Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valami értelmesebb nincs mondjuk max 3 artival? 😊)

1.69 resist piercing nerf ugye? Mert akkor ezt a templétet már nem fejezem be.. Botond, csekkold a prividet.
Botond
engem kérdezel,aki sose játszott máshol? :-DDDDDDD
Botond
hamarosan,max 3 hét sztem
Reszemrol komoly, mashol nincs is karim.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

1.69 mikor lesz?

most ez a hibi dolog mennyire (ennyire?) komoly?

anti hero

Botond
con egy kicsit kevés de amúgy nem rossz így elsõre,küldjed át lécci
lol csak 3craftolt part.. mondjuk kicsit hiányolom azt a +3 lightot, bár lehet megéri feláldozni ezt, meg némi +hp-t ezekért a bónuszokért..
Ez lemaradt:

Other Bonuses

6 Spell Duration Bonus
6 Buff Bonus
13 Spell Range Bonus
9 Spell Damage Bonus
10 Casting Speed Bonus
18 AF Bonus
28 Power Percentage Bonus
Stats

Str: 15 Int: 90 Hits: 200
Con: 69 Pie: 0 Power: 0
Dex: 98 Cha: 0
Qui: 0 Emp: 0

Resists

Body: 25 Energy: 20 (5) Crush: 32 (5)
Cold: 25 Matter: 9 Thrust: 20
Heat: 25 Spirit: 24 Slash: 25

Skills

8 Light
8 Void
8 Mana

Focus

50 Mana Focus
50 Void Focus
50 Light Focus

Cap Increases

22 Dex
15 Int
40 Hits
5 Str
10 Power

jónak láccik.. debazz 9artifact.. szûzmáriaidesanyámkijamennybenlakozoltitokban
Elvileg átjött, mindjárt nézem, csak annyi, hogy ez NF orientált template, tehát már nincs benne +25 caster dmg.
Botond
ja,és 1.70 után meg sanyi,erõs 2fg kell majd mindenhez... :-(
Botond
1.69után gázosabb lesz,szal jó lenne,ha gigi mihamarabb közre adná a templatét te meg berendelnéd ToAt és nagyipari módón lefarmolunk mindent 4x(neked,findernek,zaknak és gondolom giginek is),aztán durva xpzéseket rendezünk(4pbae azé elég ütõs lesz artiszedéshez 1.69 után is,szal azé én túlzottan nem aggasztom magam,csak max annyi lesz,hogy nem szólóz le mindent fidel,vagy legrosszabb esetben is nem szedjük le 2en)
Botond
btw nem a resistek voltak cappelve jacksonon hanem a buffjai,csak reggelente hajlamos vagyok elírásokra :-)
Botond
küldd tovább nekem lécci asap amint megjött
Ugyik vagytok, lattom mar az artikkal nem lesz gondom.😊

Gyere hibbibe és meglátjuk 😛 Bakker Botond meg Fidel ilyen eléggé gyanus figura.. Eccercsak szólt botond, hogy húzzak govért, mert megvan 😊 Más kérdés, hogy tegnapi napom egy az egyben elment hülye ml5 raidre, és
még csak meg se lett, aszidtem felrobbanok, 5óra szarakodás, én helpelek mindenkinek, és aztán realizálom, hogy én valahogy.. beszoptam vagymi
Ami meg még szarügy, ma kapok egy új eldie templatet, ugyanis vki csinált vmi überf@szamindentüt templatet excalon, és krane átküldi ha minden igaz, jól. Hamost ezekután kiderül, hogy nincs benne pl jacina, vagy atlantis, akkor meglehetõsen morcos leszek.
Botond
nem dobta a speart :-( btw,nem mintha kellene vkinek :-D
Botond

ez a kép arwenkének készült,leszedtük a Golden Speart,ezzel a grouppal csak azért,mert azt mondta,hogy nem tudjuk :-P sajnos nem látszik hogy a group többi bubija üres,de késõn kapcsoltam,már tötöltem az eredeti képet,szal a többiek megkímélhetnek az ilyen irányú kommentektõl,nekik nem kell elhinni mindent úgyse :-P szal Xusin m8,GS-hez kell 1db animista 2db druid (egyik FoPal és cappelt resistekkel) és egy db PBAE-er :-) egyesével megcibáljuk a mobokat és halnak,ennyi :-) majdnem 7percünkbe került a dolog,odaérni meg 20ba,mert nem volt speed :-DDDD
Greater Demobilizing Blast 179.5 40% 3 sec. 33P 30 sec duration

versus

Aurora Blast 179.5 2.6 sec. 33P

Általában assist / debuff hibi grpban, szal ezt a DD-t nem nagyon használják, bár a chain-snare nem rossz mondjuk supporton.

