Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
naaa, ez a hílelõs dolog azér erõs volt.. :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Igen, de middik csak addig voltak sikertelenek, amíg eccer eljutottal relic keepig, és gyakorlatilag az elsõ keep patrol guard haláláig senki nem is tudott róla, hogy jönnek. Azelõtt meg vagy 3szor buktak meg marfachtnál, hála az arti lvlezésnek vki mindig besüvöltött alliance-re, hogy 100+ MIDS IN MARFACHT GO TO DAGDA! 😊
SZoktak a srácok, de olyan lámák, hogy még a mai napig healelnek is néha stun helyett...
Nah ja, de nekem iszonyat mindent szana-szijjel castoló vagy rr9es druidnál jobban gyógyító pet kellene (ettõl függetlenül az maradjanak meg az earth, ice és air petek), a stun is muszáj, debuff meg szinte kötelezõ lenne 😊

Igy akár szólózni is járhatnék esténként
talan a cleric m8nek kene szolni hogy neha stunnolgasson

anti hero

Ha az albikon múlna, akkor 1 fg-vel is elhoznátok a str relicet, és a büdös életbe nem vennénk vissza
Hát kinek van petje ha neked nincs? Therug volt a legtöbb pettel ellátott class animist elött 😛 Nekem csak str, str/conn, dex debuffom van, nem chanter vagyok 😛 Str/conn tudtommal megvan sorcon is, ami nektek szinte mindig van 😊
Botond
és közben folyamatosan támadni a powosat ahogy midik csinálták
Botond
sztem el kéne hozni str-relic-eket,azt legalább tudnánk védeni
Jelenleg semmilyen relicet nem lehet megvédeni, még a hülye overpowered módon elhelyezett hibbi relic keepet sem tudjuk védeni, mert ha nagyon bénák a middik, akkoris elviszik 10perc alatt azt, ami mozdítható. Kb ennyi idõ kell az elsõ guard spammtól a relic elmozdításáig. Ki a vihar tud ennyi idõ alatt odaérni megfelelõ létszámban, szervezetten, hogy tenni is lehessen valamit? Albi power relic meg idióta módon ki lett rakva a rákba, snowdownia túlfelére, egyem a designer kezét aki kitalálta.
Nekünk se jött igazán jól össze az a csata. A felénél amikor már igen nyerésre álltunk Steveh+Kkrisz netje 30 seces lagot produkált Kkrisz LD is lett Steveh meg egyhelybe állt. Kb mire Steveh visszajött ld közeli állapotból akkor jött ki a másik group hibbi élõ része a mezzbõl haltunk is jól.

Mondjuk nem mintha meg tudnánk védeni

Legyen inkább base line stunom, debuffom meg petem, és meg leszek elégedve 😛
Gifv power relic
Aha, ha megnézed a luwimat még bánfi hajszeszre se tellik, nemhogy 20p egy mosatlan használt ingért 😊
Ha emlékezetem ne csal õk a csata felénél addoltak, mi ugye a zone wallon birkóztunk, õk meg beaddoltak az út felõl alulról. Ne feledd, mi mindig egyedül megyünk, kivéve ha haljuk alliance-n (cg gyakorlatilak sosincs, néha ha relic raid van akkor van bg, de télleg csak akkor), hogy pl middik zergelnek, de akkoris inkább megpróbéljuk õket elkerülni, nagyon ritkán állunk össze alliance grpal. Kizárólag zerg ellen. Inkább elmegyünk hw-ba vagy odinsba, ha teszem azt 5fg middi lenyom.
Botond
20P,de csak mert a kisujjam se kellett érte mozdítani,meg mert haverok vagyunk,és rendes is vagyok :-P
Óóóó vazz.. Eladhatnád, közben ugyanis kiderítettem, hogy megvan a credit hozzá, neked meg van idõd farmolni egy másikat 😛 Persze csak ha nem aktiváltad még 😊
Botond
most lett meg GoV druidomnak creditestõl fyi btw
AngeLujo
nekem nem addnak tûnt a másik fg, legalábbis sychoék 2 fg-tõl haltak és mi úgy mentünk oda hogy biztos megint az a 2fg low rr banda együtt nyomul aztán jött a kopp mikor rr5+ volt a fele. jó fight volt de tegnap hibik ellen nem volt olyan csatánk ahol ne addolt volna még legalább 1 fg a nyakunkba.. ha ezek épp ti voltatok akkor kalap-kabát mer addnak sok vagytok elsõ csapatnak még okés 😊

