Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grati

anti hero

grati

anti hero

Botond
egy moderátor van aki most kapott új munkát egy másik városban,és most kicsit hosszabb a dolgok átfutási ideje,szal türelem
Botond
pedig arwenke ilyen srác,elmegy afkba,és se kép se hang >.<
ez lol
En reggeltem ott, de meg semmi.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Botond
már megijedtem,hogy vmi kezdõdõ visszavonulás beunás miatt van annyira ritkán nyomtad mostanság meg minden,de megnyugodtam,és gratz...ez a weird filmnézés nõi nyomásra ismerõs,szal HF :-)
Dingeltem 50et \o/! Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Fõleg a spanyolnak amikor beírtam, hogy megyek még meg is kedvelt 😄
Holnap leszek csak mert rendeltem pizzát és Gabival vmi vámpíros filmet fogunk nézni mert nem hagy békén. (sigh filmeket warezolni nem leányálom ha van az ember mellett 1 asszony)
Ja meg akkor reggelek az NFD secret fórumra jól.
Holnap korán kelés mert kell a belt of moon 2-3 scroll!

Uberlama
jaja csak akkor jöttem rá amikor már benyomtam :<

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
bored inkább,nem? :-) jó a beállítás,szép kép
Hangianix
Priviben kuldjetek el nekem mar Runi szamlaszamat. Nem tudok utalni neki. Koszi.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Ja miutan megszereztuk neked az artijaid tobbseget mehetunk a levesbe, cya later alligator :o
Uberlama

Botond
fiúk,aki még nem regisztrált prydwen.net-en az tegye meg menjen el az NFD szekcióba,ott le van írva hogy lehet bejutni a privát részhez,kérjétek ahogy le van írva(indokolni kell,oda annyit írjatok,hogy há mert guild memberek vagytok),és most megy épp egy thread hogy mi lenne a fotm caster template amit viszonylag egyszerû összepattintani,szal érdemes lenne ha már mind casterrel mozogtok...
Botond
asszem 37et dingelted utána kiraktak groupból,mert elõtted lévõk logoltak,és az istennek nem akartál senkit behívni afkban :-)
Botond
most speciel aljaztunk :-)
Botond
nyugi,este csak én nem játszok,lesz jelentkezõ aki segít ne félj
Botond
nekem szõlõm van,azzal akkor csinálok vmit amikor gondolom,és klasszisokkal többet fizet mint bármi más kivéve a bankigazgatóságot :-)
offtopic :

ma Jamie Winchester es Hrutka Robi a Godorben!!!
akinek van parja es romantikazni akar az sztem jojjon le :]

/offtopic

anti hero

De, en most melozom pl.

Hyder
itt senni sem melózik skacok?

Steam: [HUN]Feriggno

Mikor eljottem, mar majdnem 37 voltam. De bent hagytam a karit, bar ilynkor szoktem LD lenni vagy wipe, de hatha 1szer szerencsem lesz.😊

Figyi Jock, megoldjuk nyugi, ha van ilyen akkor be hozzom majd a karid vagy valami, nem lesz itt gond.😊

Jockey
áá bakker
én is lemaradok mindenrõl😞
hiába törtöltem itt az albi karijaim, esélytelen leszek a lvl50re, fõleg ha ilyen délelõtt vannak az überlehetõségek😞
most nagyon elszonytolodtam, nem látom a végét..😞

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Friss levegõt szívni=kapálgatni? 😊
Uberlama
sorcot vertél m,ár le soloba ? :9

rofl noob db.. A szomorú, mikor én összefutottam uber albi grpommal egy épített bd grpal, és a 4fightból 1egy õk nyertek (nem is tudom megöltünk-e bárkit is..), 1et mi, 1szer lezergeltek másik 2fg middivel, 1szer meg nekünk volt addunk, ez utóbbi alkalommal azonban minket is meg azt a másik addolt albi grpot is kinyírták.. A mi nyertes csatánk volt az uccsó, mikor rájöttünk kit kell kicsapni Azonnal, és utána baromi gyorsan halltak (lehet nem volt fent elég purge sem, aussy elég faintul bemezzelte õket petestül). Viszont instantokkal 4sec alatt hallt egy sorc, az ilyen eléggé WTF gyanus volt.
Botond
xusin 35,zak 49,5 majdnem,ez a latest,most elmegyek a szõlõbe friss levegõt szívni :-)
Botond
twfet megkapta a szobában,lesnarelõdtek a petek,erre elfut rangebõl,stlong skillz :-D mindenestre ez volt az uccsó class ami nem volt meg 1vs1be eddig,szal teljes a lista,profilt váltunk 5fg amg/mmg campre asszem rr10ig :-)
Botond
én nem veszek fel ilyesmit egyébként se :-) végül 3 leecher karival voltam 4 finsbe,akik még most is ott vannak,szal 0 profitáltam a dologból,de legalább jól szórakoztam(nagy pénzekbe fogadnék,hogy egyedül én szoktam jól szórakozni még 4 finsbe is :-DDDD),és közben a killspammok emainbõl meg egyenesen lol volt :-) quabby írtott rendesen :-)
"leugrott a toronyból.. "
hahahaha ennyi eleg is volt nekem es maris fexem a rohogestol, ennel mar csak tenyleg az volt a jobb, mikor egyszer egy uberhib vs mid fightban vmi r10es hibi leugrott utanam a milegaterol xD megholt :<

