Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
beindult a nyar :>
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
(ez lemaradt 😊 )

volt mar ra pelda xD
anti hero

kicsit ugy tunik ez a megszereztuk mintha en mondjuk ott sem lettem volna, vagy vmi orult nagy szivesseget tettel volna nekem. ez eleg sziventalalt, ugyanis szerintem (tudom hogy jolfejlett onbizalmam miatt gyakran nagykepu vagyok) en mindig ottvoltam, amikor a te v masok artifactjait csinaltuk, soha nem huztam semmire a szamat es mindig lehetett ram szamitani mindenben. (egyebkent lehet hogy nem vagyok ezzel egyedul?! na mind1 ez mas teszta)
nekem nem palya ez a nagy ketteszakadas etc, ugyhogy en egy 3ik iranyba mentem tovabb..
tema nalam lezarva.
anti hero
ja mellesleg kicsibors petjérõl 4, kicsiborsról 3 db buff esett le mikor kihalt
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
,na akkor vissza amg be roomba kemp,gyorsan összedobtunk vagy 10k rpt ilyen 'szólózokból'(nem tudom miért de rólad mindig több buff pergett le mint rajtunk az egész grouppon volt,szal vagy selfbuffer az infil,vagy ezt a 'szólózok' címû fékelést be lehetne fejezni btw),NS barátunk annyit csinált,hogy 15percenként elpattintotta SLjét és felfedett mindenkit,én grapple és felrobbant,fg midi meg ilyesmi kis stealth addal nem volt gond,végén lecsúszott egy fg alb is,és kiléptem,mert vittem az asszonyt államvizsgázni,most meg megyek a jó levegõre a szõlõbe különben még szívesen megvedégelnélek pár grappléval
pár napja ki lettem okatatva,hogy ez ilyen rp a fontos nem szabad egyedül kimenni,ezt mind megjegyeztem kimegyek fgvel az se jó,sebaj legközelebb 5fgvel becampeljük amgt az biztos jó lesz,addig igyekvõ tiszetelettem maradok õszinte hívetek
anti hero

anti hero
amúgy még gratuláltam is hogy szép volt de ez a leülõs dolog olyan gyerekes... minek támadsz be fg közepére ha leülszmenj tovább mmg-re ott lesznek solok. bár amennyi aod-s meghalt lehetett volna egy fg-t kihozni, de ez nem az én bánatom :p
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
most amúgy kicsibors csúnyán 2 shotolva lett az fg közepén és ma akárhányszor megyek még ki, ki fogom nyírni és leülök mint most :p

ez teljesen átlagos eset, hogy ha fg van közelbe, simán kiüt az ns stealhböl, én is azt tettem volna😊
legalább is régen ez teljesne normális volt, sztem semmi nem változott azóta😊
bár lehet az ns-k meg kell volna néznie a neved, megkérdezni botondot szolózhat-e vagy sem..?😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
amúgy 1fg 1 embernek ugyanúgy zerg mint 4fg 1fg-nek

Full group miért lenne zerg? 1 infinek meg el kellene rejtõzni ha 1 fg jön nem?
Mikor még NSsel játszottam max csak akkor fedtek fell fg-pal amikor õk is amg ajtójánál voltak én meg pont át akartam menni rajat. Infi még nem olyan erõs, hogy fgnak nekimenj.

A trükk:
1. 1 ranger-rel odamentem(ez lehet /lvl20-as is) és kinyirattam magam.Rezz és kari csere.
2. Mostmár battlernek íj van a kezbe és ezt is fogja használni. Ez azért lényeges, mert ha nem a petre agrózik akkor símán el bír futni az illetõ. Ha a láváig elfutsz akkor battler nem követ. Valami kék szöveget kiír és visszaballag. Miközben visszamegy a helyére sérthetetlen és 100%ra regenerálódik.
3. BB+FoP 12435,18194 loc-on van a fensík szélén és S-SW felé nézek, ugyanis errõl húzom be majd.(ez nem kötelezõ loc csak irányadó. A fensík szélérõl nem kell annyit szaladni ha battler nem a petre agrózik)
4. Senki sincs csapatban csak BGben. Ha battler olyan közel van a BBhez, hogy látom vele, akkor várok még elmegy onnan. Ha 3000 rangenél közelebb van akkor egybõl agrót kaphat a BB. Ha minden jó elmegyek chanterrel megkeresni.
5. 1500-ról ráküldöm a petet és viszafutok BBhez. Dmg shild rajta van a peten, de nem a pet FS. Nagyon lényeges, hogy mikor a petet ráküldöd nem szabad megvárni még odaér, hanem a küldés pillanatában egybõl szaladni kell vissza a BB pozíciójához.(ha ott maradtok 100%ban a chanter kapja az agrot. Persze símán el lehet futni vele mert a parittyázással a battler elég lassú és sose probál meleeben rádfutni.)
6. kb amikor a chanter elveszti a sebességét(ez olyan 3000-re van a battlertól. Kb ennyit teszek meg, még a pet battlerhez ér)vagy a pet kap 2 ütést(az elsõ nyilazás lesz a másidik mág melee) visszarántom passívba és közben rohanok BBhez. BBnél visszafordulok pet felé és várom. Amikor a pet befut rányomon a FS-t és ráküldöm battlerre mikor az olyan 1500 körül lehet. Battler kb 1200 távolságban a chantertõl meg fog állni és elkezd az íjával bohockodni. Itt még 100% hogy a petre agro.
7. Mikor a pet battlerhez ér FS-del a nyakában akkor Battler meleere vált és 98%ra üti magát. Na itt már kell a druid healje.(base healt használok a gyógyításhoz) Az elsõ pár gyógyítás után fog eldõlni, hogy a petet vagy a druidát válszatja. Ha a druidát választotta akkot kicsit közelebb fut hozzá majd elõvesz az íját. Ennél a pontnél druida hátra arc és sprint el.(max 2 szokott belém lõni, mert addigra olyan távolságban leszek, hogy kicsit fut utánam majd visszamegy a helyére. Ezért kell a BBt oda állítani és oda húzni battlert)
8. Az hogy battler a petre vagy a druidára lesz agro teljesen random. Tegnap elsõre a peten maradt, ma viszont kb a 1x-re. Viszont ha a petet válsztotta akkor lehet healelni nyugodtan, mert a haláláig a peten marad.
9. Majdnem 20 perc még kicsapja magát Battler a peten ugyhogy 2 FoP kell, de a harc végére 100% manán volt chanter+BB is. Sok sikert aki kiprobálja ezt a módszert.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke