43179
  • Bhalage
    en arra emlekszem, mikor egyszer kihalt a csapat csak a ?shaman+2healer? maradtak es leoltuk a rr9es paladint =)
    az mekkora egy lama volt =)
  • Fidelcastor
    Igazándiból nem akarok beleszolni a felesleges vitába, de a karit 3500-ról már látod. Most teszteltem le BG-ben(ToA-val. Többivel nem néztem mennyi.) Képet is csináltam róla ahogy a 2 karim szemben áll 3500ra egymással szemben.
    Valószínű ha mozogtok sebességgel a lag miatt kb 3000 lehet a távolság,de álló harcban 3500-ra látsz mindenkit.
  • AngeLujo
    lol isteni hogy ránk mindenki ránk szól (lol, mint az oviba ^^) botond nyugodtan elküldhet az anyjába mindenkit egy büdös szó nélkül hát lol
    komolyan veszitek azt a nagyon durva 3-4-5 év korkülönbséget, mit számít az? mér több botond azzal a +pár évével mint akárki más? ne nevettesetek már, attól még mert valaki 20 éves egy büdös fillérrel nem kevesebb mint te vagy mint botond vagy akárki, nem tudom mi a faszt gondoltok
  • Hangianix
    aug healer + shaman duo reggel volt a wtfpwn :D emlekszel amikor amg-nel nem birt kiolni minket 5 albi? :D igaz mi se oket :D
  • steveh
    engem utoljára az angol tanárom próbált kioktatni.annak elfogadtam mert ez a dolga.de botondtól nem tudok elfogadni mostmár semmit főleg nem azt ,hogy kioktasson bárkit is
  • Kalinka
    így egy hét után elolvastam én is a postokat háát nevetséges egyes emberek mit művelnek itt. Teljesen egyet értek Botonddal, kivéve a csalós dologgal...én is ott voltam az esetnél bár nem láttam azt a nagy lagmezzt, én több kisebbet láttam :D
    Amit mondani akarok hogy jó lenne ember módjára viselkednetek Übi és Steveh mert így nem kéne megnyílvánulni! (majdnem én is hasónlókat írtam de visszafogtam magam!)
    uff
  • riviera
    Én egyáltalán nem vagyok vmi húde"skilles" játékos rvrben de azért sikerült megtapasztalnom milyen is ha összeszokott grp teamspeakkel megdobva + bbkkel megtámogatva megindul. Gondolok itt a HHra. A HH egy jó kezdeményezés volt sztem de nagyon rövid ideig tartott. Akkor már bejött a TOA és mi mind pretoa cuccban voltunk és igen mi is wtfpwnoltunk 2-3 fg félig toázott hibi/albot highrr-t is.
    Szóval ez a "skilles" szöveg kurvára sántít. Amióta hibiben játszom újra CSAK random grpban voltam és uncapped a karim. Mégis nyertünk párszor Onigiriék ellen és tegnap Raisthlinék ellen is. Persze ők is megvertek párszor. Ez így rendben is lenne és szót sem érdemelne a dolog mert az ember beloggol - random grp - rel vagy nyer.
    És a lejjebbi addolós szövegek közül azért nem mind igaz. Golden Age ütött ki titeket 2x úgy, hogy mi addoltunk VOLNA de nem volt mire mert az összes alb meghasalt. FL+add viszont megfingatta az összes hibit de kérdem én biztos, hogy enyit kell erről beszélni és jönni a dumával, hogy skill meg úgyislezergeltek? Meg Godwan szövege, hogy random grp.. hát ja ismerős mi is random grp voltunk.
    Meg itt páran ki vannak akadva, hogy Botond csíterez. Überláma meg az egész kibaszott hibi realmet lelámázza, hogy tanuljanak meg játszani + nála sokkal idősebb "komolyabb" embereket elküld az anyjába. Mindezt azok után, hogy (nem szívesen mondom most de igaz) évek alatt érett be a grpotok és szoktatok át 1 fgre.
    Btw Übi elismered Redb-t, hogy kurva jó mezzer de simán feltételezed róla, hogy csal.
  • steveh
    8 tól kéne cleric RvR-re ha érdekel a dolog
  • Hangianix
    Pfff, such blatant lie! :D
  • Botond #31487
    a lol az,hogy eddig ez volt az egyik legelfogadhatóbb komment a dologra imo
  • Mester
    Hát nagyrészt az amikor rootal vagy ichorral megtöröd a tökéletes mezz amit castoltam^^
  • Hangianix
    ss-ken mi van? :D
  • Hangianix
    Be is irom az FH-s alairasomba, hogy Mod of the Hungarian DAoC Forum xD
  • Mester
    3 oldal már kész van screenshootokkal mindennel:p
  • warbar
    ha ekkora távolságról megláttad becsuszni ubit akkor te neked meg radaroznod kell mert nem lehetséges hogy el láss 3200 range-re szóval te mint über hibi főradar csiter maradsz meg az örökkévalóságnak akinek fáj ha valaki csalások nélkül is jól játszik nem szép dolog az irigység.