Btw csinált már vki tesztet 25% pierce resistel?

zzz

Botond
mindezt 2FGvel keeptake nélkül persze
Botond
elhozzuk,megvárjuk a foci eb végét,elhozzuk a 3 str-t,de legalább a 2t tõletek,és utána mi is nyomjuk a daily-RR 2x style-t mint amíg hozzánk nem kerül mind a 6 relic,utána meg bevédjük jól :-)
LeonSilver
Skacok!
Lelehet tölteni ez ta gámát nem fileplanetrõl???
thx

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

de altalaban afk vagyok szal np..

anti hero

AZ sem rossz
? es en???????????

anti hero

magambol kiindulva en meg jolakott napkozis modjara szepen nyugodtan CCzek jobbra balra, kozben a grp meg kihal =)
ez meg a masik veglet :p

anti hero

wuhu!
jo nyaralast

anti hero

AngeLujo
nemá ez így megy? megyek én is hibibe :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Ha megvan az encounter én tudok neked adni egyet.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
Zak-nak is kell a templatéjébe,szal övé lett,de ha fenn a mob meg fidel is leszedjük neked,ahogy mondtuk
AngeLujo
base heat dd nem 2.5-ös? :p

Govval mivan, arról beszélj 😛
Nem is uber, csak 179DD, ráadásul 3seces casting time-al, nem úgy mint base heat dd 2.6-as 😛
Botond
sztem arwenke ha feltölt vmi random reggel amikor bemákolunk egy 4finst megin akkor simán jó vagy lvl35+ra te is
Botond
nem én nyitogatom a steveh=zerg topicokat,szal ne nekem mondd :-O
Sztem steveh image-érõl beszél, de nem biztos, néha én sem értem botondot, pedig veletek ellentétben ha õ mond valamit, nem az a válasz, hogy 'Botond say something but u dont understand' (vagy mijisazazüzenet)
Jockey
ja ide is beírom megyek majorkára 1 hét nyaralás, kis fürdsi stb, szal addig nagyon azért ne öljétek egymást itt, ja és ha valaki iszonytatos érzést érezen az iránt, hogy pryd/hibbe segítsen egy lassan már magábaroskadt, tinichanter tündérleánykának(lvl10es szegényke..😛) pár szintet növekedni, hát szívesen elküldöm az acc adatokat, ne tartsa magába míg odavagyok

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
gigi:nemtom eld vagy e vagy, de ahogy olvasom eld, akkor meg azért a mellett a csúny apbae mellett igencsak elfelejtkeztél arról a "gagyi" spec line dd-röl is lol, stun-l mindennel együtt nem rossz az btw😊

botond: csak a 2es pontra reagálok: LOL. nemtom rvr-tél e már még az õsidõkben, de sztem nem, és itt nem 1 évre gondolok, hanem még ip meg ilyne szarságok elõtti idõkre😊 nos ott voltak szép zergek, stevehtõl függetlenül, mind albi-mind midi részröl (hibik ekkor még fasorba se voltak rvr)😊
szal ha te a mindeki megmondja prydwenen dolog alapján azt mondod steveh találta fel, csak nevetni tudok😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Botond
Tiffát is bannoltatom :-)
Botond
olvasd el FHt :-) übit beajánlottam egy bann-ra
AngeLujo
te most mi a f@xról beszélsz? ^^ csak így hirtelen nem vágom hogy mire ez a nagy kirohanás...

Uhh ezek eszembe sem jutottak eddig, de mind jó ötlet, fel is irom õket, aztán elküldöm a theu TL-nek, vagy egyenesen a Mythicnek!
Add a govot ne magyarázkodjál itt vazzeg, még elhiszik, hogy komolyan gondolod
Botond
lagg 4tw
Botond
és különben is hogy téged idézzelek ez nem is zerg volt,csak 'fun rvr'
Botond
és különben is hogy téged idézzelek ez nem is zerg volt,csak 'fun rvr'
Botond
na szal übi loller vagy

1. gyerek jön és sír,hogy 1db rr8as mentalista ki mert menni tegnap és nem álltalott addolni az amgnél 2-3fõs grouppokban nyomuló randomokhoz(ott voltam én is 10-15percig kb,de nem volt hangulatom zergelni,megölt 5scout,és léptem ki),erre mondom neki,hogy menjen azt sírjon stevehnek õ legalább rr9 nem rr8,ha már a miatt sír,hogy hogy high rr-ek zergelnek
2. a zerget steveh találta fel,ha tetszik ha nem,ezt bármilyen random player megmondja prydwenen,szal ez a folytonos tagadás nevetséges
3.ami a dolog trágár részét illeti WTG m8,GG stb
4.ami pedig engem illet,arról meg annyit,hogy rp-re hajtunk,mert az a jó rohadjon meg mindenki aki nem veülnk van style 4tw,igyekszem alkalmazkodni hozzátok ugyanis,szal QQ more n00b stb
Vmi más egyéb esetleg? 😛 Plate armor, 2000+ hp, moose mode? 😛 Esetleg insta life leech self debuffal? 😛 Arh olyan már van, bdnek hívják, kk 😛