43179
-
#31456 Ne szomorkodj, irjal te is! :D -
Bhalage #31455 (magara gondol) :<<< -
Bhalage #31454 sztem ez a flame mindig is volt; elso naptol fogva hogy elkezdtem jatszani en is pl elkezdtem flemelni, es ez teljesen termeszetes, hogy aki masik realmben jatszik az noob, retardalt, balfasz etc. persze van ellenpelda is, pl mersain, akit regebben ruhelltem, mostmeg ingame jobaratomnak tudnam mondani. etc
es megfigyelheto bizonyos a flamek gyakorisaganak hullamzasa is, van mikor napokig semmmmi a forumon dogunalom, aztan utana besurusodik es mindenki kiirja magabol a faradt gozt =) ez most egy ilyen idoszak atm sztem -
#31453 Inkabb allj neki az 1 honap mulva esedekes rr8 grats threadembe irando kis essze vazlatanak. Par kulcsgondolat:
- mindig is csodaltam jatekat
- megtisztelve ereztem magam, hogy jatszhattam a shamanjaval
- pm-en keresztul erkezett kommentarjai meg ma is mosolyt csalnak arcomra
stb. :) 2000 karakter eleg lesz. -
Bhalage #31452 ja azt tudom, de a magyar wow oldal nem nagyon tetszik, meg a forum sem, az a nagyon jo dolog hogy naprakesz ill hogy forditanak mindent, az tenyleg ottvan.
hireket a worldofwarcraft.com-rol szoktam nezni, nekem az az oldal bejon. ottani forumok is erdekesek.
szivesen kiproszalnam a gamet, mindenki annyit aradozik rola. -
Mester #31451 ehe:p lol -
Atomy #31450 Mi lenne ha befejeznétek ezt a szart aminek semmi értelme és senkit nem érdekel? (tisztelet a pár idiotának akik erre izgulnak fel)
Azok kedvéért akik nehezen olvassák a magyart lefordítom l33t-re is:
omfg!+%"(/wtf "+!"+!"+fins"+011!!!/1500range!!4444btw!cba}@{[[fop+lagcheatÐ][[ðÐ|Ä·^¢°°· /kussoljámerpofánrúglak/anyád -
Mester #31449 k. akkor nem is kell figyelni rád:p
srácok mehet a flamelés tovább np:p -
Mester #31448 worldofwarcraft.hu-ra mindig be vannak linkelve a legújabb hírek ill. egy-két napon belül le is fordítják általában, elég jó oldal sztem.(fórum is van) -
steveh #31447 a postod alapján te nem komolyan vitatkozol csak simán sportot üzöl abból ,hogy hülyét csinállsz magadból -
#31446 Ha tudnek mar reg nem irhatnal ide m8!!! :DDD Kis pont vagyok en, meg koszos szerkesztesi jogom sincs, csak torolni tudok, de azt is ritkan szoktam. :D -
Mester #31445 Lehet banolni kellene pár embert imo!!! -
Bhalage #31444 hehe
van vmi jo wow forum? hiv. usa forumokat szoktam olvasni meg a magyart de nekem az tul elszallos -
Bhalage #31443 en beszelni magyar?
:) -
#31442 Jah, nem akarok pm-t kapni a felso vezetestol ^^ -
Mester #31441 "Fiuk/Lanyok, kevesebb qq, szemelyeskedes es durvulas mind ket oldalrol pls."
LOL mr.admin? ^^ -
#31440 ahol egy csíter van,és azt ilyen bőszen védelmezitek ott lennie kell többnek is,egyenlőre 1 bukott le,de majd ezetúl figyelünk,most nincs screenshot,de majd legközelebb résen leszünk,nem ér készületlenül a dolog,és lesz az is.
az hogy rajtam átlaggolt nem jelenti,hogy mindenkin,nem szólóban voltam kint druiddal apknál elhiheted.Ezt a 3 évre visszamenőleg meg ennyi rp meg annyi rpt meg be lehetne fejezni,semmi köze a lagcsíteléshez hogy mennyi rpd van.
