43179
-
steveh #31416 neheragudj de az ilyen feltételezésekre ,hogy valaki csitel és ezt még egy nyilvános forumon ki is meri irni....
pMez a rightonwnak jelentsd fel.vagy lehet azért nem teszed mert nem vagy biztos a dolgodban?franc tudja te csak flamelsz ugyan azt hajtogatod anélkül ,hogy valóság alapja lenne.Ubi 1005ban két accal van bent egy viszonylag átlagos gépen ami elég szép lagot tud generálni.innentől kezdve könnyedén lagolhat.DE attól ,hogy valaki lagol semmi + dolgot nem fog adni az enemynek.te állítod ,hogy far away volt.na most felvilágosítalak ,hogy a mez range az bizony 1800+ és nem 1500 ami a rooté.attól ,hogy valaki lagol attól mi pluszt fog kapni ? semmit. mert ő annyit lát ,hogy bolt rangről mezel.ha ti meg ráfuttok egy casterra ami csuszik ugymond a földön és közben castol akkor csak sajnálni tudom a játék tudásod mert ez kivitelezhetetlen.ezt jól tudod te is csak éppen felfogni nem tudod.
a nem voltál ott ra pedig a kövi válasom ,hogy amikor ezt kiteted a forumra onnantól kezdve nem rád és ubire hanem mindenkire tartozik a dolog és onnantól kezdve ,hogy te egy guildet le csiterezl onnantól kezdve meg seggfej vagy -
#31415 én nem tudom kinek képzelitek magatokat,de érdekeseket bírtok mondani az biztos -
#31414 most megaszondtad keményen,nagy vagy öreg -
steveh #31413 örülj ,hogy láttad ubit egyszer élőben ugy ,hogy nem voltál halott :)
vicet félre téve te tényleg egy seggfej vagy -
#31412 a különbség: "tehát lagolt legroszabb esetben 750et legjobb esetben pedig 1000-et.soha nem láttam valakit 500nál nagyobbat lagolni és kb olyan 7-8 milla rp-m van az összes karimon",übi ennél többet laggolt el,tehát csítelt,nem voltál ott csak okoskodsz,sajnálom,de ide sülyedtetek,mostmár nem a zerglingek guildje vagytok,hanem a csítereké,remélem ezt felfogtad, a lesajnáló szövegedre meg nem vagyok vevő -
steveh #31411 lagcsit és a lagolás között van egy nagy adag külömbség.
ha ezt a külömséget felfogod egyszer akkor garantálom neked ,hogy megvilágosodsz és felfogsz törni abból a sötétségből amibe saját magadat szándékosan taszítotad bele.de mindezt elkerülheted ha indítasz egy main mezert felhuzod 50re a finses groupba a mostmár lvl 50es bbdel majd megunod és felhuzod a követekző karidat is.majd azt is megunod mert és az egészet eladod ebayen és békésen vissza térsz szüretelni :)
kis roleplay filinget adtam a dolgonak remélem azért anniyra nem szar :) -
#31410 és ezt többen látták,nem csak nálam laggolt el ennyit,szal nem én laggoltam de nagyon -
#31409 root 1500range,nekem out of rangebe volt,aztán elkezdett csúszni és ellaggolt mögém,és valóban /face-el max csúszás olyan 500 lehet,innen gondolom,hogy lagcsítelt,és ezt most te is megerősítetted,köszönöm -
steveh #31408 az délibáb volt./face el nem lehet ranget nyerni.valami más módon kaptad a dotot. -
steveh #31407 a belátható terület a játékban ha a környezet sík akkor is olyan 4000range.fél emain az kb 30000 range ha nem több.kérdem én akkor ezt hogy állapítotad meg ? láttál egy sorcit lagolni mondjuk a te és az ő groupod közötti távolság felét vagy háromnegyedét.ez kb 1500-2000 range között.tehát lagolt legroszabb esetben 750et legjobb esetben pedig 1000-et.soha nem láttam valakit 500nál nagyobbat lagolni és kb olyan 7-8 milla rp-m van az összes karimon.
az ott se voltálra pedig nem mondok semmit hiszen a hibik legtapasztaltabbik játékosa mondja aki játék törtelmében mindíg main mezert játszott. -
#31406 na most kirúgnak AoDból,ezt jól megcsináltad... -
#31405 /face-szel lehet range-t nyerni, legalábbis régen lehetett, kaptam én THidrankin CK-nál ae dotot a keepből úgy hogy majdnem az MB-nél álltam lenn. -
#31404 eddig 4finsbe kerestünk leechet,druidelőnyben jelszóval btw -
Bhalage #31403 asszem ez marad a kedvenc forumom -
#31402 direkt használtam a te szavaid ofc lámali :-P -
#31401 face laggolás az minimális,übi átlaggolt fél emainen,ott se voltál,szal megkímélhetnél a hüölyeségtől,kthxbye -
steveh #31400 te tényleg nem halottál még a /face lagolásról vagy csak ennyire hüle vagy?
