Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

háhá

anti hero

szia tiffa!
/hug

anti hero

Hangianix
Vegre minden visszatert az eredeti kerekvagasba. Gyanus volt ez a nagy bratyizas Botond es Ubi kozott az utobbi idoben. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
nem is érdemelsz többet m8,ur teh pwn,ha nagy leszek olyan akarok lenni mint te tbh
Botond
összesen annyit írtam,hogy húzzon stevehnek sírni,erre te elkezdtél ott minõsíthetetlen stílusban magyarázni,és ezek után még járatod a szád?
Tiffa
Neked meg feltétlenül a nagy nyilvánosság elött kellett válaszonod? 😊 Na mindegy, nem akarok jobban belefolyni. Szerintem a leginteligensebb az lett volna, ha mindenki szépen csendben marad nyilvános fórumon.
Uberlama
nem is vártam tõled többet öszintén szolva. nem baj igy legalább te is egy nagyon fotm player vagy ezzel a hozzászolással. ilyesmit akkor szoktak irni amikor nem tudnak ellentmondani a tényeknek. ahogy mondtad, pwned.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
nem lol sajnos. olvasd el fht ahol hatalmas rvr tapasztalatára alapozva itélte meg hogy mi mindig zergelünk.
szerencsére néhány szerencsétlen hülyétõl eltekintve midik-hibik is kiálltak mellettünk, igy méginkább szánalmas ez a hozzáállásuk.

Botond
ur teh pwn m8 >.<
Tiffa
Lol? 😊
Uberlama
sajnos az olyan alacsony intelligenciájú emberek mint te , csak ezekbõl a szavakbol értenek, vagy még abbol sem mint erre példa a mostani postod is. Õszintén szolva kár volt beirnom, mert csak sajnálni tudlak téged, remélem egy nap valamelyest fel fogsz nõni a korodhoz és gondolkozni is fogsz tudni nem csak jártatni a szádat és fröcsögni másoktól hallott dolgokra alapozva.

Botond
Araudry-nak beírnám az "igen ott voltam kussolsz" beszólására,hogy "persze hogy ott voltál,minden alb ott volt,de azé ez még nem zerg" csak félek übinél megint elszakadnak az ékszíj az agyában és az összes trágár angol szót beírná a válaszában amit csak ismer :-O
AngeLujo
csak egy példa hogy mennyire zergelünk:
Aldoran and Dwera have ppl whined abaout alot. Although It has cooled down abit. Last week it has been Steveh. Altough I can´t understand why. In 4 hours time I didn´t see him with more then 1fg and I have almost never met this "zerg" that he is supposed to run with
Cynical 50BD rr4l1 inactive
Midgard/Prydwen
Proud member of Bulle af Fetstryk

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
nem így van. amikor mindennel kész vagy és úgy érzed hepi end of pve akkor vagy megváltozik a fotm setup és reroll kell vagy megjön a catacombs...

AngeLujo
olvasd végig a topicokat és meglátod hogy még a midik közül is vannak akik megpróbálják befogni Snozski igen nagyra sikerült arcát (Blejs hozzászólása szabad fordításban: 2 rendes rvr group van alb/pry-n, az egyik az FL a másik az AoD...) és csak a maelstrom fotm-ja fröcsög kivéve Valgairt (FH-n madition talán)
igazából most jutottak el odáig hogy "basszus nem mindgig a free rp-vel találkozunk és akkor sírjunk már egy picit hátha a normális playereknek elmegy a kedvük az egésztõl"

Jah, szuper toa, köszönjük mythic.. Majd eccer, hamajd kesz lesz minden, meg piros hó, meg meg meg.. szal majd pár év múlva rvrezek megint.. Pl majd ha tartaros poppol 😛
Apropó, tudja valaki mennyi a respawn time tartaroson?
Botond
na de te nem is rvrezel,csak pve-zel egész nap,szal nem vagy képbe O.o
Én már 2szer találkoztam velük, amikor 1fg voltak csak.. Szal nem zergelnek 😛
Én nem vettem észre hogy zergelnénk. Néha addolnak albik mikor harcolunk, de ez ellen nem lehet csinálni semmit.(mondjuk tegnap lett volna valami relic raid szerûség és akkor tényleg együtt ment kb 3 fg, de a midik már vártak a keepnél) Nemtom miért vannak ezek a topikok, szerintem ezt az egy nevet tudták megjegyezni és nincs jobb dolguk/több agysejtjük mint ilyeneket kitalálni.

steveh ti most tenyleg zergeltek vagy mi ez az allando FH szidas??!! veletlenul atneztem pryd rvrre erre 10bol 3 thread AoD/Steveh rol szol...

ez komoly

anti hero

lol

anti hero

http://vnboards.ign.com/Animist_Forum/b22326/65769332/?20

Ezen az oldalon van a link.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Na nem mûködik, majd este berakok 1 jót.

http://www.epeen.com/animist_exploit.wmvNF animist legális csalások.

