Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegnap elmentem! :]
(es ma is elfogok 😛)
eljen a nyar!

anti hero

Botond
boldog szülinapot Loth!
AngeLujo
kerítek egy rendes fényképezõgépet azt lesz fotó, a telefonom csodás lehetõségeivel nem akarok senkit riogatni 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Jockey
jah, mert hüle daoc-l kened ahelyett hogy néha elmennél nõzni..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

nekem eleg a kep ..
na nyomassd mar be, legalabb a veszett jooo csaj topicba minimum, vagy ahogy botond baratunk tette IDE :]
ha nem elnek remete-eletet, akkor en is linkelnek, de nincs mit .]

anti hero

AngeLujo
nerf mindenki képet akar, Stevehék még videót is lol
majd egyszercsak kaptok :p

AngeLujo
nem õ már mindent tud és asszem mára én is mindent tudok, szal kéne menni infizni. csajos most úgyis hazament egy picit csak este jön vissza :p

lujonak baratnoje van? omg omg!

ps: kepet akarunk!

anti hero

Uberlama
Tikónak nem kell tanulnia ? 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
épp kétségbe voltunk esve,hogy mingyá megint jön a 8infil a 2 mincerrel meg pár scouttal megtámogatva,és nem voltunk duelles kedvünkben(egyébként jöttek is,csak hoztak még sorcot palát meg ami szem szájnak ingere...),és még midik is kóricáltak,és már a mai 2 duellem is megvolt,ráadásul egyet ellámáztam :-(
AngeLujo
legalább mmg-nél kijöhettél volna neki akár a bm-re egyedül, de az az rr6 dude is mindig kimászott veled
persze ez így úgyse mûxik hogy én tanulok õ játszik mer mindig itt álltam mögötte mondtam hogy kit támadjon meg kit ne 😊

Botond
gondoltam hogy megeresztek egy stealhlore grapple pbae de nagyon kombót a fiúkkal,de nem volt kedvem :-) duelezni rezsicken selfbuffok meg minden nélkül nem állok le :-)
AngeLujo
én, pontosabban akkor éppen a barátos nõm volt amikor nagyon integetett 😊
mondjuk ha már felkakaluzoltam szegényt DL-ig igazán megálhattatok volna mikor victoryzott 😊 lehet venni kéne neki is egy accot, ma pl leverte soloba Dookzot (imo egyik legjobb ns most hiába low rr), na mind1, húzok vissza tanulni 😞

