Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Warden top 20 on server Prydwen
Ranked by Lastweek RP
Rank Name Realm Points Last week Level Guild Race
1 Wou Bladebarrier 2,728,999 220,312 50 Tuatha Dé Danann Celt
2 Iccus Succi 2,305,199 110,869 50 Nolby Pride Celt
3 Tiarian AndineThxForEpic 421,506 93,097 50 Jack Herer Celt
4 Furball 6,459,790 91,947 50 Eclipse Firbolg
5 Grogald McDonald 580,506 62,592 50 Celestius Celt
6 Dumberhulk 284,168 39,873 50 Green Peacekeepers Firbolg
7 Isej Living 188,282 35,063 50 Schwarze Rose Firbolg
8 Quinlan Ohaine 3,036,800 32,150 50 Ascending Dawn Celt
9 Zephy 155,825 26,102 50 League of Mental Men Celt
10 Madhearn HunterOfZergerance 1,224,832 23,598 50 Severance Firbolg
11 Tuorin 3,799,487 20,748 50 Ascending Dawn Celt
12 Botond 414,645 19,177 50 Na Fianna Dragun Celt
13 Elthalion 134,443 15,338 50 Severance Celt
14 Tatsumaru Bleh 42,616 8,356 50 Hibernian Dragon Slayers Celt
15 Maff MasterMT 10,108 7,989 50 Hibernian Dragon Slayers Firbolg
16 Cedig Trollslayer 316,932 7,248 50 Hibernian Dragon Slayers Firbolg
17 Vald BMF 398,030 6,900 50 Cataclysm Firbolg
18 Purdol 110,114 6,357 50 Fallen Spirits Celt
19 Medjai Celt 345,716 6,286 50 Luwi's on Ice Celt
20 Levelnix 323,890 6,248 50 Mirage Firbolg

a 15diket check :-DDDDDDDDDD
beallitottam majd meglatjuk, thx

anti hero

Áldozz fel egy fekete kakast éjfélkor, de vigyázz, sánta szamárra nem szabad gondolnod közben! Ha mindent jól csinálsz a probléma megszûnik. Ha nem szûnik meg, nem csináltál mindent jól.
Nálam w2k van fent immár 2éve, semmi gondom vele. Furcsa amúgy, bár xp egyértelmûen jobbnak kéne lennie, valahogy túl sokan szívnak vele, túl sok érthetetlen problémával.
Tafaya
Bhalage:

Jobb gomb a daoc ikonon, tulajdonsagok, kompatibilitas, ott bejelolni a 'futras a kovetkezo kompatibilitasi uzemmodban; es kivalasztani a Windows NT 4.0-t, ez lehet segit

Botond
nekem 98sevel futott simán 2 si,mióta felraktam xpt egy is alig,toával meg full ugyanaz van ami neked,én karijaim tömegraidekre haverok hordják egyszerûen,mert nekem ld azonnal ha már csak közeledek is a jónéphez,szal az xp a ludas mindenképp,de én már nem rakom vissza 98set az tuti
ja effect off, names off, gfx lebutitva a seggig etc, ezt elfelejtettem irni

anti hero

emberek segitseg kene!

az a gondom daoccal, hogy miota winXPt felinstallaltam, 3-4fgs+ raideknel annyira instabil lesz a connekt, hogy barmikor ld lehetek es ld is leszek igen gyakran.
kb igy nez ki, hogy ha nem a foldet vagy a ures tajat bamulom (bar gyakran ez sem segit), hanem a zerget nezem v stickelek es ugy kezdek el futni, akkor a kozepso lagmeter sarrga majd rogton piri es a bal oldali is azonnal piri es durr ezzel 100bol 99szer el is szalltam, kezd kicsit idegesito lenni, mert nem az elso ML raidet bukom, de mostmar radikalis megoldasokra szanom el magam ha kell, mert egy step valaszt el a ml8tol ( es a FZtol aka kanaan) de kb 1 honapja nem ebirom megcsinalni. :<
tegnap 8tol voltam raiden 23ig kb es chimera 30%, ld es mikor visszaloggoltam a bindhelyen voltam kis halalfejjel xD nem voltam mondjuk ideges, kiloggoltam gyorsan es jatszottam egy kicsit a painkillerrel..
de muszaj vmi kitalalni, mert ez igy nem fog menni.

pls segitsetek, mi lehet a gond?

