43179
  • Uberlama
    na mentem erinyst tápolni én is :>
  • Uberlama
    és különben se köss bele mindenbe hanem lásd be hogy igazam van és akkor nekem se kéne ennyit irnom hajnalok hajnalán :p
  • Uberlama
    bleh ennyire nem lehet szegény a fantáziád. teszem azt harcoltak amgnél, speedwarp lent albi részről (mindig lerakunk mmgnél is meg amgnél szinte perma) jövünk apk vagy mmg felől, és nem tudnak elfutni mert még épp csak felstickeltek akkor kénytelenek harcolni, vagy én látom roszul :p
  • Uberlama
    hmm ezt se irtam sehol, meglepő lehet neked, de nagyon sok albi radarozik, és legalább annyi midi és hibi is. sajnos ez már szinte a játékhoz tartozik (NFig legalábbis) ezt el lehet fogadni vagy lehet siránkozni miatta (sehol se irtam az elmult pár postomba hogy fuj rohadt midi/hibi radaros gyökér, vagy igen ? aszem csak te.)
  • Bhalage
    "mert van olyan helyzet hogy már nem tud megkerülni radarral"

?

=)

najo elmentem itthonrol majd este folytatjuk
  • Uberlama
    teljesen öszinte leszek. a postok alapján sokszor a legtöbb ember itt nem tünik felnőttnek, erre jön a logikus kérdés hogy engem miért kelljen hogy érdekeljen mit gondolnak rolam olyan emberek akik csak forumrol ismernek és nem valoszinü hogy IRL is megismerem őket. Az AoDosok tudjuk ogy IRL nem ilyen vagyok (legalábbi ált :o ) és ennyi nekem pont elég. (bár belegondolva mindig is szerettem hallani a hangom szal ha egyszer elkezdek beszélni...)
  • Bhalage
    bar tudom minden hibi es midi radarozik csak az albok nem .)
    ezt elfelejtettem bocs
    /sarcasm off
  • Uberlama
    lol, nem egészen ezt irtam, azt irtam hogy HA redb szemből jön (mert van olyan helyzet hogy már nem tud megkerülni radarral) akkor is be tud mezzelni mert insta amnesiákat nagyon jol használja ( érted, HA ez nem azt jelenti hogy mindig fyi).
  • Bhalage
  • Jockey
    hát most én se értem mi az amibe ennyire bele kellett kötni, sztem még te se érted
    semmi sértőt nem írt midikre, elmondta mennyi láma van ugyanugy msik 2 realmbe is (ami igaz sztem)
    hallgatlak
  • Bhalage
    jo reggelt rock=)
  • Bhalage
    tudom hogy skilles vagy de legalabb ne mondj magadnak ellent
  • Rockety
    az ilyen postok benem írása viszont bizonyítaná hogy felnőttél :p
  • Bhalage
    miert jonne redb szembol, ha radarozik?
    oO
  • Uberlama
    hmm, nem igazán vágom mi ilyen mokás , hisz tudhatnád (várj átkapcsolok midi nyelvre) Zergion easymode fotmsorc karim van op mezz rangeval amivel minden amugy underpower bard és healer megszopja a mezt mert nerf albion és op sorc.
    kicsit megprobálva azért viszatérni a tényekhez, Redb megközelitőleg legalább 90% hogy radarozik. bardok csak és kizárolag akkor tudnak bemezzelni ha 1, a terep egyenetlensége miatt instarangen belül látom meg őket, oldalrol kapnak és nem veszem észre 2, tvt nézek.
    healerek közül szinte csak maelstrom healerektől félek ilyen szempontbol, mach6 plusz "jo megérzések" sokszor elég hogy instastunt megkapjam mezz castolása közben.

az hogy te abbol indulsz ki ami excalon van hogy ott milyen sorcok vannak (ne felejtsd el én is játszottam ott szemtől szembe mezzeltem be albikat sorc vezetett , az rr2es bardommal erről ennyit) aszem semmit se jelent. de ha nehéz elfogadni hogy a másik nem béna játékos és még tudja is akkor vedd ugy hogy beképzelt láma szerencsés balek vagyok és mindenki más prydwenen egy vérláma. ha igy könyebb.
  • steveh
    ja ubi mindíg Tvzik aztán nekem kell mezelni aztán meg kapja a dicséreteket,hogy mennyire szép volt a mez :)
  • Bhalage
    "ő az egyetlen aki szemtől szembe be tud mezzelni ha figyelek"

