43179
-
RocketyATwork #31336 vki tudna egy mcafee virusscan letöltési helyet azt megköszöném, vmi cdről raktam fel anno (free beta version meg nincs vagy mi :E) azt nincs meg az install fájl azt kéne de nagyon oO -
#31335 ezt most te mondod ??? eddig minimum 2fg hibivel találkoztunk csak lol -
#31334 gyerek most volt farmolni,második mob dobta kb 10 perce... -
#31333 na,mieza lapítás?elmentetek egymásnak bizonygatni,hogy mekkora királyok vagytok,de nem jöttök ki,csak majd 6fgvel,mert az a szép? -
RogueGigi #31332 Valahogy transfereld át pls :P itt hippiben olyan szinten nincs, hogy az már szánalmas. Mondjuk úgy tűnik mindenkinek cba DV-ben farmolni.. Meg rare drop is ráadásul.. franc -
#31331 findert even -
#31330 finder lestunnolta és el akart futni,másténnem láttamtőle amikor meghasaltatok... -
#31329 most komolyan, ki a halál látott már clericet battlerrel tankot ütni ??? -
#31328 lol. clericbe viszont igazad van, elég erősen oszlás szélén állunk mert szánalmas hogy 1 heal sincs egész csata alatt. mint kiderült (ugye random emberek vannak a grpba az jött aki volt épp) enahnce-smite-reju cleric az egyik oO battlerrel megy a csatasorba mindig oO -
#31327 de te nagy király vagy,übi viszont lagcheatel simán,gusztustalan,viszont megmagyaráz sokmindent -
#31326 én APK-tól szoktam PA-zni a buffbotokat DL-nél szal... -
#31325 előbb nektek kellett relni iirc :-O még 4% MLxp kell,szal csak gyertek,de vmi komoly clericcel,mert úgy látom ez amostani komolytalan,meg sorcot sem ártana keríteni arra az időre amikor márlebannolták a lagmaistert -
#31324 lol, cleric lekéste a portot, de ne aggodj, jövünk, készitheted a release macrot öcsi ^^ -
#31323 na mivan?megfogadtad a tanácsod és elő se jöttök többet az odúból nagyember?:-DDD -
#31322 ohohoho,thats a good one :-) -
#31321 igen igen a csíterek kis köcsögök,veled az élen :-) -
#31320 veled csak igy lehet de várj idézek tőled csak hogy lásd miattad van:
Botond ma 16:04 | Privát | Válasz | #31312
az ilyen lagcsítelős köcsögket kéne bannolni a radarosokkal együtt tbh
-
#31319 nem fél zonán át csak kamuzol és szépited a dolgokat ahogy szoktál mindig, szoval huzd össze magad és sunnyugj visza finshez, gombákkal el tudod hitetni talán hogy te vagy a király :DDD -
#31318 magas szintű kultúrát tettél le megint az asztalra,nagy vagy öreg,ha nagy leszek én is ilyen akarok lenni :-) -
RocketyATwork #31317 word to your mother style rox xD -
#31316 na persze fél zónán át,há hogyne -
#31315 LOL, tényleg fingod nincs a játékhoz. lag+face mach 4ről = LAGCSUSZÁS. láma vagy kispöcs de nagyon hogy még ezt se tudod, arrol nem beszélve hogy ezzel semmi ranget se nyerek. -
#31314 übi lelagmezzel apktól amgig még rajtam is átlaggolt,szal az ilyet például 2000range kevés megtoldjuk még 2000el az lol -
Raisthlin #31313 Milyen lagcheat milyen radar? -
#31312 az ilyen lagcsítelős köcsögket kéne bannolni a radarosokkal együtt tbh -
Raisthlin #31311 Legalább kihalt a sok hibi :D -
#31310 ekkora lagcheatelést LOL -
#31309 SoM up -
#31308 esik=nincs szüret=0-24 gémelés esetleg flémelés=teh win -
RocketyATwork #31307 sux sok a meló, nem tok flémelni fh-n... lassan már hiányzik :| -
#31306 kkriszt meg vertem 1vs1be,szal lövése sincs a játékhozha még én is kinyomom :-) mert nekem aztán nincs :-) kéne még Kicsiborsnak 25% MLxp aztán húznánk is el,szal givf -
RocketyATwork #31305 annyi pénzért összes kasztból vesz egy full toasat bbvel együtt xDD -
Raisthlin #31304 LOL, megértem -
#31303 jah de GP>mezz, ezt tudnod kéne mint hard mode hibnek ;p -
#31302 vagy most ahol 3 ? :) amugy über grpunk van botond , van rr2esből pár meg rr3as, ezenkivül van Kkrisz, Rais meg én aki magasabb rr mint ez. szal ;op, és eddig egyszer se volt olyan hogy hibik ne addoltak volna ;o -
#31301 relicet védik,meg kell értened,és különben is az übermezzerrel ez nem lehet gond -
#31300 kidobott :-( -
Raisthlin #31299 Nah már 3 fg hibi van, skill rulz! :) -
Raisthlin #31298 Vagy az uccsó csatánkról beszélsz, ahol 2 fg hibi gyakott le minket? :D -
Raisthlin #31297 Gondolom ezt nekünk irod :)
random fg-vel tudod milyen nehéz :)
Ráadásul csak 30 sec választota el őket az addolástól :D