Hát, inkább ne beszéljünk róla, hogyan zergeltek le minket párszor 😛
rofl
Egyetértek jó fight volt, és sztem még nyertetek is volna, ha nem addol nekünk egy fg hippokrata.. Sajnos épp egy fight után voltunk, nekem nem volt fent mcl sem, második halálom után tudtam csak ellõni, de pár disase/debuff után halltam megint, szal értelme nem sok volt, ráadásul kb minden összejött, ami csak összejöhet, resistek akkor mentek le, gp nem volt (mint mondtam elölre utállom nf-t 😛 bár single purge lesz, jó drágán akár 5percenként is...), sõt, tulképpen semmi sem volt, ez persze saját nyomor, ti pedig tényleg nagyon korrektul nyomtátok szal sztem buktuk volna. Én 3szor halltam abban a fightban. ejo asszem rögtön hallt ugyancsak, ami még szar, hogy csak a wardennek volt bg-je, töbiek low mlesek voltak, illetve gwal nem is battlemaster.. Meg azért valjuk be, tank setup csak randomok ellen jó, aki kicsit is tud játszani az úgyis kiszivatja a tankokat a bg-vel meg grappléval. Na mindegy, azért érdekes volt látni mikor Raisthlin 450-550 környékén nukolva 3shotolt 😛
Jockey
nem osztom a receptet tafy, semmi nem fogsz elérni vele, és csak te is lesüllyesz aszintjére
egyetléen megoldás nem olvasni ezeket a szarokat, max ha röhögni tudsz rajta, mert 99%ban lol emberek írnak oda
ha nem tudsz röhögni rajta, akkor ne olvassátok, a lényeg úgyis az, hogy te tudod mit csinálsz és hogy....😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Tafaya
Ez az egesz kib***ott Steveh zerg whine mar kezd az agyamra menni. AMit nem fognak fel hogy:

1. Hogy a francba tiltsa meg Steveh barkinek is hogy a group utan jojjon? Jelentse RIghtNow-n? Ez Realm vs. Realm, nem mondhatja azt hogy piss off find another route.

2. Midik hibik ugyanugy zergelnek mint az albok, de a legjobban a midik sirnak emiatt.

Az IQ negativ FH hozzaszolasokat latva leginkabb azt a megoldast latom celravezetonek hogy igenis osszeszedni 4fg+ albot, zergelni mint allat, majd /quit utan bemenni FH-ra es telespammolni a whine thread-eket QQ, Cry more n00b, You pwned, Mwhaha hosszaszolasokkal. Talan ha lesullyedunk a whinerek szellemi szinvonalara erhetunk el valamit.

Botond
ne is mondd,tavaly az volt apám ötlete,hogy pulykát tartson nagyi a tyúkólban,na most pulykakakas fél 5 magasságában neki kezdett üvöltözni,egy hónap után leves lett belõle,mert azé mindennek van határa >.<
lekéstem kibaszott vonatot 😛

jah de neked könnyû, már gyermeként beépült a tudatodba a kakasszó hajnalok hajnalán bazzeh : )

zzz

Botond
ték
Botond
így jártál,én még hétvégén is stabil 6,esetleg fél6kor kelek,szal szavad ne legyen kkthxbye ^^
utálok korán kelni szabi napon, nerf :|

zzz

naa jó azaz FH :x

zzz

Botond
ez az FH ez kész,albi besír,hogy rr7+osok is vannak hibi zergben,amikor Steveh-el zergel gondolom az rr9+osok se zavarja,érdekes emberek vannak :-D
Botond
battlert kiraknád a házádra 2,5P-ért még szobrot is állítanának neked sztem...
Uberlama
jaja 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Mit akarsz tök jó fight volt, kár hogy kifogytunk a mannából 😊

btw 2 fg hibi volt?
Uberlama
albs zerging igaz Rielv? :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Battlert lenyirtam 4x és bedobta azt a cloth slevest ami kellett, a módszer egyszer se bukott meg. Napi 4x kinyirhatnám a pénz miatt, de igyis van 122 platsom készpénzbe.😊 Napi 10 platot lehetne vele keresni simán.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
múltkor csúnyán megszivatott,mert mikor újraraktam SIt nem configoltam be /face-t billenytyûre,és mire megtaláltam volna lelõtt ^^ de ennek 2 hete,ma csak 5 fõs stealther groupban láttam,vagy fgvel voltam és lenyomtuk,vagy szólóba és annyira nem :-) szal elképzelésem sincs mit akar
Botond, Thefeared (scout) azt üzeni neked hogy: Hi
asszem azután monsat ezt nekem, hoyg adjam át, mikor hibik harcoltak, és beleleechelt, vagy lehet hogy 1v1 -ben történt, nhem tom -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Hangianix
Mivel nem igazan jarok Emainbe, akkor is csak azert, mert felhivtak es megkertek, ketlem :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
ezt azóta tanultam meg,köszi az okítást remélem nem maradok adósod
Botond
egyik FHs
Hangianix
"thats what rvr about,if u wanna feel safe stay in midgard behind the borderkeep,u cant crossrealm with m8s and stuff,ur mid am hib,we play this game,and in this game my realm in war with yours,we take no prisoners and stuff"

Mi is ezert oltunk meg :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

AngeLujo
na mivan botond fg megjött emainbe? csak 3 fg hibit kaptunk meg 1 fg midit, szal még sehol se vagy :p

AngeLujo
uggyankérlek, majd ha 2 fh whine lesz akkor szóljál :p

Botond
koreaiak meg téged utálnak,és így jól elvagytok :-)
kb 1 hete megnézem mindig olyan délelött 10 körül és nem láttam 1xse. Valaki nagyon ráállt a reggeli órákban. Biztos megint a koreaiak. Ezeket utálom a legjobban.

Értelme nincs, de ha kell rá vagy kényszerülve.😊

Botond
reggel óta nincs fenn,és holnapra beszéltük meg egyébként is :-)