nekem a számítógépről meg a programokról annyi fogalmam van ,hogy a power gombal lehet elíndítani őket.ennek ellenére én is szoktam szépeket lagolni amikor nyomok egy /face-t.tudtommal a /face-el nem lehet range-t nyerni maximum lagolsz tölle.nekem még nem sikerült ranget nyernem vele
ha már itt tartunk a tankok átfutnak a DDző casteren aki /face-el követi és not in wiev van neki.ez mi ha nem csalás? például ez engem jobban idegesít mint hogy lagol csúszik az enemy bardja vagy healere.de hát izlések és pofonok. -
#31399 lol, legalább mástol ne lopjad a szavakat lámali :D találj már ki vmi eredetit mert ez elég gány hogy még itt is mások által leirtakat mondogatod. nem vagy véletlenül csak egy félresikerül unintelligens program ami a világhálon kallodva probálja bebizonyitani hogy van vmije amit értelemnek neveznek, de sose juthat el a kitüzött célig mert mindenki egyből levágja hogy tök hülye vagy ? :D -
#31398 nyugodtan tagadhatod,ha sokat mondogatod még te is elhiszed de télleg.ez a kórós,hogy csalni vagy kénytelen,csak hogy másokon túltegyél egy szaros gémben btw. -
#31397 láma vagy megint látom. a faceléssel és lagcsuszással nem nyersz ranget. amit fidel irt az nem ismerem, nem is hallottam még rola hogyan kell csinálni, egyedül loreleit láttam stickelve pbaezni futo enemyt de tuti csak lag volt :DD -
#31396 50es a BB is mostmár \o/ -
#31395 vannak stabil dolgok az életben,ha fellogol az ember fél 7kor övé 4 fins,ha vár 7ig jönnek a lengyelek,akiknek egy warden+ani+leech kell hogy 4finsezhessenek :-) minket az ég is egymásnak teremtett :-) -
#31394 catacombsot meg el fogja adni a dungeonok fő mobjai által dobottkis kövecske ami 100%durationt ad az artikon,mire kijön pont szüksége lesz rá mindenkinek,jewelcraft majd eladja a kövi addont,csak azt már nem nekünk -
#31393 hülyeség,most mondta,hogy nem lehet ranget nyerni a főokos,akkor most hogy lehet,hogy mégis a szobábólpbaezett szét mindenkit a földön?:-)olyan szépen felépítette az anyázos szövegét,te meg itt belebarmolsz?hát nincs benned semmi jó érzés? -
#31392 az talán nem is olyan nagy baj imo -
Fidelcastor #31391 Ja jewelcraft nem lesz benne Catacombsba, hogy pusztuljanak el. -
Fidelcastor #31390 Lagcheathez valami progit használnak ami az ablakokra kattingat vagy mi. VNboardson le van írva a pontosan, hogy kell csinálni.(van is valami példa hogy ice wizard leugrott a kapu elé fölülről és szétpbaoezott mindenkint miközben az ajtó fölötti szobában állt végig és így mindenkinek aki lent volt not in view.) Van előnye is hogy sokan becsuszkálnak mezz közben pl én sokszor futottam át az ellenségen vagy csak úgy mögéjük 1 fa alá, és a legtöbbször azthitték szerintem, hogy lagcheat és nem is foglalkozott velem senki, én meg nyugodtan gyógyítottam. -
Fidelcastor #31389 Én ToA elött játszottam healerrel, Toa után meg Druiddal. Azt elhiheted nekem, hogy healerrel midiként sokkal könnyebb játszani mint GP-s druidával, vagy csak mindig bénákkal voltam hibiben. Na meg aug healerrel tudtam nehéz gyalogos is lenni, ha a helyzet úgy adódott. 3 cure mezz + 3 healer több mint a GP szerintem. Főleg, hogy GP után megint bemezzeltek. Druidával mikor játszottam mindig mezzben álltunk(hála Seprano nagy mezz tudásának) viszont a healerrel volt olyan napom, hogy nem is voltam mezzben 1xse.(én voltam a legutolsó emberre stickelve mindig és ezért nem valami sokszor kaptam el a mezzt. Az első dolgom a cure mezz volt a pac healerre és a celerity.) -
Rockety #31388 nah mert overpowered ez az jobb volt? ^^ -
#31387 ki tudja :-) -
#31386 az az igazi baj hogy te el is hiszed amiket itt irsz ugy látom, ez viszont már kóros imo. mert én poékodásbol küldelek el a halál faxára napjába 5x és flamelek mert unatkozok ugyanakkor felét se irom komolyan, viszont te... -
#31385 übi az igazmondó,ez nálunk legendás mondás :-) de mostmár felírjuk stevehnek is a meg kell tanulni játszani mondását(igaz régebben a mindenki hozzon még egy embert kultiválta,de azt most töröljük ^^) -
#31384 nah erről beszéltem ^^ -
#31383 az első mondtad LOL,a második viszont jogos :-) -
#31382 ja igen, és lehet soka képzelek magamrol de én legalább igazat és tényeket irok nem kitaláciokat tulzásokat és hazugságokat. amugy meg, kit érdekel ? :) -
#31381 muszáj botondal vitáznom, artifact tápolás egyszerüen halál unalom, komoly mondom meghalnék unalomtol ha ilyen emberekkel mint botond nem lehetne poénkodni forumon. -
Mester #31380 Hát ha nem is annak örültünk hogy csak egy cleric volt a grp-ban, de annak biztos hogy akkor senki nem képzelte azt aod-ban hogy ő az atyaúristen és nem tett nagyon okos megjegyzéseket:P -
RogueGigi #31379 Ebben azért nem vagyok biztos :P -
Rockety #31378 inkább rakj be vmi Hofi Gézát alá azt akkor le is töltöm :) -
#31377 na holnap reggel még húzni akarok 2,8 bubit a BBn az 50hez szal lehet azt mind felveszem szép zenévelmeg minden,aztán kaptok egy titanic szintű mostre filmet ami dögunalom :-) 3óra gyönyör a gombák bűvöletében :-)