gepem: p4 1.4ghz, 512 rambus, gf4x00 (asszem 4200)
dx9 es a legujabb driverek fent figyelnek.

vagy a chelloval van vmi, bar nem tudom eleg sokaig volt winME fent, stabil, no gond es azzal nem voltak ilyenek..
rakjam fel ujra azt? :>tegnap 8tol voltam raiden 23ig kb es chimera 30%, ld es mikor visszaloggoltam a bindhelyen voltam kis halalfejjel xD nem voltam mondjuk ideges, kiloggoltam gyorsan es jatszottam egy kicsit a painkillerrel..
de muszaj vmi kitalalni, mert ez igy nem fog menni.

pls segitsetek, mi lehet a gond?

gepem: p4 1.4ghz, 512 rambus, gf4x00 (asszem 4200)
dx9 es a legujabb driverek fent figyelnek.

vagy a chelloval van vmi, bar nem tudom eleg sokaig volt winME fent, stabil, no gond es azzal nem voltak ilyenek..
rakjam fel ujra azt? :>

pls help.

anti hero

Botond
DFet annektáltuk asszem btw >.<
AngeLujo
akkor lehet majd a 8 palás grouppal kéne lemenni oda, azzal talán meg lehet fogni 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
európai verzióban eu-s cdkulcs van amcsiba usás,és eus daoc csak az eust fogadja el,és viszont
hello,hadd kerdezzek egy meroben elmeleti jellegu kerdest: a kiegeszitok is kulon keszulnek europara es eamerikara? es akkor nem keverheto, gondolom..

Botond
ez meg nem hardcore pve,mert RR defence 2-3 ilyen igényesebb animistára épül pl amit nem sorolnék a pve kategóriába tekintve hogy átlag 100 midit wipeolunk daghdán ^^
Botond
30perc alatt újra poppolnak az õrei és akkor sanyi van 2 palával sztem
AngeLujo
de nektek van animist, nekünk szerintem 2 palával le kell mennie, igaz csépelnénk vagy 30 percig 😊 mondjuk a portolás az gáz, lehet hogy betenne

Botond
én múlt héten voltam elõször legion raiden,mert már kiváncsi voltam mit bír ez a legion guy,hát erõs 23másodpercig bírta a húzástól számítva 20unk ellen,szal elég tápos vmi :-D
AngeLujo
pedig néha milyen jó is leduózni egy-egy princet df-be, nem? (ilyet csinizhetnénk még 😊)

Uberlama
I feel hardcore PvE around 😄 amugy nem sokan foglalkoznak ennyit PvEvel, legalábbis igy, nálunk max a TLW az aki guild szinten hardcore pve, mi meg megyünk, elnyomjuk insta RA Call The Zerg spellt aztán meglássuk mi van 😄 j/k :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Ha így nézzük akkor az enchantert abból áll csak, hogy nyomja a pbaoe-t,az 1 gomb. A druida nyomja healt, ami szintén 1 gomb. A tank meg a tauntot ami szintén 1 gomb stb. PvEben ha így nézem majdnem minden kari 1gombos.
Az animisták 95% csak 1 gombosra van tervezve szedett vedett cuccokban vagy epicben. Semmi duration,casting speed,power bonus és melee resist nélkül. Az én animistámnak van 25% duration bonus,10% casting speed,10% range bonus,41% power bonus,+15 int és power bonus,15%hogy nem használok power-t mikor varázsolok és a melee resistjei is jók. Ez az animista 40 powert nyer vissza(800 powerrel gazdálkodik kb) a FoPból körönként(hibiben a power használok legtöbbje még a 30 power/ticket se érik el a FoPból. A legtöbbnek 26-28 power/tick. A lvl21es FnF gombát non-stop tudom rakni, de ha egyfolytában combat módban vagyok visszaveszem a lvl16os gombára(ha a bard ott van nem nagyon kell visszavenni).
Amikor az animsta üzent, hogy segítsek neki és elkezdtünk gombázni kérdezte milyen gombát rakok és amikor elmondtam neki aztmondja nekem, hogy õ a lvl9est rakja(magasabbat nem is bírt volna szerintem) hisz a gombák ugyis csak azért kellenek, hogy a +hit bonust megtörjék. Én meg megkérdeztem tõle, hogy akkor ki fogja kinyirni Danost ha a gombák nem azért vannak. Lehet azt hitte majd a druidám lecsapja. kb ennyit tudnak a csak hit bonusra nevelt animisták.
Danos:
Majdnem Eramai camphelyére megyek az animistával és 1000 távolságra rakok 1 snare main petet amit fel is buffolok, majd elkezdem a lvl16os gombákkal. Utána váltok a lvl21es gombákra majd amikor az elsõ pet meghal akkor a lvl 50es gombákra amíg a power futja majd vissza a lvl16os gombára. Amikor az összes lvl 50es gomba lent van akkor a druidával maghúzom danost és úgy futok rá a gombákra, hogy amikor Danost elkezdik ütni lehetõleg Danos és az animista között 2000 range legyen. Utána nem szabad futkosni az animstával, mert akkor hátulról egybõl kiüt, hanem a druidával egyfolytában gyógyítom a legkisebb heal-lel. Danos hamarabb meghal, minthogy a druida powerje elmenne. Valami oknál fogva 1 centaur patroller beaddól akkor már vége az egésznek és a druidával futok elfelé, mert hiába gyógyítanám az animistát akkor se tudnám kinyirni Danost, mert nincs meg a kellõ +hit bonus. Ideális esetben amikor Danos elkezdik ütni a gombák a legtöbb lvl21es+50es gomba él és csak nagyon kevés lvl 16os van. Így érem el a max dmg-t.
Sokan azt se tudják pld ha 3 animista van 1 csapatban és 1 animista kicsivel elõrébb rakja a gombáit mint a másik 2 akkor a mob mindig csak arra az 1 animistára lesz agro akinek legelöl vannak a gombái és a másik 2 animista nyugodtan rakhatja tovább a gombáit vagy varázsolhat a mobra.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Tafaya
Basszus de meddig megvolt, pygmyket meg elso par siras utan feltapoltak 😊)

