Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
hm,ok
én legalább nem titkolom mint egyesek Botond 😛
és legalább beismerem hogy ezzel a karival elég f*szláma vagyok, de rm-el bármikor szétkennélek :p

bár te BD-t is megölnéd igaz? lol 100%hp-n állna amikor kiasalsz (unbuffed bd persze 😄 )

Botond
én azé nem büszkélkednék,hogy egy vak láma vagyok,nem csodálom,hogy neked még a BD is nehéz kari volt :-D
én is ezt mondom kicsapott volna 😊)

Botond
csak az a lol,hogy finder akkora láma,hogy majdnem kiöltei magát,nekem egy lehetõségem volt megmenteni,ha legraplézom róla lujót,erre most jön a fröcsögés,hogy mert nem akartam,hogy elfusson lol,mintha lett volna esélye elfutni...
most azt mondod hogy inkább ne használja a graplét???!?!?! vagy most mi a bajod??

most nem fg-krõl beszélünk hanem 3-4 emberrõl
casterre meg annyit mondok hogy a midi rm 100000x jobb mit a chanterem itt 😊) (kis harcokban)

azért mert grapple jó grpokban kiölte a tankokat a játékból, casterjei meg hibernianak a legjobbak. ennyi bajuk van grapleval az embereknek :p ráadásul hibiknek nem kell változtatni grp setupon (warden, hero bm etc etc)

nah mind1 ne menjünk bele emrt hosszú 😛

zzz

csak a tényeket közölte, Luro hord itt össze-vissza hülyeségeket... :p

Botond legközelebb vigyünk magunkkal 1 ns-t minimum, az felfedi õket mi meg bedaráljuk a 20 SOLOZO infit 😊)

mi a bajotok btw a grapléval?? 3an voltunk amg-nél, ti minimum 5en.. petet rányomtam, majd hülye fejjel felrohantam (mert nem láttam shade modban) egyenesen bele és fél hp-n voltam amikor Botond graplézott én meg befejeztem pbaoe-vel...mért nem beszéltek arról hogy az embereken 5 infi+scout popol!! ha ti is kijönnétek normális classokkal lehetett volna vmi értelmes fightot nyomni, de ti erõltetitek stealthereket, nem tudom mit élveztek annyira benne 😊
és szólok elõre hogy legközelebb is graple+pbaoe lesz...

Uberlama
öszintén szolva nem ártana neked kis pihi, mert igencsak sok baromságot hordasz össze.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

ez nem solo player game, miért várod el hogy ne farmingoljanak le ? 😊 legalább is azt veszem ki ebbõl a 25 postból hogy kimentél egyedül és leöltek (ha nem aodosok ölnek le abból nem szokott ekkora vita lenni tho 😛). Get used to it and dont run solo, nem kell rvsr guild szóljá fidelnek azt animistal védjétek be amg-t :x

zzz

Botond
és mielõtt teljesen beleéled magad a hülyeségedbe szögezzük le,hogy az egész konkrétan úgy volt,hogy kicsibors ment utánad elkezdett vmit szerencsétlenkedni,mire rácsaptál vagy mi,és már majdnem kihasalt mire odaértem,és mivel healni lassan és keveset bírok,mert nem druiddal voltam nem volt más választásom csak legrapplézni téged,különben kifekekteted azt a lököttet...szal szép meg jó meg hangzatos ez az én futok emainbe utánam meg 2fg chanter és én legrapplézok nekik mindenkit,csak közel sem fedi a valóságot te is tudod,mert ott voltál...
Botond
a reggeliek fényében mostmár minden ami mozog potenciális rp,megtanultam a leckét,igyekszem alkalmazkodni,nyugodt lehetsz jó rpt dobtál :-P
AngeLujo
csak vicces, nehogy má lelépjen az óverpáverd buffiltrátor mer akkor aztán uristen mi lesz, és még mi vagyunk rp whore-ok ^^

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
btw mintha úgy rémlene,hogy 1x voltam egyedül amgnél és jött vmi merc fgvel és begraplézott de hirtelen,aztán megdaráltak,még ha kicsit visszaolvasunk akkor screenshot is van róla,szal nem tudom mirõl magyaráztok,hogy grapple így meg úgy ejnye bejnye...
De erdekes dolgokat lehet itt olvasni.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

zzzzzzzzzzzzzzzzzz

anti hero

AngeLujo
LOL, ezt te se gondoltad komolyan, az skill hogy megnyomsz két gombot (f8 és az a kis kancsaringós barna gomb) és megvárod míg a m8 kinyírja a grapplézott enemyt?

