Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látom manapság sikerül megtalálnotok a már muzeumi kort megért dolgokat :p
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
pff én mindig solozok ha nem Lujoval duoba tolom, mert nem birom a stealth grpok állando nyomorát meg az már zerg és nem fair solo sbk ellen.
de ez a rinya ami itt van hogy jajj most levertek.. 😊 mit vártál emain közepén ? ha nem õk ölnek le akkor kapsz kb 15 stealthert a nyakadba.
de ez a rinya ami itt van hogy jajj most levertek.. 😊 mit vártál emain közepén ? ha nem õk ölnek le akkor kapsz kb 15 stealthert a nyakadba.
well...
"Congratulations to Hibernia the "we never zerg" realm
--------------------------------------------------------------------------------
Just a short and friendly message to all the hibs at amgE in these minutes:
U guys can fuck yourselves hard!
Lopakodo Halal Myrmidon stealthzor
Luja Reloaded teh farmbot kung-fu fighter
Proud member of the hungarian maffia, <Angels of Darkness>"
no comment gg. ennyi eleg ugye :>
"Congratulations to Hibernia the "we never zerg" realm
--------------------------------------------------------------------------------
Just a short and friendly message to all the hibs at amgE in these minutes:
U guys can fuck yourselves hard!
Lopakodo Halal Myrmidon stealthzor
Luja Reloaded teh farmbot kung-fu fighter
Proud member of the hungarian maffia, <Angels of Darkness>"
no comment gg. ennyi eleg ugye :>
anti hero
nem rp-t akarok ömleszteni,mert akkor beléptem volna vmi fotm rvr guildbe amikor hívtak dobtam volna a barátnõm és minden este 9tõl hajnali 3ig emainbe rohangálnék fotm fgvel,és itt panaszkodnék,hogy oh my megint csak 450k a lwrp pedig már többször volt millió fölött...én csak játszani szeretnék,de ilyen idióták vannak akik "(rp inc m8s!!!!) :>" szinten megragadtak az evolúcióban.Komolyan mondom kivennék rp-t a játékból mingyá eltünne az összes skilles kiscsávó,mert nemlenne mivel menõzni...
majd kkrisz elmondja neked hogy néz ki egy 3vs1 harc ismerõsök között,persze vannak elvakult fanatikus rpwhoreok,de hát nyomorékok irl is vannak...
sztem nem kell elvarni, parszor en is mentem a grey con bardommal, par kort emainben es meg kell hogy mondjam eleg erdekesek a tapasztalatok :]
Maelstrom grp pl szonelkul kiolt (rp inc m8s!!!!) :>
egy midi hunter nem bantott.
egy komoly bonedancer kiolt..
albokkal nemigazan talalkoztam mert azokat is kiolte a maelstrom :> haha
egyebkent botond szerzel bodyguardot, magad melle csapsz egy bardot es egy chantert es utana csak afk nezed hogy omlik be az rp, ilyen kis grpok ill uberstealtherek ellen :>... ha ugyes vagy, fg noob lemegy
Maelstrom grp pl szonelkul kiolt (rp inc m8s!!!!) :>
egy midi hunter nem bantott.
egy komoly bonedancer kiolt..
albokkal nemigazan talalkoztam mert azokat is kiolte a maelstrom :> haha
egyebkent botond szerzel bodyguardot, magad melle csapsz egy bardot es egy chantert es utana csak afk nezed hogy omlik be az rp, ilyen kis grpok ill uberstealtherek ellen :>... ha ugyes vagy, fg noob lemegy
anti hero
btw Warbar vagy egy fél éve nem aodos fyi :p
kint voltál este odinba? mer mi csak midiket láttunk, de abból 2fg-nél ritkán kevesebbet
kint voltál este odinba? mer mi csak midiket láttunk, de abból 2fg-nél ritkán kevesebbet
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
komolyan mondom ez nevetséges, nemtom miért kell élvárni hogy ne öljön le valaki aki meglát, csinálj stealthert és akkor el tudod dönteni hogy melyik csatába szálsz be és melyikbe nem..
