind albként mind hibiként, de én alboktól jobban parázok mostanában mint hibiktől.

Cabalist sorc = 4 pet, ez a minimum erre rá jön egy theurg aki tud játszani és onnan kezdve a midi grp egy interruptolgató sorcal kiszop mint zállat. szal jah, jobb petezés és jobb interrupt + 2 MA azt csók... shammy és 2 healer kivan szedve pet/int által akkor az a grp lemegy.
  • RogueGigi
    Szüretre meghívni ám minket, mi is szeretjük a mustot (meg a márnemmust-ot is :) )
  • Botond #30998
    ez a reggeli "épp csak hazaugrottam a szüretről apeh-al vesződni de futok is vissza" szintű helyesírás vmi félelmetes,szal soz :-o meg van vagy 6csillió typo is,de sebaj
  • Botond #30997
    Bazsival is egyetértek,a 3 rangeres group egy szar és csak szívni fogunk,mert minden hülye bePaz mincer még mezzel is mindenki full toa nekünk meg még SI scnk sincs,de akkor is kell vmi változatosság,és többnyire jó móka ahogy ott pákinolunk,amg alatti völgyben,hogy ki kapja az első PA(persze én,mert én vagyok rr1...),aztán lelőjük a guyt 20%hpra amikor felpoppolnak a m8ek(1fg stabilan,de volt már több is),és rel rebuff futás megint 10sec mókázásért :-) annyiból jobbak vagyunk,hogy nem a szokásos utón megyünk,és eljutunk emainig :-) engem ami roppantúl bosszant,hogy zak képes hagyni meghalni minket anélkül,hogy bátmit csinálna,ha úgy gondolja,hogy úgyis bukjuk :-) de majd párszor rel után leldzik a bb minket újrabuffolum,ő meg ott marad emainbe unbuffed akkor észhez tér mindezek ellenére néha jó kicsit "eszetlenkedni" rangerrel ha már van és belefeccöltem az időt és felhúztam mind3at+a bbt is :-P
  • Botond #30996
    egyetértek
  • Kalinka
    Bali van xp group dögivel, 4finbe is könnyű bekerülni, de az hogy 3 percre fellogolsz (pl) du4kor amikor 4fins már tele van, duzzogsz hogy megint nem vagy bent aztán lépsz is át excalra... Multkori miatt meg azért haragszunk rád, én legalábbis, hogy bent vagy és nem is pm-elsz ránk hanem itt kell olvasni hogy te voltál ott emainben.

Ranger dologhoz hozzászólva, én legalábbis funból nyomom a gamét és azért nem mentünk warden/eld/chanter felállásban mert ehhez volt kedvünk, nem az rp-re érdekel engem ahnem hogy jól szórakozzam. És igen szoptunk rendesen a rangerekkel és fogunk is de kell egy kis változatosság és részemről nagyon élveztem...
  • Tiffa
    Bocsi midi fiúk, gyorsan léptem, mert msnen pampogtak, hogy másfél órás várakozás után jól tenném ha megjelennék emain apknál :)
  • Bhalage
    :<
  • AngeLujo
    nat drooddal hazaváglak :D
  • Uberlama
    az a baj hogy itt nem sok láma midi grp van. az erősebbek pedig kihasználják ha 1 sec idejük van és onnan ők interruptolnak : (
  • Raisthlin
    Sztem is kicsit túlreagálta a dolgot, meg amúgy sem lehetsz neki túl szimpi igy a postja alapján

Biztos túl sokszor vertétek meg őket :)
  • Bhalage
    nezd iszonyat keveset vagyok hibibe de abbol amit ott toltok aze neha levonok 1-2 tanulsagot.

rangerekrol meg mindig ua a velemenyem; esely sincs mokazasra mert enemy stealtherbol tobb van, magasabb rr es ToA cucc ezekutan a gyozelem eselye erosen a nulla fele konvergal.

a healerem nem wtfpwn, hanem "turheto", en mondjuk erosen kozepes jatekos vagyok, de van valamennyi tapasztalatom. es lehet velemenyem, nem?

egyebkent most mire volt ez a nagy felhaborodas?

tegnap mentem egy kort ejszaka es most is mentem egy kort a barddal. (hpk, hmg amg atk)

"ne osszad az észt olyan realmben amihez közöd sincs."
    mit tegyek. nem valtozott semmi hibiben, annyira keves ember ill javareszuk lvl50 hogy nincs xpgrp, CFbe nem kerulok be soha, igen amikor belepek mindig PMelek oda is
    szal nem tudom.
  • Bhalage
    ha mid grpot nem birtok megverni az azert van mert szar az interrupt sztem.
    dori szted?
  • riviera
    Balázs te télleg ilyen komoly következtetéseket vonsz le abból az időből amit pry/hibben töltesz?
    Most komolyan.. én elhiszem, hogy wtfpwn a healered a BOban vagy miben de pls ne osszad az észt olyan realmben amihez közöd sincs.
    Ez nem bántás meg flém de most tényleg arról beszélsz amihez fingod sincs. Beleértve az alábbi rangeres postokat.
  • Uberlama
    nah, pry érdekes ilyen szempontbol. van egy midi grp akit nem tudunk megverni mert rr9+ grpal mennek, a többi magasabb rr grp ha mezzelni tudunk lemegy ált. bár ma extra szar nap van.
  • Bhalage
    ma mar mindenki rr8++++ (foleg excalon megy elmenyszamba low rrt talalni) sztem
  • Bhalage
    haz egyket elbaszott alb stealtheren kivul teynleg nincs enemy hibik voltunk vag 3-4en (abbol 2 ns jamie meg en)
    midiknek a szinuket se lattuk
    szal odin nem palya atm
  • Bhalage
    gyere ki excalon a hora aztan lerendezzuk
  • AngeLujo
    dehogynem, az is rp :p
  • Uberlama
    hááát :D épp suicideltünk mert semmi enemy nincs ott mentünk visza emainbe rr8+++++ grpok ellen (elég szarul kezdtünk csak ezeket találtuk elején és chain wipeok) de most talán már jo lesz mert osztottunk 2fgt mire kihaltunk a 3-4. fgtől :)
  • Bhalage
    uberalma/duracellus deathspam odinban :> le is loggoltam bar gondolom szurke mateeket nem bantanatok, deha megis
  • Rockety
    jah irtam neki pmbe amikor 4x zergelt le 2fg tiarnaval hogy ugyan húzz már egy melegebb éghajlatra azt vissza irt vmi iszonyat badarságot, azóta a "m8" kategóriába sorolom ^^
  • AngeLujo
    azé attól messze van, vannak részek ahol egész jó az fps, de legtöbb helyen zerg hal, ott szerintem érthető a szar frissítés
  • Botond #30977

nesze nektek easyrider ecséim :-)