Uberlama
Lujo 😊 enyém settenkedo bár mostanába nem vagyok csak este 😞

Botond
Lopakodó kicsoda?franc se bír ennyi stealther altot megjegyezni :-)
Botond
elõtte amgnél 5PAt kaptam,szal nem is vártunk mást :-) 4vs4be nyertünk volna úgyis :-)
Tiffa
Bocsi srácok mmg-ért, direkt kértem a roleplayereket, hogy hagyjanak meg titeket nekünk, mi is négyen voltunk, gondoltam jó kis fun lenne, erre az OotKT poppolt.
Botond
basszus,román a gyerek,még jó hogy kicsaptam :-) meg 22es a BBje,ami megmagyarázza az alacsony evade arányt :-)
Botond
smileikat jól széttördelte mindenhol :-)
Botond
na ez a reggel is jól indult :-) kiérek amghez már jön is át vki,épp csak annyi idõm volt,hogy groundtargetet magám alá nyomjam már kapom is az instadd-t (Meezzzmeerizze rr4 mincer agrózott ugyanis),elnyomtam twf-et+pbt fel,bár ez utóbbiban nem nagyon bíztam gondolván kapon instastun rögtön,de emberünk cselesebb volt,és késõbbre tartogatta,és egymásnak estünk,én gyorsan ráraktam 4powleakstylet,mert ez az instadd dolog nem fair >.< de 3-4 ddzés után benykalt egy powpotot :-( és tovább ddzett,csapkodtuk egymást,ez kb úgy nézett ki,hogy én ütöttem õt õ meg egyszer ütött meg vmi 68as dmgre,de pont a vest-em,és pont beproccolt belõle a lifetap proc,és így õ sebzödött 80ra én meg gyógyultam 80at és sebzõdtem 68at :-D,külön lol volt akárhányszor beddzett eltaláltam kalapácsommal,és abból is beproccolt a lifetap,így instant módon gyógultam is vissza :-) persze félúton benyomta az instastunt,és rámkalapált egy kis dmgt,de így is csak mire 5%hpra jutott,én még mindig 15% körül voltam,de azért éreztem hogy necces lesz ezért gyorsan HE instahealjét elnyomtam ami 517hpt gyógyított belém,ekkor kissé beijedt,és mivel ejött a stun immunity bestunnolt megint,távolabb ment és lemezzelt,illetve csak mezzelt volna,de beresistáltam,ami annyira meglepett engem is,hogy bár elértem volna,de egy pillanatra megtorpantam és mégse értem el,és a mezzt beszívtam :-( magára nyomott vmi gyorsabb hp buffot vmi gyûrûbõl,és leült mögém(én azt hittem hogy elment),amikor megfordultam láttam hogy ott van raktam volna fel a speedet és egy bow keretében udvariasan távozni akartam,de belémcsapott az instaddje megint,szal láttam nem tudunk döntetlent adni :-( innen kezdve nekem semmi nem jött össze (miss hegyek semmi proc meg ilyesmi),de hát ugye 10%hpról egy mincer mégse öl meg ha 50%hpm van,olyan 25%ig levert mire felborult.
Szép harc volt sztem.Annyi még hozzá tartozik a dologhoz,hogy neki volt BBje nekem meg csak egy mezei str/con chargeom a gyûrûmbõl :-)

remélem nem untattam senki,most elmegyek dolgozni is,mert ugye hass,alkoss,gyarapíts,és hibernia fényre derül ^^
masik kerdes..
van valaki aki usa serveren albion/lancelot jatszik ?
offtopic:

holnap, ha valaki jo kis rockmuzsikat (U2+station sajat etc ÉLÕ ofc!!) akar hallgatni (ulve, kedvenc italunk szurcsoles mellett is lehet) az jojjon le a GÖDÖRbe!!!!! (Erzsebet-tér Deák Ferenc tér aki nem vagna😊
gondolom nem tul huzos beugro, jo zene, jo hangulat (valszeg nem mozdulni-sem-lehet sok ember).
en ott leszek =)

STATION honlap

/offtopic

anti hero

nem, kell az encounter

anti hero

sracok ha megveszek egy artit meg scrollokat
tudodom aktivalni a quest nelkul ?
Botond
ugyanazt tudom elmondami amit atomy,nekem is van lightchanterem,és elég jól el lehetett szólózni vele 19ig,akkor bejött a /30 és felraktam 30ra,azóta nem csináltam vele semmit
par napig nem leszek daockozelben :] :[

anti hero

Nekem bejött. Caster pet + single DD elég jó volt. És biztonságosabb mint a pbaoe 😊

Jockey
kérdésem kövi: ugyebar van egy pici chanterem, de ahogy nézem lfg ablakot nem nagyon fogok tudni groupolni 20ig, de lehetfentebb se
érdemes lenne light-ra mennem chanterrel lvl 20ig? solo véget..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

