Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak hagyjátok palát supportnál 😛 Megjegyzem nf csúnya nerf lesz hibbiknek, soxor filózok rajta milyen lenne gp nélkül, és mezzben azért valjuk be, sorc a legjobb 😛
A hibbi zergre nem voltunk felkészülve, fõleg nem egy Drfrau group elleni gyõztes csata után😊

Uberlama
igy is elég jol toljátok már az az igazság, hirtelen nem igazán voltunk felkészülve egy tank grpos hibi grpra 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Majd ha meglesz mindenkinek minden arti, talán mi is keményebbek leszünk 😛
Nálunk most 2shade meg 1croc volt csak.. Érdekes volt a grp setupunk, jobban irtottunk mint caster grpal 😛 3bm 1eld, meg a szokásos support. Furcsa mennyire nem tudják jól használni bg-t emberek. drfrauval viszont nem sikerült 1vs1el találkoznunk, csúnya hibzerg volt ma, átmentünk middibe, semmi, átmentünk hwba, semmi, elmentünk sauvagéba, megöltünk pár solo csókát (pfuj.. namind1 😛), vissza emainbe, hibzerg.. ehe.
ja ez elég kemény dio.azt se tudod kit üssél.druid is shadeben meg kettõ kroki ül a fûben .kircsi volt esélyünk annyi volt mint mókusnak az erõd tûzben
Uberlama
na ez a durva, hibi fg= 6 shade 2 kroki 😊 negurasék. nagyon durvák 😄

Tafaya
Ehh nem nagyon tudunk duozni, fg midi/hibi stealtherek, megyek is FH-ra sirni mint ok annak idejen 😊

Uberlama
volt ilyen 2x egymás után, de mind1 mert amugy baromi jo csaták voltak 😊

haha

anti hero

ja meg a power leak az nem egy nagy stlye 😊
ha 6.0 polét használnék akkor 900at is kapnál.de mivel a warden mint olyan létezik 6 sec pbtvel ezért nem akarom mindig leütni a pbt-t
Steveh még mindig csak 460at üt belém, eccerûen nem értem mér.. bakker neked 600felett kellene csapkodnod clothba bakker 😊
Vkinek még integettem is pbae helyett, amíg guardolva voltam, asszem atomerc vagyki volt az 😛 Cserébe elkezdett ütlegelni csúnyán, hát mit tehettem... pbae bgbõl 😊
Ehe jó ezt látni meg kell mondjam 😛 Bár ez ilyen 100ból eccer.. Többi alkalommal mi sírhatnánk emiatt 😊
Botond
5kor kiléptem és ma már be se lépek,szal rám ne nézzen senki :-O
Uberlama
<insert random whine about 4fg hib at mmg emain , zerging together 😄 >

AngeLujo
azér én nem mondanám használhatatlannak, szerintem nagyon jó 1v1 kari tud lenni egy light menta 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
mostanában van vagy egy tucat aktív egyébként :-)
Pedig nem olyan rossz kari az szerintem, marmint a menta.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Szvsz ez nem a kaszt hasznalhatosaga, ha nem jelenlegi csak xy karit vezsek be dolog miatt van. Mert csak a PBAoE a jo kari.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

kb 2 max 5 aktív menta van prydwenen, elárulja a kaszt használhatóságát :p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
ja,mert ugye egy menta nem fér be a groupba,így a spec RAjának se sok haszna van...
Tafaya
Ugy tunik ja, pedig annak idejen "hasznalhatatlanna" nerfeltek ezt az RA-t...

AngeLujo
de buzi dolog, még azt is meg lehet baszkurálni?

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
Iluanza menta,szal jól gondolod
Uberlama
ja a hibik azért öltek meg minket többek közt mert a szobába felrakott titánomat valahogy (gondolom menta ra) ellenünk forditották és hirtelen nem tudtunk hova menni mert egyik oldalon titán másik oldalon jöttek be a hibik 😞

Uberlama
két képet mutatok, egyik egy animista sebzése amikor amg szobát kempelte drood m8 és ns m8 társaságába, ns m8 kapott pat bmen, leugrottam mert futott szoba felé és akkor ezt kaptam : ubah mi ?

a másik pedig egy öszeollozott killspam, 3 screeniebõl (bb 800*600ba megy azért nem fért ki egybe) ez tegnap készült mmghez értünk amikor midik megpattintották pow relicet, egy másik fg alb volt elõttünk (firepowerék) és kb 4 fg midi majd csata alatt olyan 4-5 fg hibi is érkezett, a 3 irányu csata last man standing gyõztese a hibik lettek, nagy nehezen kifüstöltek minket mmg szobábol ahonnan a midiket mi irtottuk ki meg hibiket is szal érdekes csata volt. hozzá kell tenni hogy természetesen volt stealther addunk nekünk is midiknek is, ez látszik DSen is.