Btw akkor most hogy van ez?/facel lehet 1000t csúszni,de a bárdok 1003at csúsztak és jöttetek ide építő kritikát gyakorolni(mert sírni én sírok,de folyton),mert ez esetben gratulálok a jó szemedhez,hogy így kiszúrtad a különbséget -
#31439 Fiuk/Lanyok, kevesebb qq, szemelyeskedes es durvulas mind ket oldalrol pls.
Ha jol tudom a daoc window mozgatasaval elerheto un. lagcheat mar jo ideje fixalt, 2-3 patch ota talan. Lagolasra barmit is mondani sajna nem lehet, mivel gondolom mindannyian lattunk mar lag ghostot es ha jol tudom a lag ghosthoz nincs koze a jatekos gepenek. Mostanaban jatszottam parszor AoD grpba es nem lattam Ubit lagolni (ha valaki lagcheatel az mindket oldalon lathato), csak Steveht, de o ld-re is ment mindig utana. :D -
steveh #31438 i like popcorn -
steveh #31437 most akkor ki a csiter? ubi vagy az egész guild? hirtelen megint csak egy emberről beszélsz..
jelentsd a rightnwownak vagy fejezd be a hülyeségeid.
továbbra sem hiszek neked mert ez kb 2000es lagot jelent ami ,hogy ha valaki csitel is akkor is tök felesleges mert a hátal nektek meg nem tud kasztol.
aztán lehet a te connectedel van baj mert ilyen fajta lagolást se hibitől se miditől nem láttam még 3évere vissza menőleg -
#31436 azt hazudsz amit akarsz,ez egy szabad ország,még az ilyen selejtesek mint te is mondhatnak amit akarnak,sőt online játékot játszhatnak,és csalhatnak,ez egy ilyen világ -
#31435 nah átrágtam magam a postokon és meg kell állapitsan botond nem tud olvasni és agya még mindig képtelen a fins szon kivül mást felfogni, stev meg gépelni nem tud de ezt megszoktuk :DDD szal fo seggfej Botond huzzál visza finsezni mert ahhoz értesz (habár afkzni finsbe lehet még bonyolult neked) rvrről meg nem lehet értelems véleményed egy rr5? kari után. majd ha 2-3M rpt összeszedtél talán érteni is fogsz hozzá. a mezzer témához meg annyit hogy amig nem játszottál mezzer karival addig jobb ha meg se szolalsz mert fingod nincs kérdéshez .
Amugy pedig te tetted fel a legjobb kérdést és bizonyitottad be hogy nem lagcsitelek. nem idézem be mert cba, de a lényeg az volt hogy minek lagcsiteljek egy 1850+10% (mert ennyi a mezz rangem) rangü mezzel amikor az ellenfél max 1500+10%al jöhet? semmi értelme nem lenne. köszi a kérdést seggfej. -
#31434 hinge?pfft, 20 unitos trinket a jelen,'a múltban élsz'(steveh után szabadon ) -
#31433 nyilván ragaszkodsz a lagcsithez, Stev probál érvelni de te képtelen vagy felfogni bármit is igy álloháboru alakult ki. más nem lehet mert agyilag képtelen vagy ennél bonyolultabb müveletekre, de kezdek kiváncsi lenni igy lehet elolvasom majd hingézés közbe vagy vmi. -
#31432 végig rólad van szó,szal ahogy érzed :-D -
#31431 jesszus itt nyomulok Warhammer 40kval mint állat mire viszanézek ide 5 oldalnyi szöveg oO érdemes elolvasni ? :D mind1 tuti a szokásos.
