Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van értelme danost kempelni? 😛 Kicsit kilátástalannak érzem ilyen 1napos respawn time-al..
Botond
ezzel mit akarsz mondani?
Botond
ascending dawn?
Nekem nincs friend listám ugyhogy sose tudom ki mikor lép be vagy ki és álltalában anon vagyok.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Melyik az a guild akiknek az emblémájuk ugyanolyan mint az NFD de nem zöld hanem aranybarna a V benne?

inaktiv vagyok, kb egy hete csak orakra vagyok itthon.
beindult a nyar :>

anti hero

Botond
4-500 ember közé óhatatlanul is kerül egy-két ilyen selejtes is...
Uberlama
pff hibs stinks imo

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
hát nem tom én meglennék ezek nélkül a seggfej maestromosok nélkül is fhn :< na go back tanulni, jövõ héten 3 szobeli fizika és bioszbol :<<

Botond
ja és btw xianhuaga az egy német munkanélküli,együtt nyomultunk reggelente duóban egy éve kb,elég jól tolta,de mióta rr5 lett meg se akar ismerni,utoljára egy ns volt ilyen akivel együtt xpztem(PLtem),aztán mikor nagycsávó lett meg se ismert,õt succi néven ismeritek...
Botond
eredményes hetet zártunk,tegnap midik stevehet meg titeket whinethreadoltak FH,mai kanyarért mi is megkaptuk,szal wtg magyarok >.<

(ez lemaradt 😊 )
Amúgy ßia!
Wow Amire, mijeza VIP account?
Na, mindjárt más..
Galy
Lol RogueGigi vagyok munkahelyrõl, valahogy vkinek megkaptam a bejelentkezését 😛 Na mindjárt ürítek vmi chace-t 😛
Galy
Bhalage, mivan excalon? megint vmi nagyobbacska lámázást látok fh-n, megint volt vmi relic raid? Tályékoztass már lécci 😊
Uberlama
de 2 drood nem tud felbuffolni vagy ? :<

lehet hogy FSsel akartak huzni az albikat =)
volt mar ra pelda xD

anti hero

azt a 4 buffot is én magam raktam a petemre a 4es enchantmentemmel 😊)

Lol ezen jót nevettem, hogy Kicsiborson kevesebb buff votl mint a petjén. Lehet a petjébe jobban bíztak.

ezt remelem viccnek szantad.
kicsit ugy tunik ez a megszereztuk mintha en mondjuk ott sem lettem volna, vagy vmi orult nagy szivesseget tettel volna nekem. ez eleg sziventalalt, ugyanis szerintem (tudom hogy jolfejlett onbizalmam miatt gyakran nagykepu vagyok) en mindig ottvoltam, amikor a te v masok artifactjait csinaltuk, soha nem huztam semmire a szamat es mindig lehetett ram szamitani mindenben. (egyebkent lehet hogy nem vagyok ezzel egyedul?! na mind1 ez mas teszta)
nekem nem palya ez a nagy ketteszakadas etc, ugyhogy en egy 3ik iranyba mentem tovabb..
tema nalam lezarva.

anti hero

AngeLujo
összesen 8 db buff van rajtam mikor elindulok (base af, base dex, base con, base str, spec con, spec dex, spec af, regen) + ha procol a kard akkor van még egy haste is de az csak 1 percig, az már nem az én bajom hogy 2 drood egy warden meg egy bard nem tud ennyi buffot kiosztani...
ja mellesleg kicsibors petjérõl 4, kicsiborsról 3 db buff esett le mikor kihalt

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

en olvastam de nem reagaltam. de ugylatom kenytelen vagyok

anti hero

Hat nem mindenki olyan huseges mint te ... =)
Botond
pont elfutottam mellettetek amikor PAt nyomtad :-) látom figyeltél :-) és apknál is megláttalak stealthbe de nem olt kedvem hide and seeket játszani random rr3as infillel,szal maradt necro koma :-)
Botond
ami a mai napot illeti,kimentünk 6an 2chanter/druid/bard/eld/én és fg mid+4sb megdarált,erre kérdi a guildbe egy druid,hogy jöhet e,jöhetett így lett 2druid,8dik helyre bevettük NSt,mert õ a fõ ellátom FBvel(ez trinket alapanyag,szal végülis õ pénzel magyarul :-) ),meg hogy kilegyen a fg,ezután megdaráltunk egy párotokat apknál,téged nem is láttalak amikor grappléztelek,csak amikor már szétkentek,ha látlak egybõl téged grapplézek nem szarakodok a necróval,na akkor vissza amg be roomba kemp,gyorsan összedobtunk vagy 10k rpt ilyen 'szólózokból'(nem tudom miért de rólad mindig több buff pergett le mint rajtunk az egész grouppon volt,szal vagy selfbuffer az infil,vagy ezt a 'szólózok' címû fékelést be lehetne fejezni btw),NS barátunk annyit csinált,hogy 15percenként elpattintotta SLjét és felfedett mindenkit,én grapple és felrobbant,fg midi meg ilyesmi kis stealth addal nem volt gond,végén lecsúszott egy fg alb is,és kiléptem,mert vittem az asszonyt államvizsgázni,most meg megyek a jó levegõre a szõlõbe különben még szívesen megvedégelnélek pár grappléval