na most volt te+a paladin aki üldözött+amorce+warbar+a sorc,ha jól értem,és én ellenetek és ez 3vs1,aha vágom
Reju cleric vs warden eleg egyoldalu lenne 😊 es hosszu is 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Az integetes kimaradt, semi afk sticken voltam 😄 Utana vettem csak eszre ^^
egyébként büszke lehetsz magadra 3vs1be nagyon ott vagytok,meg warbar is szépen killspammolt 5vs1be,nagyon ügyes fijúk vagytok
Es ha belegondolok, Amorce es Warbar mindenkeppen neked ment volna. 😊
nem stunnolsz árkon bokron túl vagyok mire sorc észbe kap+integettem,de semmi gond,csak szívességet ne kérjen tõlem többet senki akinek valaha is volt karija pry/albiba
3-an egy ellen zerg? 😄 Egyebkent eppen loggolni mentunk, nem lattam a neved, kulonben nem stunnollak le 😊 Bar kiolt volna a sorci aki kint volt 😊
elmentek a faszomba,idióta rr5ös paladint kicsaptam volna,ha nemjönnek le selfbuffok,el kellett futnom,erre megzergeltek,hát bekaphatjátok,szánalmas ez az rp éhség...
mostanában tényleg hülyére zergeli magát az aod :p
tegnap is bezergeltünk vagy 2fg midit nottmoornál mikor jöttek védeni a keepüket ^^ (mi 8-an zergeltünk akkor éppen már vagy 2 órája)
tegnap is bezergeltünk vagy 2fg midit nottmoornál mikor jöttek védeni a keepüket ^^ (mi 8-an zergeltünk akkor éppen már vagy 2 órája)
én csak most láttam...mióta kész a toa szetem,és tele vagyok lóvéval,szal még trinketelni se tudok,egyszerûen céltalan lett a játék számomra,belépek kimegyek emainbe esetek 20%ba összejön vmi 1vs1 harc,abból is többnyire 2vs1 lesz a végére,mert én nem ölök vmi hirtelen és alb/midi add jön rám és kihasalok persze,de nagy ritkán azé meggyakok ezt azt,ilyenkor még van kedvem egy második körhöz,de amikor kimegyek reggel 8kor és 1fg balanced midi még mindig campeli amgt akkor azé elmegy a kedvem az egésztõl,dolgom meg más nincs a játékban szal log off,és böngészem a netet,meg offline gémekkel tolom
Jah, amit mondani akartam, hogy ritka szar nap volt, mert hibbik is zergeltek dulván, mondjuk köszönhetõen a middi 2 relic raidnek fél napon belül.
Zergelés miatt utálják steveht 😛 és igen, egy 'legenda' vagy, sajna a szó nem túlzottan elõnyös jelentésével.. Erre próbáltam már rávilágítani a screenshotokkal 😛 Bár a mai nap ritka szar volt, szar grpal,random drooddal, meg wardennal, aki állítólag qrva jól nyomja, vhogy mégse bgzett vagy healelt amikor kellett (fáradtság, front, fejfájás, lag, etc etc etc, mindig rá lehet fogni vmire 😛)
Qrva arti lvling, a hócipõm kezd kilenni a gémmel mostmá télleg.. és még csak a másodikat csinálom, igaz 99%ban szólózva.
Qrva arti lvling, a hócipõm kezd kilenni a gémmel mostmá télleg.. és még csak a másodikat csinálom, igaz 99%ban szólózva.
Boooom WantStevehsChildren
Server Prydwen
Realm Midgard
Last On Recently
Race Norseman
Class Spiritmaster
Level 50
Guild Maelstrom
Guild Rank 1
Realm Points 3,257,980 (Last week: 105,606)
Realm Rank Elding Herra (RR8)
Rank 70
In-realm Rank 28
Class Rank 2
Trade None
rofl,steveh egy legenda :-D
Server Prydwen
Realm Midgard
Last On Recently
Race Norseman
Class Spiritmaster
Level 50
Guild Maelstrom
Guild Rank 1
Realm Points 3,257,980 (Last week: 105,606)
Realm Rank Elding Herra (RR8)
Rank 70
In-realm Rank 28
Class Rank 2
Trade None
rofl,steveh egy legenda :-D
pff 😊 amikor leültél meg akartalak ölni de láma gimpfiltrator megelõzött 😞
meghalni mentem amg-hez (soloban mást nem is nagyon lehet 😛 ) elötte meg elment a screen és logolnom kellett de vhogy 20másodpercet sem lehet ott kibírni hogy ne kapjon az ember infit a hátába...10 secnél már haltam 😛
miért nem játszotok vmi értelmes classal? 😛
miért nem játszotok vmi értelmes classal? 😛
Jjuraa-nak mondja meg vki,hogy azé hagytam ott,mert kilogolták alólam a BBt,üldöznie meg felesleges volt,mert végtelen ideig tudok sprintelni én is :-) köszi
pry/albiba mindezt ofc
pry/albiba mindezt ofc