BTW, aki szereti a stratégiai játékokat az probálja ki a Warhammer 40k Dawn of War-t most jelent meg és vmi kibaszottul bejön. kedvencem eddig az emberek szeletelő gépe, egy kéz géppuska másik körfürész, bazinagy robot, felszurja enemyt körfürészes kezére felemeli a levegőbe aztán bekapcsolja a körfürész :DD enyhe vérfürdő whhahaaa!!! -
#31430 mire mondjuk példát?amikor elkezdte a castolást not in rangebe volt az 1500as rootnak és castolás közben folyamatosan csúszott előre és átcsúszott rajtam a hátam möge,igaz már félúton mezzbe álltam és 3dikat castolta,de ő csak csúszott csúszott és amikor a hátam mögé ért hirtelen megint ott volt a többi albbal,mi meg szépen álltunk mezzbe egy ideig gp után meg folyamatosan interruptolódtunk,próbáltunk hátrálni,de addigra le lettünk zergelve,ennyi történt,alapvetően nem kaland már haltunk máskor is,haltunk übitől is,csak ugye miután itt leosztja az észt,hogy ő mezzelés netovábbja kicsit érdekes hogy kiderül,hogy egy csíter...az meg hogy 2 éve játszol vele nem bizonyítja,hogy csalt e vagy nem csalt az adott esetben tbh -
steveh #31429 mondjunk egy példát.
ha a towernél vagy akkor ubi el lagolt volna a loghery menekig ami tölle olyan 2000-es rangnél van a szóban forgó lagolássával?
ubivel játszom kb 2 éve és nem tapasztalatm ,hogy csalna.innentől kezdve tudom ,hogy badarságokat állítasz amit saját magadnak bizonyítgatod. -
#31428 szertinted /facenél a max csúszás 1000,ezt te írtad,ezzel egyet is értek,übi ennél jóval többet csúszott,ez már nem konnect vagy 2 acc miatt van,ezt ha képes vagy felfogni majd beszélünk tovább,addig csak hajtogasd a hülyeséged,és mondj lehetőleg minden második kommentedben ellent magadnak -
steveh #31427 szerintem meg te tanulj meg olvasni ha már felhoztad a témát.az pedig amikor 10ből 10szer egy bard 1500rangről bemezeli a 1875ös sorcit mert far away akkor ott nem sima lagolás van.de amikor valaki lemezel téged ugy hogy közben lagol a /face miatt akkor az köszönhetjük a mythicnek.
véleményed szerint ha valaki lagol tegyük fel rossz a koncetje és ez miatt lagol és warpol akor ő csitel? vagy ha valaki bent van 2 accal és a gépe nem képes annyira gyorsan feldolgozni ( az enemyk betöltése az effecktek betöltése miatt ),hogy ő megáll ezért te még látod addig a lagot futni amíg ez a "feldolgozás" megnem történik akkor ők csitelnek?
kicsit gondolkozzál már légyszíves -
#31426 ja,én is úgy tom,hogy csak 1 karit lehet transferelni -
Rockety #31425 szvsz egy accról csak egy karit lehet lecsórni de nem biztos :p természetesen ezután 2x account pénzt fogsz Perkálni -
#31424 minek lagmezzelt a bárd,ha nem lehet ranget nyerni vele?:-D vagy csak én érzem úgy,hogy tiszta hülye vagy és össze vissza beszélsz?első körben tanulj meg olvasni,abból hátrányod nem származhat az életben
és leszarom,milyen előnye származott belőle,csítelt és kész,csítelni meg nem szabad mint tudjuk,én nem rightnowzgatok embereket arra ott van tafaya,nekem ez egy játék,csak egyszerűen lesajnálom denagyon az ilyeneket akik képesek itt is csalni,hogy akármilyen előnyhöz jussanak -
steveh #31423 na tessáék.eljutottunk oda ,hogy magyarázkodsz? elárulnád mennyi hátrányod született abból ,hogy valaki lagol felétek? szerintem 0 vagy tévednék?