Botond
ja,btw a pénzed felejtsd el fidel,viszont van nálam egy MP cloth csuka,az pont annyi volt amivel lógok
Ha más nem lesz a oilt öntöm majd a kapunál az ellen fejére. Ugy olvastam min 1500dmg sebez.😊

Nekem nincs szükségem purge 3ra. Ha NF bejön akkor majd ott csücsülök a várba mindig.😊 Ha meg 1 fél év mire ittlesz addigra ugyis tudjuk mi lesz catacombsba és ugy tudjuk variálni a dolgokat+addugra kiderül mi kell 1 casternak(RA):😊

megneztem fidel direkt csakneked (nem voltam benne biztos), 35ot tolt fel :]

anti hero

Megjegyzem így sokadszorra megnézve nem nagyon tetszik krane templatje.. Nem is a resistek miatt, hanem hogy annak ellenére, hogy 9artifact van benne, a statok annyira nem jók.
Viszont az még vagy fél év 😊 Addig is kell valami. RP meg mcl meg gusztustalanul sokba fog kerülni, ha olyat akarsz mint ami most van. mcl2+rp most kerül 20pontba, és 160% powert ad, kukkantsd meg ugyanezt mennyi lenne megvenni, mikor ugyebár szinte kötelezõszerûen szükséged van purge3ra, ami 30pont, meg azért nem ártana némi dmg növelõ izécske sem..
Botond
lépj be a pénzedért imo
kb hány ezer rp kell, hogy lvl10 legeyn a tartaros bot?
Azért találták ki a ToA bonuszokat, hogy muszály legyen megvenned a ToA-t és azért nem tudsz kicappelni most mindet, hogy muszály legyen majd megvenned a Catacombsot. Ugyanis szerintem ha jewelcraft bejön akkor már ki tudsz maxolni mindent.

Jó csak azt nem értem, hogy miért ingadozik neked. Nekem mindig stabilan 33at tölt a FoP a druidámon.😊

Nos, hasonlítsd össze matter caba gyilkolási sebességét, meg egy spirit cabáét.. Sztem esélye egyáltalán hogy gondot okozzon egy dot, kizárólag nagyon kevég szituációba képzelhetõ el, míg spirit caba egy chanter szerû aládebuffol és 3shotol veszélyt hordoz. Nem, a roottol már jobban tartok. Erõsen filózok mondjuk, hogy inkább a sajátomat csinálom meg. Jah, és igen, rvrben nagyon kell minen, ami powert ad, szóval traldor felejtõ. 15percenként mcl2 combatban is sztem üti a traldrol amúgy valóban sokkal jobb utilját, fõlleg, ha az kigazdálkodható máshogyan is. Az a baj, hogy baromi sok templatet láttam, és vmit mindig fel kel áldozz ahhoz, hogy pl cappeld a spell dmget, meg legyen értelmes mennyiségõ +power, stb, egyszerûen nem lehet mindent maxra tolni, vmit fel kell áldozz. Vagy +dex-int, vagy resistbõl, vagy a toa bónuszokból valamit.
Viszont ad 5% passív abs-ot mindenféle támadás ellen. Álltalában ezért használják.

Még talán Croc ringet érdemes berakni, de mivel piety + dexhez minél több plusz kell és ez a gyûrû olyat nem ad én valszeg kihagyom (morph megvan Dreamsphere és Scalar, Atlantis Tabletõl)

zzz

Cloudsong - 5% casting speed (spell range és pierce resist charge)
Guard of Valor - 4% spell range, 4% spell dmg
Jacina Sash - 5% spell rang, 5% pierce resist (AE-replenish power charge)
Tartaros Staff - 5% spell dmg (mcl2 charge)
Madening Scalars - 3% casting speed
Atlantis Tablet v. ErinysCharm - 5% pierce resist

Ha ezek megvannak akkor kijön hogy:

8% casting speed
10% pierce resist
9% spell range
9% spell dmg

Mind passive, én valszeg ezeket fogom használni.

zzz

láttam a killspamját a neveddel, lehet hogy csak bele leechelt, és akkor tudott megölni -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

35 v 37 powert tolt fel a healorom, az jo?

anti hero

MCL helyett meg RP NFben és kész.😊 5-5 pontba kerül mindkettõ ugyis.😊

Hát nem tudom Krane mit nézett NFben, de matter cabalist(most is van már ilyen 1 néhány albi csapatban), earth wizard(mondjuk lehet ilyen nincs) és a kis geci shamanok nagyon szeretni fognak téged. Kapsz 1 shamy rootot és akkor nem lesz futkorászás. Én azt olvastam, hogy a zerg vs zerg és a keep harc megy NFben. Ilyen csatákba az aoe dot és root nagyon menõ.( shamyval aki fél buff és dot+root specces meg mindig találkozni fogsz. A melee részen meg a thrust infik és a thrust nyílvesszõk. Azthiszem savage is thrustos, de ebben nem vagyok biztos.
Szerintem a traldorst az 5% casting speed és a könnyû megszerezhetõség miatt használják sokan. Másik meg csak rvrben lvl ami ha nincs jó állandó csapat akkor gáz van. Traldors+cloudsong és már kész a +10% casting speed. Ha berakod helyette a másik botot akkor kell az arti MS gloves+1 cucc ami 2% casting speedet ad. Igy a 2 artiból ami 10%ot adott lesz 3 arti+1 (bracer,necky ami ad 2% casting speedet legalább és így el is vesztettél 1 high utilitis bracert vagy nyakláncot)elvesztesz 1 gloves helyet amit tudnál SCzni kényed kedved szerint. Véleményem szerint ami igazán jó ari 1 varázslónak és kellene is neki: Cloudsong,Erinys Charm,Jacina's Sash,GoV és croc ring.
9 arit mire megszerzed+felxpézed addigra jön a catacomb ahol a jewelcraft miatt kezdheted újra az egészet.
Még valami. +power pool fontosabb szerintem mit azt sokan gondolnák. Tényleg neked mennyi power töltödik FoPból?

ui: Most jutott eszembe, hogy a traldoron van 5% hogy nem használsz powert(a JS övvel meg 15%) a SoG meg van 30 sec snare amire a det nem hat és azthiszem 750 radiusza van.

Meg mondjuk tartaros gift a traldors helyett, nekem qrva soxor iszonyatosan hiányzik egy mlc2 értékü combatban használható power heal, amit elvesztek a jelenlegi traldorral. NFben senki nem fogja traldor használni sztem, only tartaros.
köszi 😊

3-4 értelmes artit találtam szal kivi vagyok te miket raktál bele 😊

Ez az, amit én dobáltam össze, 6arti van benne csak, de mondjuk krane-é kicsit jobbnak látszik statokban.

Config Report

Stats

Str: 15 Int: 90 Hits: 200
Con: 75 Pie: 0 Power: 0
Dex: 87 Cha: 0
Qui: 0 Emp: 0

Resists

Body: 26 Energy: 32 (5) Crush: 32 (5)
Cold: 26 Matter: 17 Thrust: 27
Heat: 26 Spirit: 26 Slash: 27

Skills
10 Light
6 Void
6 Mana

Focus

50 Mana Focus
50 Void Focus
50 Light Focus

Cap Increases

15 Int
10 Dex
5 Str
5 Power

Other Bonuses

5 Buff Bonus
8 Spell Range Bonus
14 Spell Damage Bonus
10 Casting Speed Bonus
15 AF Bonus
17 Power Percentage Bonus
Nem olyan gáz az, pont fordítva kell csinálni, összerakod az artikat amikbõl kell a bónusz, pl tartaros, jacina, atlantis, etc, hozzápróbálgatod a nem arti dolgokat, pl uber quest nyaklánc stb, nézed illik-e a képbe vagy sem, majd a maradékokkal kimaxolsz amit tudsz meg fontos 😛 Én csináltam egy templatet így, asszem 6 artival, kb fél óra volt, és egész tûrhetõ, pl resistjeim jobbak, de a statjai asszem nem.. vájár, megkeresem.
Gémben mondd meg mailedet, és akkor elküldöm jól. Ide ne írd be, nehogy vmi marha spambot megtalálja..
Botond
nem kaptam privit >.<
kezdem összerakosgatni a sajátom de nem jön ki a +dmg és +spd sem :/