nem kell szólni a fél realmnek hogy RR-t csinálsz (sokkal kisebb az esélye hogy vki köp mint Herbal legutsó próbálkozásán ilyen kurva egyszerû 😊 Aussinek bár nem rajongok a stílusáért, sikerült 2x is 4fg albal, 54fg kudarcott valott szerverfagyasztó noskillsinvolved rr helyett.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Addig sem használták a middik a relicekbõl eredõ elõnyöket 😛 Elsõ alkalom volt mondjuk amikor otthagytam excalt egy hétre. Tököm tele lett, az ostoba fejetlen zergeléssel, ami nem csak albiktól volt tapasztalható, hanem a middiktõl is. Amíg a szerver bírta. Néha volt ebben is fun nem mondom hogy nem, fõlleg mikor kialakult ilyen zerg vs zerg fight, és nem egy keepnél, hanem vmi simább területen. De úgy összességében sux volt.
Hehe eeegen, el is felejtettem a savagek insta hp-end converterét. Pedig annó én is sokat használtam 😛 Nah, mind1, megvan az oka annak, hogy nem játszom azon a szerveren.
Ezért röhögök jót mit szívnak itt middik, excalon jobban vannak szervezve sokkal middi alliancek mint az albik (pl gol alliance eléggé halott volt, mikor eljöttem onnan), vagy a pryd/middik.
szeritnem el lehet magyarázin hogy maradjon 10fg a többi meg menjen amg-t kempelni... legalábbis én megérteném, hogy nem kéne másik 1500+ ember játékát elrontani 😊

Te ott voltál relic raiden? Miért? Mégis, elárulnád hogyan magyarázod el 400embernek, akik ráadásul simán pmeznek is neked, hogy õk most ne menjenek? Meg aztán a másik oldala az éremnek, hogy a 600embert kibírta, csak azt a 200védõt nem, akik jöttek védeni. Akkor most megmondanád annak a 200 védõnek, hogy ne jöjjön? köszi, sokat segítene, hogy ne omlasszák össze a Middik a szervert.
Naja, de nekem heroval uccsó alkalommal 225öt ütöttem (rog 4.2es sword, amilyen noob vagyok vhogy elkevertem a craftolt swordomat, azon a karin meg még nincs semmi toa armor/cucc, azzal a 3.2essel olyan 350eket ütöttem), ami a gáz, hogy kb 80-90% end megy el 1 ütésre, aminek visszatöltõdése miatt mondtam, hogy olyan 10sec kb (sosem mértem csak úgy saccra) két ütés közötti idõ.
az a különbség, hogy egyik eredményes másik nem. szerver fagyasztás nem csak nekünk de alboknak se túl nagy fun + relic se lesz belõle, szemben az alarm clock raiderekel / prime time de nem 500+ albos raidel. Normális ember felfogja hogy ha nem birja a szerver az 500 albos raidet akkor msáhogy kell elvinni, de ahogy láthattuk alboknak ez elég sokáig tartott, mondjuk nem is csoda :p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

savagomal heal ward + rendes healerekel folymatosan tudom nyomni FF-t akármire, elég fajin, 252-t ver ajtóra kb volt triple hit + crit kiis jött 500 körül sebzés (de nerfelik majd FF-t asszem 1.70be, mintha vki említette volna)
persze normális healelés kell mert az end heal shoutok sok hp-t esznek.

albok 1 óra fele elvitték relic, midik 9 órán keresztül támadták alb frontiert és reggel 9-10 felé visszavitték mind 3 relicet a HELYÉRE 😊

Botond
228qui+3.8spd fegyver+38% selfhaste-el van meg a 1.5sec,ami ugye egy egyszerû dex/qui buffal elérhetõ
Botond
warden 32+ regronál 200+t ver az ajtóra 1.5secenként :-) nekem 26os regroval csak a kisebb styleendreq csökkentõ buffom van,de így is minden 3dik ütésemre megy az FF,azt mondják az egyel magasabbal chainelhetõ,szal 5-6warden lvl10 ajtó persze,hogy lebont 1perc alatt
Mythic korrekt lett volna odaadja albiknak a reliceket akkor. 600 embert semmi nem állít meg, csak zonecrash, de middik tuti nem. Jah, és ez a 'kis patch' megoldotta volna a crash problémákat is
Ahh már látom.. szerda reggel 8kor visszatékelték õket 😄 hehe és milyen dumákat mondanak hehe.. Ilyen 'ne idegesítsétek fel midgárdot' mekkora lol 😛 hehe albik amikor idegesek voltak crashelt a szerver, gyanítom azt senki nem übereli felül 😛 mindez az elsõ 2hétben kissebb kihagyásokkal, de nagyjából folyamatosan..
Hmm most mivan excalon relic ügyben? Mintha albik takelték volna mind3 str relicet, ez most igaz, vagymivan? camelot europe-n nem látszik semmi, mintha minden maradt volna a régiben. persze lehet még mindig bugzik..
Bocs, külsõ 2ajtón 2-2 ram volt, belsõn viszont nem is használtunk.
Igen igen, simán el tudnék képzelni egy capital city méretû relic keepet. Több ajtóval, de úgy, hogy védõk is nehezen jutthassanak be, vmi ballanced fight kialakulhasson. Ez így marhaság. 11tank rásebez egy doorra 250et a legrosszabb esetben is ff-el, ami azon a raiden jelentett vagy.. 20tankot kb (naggyon dúlva sacc, de kb 120an voltunk), ez ebben az esetben 10-15secenként 5-6000dmg. Õrült sok. Plussz a ramok, ott ajtónként csak 1 volt ráadásul.. Uccsó ajtó ment le leglassabban, de elsõ kettõ 1percen belül megvolt. Képtelenség ezt védeni. Komolyan mondom mythic bõdületes mértékben melléfogott egy csomó mindennel a toában, és attól félek ez NFben még inkább így lesz. Én már most félek tõle, gp persze önmagában is fájdalmas, de én pl meghagynám albinak unique RA-nak a sos-t, amennyivel gyengébbek a tank/mixed grpjaik sztem szükségük van rá. Viszont middik spelljeit is meg kéne nézegetni, instákat lenerfelném a fenébe, vagy castable és akkor interruptolható. Na mind1, qq off.
Uberlama
igazibol a legnagyobb baj hogy az ff tankok ha már van 20 tank meg 3 ram a kapun akkor olyan rohadt gyorsan megy le hogy szinte esély sincs annyi idõ alatt megfelelõ méretû védõ erõt kivinni, ha a relic force eljut észrevétlenül a rk-hez és van ennyi ff tank akkor kb 90% hogy elvisznek legalább 1 relicet.

az egész rk egy kalap szar, egy keepbe több helyen és módon kellene lehetõség a bemenetelre ( fõ ajtón 15 ram cap, oldalfalakon max 3 ram, létrák használata talán...) és persze 3-4x ekkora keepek hogy ne egy helyre koncentrálódjon az eégsz csata.

Simán.. ML4 raiden aszondja venoid, hogy õ ugyan nem beszélhet mindenki nevében, de õ joinol a raidhez, és aki akar, az joinoljon, megadta bg leadert, és disbandolt éppen csak ml4.8 elõtt. Na erre óriási bg disband spam, joinoltam új bghez, ott meg join spam, és ilyen x2 létszámmal megindultunk mjolnirre, hát full lol volt. Ajtók nagyjából 1perc alatt törtek be (!!!!!!!!!), guardokat észre sem vettük hogy vannak, már vittük is a relicet. A keep undefended volt, de middik erõsen mozgolódtak, állítólag hmg váltakozva hol hibbi hol middi kézen volt (1szer albi kézen is 😊 ), majd mikor aran átjutott relickel állítólag 1percen belül megjött egy nagyobbacska middi csapat, de már elkéstek. Ugyanez dagdánál, ilyen perceken múlott, hogy middi zerg nem kapta el a relic carryert. Érdekes raid volt. Én mondjuk egyszerûen hülyeségnek tartom, hogy 1perc (vagy inkább 40-60 másodperc) kell egy qrva relic door leütéséhez 100-ról. ennek egyszerûen nem szabadna így mûködnie.
Botond
pedig de,loller
Botond
nem mondod,hogy midik benézték ezt a birka mód odamegyünk sokan és elhozzuk a relicet fõidõbent lol