Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(es ma is elfogok 😛)
eljen a nyar!
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
na nyomassd mar be, legalabb a veszett jooo csaj topicba minimum, vagy ahogy botond baratunk tette IDE :]
ha nem elnek remete-eletet, akkor en is linkelnek, de nincs mit .]
anti hero
majd egyszercsak kaptok :p
ps: kepet akarunk!
anti hero
persze ez így úgyse mûxik hogy én tanulok õ játszik mer mindig itt álltam mögötte mondtam hogy kit támadjon meg kit ne 😊
mondjuk ha már felkakaluzoltam szegényt DL-ig igazán megálhattatok volna mikor victoryzott 😊 lehet venni kéne neki is egy accot, ma pl leverte soloba Dookzot (imo egyik legjobb ns most hiába low rr), na mind1, húzok vissza tanulni 😞
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Szép harc volt sztem.Annyi még hozzá tartozik a dologhoz,hogy neki volt BBje nekem meg csak egy mezei str/con chargeom a gyûrûmbõl :-)
remélem nem untattam senki,most elmegyek dolgozni is,mert ugye hass,alkoss,gyarapíts,és hibernia fényre derül ^^
van valaki aki usa serveren albion/lancelot jatszik ?
holnap, ha valaki jo kis rockmuzsikat (U2+station sajat etc ÉLÕ ofc!!) akar hallgatni (ulve, kedvenc italunk szurcsoles mellett is lehet) az jojjon le a GÖDÖRbe!!!!! (Erzsebet-tér Deák Ferenc tér aki nem vagna😊
gondolom nem tul huzos beugro, jo zene, jo hangulat (valszeg nem mozdulni-sem-lehet sok ember).
en ott leszek =)
STATION honlap
/offtopic
anti hero
anti hero
tudodom aktivalni a quest nelkul ?
anti hero
érdemes lenne light-ra mennem chanterrel lvl 20ig? solo véget..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Ezért röhögök jót mit szívnak itt middik, excalon jobban vannak szervezve sokkal middi alliancek mint az albik (pl gol alliance eléggé halott volt, mikor eljöttem onnan), vagy a pryd/middik.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
persze normális healelés kell mert az end heal shoutok sok hp-t esznek.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens