Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
a másik pedig egy öszeollozott killspam, 3 screeniebõl (bb 800*600ba megy azért nem fért ki egybe) ez tegnap készült mmghez értünk amikor midik megpattintották pow relicet, egy másik fg alb volt elõttünk (firepowerék) és kb 4 fg midi majd csata alatt olyan 4-5 fg hibi is érkezett, a 3 irányu csata last man standing gyõztese a hibik lettek, nagy nehezen kifüstöltek minket mmg szobábol ahonnan a midiket mi irtottuk ki meg hibiket is szal érdekes csata volt. hozzá kell tenni hogy természetesen volt stealther addunk nekünk is midiknek is, ez látszik DSen is.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
lvl 16os gombából tudok 55db+az irányítható rakni egyfolytában. lvl 50es gombából 15 db tudok rakni(65 power dbja azaz 975 powerbe kerül a 15 gomba lerakása)) FoP mellett. 1.69ben a 15 gombát símán le birom majd rakni 2.7 sec/gomba sebességgel. 41 power/tick-et tölt a FoP(kb 820 powerem van összesen). 2,5 percig tudom varázsolni a lvl 48as pet pbaoe-t( 225 dmg,3 sec cast time,31 power,350 radius az alap tulajdonsága. Ez 1.66 secenként tudom varázsolni 2,5 percig mindenféle LOS nélkül, ugyanis a pet-et nem kell látnom. Az irányítható gombán,FnF de még a kis repölõ wisp bombán is tudok pbaoezni mindenféle Los-sal együtt.) egyfolytában a lvl 3as crak chargeommal+FoP alattam. Ezeket le is teszteltem Bleedmernél 1 pár nappal ezelött amikor 2x jöttek a midik. Ebbõl a 2 támadásból be is jött 18k rp úgy, hogy Jackson is a csapatban volt. Ha ajtóhoz rakok gombát(2500 hpja van 1 mezei fnfnek is) és pbaoezek rajta a gombát hiába ütik a pbaoet akkor is elküldi. Pár sm rá is faragott erre. lvl 5ös irányítható tauntos gombát szoktam rakni mert ugyanannyi az élete és a szintje(lvl44) de csak 10 powerbe kerül. DD storm abilityt+varázslatokat nem nagyon bírja a gomba, fõleg ha 3-4 is van az ajtón, de ezt ellensúlyozni szoktam Jackson healjével közben.😊
Még 1 drop kell és akkor a resistjeis is jók lesznek. Nyílt rvrben az enchanter után olyan érzésem van mitha 1 50%ban leszázalékolt nyomorék chanterrel játszanék.😊 Mindezek ellenére elég jól elszórakozom vele.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
anti hero
Regrowth 35
Nurture 47
Parry 7
Blunt 29
regro 33 és parry 13
regro 32 és parry 16
melyik lenne jó? legalábbis én ezeket nézegettem...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
és azt mondtam hogy nekem jön be jobban, nem kell egyet érteni
duelben jobb az rm
Amorce: Ott van Botond!
Warbar: Jaj, de ari!!!
Killerbee: FFS, forduljatok el, csinaljatok ugy, mintha nem vennenk eszre, hogy o az!
Amorce: De miert?!
Warbar: Ne bantsuk mar, hagyjuk, hadd olje meg a paladint, utana meg tancoljunk vele!
Killerbee: RP!RP!RP!RP!RP!
Amorce: En nem veszek reszt ebben a zergelesben!!!
Warbar: En nem is beszelek veled tobbet Killer!
Botond was just killed by Killerbee
Killerbee: m8s! dm and rps!!!1 xD
:p
egyiknek van pbae és pet másiknak csak debuff dd 😊
zzz