anti hero

en egyenesen imadlak (persze nem ugy, mint azt a OMG WTF ilyennincsis not akivel a tegnapelott-tegnap-esremelemmafelhivhogymenjunkvhova toltottem), mondjuk ugy, felnezek hatalmassagodra, ahogy egymagad kereszteshaborujaban irtod az ellent, emainben es a forumon egyarant.), de ezt tudod =)

anti hero

Botond
ja és a fõ lol,mindvégig kaptam a killspammokat meainbõl,ha midi ölt albot vagy fordítva akkor is,elég jó volt,heheugotboned leownolt vagy 5 mebert meg õt is kicsapták vagy 5x
Botond
ha menne két 2SI egy zónában a gépemen akkor finder wardenje+én rangerem/vwm kombót nyomatnám,de nem megy...már az is haladás,hogy 2 külön zónában megy legalább :-)
Botond
ja 4 fins...nálam volt a lista finder wardenje 50es xusin lvl20ról 32lett zak lépett egy félszintet 48on,itt kiléptem átadtam findernek az 50es wardenjét(lvl47nek látta utoljára kb),és most õk nyomják úgy ahogy tudják,eszek és go a szõlõbe,köszönöm a sok bíztatást,föleg bazsinak nagyon jól esik,hogy így szerettek mind
Botond
leugrott a toronyból annyira bepánikolt,hogy nem tud lifetapaleni(mert forogtam körülötte,szal sose voltam viewbe,1db lifetapet sikerült elnyomnia összesen...),és 30%hpról meg kicsaptam twf+kalapács segítségével mire petjei utólérték volna :-D
neked is sok sikert BCvel 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Apropó, bd-t hogyan csaptad ki? Merhogy poowerlekeak, az oké, de attól még a kötsög petje képes lenyomni, ha fulbuffed, bd meg lecsapkodja rólad a bt-t staffal 😛
(megasztán pár alattomosan ellõtt power pot is segíthet neki 😛 ezert szar high rr bd ellen küzdeni, purge, rp, nem is tudom, talán moc is, vmi 15%os insta body debuff a nukejához.. undorító class 😛)
rocknak es a tobbi celeritynek: jelentkeztem a black company-ba a healerrel, 1-2 nap es elvalik egyenlore 8bol 6 igen es 2 neutral szavazatom van (wtf! 😊 szal a maradek leadur mond valamit es joinolok hozzajuk 😊

ahogy lattam guildsetupot Celerityben nemnagyon borul semmi.
sok sikert

anti hero

fidel meselj mar, most lattam csak hogy volt 8animistos dragon raid 😊
hogy ment?

anti hero

csak sziporkaztam ^^

anti hero

Jockey
nee😊
ne bb-t huzzatok fel, hanem az újgenerációs pryd/hib közösséget, arwet meg engem bazze😛
isteni lesz végig solozni 50ig a karit..😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

na de bhalage!!!

botond ha már ilyen helpful vagy odaviszem heromat 4finhez ^^

zzz

hehe 😄 (stlong love in the air)
Botond, megadom BB accomat, akkor felhúzod droodot rajta 50-re? Elég nagy segítség lenne 😊 (nincs még rajta se SI se toa, de amint biztos vagyok abban, hogy lesz netem oda ahova költözök, megveszem rá)
felhivhattal volna te fasz

anti hero

Botond
és most csaptam ki emainbe egy rr2es BDt :-O
Botond
tessék b+,most hívtak 4finsbe mint warden+leech,erre mivan?rajtam röhög egész 4 fins,hogy odaállítok leech nélkül,mert a nagyságos urak húzzák a lóbõrt nekem meg nem bír el 2 acct a gép...szal ma vki instant módon 50es lehetett volna,ha méltóztatott volna felkelni
Uberlama
hinye msot nézem némileg késõ van, de muszáj volt Kill Bill 2-t megnéznem még hamár rvr alatt leszedtem ugyhogy most megyek is beájulok az ágyba mert too much :

Uberlama
jaja igy van.

Télleg nagy nerf lesz az NF a hibik számára, de per pill rájuk is fér tbh. GP nélkül, ha bekaptok 1 mezzt 3-4 casterral, akkor az elég esélytelen lesz.

Ma találkoztunk 1 hibi grouppal emainben, akineknek nem volt GPjük (csoda ), ki is haltak kb 10 sec alatt Übi sikeres mezze után.