Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
anti hero
Other Bonuses
6 Spell Duration Bonus
6 Buff Bonus
13 Spell Range Bonus
9 Spell Damage Bonus
10 Casting Speed Bonus
18 AF Bonus
28 Power Percentage Bonus
Str: 15 Int: 90 Hits: 200
Con: 69 Pie: 0 Power: 0
Dex: 98 Cha: 0
Qui: 0 Emp: 0
Resists
Body: 25 Energy: 20 (5) Crush: 32 (5)
Cold: 25 Matter: 9 Thrust: 20
Heat: 25 Spirit: 24 Slash: 25
Skills
8 Light
8 Void
8 Mana
Focus
50 Mana Focus
50 Void Focus
50 Light Focus
Cap Increases
22 Dex
15 Int
40 Hits
5 Str
10 Power
jónak láccik.. debazz 9artifact.. szûzmáriaidesanyámkijamennybenlakozoltitokban

gyanus figura..
Eccercsak szólt botond, hogy húzzak govért, mert megvan 😊 Más kérdés, hogy tegnapi napom egy az egyben elment hülye ml5 raidre, és
még csak meg se lett, aszidtem felrobbanok, 5óra szarakodás, én helpelek mindenkinek, és aztán realizálom, hogy én valahogy.. beszoptam vagymi
Ami meg még szarügy, ma kapok egy új eldie templatet, ugyanis vki csinált vmi überf@szamindentüt templatet excalon, és krane átküldi ha minden igaz, jól. Hamost ezekután kiderül, hogy nincs benne pl jacina, vagy atlantis, akkor meglehetõsen morcos leszek.
ez a kép arwenkének készült,leszedtük a Golden Speart,ezzel a grouppal csak azért,mert azt mondta,hogy nem tudjuk :-P sajnos nem látszik hogy a group többi bubija üres,de késõn kapcsoltam,már tötöltem az eredeti képet,szal a többiek megkímélhetnek az ilyen irányú kommentektõl,nekik nem kell elhinni mindent úgyse :-P szal Xusin m8,GS-hez kell 1db animista 2db druid (egyik FoPal és cappelt resistekkel) és egy db PBAE-er :-) egyesével megcibáljuk a mobokat és halnak,ennyi :-) majdnem 7percünkbe került a dolog,odaérni meg 20ba,mert nem volt speed :-DDDD
versus
Aurora Blast
Általában assist / debuff hibi grpban, szal ezt a DD-t nem nagyon használják, bár a chain-snare nem rossz mondjuk supporton.
Btw csinált már vki tesztet 25% pierce resistel?
zzz
Lelehet tölteni ez ta gámát nem fileplanetrõl???
thx
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
anti hero

anti hero
ez meg a masik veglet :p
anti hero
jo nyaralast
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
botond: csak a 2es pontra reagálok: LOL. nemtom rvr-tél e már még az õsidõkben, de sztem nem, és itt nem 1 évre gondolok, hanem még ip meg ilyne szarságok elõtti idõkre😊 nos ott voltak szép zergek, stevehtõl függetlenül, mind albi-mind midi részröl (hibik ekkor még fasorba se voltak rvr)😊
szal ha te a mindeki megmondja prydwenen dolog alapján azt mondod steveh találta fel, csak nevetni tudok😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

1. gyerek jön és sír,hogy 1db rr8as mentalista ki mert menni tegnap és nem álltalott addolni az amgnél 2-3fõs grouppokban nyomuló randomokhoz(ott voltam én is 10-15percig kb,de nem volt hangulatom zergelni,megölt 5scout,és léptem ki),erre mondom neki,hogy menjen azt sírjon stevehnek õ legalább rr9 nem rr8,ha már a miatt sír,hogy hogy high rr-ek zergelnek
2. a zerget steveh találta fel,ha tetszik ha nem,ezt bármilyen random player megmondja prydwenen,szal ez a folytonos tagadás nevetséges
3.ami a dolog trágár részét illeti WTG m8,GG stb
4.ami pedig engem illet,arról meg annyit,hogy rp-re hajtunk,mert az a jó rohadjon meg mindenki aki nem veülnk van style 4tw,igyekszem alkalmazkodni hozzátok ugyanis,szal QQ more n00b stb