pár napja ki lettem okatatva,hogy ez ilyen rp a fontos nem szabad egyedül kimenni,ezt mind megjegyeztem kimegyek fgvel az se jó,sebaj legközelebb 5fgvel becampeljük amgt az biztos jó lesz,addig igyekvõ tiszetelettem maradok õszinte hívetek
AngeLujo
ja és már nem jövök vissza sajna mer megyek elfele itthonról jól, szal majd holnap folytatjuk :p

AngeLujo
mér gyerekes? megkaptam a kilencszázvalahány rp-met azt csá. nemtom hány aodost láttál halni mert 4-en voltunk online (Qaby 50 mincer - emain, Arabspeed 48 mincer - mesothalassa, Werrin 50 infi - szintén meso, meg én - szintén emain :p). Tiffát ne nézze már senki aodosnak mer egy ideje elhagyott minket (btw több magyart nem láttam emainbe)

AngeLujo
akkor még sehol nem voltál amikor kicsibors eldõlt :p

Botond
szerencséd volt,hogy a mincerre mentem,mert azt hittem szétszednek a pbae-sek,de tévedtem :-)
tanulj meg emelt fovel vesziteni imo

anti hero

anti hero

grat, bár ahoz oda kéne érni hozzám, be te se voltál több Zaknak 😛
amúgy még gratuláltam is hogy szép volt de ez a leülõs dolog olyan gyerekes... minek támadsz be fg közepére ha leülszmenj tovább mmg-re ott lesznek solok. bár amennyi aod-s meghalt lehetett volna egy fg-t kihozni, de ez nem az én bánatom :p

Amugy is stealthereket mindenki imad foldbe taposni, ki tudja miert.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

AngeLujo
mind1, maradunk a láma fg-s ölésnél ahhoz már hozzászoktunk 😊

AngeLujo
prydwenen mind a 2 rr10-es infi zergbõl lett rr10, nekik mind1 volt kinek mennek neki úgyis kihalt..
most amúgy kicsibors csúnyán 2 shotolva lett az fg közepén és ma akárhányszor megyek még ki, ki fogom nyírni és leülök mint most :p

1 respec kõ és már a 2. battler ölésnél bejön a kõ ára+még haszon is lesz a cuccon amit eladsz. Ne nekem kelljen már mindent mondani.

Jockey
jan lujo bazze nem hisztizz már😊
ez teljesen átlagos eset, hogy ha fg van közelbe, simán kiüt az ns stealhböl, én is azt tettem volna😊
legalább is régen ez teljesne normális volt, sztem semmi nem változott azóta😊
bár lehet az ns-k meg kell volna néznie a neved, megkérdezni botondot szolózhat-e vagy sem..?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Errõl eszembe jutott Araddury vagy ki. rr10es infi amikor mmgnél voltun animista+BB+ 1 animista. kb vagy 40 gomba az mg szobába mert én kigombáztam az ablakon a másik animista meg begombázott. Erre az rr10es eszével a druidát PAzta be aki ki van maxolva és 2055 hpja van. single insta healt magamra zuztam és közben a másik animistával szétlöttük. Annyi esze nem volt hogy a varázslót támadja be és még kap 9xx rpt mielött meghalna. Az rr10 és az infik owerpowersége ide vezetett nála. Lehet azthitte mind3unkat kicsap a 40 gomba mellett.😊

Botond
lwrp az isten QQ more m8s
AngeLujo
mutass matter cabát prydwenen 😉 minden gimp átspeccelt bodyra meg spiritre mert atm az a fotm..

AngeLujo
az a baj hogy az fg nem jön hanem áll egy helybe amg tetején, ns m8 meg bent figyel a 2 kapu között, szerencsére rr2-es létére olyan gimp specce van hogy már itt 50 a stealthe és persze meglát, stick, megüt style nélkül, mikor látja a sok láma a toronyba hogy valaki üti az ns m8-et akkor kiugranak az ablakon (botond a lépcsõn jött, biztos nem bízik a droodba) és beabálják azt a láma barmot aki solozni mer...
amúgy 1fg 1 embernek ugyanúgy zerg mint 4fg 1fg-nek

Azt írtam FS-sel+BB+FoP nyomtam le ami van chanternek,SMnek és cabalistának. Azt hittem ezt nem kell hozzáírnom.

