43179
-
Mersain #31216 Mar nem emlekszem miert gondolom ... =)
En horde ba megyek Thau is mert nincs kedvem meg1x albit jatszani. -
#31215 látom kezdesz Tysonolodni , amit multkor öszehozott. Imo megen talizni kéne IRL mert tul komolyan veszed ezt az egészet. -
#31214 -
Raisthlin #31213 Ez nagyon LOL! :P -
Mester #31212 LOL -
RocketyATwork #31211 nekem Jesus Christus volt először de már foglalt volt :| nerf random name generátor! :> -
#31210 Azert mert veletlenul ezt dobta ki a nevgenerator, mar orokke bunhodnom kell? :D -
RocketyATwork #31209 60% alliance 40% horde beta alapján, szal egy frankó 75% albion 25% midgard style lesz a game :p -
RocketyATwork #31208 lol gennymanó a jóságos ahahah xDD
/wipes tears off -
#31207 WoWba egy dolog nem tetszik. Csak 2 oldal van. Igaz nehez a balance-t beallitani, de a 3 realm meg ezekkel a hibakkal egyutt is jobb, illetve ha 2 realmnel vannak balance problemak, akkor regen rossz.
Infok alapjan melyik oldalon lesznek tobben? -
#31206 Kb. 1 ora mulva bannolnanak is kb. :D Ja igen, reggelj FH-n, hogy tudj majd irni az egy honap mulva inc grats threadembe. :D -
#31205 Sot, rezzelhetnem a bb-d is. :D Nekem valami josagos kari kell, ami illik hozzam, nem ertem miert gondolod, valami geci karival kellene jatszanom ^^ -
#31204 és ezek is elég nagyba bejátszottak abba hogy inkább viszajöttem albiba, ahog ymondják easy mod hib < zergion ;p -
#31203 hát persze csabi, mondjuk igaz csak 90%ot irtam, meg nagyrészét, és akikkel én találkozta/én láttam de a többi jo ;ppppp -
Mersain #31202 Ismerhetnel annyira hogy tudd nem lennek benne ilyesmiben =)
Amugy meg nagyon remelem josz majd WOW-ba. Van saman ami meg gecibb kari mint daocban --> neked talaltak ki ;) -
#31201 lol, azért annyit nem játszottál hohy mindenkit vérlámának mondj.
tudom miről beszélsz, én is a grp-ba voltam és ha emélxel tudod milyen grp volt. valoban kurvára senki nem fogyelt oda és a hegyről is jöttek, de mind1 elbasztuk, mindenki. De ez nem mindig van igy manapság nagyon ritkán nem jönnek le az emebrek stickről szoval nem minden hibi vérláma azért mert 1x elront valamit. -
#31200 230k kell. Ha befizetned az accot + Mers is, akkor a "te megolod Merset, en rezzelem ot, majd megollek teged" metodussal, orankenti 6k sebesseggel, hamar meglenne. :D -
#31199 Jovo nyaron kezditek? :D Mikor beszeltel vele? Volt o is WoW betan? -
RocketyATwork #31198 31196: ne figurázzá mester mert mindjá beloadolom internet explorert és szét replyLoLak teeee : )
31188 volt ofc! -
RocketyATwork #31197 még 4 óra gálya, Viiiizet.... -
Mester #31196 ezt nem nagyon értem 33118? vki 1xxx hozzásszólás múlva vmi kurva rosszat ír majd rólad?:p -
RocketyATwork #31195 übi nem kell hogy érdekeljen, mit gondolnak - gondolok rólad... ezt minden normális embernek magának kell mérlegelni, fő az önbecsülés :P
Mester nem sokára rr6 vagyok, készülj fel vmi fasza "rockety4tehwin natural born killah praise" szövegel :)) -
RocketyATwork #31194 33118: na dögölj meg bazzeg :> -
Mester #31193 írd be Fh-ra hogy redb és maelstrom radarozik + azt hogy te milyen skilles vagy biztos lesz spam:P -
Mester #31192 Mers-el már megbeszéltük hogy megyünk WoWozni^^
Addigra legyen meg rr8!(és nem kell az a duma hogy nem fogsz más mmorpg-vel játszani:p) -
#31191 nah spamoljon már vki, erinys charm xpzése nagyon uncsi :( -
#31190 Jah. Nem akartam anelkul abbahagyni, hogy ne irjal nekem Grats m8-t, az rr8 threadembe :) -
#31189 ;p én se merem 100%osan állitani de volt nem egy olyan huzása ami elég gyanus volt. ha nem radarozik akkor még jobb játékos mint eddig irtam :) -
Mester #31188 Erre mondják ha nincs ló jó a szamár is?:o
Még mindig játszol hangi?:Oo -
Mester #31187 Amúgy sztem redb nem használ radar-t aztán most már lehet, de amíg 1,5 évig vele rvsr-ztem minden nap nem volt gyanús.(aztán lehet azért mert hibi volt és a grp-ba volt mindig:p) -
#31186 ezt tudom, és ha megemberelem magam akkor nem vagyok ilyen, de egy forumon beláthatod nem ez az elsődleges szempont :| -
#31185 Na jo, multkor Dorival eleg jol elbeszelgettunk. :) -
#31184 - Hi there, can you spare me some gp?
- Sure!
- Hmmm, wait, what's your RR?
- RR3L1!
- Ololol. Fuck off!
xD
Nagyritkan belepek Excalra, nincs kivel pm-elnem miota leleptel :p -
Mester #31183 Sztem nem azt nehéz elfogadni hogy jó játékos vagy hanem azt hogy kibaszott nagyképű;p -
#31182 igenis :( bár a suli csak jövö héten kezdődik ^^ szal még nyugi poweren vagyok :p -
Fidelcastor #31181 Néztem 1 térképet és a druida kb 12500,18500on allt a fensík szélén. Ennél pontosabb loc-ot térkép alapján nem tudok adni.(majdnem az NE híddal szemben) -
Fidelcastor #31180 Vannak esetek amikor nem lehet megölni FS-sel. Amikor nagyobb mint 1 filborg vagy amikor valamelyik barom gyógyíto öngyilkos lett rajta.( 30% alá megy az élete mindig felgyógyítja magát ha gyógyító kari is van már a listáján). A druidát mindig a fensík szélére állítottam FoP-pal és a battlert oda húztam ki a pettel. Ott sose érte el a battler, mert pont elötte fordult vissza, hogy ő csak a saját területén mérkőzik meg velem. Amikor a petet ráküldöd senkinek sem szabad a közelében lenni. Még amikor kihúztam a szélére még akkor is random választott a pet és a gyógyító között. Olyan 1-21-ig mentem a kihúzásokkal mire a petet választotta. Hát szerintem még a gyógyító pontos loc-ját is leírtam régebben. Kezdetben azért rakj a petre 1 sima dmg pajzsot és úgy húzd ki. -
#31179 te meg huzzl tanuni, soka duma:) -
#31178 hát lehet jobb ha elmész otthonrol, igyál mg egy pohár sört, mert tőled nem ezt szoktam meg
én régóta csak olvasgatom afórumot, nagyon nem kommentelek, de a mai napod eddig kriminális:) -
#31177 31169 válasz
nem értem te vagy fáradt vagy mi van, de ez semmiben nem tünt különb megszólalásnaka többi kötekedővel szemben..:)