43179
-
#31256 énmegyek alunni,becsörgettem 2-3k rpt az animistára azt most pihenek egyet a reggeli 4finshez asszem -
#31255 fent xpzek penninébe, nem láttam :( mondani akartam ha kell free rp most jöhetnél de már nem tudlak megvárni mert menni kell rvr ^^
-
#31254 Jordie was just killed by Manachnater ^.^ az volt a spamm :-) többi spammot leecheli jimbo :-( -
#31253 infil felpoppolta magát a toronynál CSnélés meghalt \o/ killspammom tuti belátszódott albi közepéig :-P -
#31252 50%ot csak :-) -
#31251 azért ez gáz mondjuk mert a sorci pet nem licsel csak xpzésbe ott ha csak pet üti le akkor 50% xp jön csak lol -
#31250 gomba licsel rpt ? oO -
#31249 most épp nem,mingyá CShez érek az unbuffed animistámmal,amivel ha vkit sikerül is legyepálnom a gombák úgyis ellechelik a fele rpm :-O -
#31248 de de pls másold már be :) tudom hogy ráérsz ^^ -
riviera #31247 LOL kb :) -
Rockety #31246 tanulni tanulni tanulni mondta lenin de mielőtt rábökött volna edit replyra, eljött érta a kaszás...
most fény derül mi maradt le:
tanulni tanulni tanulni és jó helyre csöppeni : ) -
#31245 kétségtelen,hogy a 'lóvé van,minden van' örök igazság,de elég kevesen kezdik egyből azzal,hogy van is :-) -
#31244 8ból 9x letagadod,hadd ne másoljam be a fél fórumot,thx :-O -
#31243 én maradok a : pénz , pénz, pénz, trionál.. :) -
#31242 ezt még én is irtam régebben baszics... :) -
#31241 Lenin szavai: 'tanulni,tanulni,tanulni!' -
#31240 "Az is tény, hogy volt(!!!) idő, hogy 2fg-vel mentünk, és erős fg úgy is levertek minket."
ezt 2 héten belül legalább 3an fogják cáfolni,és utolsó hazug hülyének fognak beállítani,mert ilyet merek mondani... -
Raisthlin #31239 "most hogy megvan a kellő rr különbség ownoltok" LOL, kivel szemben van meg?? a mi groupunk rr5-rr9esekből áll, sok csapat ugyan ilyen, és pár még jobb is ennéla hibiknél-midiknél.
A Tiffás dolgot nem kommentálnám.
"rr8ig amg camp 8fg+al aztán utána osztjuk az észt" ez megint lol gyanús :)
Nem hiszem, hogy valaha az AoD osztotta volna itt az észt. Páran mindig tudtatok fokozott hangulatot csinálni, de ez azárt kicsit erős.
Az is tény, hogy volt(!!!) idő, hogy 2fg-vel mentünk, és erős fg úgy is levertek minket. Ettől még ne ess át a ló másik oldalára.
Egyikünk sem hardcore játékos, sokan dolgoznak, suliba járnak, és még mindig a játék kedvéért játszunk.
Azt meg megértem, hogy a mi sikerinket nehezen dolgozod fel :D
Mind1, betudom ezt a hozzászólásodat, a hosszú és kimerítő szüretnek, de aza tudat vigasztal, hogy rajtunk talán sikerül levezetned a benned felgyülemlett feszültséget! :) -
#31238 de jo itt egyeseknek, bezzeg én még igen mesze vagyok attol hogy halálra keressem magam >.< -
#31237 ja,és igen köszönöm kérdésed,remek volt a szüret,ma is hülyére kerestem magam ^.^ -
#31236 majd holnap,mára jó ez is :-) -
#31235 lejárt lemez, találj ki vmi újat pls :) előző válaszodra is :) -
#31234 ohohohoh lolololol QQ more m8,csak hogy tartsam a színvonalat :-P -
#31233 angol szótárt ragadjad meg aztán nézd meg mi a whine imo -
#31232 ja és miért kellett ennyi várni hogy vki whineoljon , egész délután néztem forumot hátha van vmi mert erinys xpzés pötyet unalmas, msot meg hogy lassan abbahagyom (lvl 2-5re ftw egy délután soloba) meg elkezded, hát ez kész :o -
#31231 hm te meg még mindig elképesztöen hülye vagy aki semmit se tud nem csak arrol hogy hogyan is kell rvrezni hanem a nevetséges az hogy azt hiszed te aztán tudsz mindent és itt birálsz minket, te aki alig rvrezik, főidőbe sose, te akinek egy szem alig rr5ös karija van, te aki arrol hires hogy szart se tud rvrről. :)
nem baj irkálj csak mindig megmosolyogtatsz az elmefuttatásaiddal :) ja csak hogy a tényekhez ragaszkodjunk 8l6 a sorcim. -
#31230 trutyi kinek a karija bgbe excalon?mert köszi az rpket btw :-P -
#31229 veletek mivan?pry/hibi projectet arwenkével passzoljátok?inkább easymodegard?:-D -
#31228 és igen,14 órás szüret utána a szokásosnál is morgósabb vagyok :-P -
#31227 rr11es bárd > rr8as sorc (vagy csak rr7?),nagy kaland,rr4es korotokban a térképen se voltatok,most hogy megvan a kellő rr különbség ownoltok,deén azé emlékszem amikor tiffával az überclericcel az élen kihasalt a fgtek dodens tetején 7 kék-zöld con random hibitől :-)igaz te nem,mert nem voltál ott,de AoD sose lesz komoly a szememben,mert ez az rr8ig amg camp 8fg+al aztán utána osztjuk az észt,hát enyhén szólva is vicces -
#31226 a 3 lehetőség azoknak a random baromságoknak a kivonata volt amiket ti válaszoltatok rr4es korotokban arra,hogy "ugyan mi a fasznak kell 6-8-12fgvel amgt campleni emainbe?",és eleve nevetségesen szánalmas valakitől zerg miatt sírni akinek a neve mint a zerg szinonímája forog a szerveren közszájon tbh -
#31225 dwarf muskétás 4tw -
#31224 Csakazertismashovameszm8? :) -
#31223 Hat ja, nem erdemes alliancet valasztani, ha azokbol van/lesz tobb. -
RocketyATwork #31222 szvsz emberek 90%nak az emberi világ a szimpibb, nincs ezen semmi kivetni való (ha 33% lenne realm elosztás daocban én is vmi sorc/theurgal kenném már rég, de inkább játszok egy nem annyira szimpi világban mint hogy ne legyen mit ölni, bár excalon fordul a kocka és mehetek hiberniaba lassan :E) de addig amig egyik realmnek sokkal több van mint másikban (ráadásul wowba nincs 3dik realm) faszság oda menni és megcsinálni a 9857 ezredik human paladint vagy nightelf rogue-t :>
btw open beta lesz még idén? -
Mersain #31221 Ne mar...
Nekem is szimpibb amugy alliance de nincs kedvem megint zergel szivni. -
Mester #31220 warcraft az más:P
Dwarf warrior/priest vagy Ne druid imo! -
Mersain #31219 Mondod te aki orcozik? -
Mester #31218 Én alliance-be sztem nem szimpi a horda:p -
RocketyATwork #31217 Mersain céloz, lő és GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL !!!! igen igen igen igen, hatalmas góól hölgyeim és uraim, horde for the best NOCARE bout the rest!
xD