ja a bard mez akérhogy is nézem 1500 as rang a sorcé 1875 és amikro a bard far away miközben ő lemezel akkor az igenis lagcsit.ez toa előtti időkből van.nem egyszer találkoztuk ezzel mert RvRezünk finsezés helyett.te a multból élsz és ezt hajtogatod hónapok évek óta és boldogan ujságolod amikro 3 fg-t össze szedsz amg kepmre vagy mire.már nem emlékszem pontosan de szánalmas amikor zergelésről beszélsz
leszarom ki mit gondol rollam vagy rollunk és ki mit töröl ki.te elolvastad a véleményem és ez a fontos nekem.mivel mindig megofogdo tudni magyarázni a saját hülyeségedet -
#31422 európában ez még nincs,de onnantól 2 accod lesz 2t fizetsz természetesen,másik út,hogy simán veszel egy másik játékot dobozzal regisztrálod,és lvl1ről felhúzod magadnak a necrót+a clericet is az új accra -
Raisthlin #31421 Ez lol.
Btw azóta ennyi agro Botond, mióta tegnap vagy 2szer is kihaltak Emainben...
Lehet csak veszíteni nem tud, minket tök szeret? -
#31420 Udv Urak lenne egy kerdesem az account splitingel kapcsolatban(akarok csinalni egy buffbotot, meg egy PL necrot)...USA szerveren van 6 karim(zergion),annyit olvastam,meg ertettem a dolgrol,hogy van ugye a 6karis accom, azt spiltelhetem mondjuk ugy hogy 4marad, 2 megy(40$ert)(koztuk a clericem,meg a necrom)es akkor lesz 2 accom 4-2 karival,namost a kerdesem,az,hogy a 40$ egy egyszeri fix osszeg es tovabbra is csak 1 acc utan fizetek havi 13$, vagy ezutan mind2ert kell fizetnem 2x13$?
Vagy van mas modja is buffbotot csinalni? -
#31419 olvasni tudsz?úgy értem elolvasol vmit,és feldolgozod mi van benne,mert ha elolvasnád amiket ide írnak az emberek nem csak reagálná rá,akkor látnád,hogy én annyit írtam,hogy übi lagcsítel,erre elkezdtél faggatózni,hogy ugyan hogy kell,én nem tudom,szal nem mondtam semmit,fidel leírta hogy kell azóta vadul tagadjátok,hogy ezzel ranget lehet nyerni,amit én nem is mondtam fyi,én csak megjegyeztem,hogy übi legalább 1800,de inkább 2000ranget csúszott,amire te beírtad,hogy 1000 a max /face-el,vagyis kiderült,hogy igenis lagcsítel,most már kezdünk oda ejutni,hogy egyenesen mingyá megszűnik létezni olyan,hogy lagcsít,és az én beteg fantáziám szüleménye lesz az egész,pedig anno elég sokat sírtatok hogy csúnya bárdok lagmezzelnek.
szal én nem mondtam,hogy ranget nyerni lagcsítel,én azt mondtam,hogy lagcsítel,ezt az általad elmondottakmegerősítik,és tudom,hogy nem azé lagcsítel,hogy az 1875+10% rangű mezzel be tudja mezzelni az 1500+10% ranges mezzel rendelkezőket,hanem vmi másért,vagy ha semmi előnye nincs lagmezzelésnek minek csinálják?szal visszatérve a lényeghez,olvasninem tudsz,csak írni,csalók vannak a guildedben,vered a nyálad,hogy játszani kéne megtanulni amikor eddig 2fgvel de inkább többel mozogtál,szal én nem tudom te mit gondolosz,de nagyon el vagy tájolva,ami meg az ide beírásaimat illeti,ez egy nyílvános fórum azt írok be amit a moderátor ki nem töröl,a 31418as kommented viszont kitűően leírja a fennálló szitut veletek kapcsolatban -
steveh #31418 max fáj az igazság :) -
steveh #31417 hát ha végre kitudsz kukantani a szöllő fürtök mögül akkor fogsz látni egy adag játékost akit baszogatsz állandóan és ezt a msáik fél nem halgatja amint a nagy Botond hajtogassa a maga sírásait amit évek alatt össze gyüjtött.nem akarom visza olvasni 100 postodat de a gyanítom hogy 50% finsel kapcsolatos 20% meg a szüretelésel.
ki a szart érdekel ez?szerinted te képzeled magad kicsit soknak.