BRÜHÜHÜHÜHÜÜ ROFL
  • Bhalage
    "annak ellenére hogy radarozik, "

loál U MADE MY DAY M8
  • steveh
    nekem kint van a képe a falon :)
  • steveh
    ezt én sosem halottam de biztos igazad van
  • Uberlama
    lehet hogy Redbről kéne példát venni, tanulni tőle, ugy játszani mint a nolby pry/hibibe, vagy mint anno az eclipse (azért anno mert a mostani eclipse grpot már többször megvertük 1v1be, GPstül mocostul mindenestül) és nem azon rinyálni melyik másik realm OP vagy épp zergel vagy mittomén mennyi faszságot lehet még felhozni de az az igazság, és ezt az NP (excalrol jött npről beszélek mindig, soruu, zang, slanatea stb) megmutatta hogy mind1ik realmbe lehet verhetetlen grpot csinálni. ennyit az easy realmekről.
  • steveh
    mindíg a könyebbik út ........
  • Uberlama
    nem hiszem hogy ennyire egysikuan kell látni a kérdést. játszottam hibibe és szánalmas ahogy az emberek az rvrhez állnak hozzá és nem csak a low rrek (ez kb a 90%ra igaz). kb fel annyira tudnak játszani mint egy normális albi caster, mindenki végig stickel bardra, ha enemy jön alig 1-2 ember probál mezz elől elfutni, volt olyan hogy jött egy albi grp nekem balra előttem, rájuk fordultam bekaptuk a mezzt és az egész grp ivben állt mögöttem mezbe, mondom Wtf??? mondják majd GP megoldja ne rinyáljak, mondom de bazze most nincs is gp fent... erre : ja igen, majd legközelebb....... ÁÁÁÁ hajtépés power ftw. :D ha albi és midi (főleg midi ilyen szempontbol) caster grpok meg tudnak lenni gp nélkül (sőt még NPt se sokszor mezzelték be, habár nekem sikerült párszor anno) akkor nem vágom hibik miért ne lennének majd meg NFbe. meg kell tanulni játszani.

van egy azaz egyetlen egy darab bard prydwenen akire azt mondom kalapomat megemelem és /bow mert egyszerüen kibaszottul jol keni, annak ellenére hogy radarozik, ő az egyetlen aki szemtől szembe be tud mezzelni ha figyelek, mind2 mezzem (amig beér instarangeba ált 2 azért elmegy ellene) ki tudja amnesiázni instával, amugy meg iszonyat jo játékos, ez a Redb gyerek, rr11.
  • steveh
    ez majd NFben lessz érdekes ahol nincs előted 25 hegy 2000es rangben addig az insta az úr.mondjuk egy jó bard könyedén kikerüli a bolt range mezt egy két jól irányzott ---> insta <--- amnesiával amiből aszem kettő is van neki.
  • steveh
    szerintem DFet akartak nyitni emainben ahol minden keep az övék :) kb azokból a random hibikből ezt nézem ki.
  • Botond #31151
    reroll easymodegardban,vagy zergbionban \o/ marad 2 realm,az is elég
  • Botond #31150
    és annak idején BDt+savagét tartottátok a leggimpebb új classnak,míg vw+necro maga volt az isten(rvr szempontból),szal ennek a szellemébe erősen kételkedek a leírtakban
  • Botond #31149
    mondja vki aki boltrangemezzországból van,érdekes :-)
  • Botond #31148
    rr4en mindenkinek purge3 azt sanyi,ez van
  • Botond #31147
    loccal mindennel leírta,hogy fopper hova kell focusolni honnan kell,átfutod azt a pár ezer kommentet és már meg is van :-)
  • Botond #31146
    a.tömegesen szólóznak fyi
    b.védik a relicet
    c.DFet akarnak nyitni

válassz magadnak random baromságot=tehwin
  • Raisthlin
    Jogos! :)
  • AngeLujo
    tudom de cba megkeresni...
  • AngeLujo
    meg kell tanulni végre játszani :<
  • steveh
    meg kell tanulni játszani aztán majd meglássuk :)
    majd catacombsba most ti kaptok egy op kasztot a midik kettőt mi meg egy pve classt :)
  • Uberlama
    felakaszthatják magukat imo
  • Rockety
    aka dps debuff n00bs can fo :E

tök jów, no dps debuff, no grp-purge ájáj mi lesz hib m8kel :|
  • Rockety
    1.72:

(Bug Fix) The Enchanter's Dazzling Strobe line of instant debuffs will no longer interrupt casters.
  • Raisthlin
    Remélem most már maguktól is rájöttek, vagy logoltak :P
  • steveh
    valaki szóljon már a hibiknek ,hogy fejezzzék be a zergelést pls