Mert mindenki tudja, hogy az összes infi amgnél csücsül és szépen elnyomnak 1 stealth lore-t. Ti meg gondolom bután ott várjátok õket.😊
Full group miért lenne zerg? 1 infinek meg el kellene rejtõzni ha 1 fg jön nem?
Mikor még NSsel játszottam max csak akkor fedtek fell fg-pal amikor õk is amg ajtójánál voltak én meg pont át akartam menni rajat. Infi még nem olyan erõs, hogy fgnak nekimenj.

AngeLujo
fogunk egy chantert itt albiba azt megnézzük hátha megy ;p

Tegnap este és ma lenyirtam battlert chanter+BBvel, FS-t használva.
A trükk:

1. 1 ranger-rel odamentem(ez lehet /lvl20-as is) és kinyirattam magam.Rezz és kari csere.
2. Mostmár battlernek íj van a kezbe és ezt is fogja használni. Ez azért lényeges, mert ha nem a petre agrózik akkor símán el bír futni az illetõ. Ha a láváig elfutsz akkor battler nem követ. Valami kék szöveget kiír és visszaballag. Miközben visszamegy a helyére sérthetetlen és 100%ra regenerálódik.
3. BB+FoP 12435,18194 loc-on van a fensík szélén és S-SW felé nézek, ugyanis errõl húzom be majd.(ez nem kötelezõ loc csak irányadó. A fensík szélérõl nem kell annyit szaladni ha battler nem a petre agrózik)
4. Senki sincs csapatban csak BGben. Ha battler olyan közel van a BBhez, hogy látom vele, akkor várok még elmegy onnan. Ha 3000 rangenél közelebb van akkor egybõl agrót kaphat a BB. Ha minden jó elmegyek chanterrel megkeresni.
5. 1500-ról ráküldöm a petet és viszafutok BBhez. Dmg shild rajta van a peten, de nem a pet FS. Nagyon lényeges, hogy mikor a petet ráküldöd nem szabad megvárni még odaér, hanem a küldés pillanatában egybõl szaladni kell vissza a BB pozíciójához.(ha ott maradtok 100%ban a chanter kapja az agrot. Persze símán el lehet futni vele mert a parittyázással a battler elég lassú és sose probál meleeben rádfutni.)
6. kb amikor a chanter elveszti a sebességét(ez olyan 3000-re van a battlertól. Kb ennyit teszek meg, még a pet battlerhez ér)vagy a pet kap 2 ütést(az elsõ nyilazás lesz a másidik mág melee) visszarántom passívba és közben rohanok BBhez. BBnél visszafordulok pet felé és várom. Amikor a pet befut rányomon a FS-t és ráküldöm battlerre mikor az olyan 1500 körül lehet. Battler kb 1200 távolságban a chantertõl meg fog állni és elkezd az íjával bohockodni. Itt még 100% hogy a petre agro.
7. Mikor a pet battlerhez ér FS-del a nyakában akkor Battler meleere vált és 98%ra üti magát. Na itt már kell a druid healje.(base healt használok a gyógyításhoz) Az elsõ pár gyógyítás után fog eldõlni, hogy a petet vagy a druidát válszatja. Ha a druidát választotta akkot kicsit közelebb fut hozzá majd elõvesz az íját. Ennél a pontnél druida hátra arc és sprint el.(max 2 szokott belém lõni, mert addigra olyan távolságban leszek, hogy kicsit fut utánam majd visszamegy a helyére. Ezért kell a BBt oda állítani és oda húzni battlert)
8. Az hogy battler a petre vagy a druidára lesz agro teljesen random. Tegnap elsõre a peten maradt, ma viszont kb a 1x-re. Viszont ha a petet válsztotta akkor lehet healelni nyugodtan, mert a haláláig a peten marad.
9. Majdnem 20 perc még kicsapja magát Battler a peten ugyhogy 2 FoP kell, de a harc végére 100% manán volt chanter+BB is. Sok sikert aki kiprobálja ezt a módszert.

AngeLujo
botond te olyan kurva skilles fazonnak tartottad magad, ez a skill? luri m8 körbefut felfedi a stealthereket ti meg jöttök fg-vel azt beabáljátok hát lol, bár ez szinte egál volt mert csak egy stunt kaptam miközbe luri m8 a hatalmas skilljével levert. Steveh zergel? úgy tûnik magyar szokás mert délõtt ez amit ti csináltok zerg, ugyanis a sok láma bízik abba hogy tud majd solozni/duózni a haverral ti meg jöttök 4-8x annyian és a még mindig hatalmas skilletekkel kinyírjátok

Odamentünk, elsõnek volt 3ld animista és meghaltunk. Rezz után meg lenyomtuk 8an a süsüt kb 2 perc alatt.

Ugyanis be kellet mennem dolgozni.😊 De szoltam hogy rugjanak ki ha gaz van.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke