Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Igy akár szólózni is járhatnék esténként

anti hero

Legyen inkább base line stunom, debuffom meg petem, és meg leszek elégedve 😛

egyetléen megoldás nem olvasni ezeket a szarokat, max ha röhögni tudsz rajta, mert 99%ban lol emberek írnak oda
ha nem tudsz röhögni rajta, akkor ne olvassátok, a lényeg úgyis az, hogy te tudod mit csinálsz és hogy....😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
1. Hogy a francba tiltsa meg Steveh barkinek is hogy a group utan jojjon? Jelentse RIghtNow-n? Ez Realm vs. Realm, nem mondhatja azt hogy piss off find another route.
2. Midik hibik ugyanugy zergelnek mint az albok, de a legjobban a midik sirnak emiatt.
Az IQ negativ FH hozzaszolasokat latva leginkabb azt a megoldast latom celravezetonek hogy igenis osszeszedni 4fg+ albot, zergelni mint allat, majd /quit utan bemenni FH-ra es telespammolni a whine thread-eket QQ, Cry more n00b, You pwned, Mwhaha hosszaszolasokkal. Talan ha lesullyedunk a whinerek szellemi szinvonalara erhetunk el valamit.
jah de neked könnyû, már gyermeként beépült a tudatodba a kakasszó hajnalok hajnalán bazzeh : )
zzz
zzz
zzz
btw 2 fg hibi volt?
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
asszem azután monsat ezt nekem, hoyg adjam át, mikor hibik harcoltak, és beleleechelt, vagy lehet hogy 1v1 -ben történt, nhem tom -)
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Mi is ezert oltunk meg :p
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.