Botond
go get some skill inkább imo :-O
Botond
mondja a 4fg amg camper :-O
AngeLujo
innentõl kezdve így fog kinézni a dolog, hogy /y keeel that Celt named Botond, leave the rest 😊 persze ez csak akkor ha említett célszemély soloba érkezik akárhova ahol én is ott vagyok 😊

Uberlama
viszont innentõl pofátlanság csucsa lesz ha még1x jösz azzal hogy szegény szerencsétlen solot 3-4 albi lenyomta.

Uberlama
lol 8an te más játékot játszol mint mi ? 😊 arra céloztam hogy miután lujo belement dotmineba és evexel harcolt szépen grappleztad és bors meg pbaezte, ezek után asszem alap volt hogy amikor jöttek albok beaddolok.

Hangianix
rofl :p

Azert orulok, hogy megmaradt a tevedhetetlensegedbe vetett mitosz. ^^

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

vagy az FH :p

anti hero

Botond
muszály volt grapplézni,mert finder random crappekben nyomja,és instahal folyton,meg még el is szalad meg minden,szal full gáz,mindent graplézni kell különben sanyi :-)
Botond
ezek után amit hangi csinált nincs több ismerõsöm,csak hibiben fyi
AngeLujo
mivan Botond f8+grapple ftw? halál gáz hogy 1.5-2 fg hibi van amg-n már megint és begrapplézol hát lol, tudok ki akart lelépni miután azt a tetves petet rámraktátok... imo elég felesleges ilyen baromságokat elvárni hogy ne üssön ki ismerõs... ismerõsnek elõbb mennék neki, mert tudom csesztetni ilyen hülye fórumokon mint ez :p

Botond
és mire visszaérek gondolom meglesz a 2fg is simán :-P
Botond
asszem voltatok vagy 8an mi meg erõs 4en...
Uberlama
asszem ezentul egy szot nem szolhatsz arro lhogy ki addol be neked vagy ki zergel le...

AngeLujo
nem régi ez egy picit? :p

Botond
mert odinsba/hwba vagy senki nem megy vagy csak bd-k...
mondjuk nem ertem miert emainbe soloztok/duoztok.

anti hero

Botond
rr2es scoutot kiütöttem,elfut mellettem fg midi,elbújok elmegyek messzire,és megtaláltak,most visszamegyek és megnézem tényleg radaroznak e,ha igen elkezdek rightnowzni minden köcsögöt,mert tököm kivan már sok looser cheaterrel,és azt várom hogy elkezdjék õket bannolni sorba...fg midi azért van minden reggel kinnt,mert radarral keresik az infil/mincereket,hibik meg azért mert folyton pánikolnak,hogy mikor kapunk RRt...
Uberlama
nem tom mit vársz emainbe iylen tájt. már reggel 10 után nem lehet solozni mert fg midik megyegetnek vagy roszabb esetbe kempelik amgt. vagy hibi kcsinálják ugyanezt, ugyanakkor délelõtt még nagyon ritkán láttam albi fgt, midi-hibit viszont mindig..

Botond
ez ilyen
Hangianix
Bocs, de nem vagy normalis. :p

Hangianix
amagad m8 ^^

Botond
itt nem a sírás a lényeg,napota 62x zergelnek le,leszarom,ez itt másról szólt...
Botond
amit megmondtam megmondtam
Uberlama
jah volt egy ilyen alkalom, ez meg itt már nem az elsõ, de engem se érdekel 😊 btw az egy elég szar nap volt mert kb 6x egymás után volt hogy amgig elértünk jött egy ranger kiszedett stealthbõl és 3 fg (sz o szerint) hibi vert le.

such F8 targetting m8s!!!!!!!!!!!xDxDxDxD jejejejejee!!!!!!!!!! (etc😊

anti hero

akar muzeumi darab akar nem, csak azt hivatott bemutatni, hogyha veletek torenik vmi akkor lujo is sir :>

egyebkent meg leszarom az egeszet :x

mindenki azt csinal, amit akar :>

anti hero

Hangianix
Nem ismertelek fel 😊 semi afk voltam mert mar oltoztem, csak lattam, hogy jon ket alak (nem is lattam, hogy mogotted nem masik hibi van :p) es miota nem abban a zold-piros kopenybe vagy, nem ismerlek fel. 😊

Botond
a lol az volt,hogy az egyetlen infilt akivel elõttük találkoztam ahelyett,hogy bePAzott volna behúzta fülét farkát és elsunnyogott :-D ez is felbosszantott,mert inkább zergeljenek le minthogy ott basszam a rezet egyedül 50percen keresztül :-D
Botond
de én nem stunoltalak,csak cryoltam fyi...
Hangianix
15 perccel kesobb mar apk-nal volt? Hat amg masik oldalarol meg sorc speeddel se lehetetlen aterni oda! :p

Hangianix
Littles tuti nem volt velunk, hiaba akarod belehozni ot is a buliba :p Erdekes en nem sirtam amikor 8 emberrel jottetek 2-nkre Odinba :p