mi is felhuztunk 4-5ot xD

anti hero

Tafaya
Jah igaz, AC-ben is van egy hely ahol regebben siman ki lehetett ugrani, az utobbi patch utan mar nehezebb 😊

Szerintem inkább a játékosok röhögnek rajtuk, hogy ilyen bénk a programozók. A játékos elsõnek kihasználja, ha olyan a bug és csak utána szól. Midiben is a kockán vagy a sátor tetején pár 100 50es karit felhúztak mire beraktak oda 1 teleportot

Tafaya
Szegeny Fidel bugot akart kihasznalni es igy jart 😊 Btw ismerve a programozok eszjarasat valszeg ezeket a teleportokat kulon file-ban logoljak es rohognek nagyokat 😊

Ma este probáltam Galladoriat animistával. Még ilyen bugos helyet nem láttam. Ott állok a mob elött és azt írja nem látom, mob elakad 1 vonalban és a petek nem érik el amikor odamaegyek, hogy mi van akkor meg átlépi a vonalat és leöl. Kész katasztrofa az a hely.

Majd ma reggel ha lesz idõm megprobálom leírni.

Errõl jut eszembe, ma délelött nézegettem Traldor templomát úgy gondolván biztos van valami bug vagy rés rajta ahol be lehet jutni. Bemegyek 1 résbe és elkezd tölteni a progi. Na itt már gondoltam, hogy valami rossz lesz. Következõ kép a levegõbõl zuhanok lefelé. Leérek 1 hp-val és siabra-k rámugranak vagy 5-6. Siabra queen-hez teleportált ez a genny progi a traldor templomtól. Mégha 2fg teleportálodott volna akkor is meghal mindenki.😊
Azt kell mondanom a teleportot alkalmazzák mostmár minden problémás helyen, de az vigasztal, hogy legalább jó rést találtam különben nem teleportál el.😊