Botond
15db 50es gomba még nagyobbat fog írtani mondjuk RK ostromnál,mint a sok 9es...
Botond
nem gondoltam komolyan,amikor mondtam,hogy írd be ide hadd örüljenek a népek :-DDDDDDD
Elfelejtettem írni, hogy azért tudok ilyen sokáig pbaoezni non-stop mert van 15%om, hogy a varázslat amit elnyomok nem kerül powerba.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Csináltam 1 kis tesztet megint.
lvl 16os gombából tudok 55db+az irányítható rakni egyfolytában. lvl 50es gombából 15 db tudok rakni(65 power dbja azaz 975 powerbe kerül a 15 gomba lerakása)) FoP mellett. 1.69ben a 15 gombát símán le birom majd rakni 2.7 sec/gomba sebességgel. 41 power/tick-et tölt a FoP(kb 820 powerem van összesen). 2,5 percig tudom varázsolni a lvl 48as pet pbaoe-t( 225 dmg,3 sec cast time,31 power,350 radius az alap tulajdonsága. Ez 1.66 secenként tudom varázsolni 2,5 percig mindenféle LOS nélkül, ugyanis a pet-et nem kell látnom. Az irányítható gombán,FnF de még a kis repölõ wisp bombán is tudok pbaoezni mindenféle Los-sal együtt.) egyfolytában a lvl 3as crak chargeommal+FoP alattam. Ezeket le is teszteltem Bleedmernél 1 pár nappal ezelött amikor 2x jöttek a midik. Ebbõl a 2 támadásból be is jött 18k rp úgy, hogy Jackson is a csapatban volt. Ha ajtóhoz rakok gombát(2500 hpja van 1 mezei fnfnek is) és pbaoezek rajta a gombát hiába ütik a pbaoet akkor is elküldi. Pár sm rá is faragott erre. lvl 5ös irányítható tauntos gombát szoktam rakni mert ugyanannyi az élete és a szintje(lvl44) de csak 10 powerbe kerül. DD storm abilityt+varázslatokat nem nagyon bírja a gomba, fõleg ha 3-4 is van az ajtón, de ezt ellensúlyozni szoktam Jackson healjével közben.😊
Még 1 drop kell és akkor a resistjeis is jók lesznek. Nyílt rvrben az enchanter után olyan érzésem van mitha 1 50%ban leszázalékolt nyomorék chanterrel játszanék.😊 Mindezek ellenére elég jól elszórakozom vele.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Tafaya
It's love I say, it's love

Tiffa
Szia Cukorborsó 😉
hi tiffa =)

anti hero

Botond
49nurt 33regro 21blunt 20parry a fotm atm,én is gondolkodok hogy átspeccelek,csak ez szólóban nem ér szart se annyira beesik a WSem,és hiába tudnám chainelni a powleak/endleak/FF meg tököm tudja milyen styleokat,ha el se találok semmit
Tiffa
OMFG!!! Fáj a hasam a nevetéstõl 😛
Menj át excalra botond, rollolj egy mincert, és pwnolj solóban 😊 Lehet még élveznéd is 😛 (pl vardeneket gyilkolni 😛)
szeritned ez jó lenne a wardennek?

Regrowth 35
Nurture 47
Parry 7
Blunt 29

regro 33 és parry 13
regro 32 és parry 16

melyik lenne jó? legalábbis én ezeket nézegettem...

scout volt 😊 õ is bénázott szóval megérdemelte 😊)

Hangianix
Meg mindig a kedvenc RvR sztorim, szegeny scout vagy mini biztos karomkodott a bd-k overpoweredsegeerol vagy 3 orat 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

hehe 😊)

Hangianix
Mondjuk nehez is megerteni 1.1-nel mit kell csinalni. 5x halnak ki rajta lol. 😄

Hangianix
De a bd megjobb, mert azzal meg lepcso koze is szorulhatsz. 😄

Hangianix
ML1 -et zergeltuk egy erosen unbalanced csapattal, 3 ora alatt meglett 1 step :p

másiknak van 2 bolt gtaoe dd nearsight...
és azt mondtam hogy nekem jön be jobban, nem kell egyet érteni
duelben jobb az rm

Botond
2 zergelés között ennyi idõd van? :-P
Hangianix
Nem AoD, hanem en. :p Be is masolom a chatlogot.

Amorce: Ott van Botond!
Warbar: Jaj, de ari!!!
Killerbee: FFS, forduljatok el, csinaljatok ugy, mintha nem vennenk eszre, hogy o az!
Amorce: De miert?!
Warbar: Ne bantsuk mar, hagyjuk, hadd olje meg a paladint, utana meg tancoljunk vele!
Killerbee: RP!RP!RP!RP!RP!
Amorce: En nem veszek reszt ebben a zergelesben!!!
Warbar: En nem is beszelek veled tobbet Killer!
Botond was just killed by Killerbee
Killerbee: m8s! dm and rps!!!1 xD

:p

Botond
shhhh,figyeljé és tanuljá inkább,különben láma maradsz mint én >.<
chanter > rm

egyiknek van pbae és pet másiknak csak debuff dd 😊

zzz