Botond
de a legjobb amikor van egy alap lila mob add meg minden nélkül és félórát problémázik,hogy de wipeolni fogunk meg ilyen hülyeségekkel fáraszt,és amikor megunom berohanok kicsapni a mobot még mindig magyaráz,hogy de nem innen kellene húzni,mert a szél is rossz irányból fúj meg egyébként is,aztán ilyen 3sec alatt kicsapjuk a mobot ^^ szal néha annyira körülményes tud lenni,hogy az vmi hihetetlen :-O mondjuk volt már úgy hogy igaza lett és haltunk jól :-) másik legjobb hogy van vagy 100Pje,és amikor mondom hogy na suicide mert én nem csámborgok vissza a világ másik végérõl akkor néz rám mint a hülyére hogy na de az neki 3x17arany meg minden :-D
Botond
egyáltalán nem rohangál,kifigyeli hogy lehet megtisztítani addoktól a fõmobot,behúzza add nélkül ha el is ér hozzá a pbt-m megfogja,ilyesmivel operálunk többnyire,de például az oroszlánt aki a healers embrace cloakot dobja azt úgy szedtük le egyszer,hogy én grouppon kívül behúztam és futottam(végtelen sprint 4tw) õ leszedett egy addot a chanterral(akkor még nem volt animista),amikor leagróztak megint behúztam még egy add le és elfogyott a 4 add,akkor leálltam a nevessel,ami csutkára buffolva havonta kb 1x ütött meg fidel rányomta petet,és egyszer csak meghasalt,és még animista se kellett,de pl ugyanezen az oroszlánon múlt héten AD wipeolt az rr8as(vagy tudja tököm hanyas,de wardenjük rr8as az tuti) FGjével animistástól mindenestõl :-D jót röhögtem,épp stygiában trinketeltem és csak úgy pörögtek a killspammok ^^ szal fidel ownz em all,néha be kell segítenem,de többnyire csak nézek,és biztonsági pbt/taunter szintre redukálódok ^^
hat en mar lattam mire kepes fidel, es en tisztelem azert amit es ahogy csinalja. megha neha kitalal/bevet ilyen-olyan trukkoket :p de hat ez legyen legnagyobb bun a lelken :] csak azt nem ertem eddig miert nem bannoltak =)
de a lenyeg:
fidel knows pve
xD

anti hero

.)

anti hero

nah de most akkor mibõl áll ha nem abból hogy leraksz 5000petet és behúzod közéjük a mobot és közbe meg futsz a karival ami agrót kapott?

zzz

Tiffa
CUTEY PIE!!! Kösszencs 😊
Ebbõl is látszik mennyire értesz hozzá.😊 Lehet 1 kezemen meg tudom számolni akik le birják nyomni animistával szólóban. Figura oda jött hozzám gratulálni, hogy ilyet még nem látott máskor meg 1 animista üzent, hogy menjek segíteni mert õ egymaga nem bírja kinyirni. Legtöbb animista szar epicben rohangál és semmit nem fordítanak az animistájukra amit már láttam is ezek még eramait se bírjék kinyirni önállóan.

rofl
fidel animistal lenyomni vmit... zzz
na mind1, biztos nehéz lerakni 5m gombát fopal és behúzni a mobot
:px

zzz

Botond
ezer éves :-)
50es bard? ez uj xD

anti hero

Botond
én tudom :-)
Mivel, hogy õ is az én karim ezért 3 accot elég nehéz Toaban kezelni. Ha lehet ezért hagyom ki mindig.😊

Danos-t letudom nyirni az animistával is egymagam+BB.

Botond
ja meg groupba volt talán expert is aki 50es bárd,de õ nem minden artihentre jön,csak ha nagyon kell
Botond
mondjuk artifactok jó 90%át leszedtük ezzel a setuppal :-)
Botond
mi is leszedtük fidellel GoVot ezzel a setuppal:

Menta 50 animist
Botond 50 warden

Jackson aka FoP-bot :-) (õ nem is volt a csapatban)
de, te is ezt fogod mondani amikor alb/mid casterek is végre kimaxolják a karijukat azt beléd nukolnak aranyosan debuff nélkül 400-600 között .p

jah tegnapi GoV farmer (sajnos nem tudok ellenállni ennek)

Proud member of WR.
Danord 50 war (lgm Ac) Battlemaster ml 8
Starspell 50 sm.
Sunspell 50 sm.
Moonspell 50 rc rm.
Earthspell 50 sup rm.
Healnord 50 healer.
Hurikanord 50 healer. Prefecter ml 8
Shamnord 50 shammy. Prefecter ml 8
Solarias 50 skald.
Runienord rm (lgm tailor)......

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
nem kéne :-O
20% pierce resist mellett sajnos lófaszt nem számít, az nyer aki elõbb nukol és jobb az interruptja (mana eld fix 500at ddzik debuff nélkül spec ddvel... szal loál, fucking nerf it tbh...)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
jah lol de nem casternek eddig is ennyi volt toa nélkül..., mig papir csuhásnak 1400 körül, sokal 1700+ hpm lesz ami nem rosz imo 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

detto

anti hero

Botond
lassan beerõsítek rr5re akkor lesz az 2100-2200 között reményeim szerint ^^