  • Mester
    Nem is nagyon tehetsz mást csak egyetértesz a mesterrel MR.Admin:P
  • Hangianix
    Hogy allsz a vazlattal? :D
  • Hangianix
    Bocs m8! :D
  • Hangianix
    Agree.
  • Mester
    Rám is azt mondtátok hogy cheatelek régebben btw:P

És én se csináltam semmit ,mondjuk nem is nagyon érdekelt hogy azt mondjátok:p
  • steveh
    hop botond a tévedhetetlen megint kis királyt játszik
  • steveh
    rl dolog a csalás is szerintem
  • Botond #31474
    talán nem kéne csítelni fiúk,akkor nem kéne itt össznépi mosdatást csinálni,eddig 2en is leírtuk,hogy akkora távolságot átlaggolt,ami steveh szerint sem lehetséges hagyományos /face-es laggal,alternatív megoldás nem jött eddig,szal marad az én verzióm,übi csítelt,részemről ebben maradunk amíg vmi alternatív hihető megfejtés nem jön
  • warbar
    Szvsz mindenki maga dönti el hogy mit vesz személyeskedésnek de pill utánnanézek a lexikonba hátha igazad van
  • Mester
    Személyeskedés rl dolgok felhozásával kezdődik nem azzal hogy az egyik azt mondja a másikra hogy csal egy k játékba sztem.
  • steveh
    öcsi sajt onnantól kezdve hogy valakit megyanusítasz valamivel az személyeskedés.szóval ha innen nézzük a dolgot akkor te ezt már rég elkezted.az hogy én mit végeztem vagy mit nem arról neked halvány foglamad nincs amint az írásodból ki is tünik.
    ennek ellenére tartom magam a 31447 es hozzá szólásomhoz
  • AngeLujo
    sajnállak, komolyan mondom, mindig is sajnáltam a beteg embereket
    nevetséges amit itt művelsz, rágalmazol mindenkit orrba szájba, anélkül hogy akármilyen bizonyítékod is lenne. szépen videózd le amikor ilyesmiket látsz, küldd el rightnownak és nem kell többet a faszságaidat hallgatnunk ha tényleg banolnák az illetőt, ennyi, tényleg ilyen egyszerű egy problémát megoldani, és még fröcsögni se kell hozzá, az ilyen magadfajta kis görcsöktől megy el a kedvem a játéktól. és ez mehetett volna akármylik postodra, csak épp erre kattintottam
  • Botond #31469
    most személyeskedjek én is?ha azt mondom,hogy végeztél egy szakmunkás képzőt,aztán elmentél autót árulni,mert dolgozni büdös volt akkor igazam lesz vagy mi?folyamatosan ellent mondasz magadnak,ha erre felhívom a figyelmed egyből személyeskedni kezdessz és azzal dobálozól,hogy hülye vagyok meg mittomén mi,neked ez érvrendszer akkor te nem vagy teljesen ép
  • steveh
    nyugi kap ő elég hideget meleget azért mert ekkora arca van
  • Mersain
    Azert Ubi se semmi az engem nem mezzel be senki sorcijaval. Igy nezve talan megis lattal mar "még egy ilyen öntelt figurát". =)
  • Mersain
    Kerlek ne hasonlitgass Ubihez... ;)
  • Mersain
    Simogatod a lelkem. =)
  • steveh
    de még azt sem tudjuk ,hogy kel lagcsítelni te meg hajtogatod a kis stilű baromságaidat.
    egy dologhoz értesz .az a szüret.szerintem próbáld meg ott kamatoztatni azt a fergeteges kioktató stílusodat ahol a kedves botond úrnak lehet nem mondanak ellentr és isttennek tekintik

még egy ilyen öntelt figurát nem láttam megmondom őszintén de amikor 25 ember modnja az ellenkezőjét akkor te még mindig hajtogatod a kicsinyes hülyeségeidet.itt már rég nem arról van szó hogy ki csitel vagy ki nem.itt arról van szó ,hogy botond úr nem képes elfogadni ,hogy valaki ellent mond neki és lehet jobban tud valamit nálla.öreg képezd tovább magad mert ide nagyon kevés vagy
  • Botond #31463
    de mi a magyarázat arra,hogy rangen kívűlről lemezzel,ha /face-el mint tudjuk nem lehet távolságot nyerni?őő,nemtudjuk,de 8millió rp a garancia,hogy übi soha semmikor nem lagcsítel LOL
  • Botond #31462
    te aki ott se voltál nem is láttad az esetet nem vagy komoly vitapartner az adott dologról,ha esetlen godwan aki szintén ott volt mondaná,hogy ki van zárva akkor talán lenne miről szót ejteni,de ez a nekem 8 millió rpm van,neked nincs mezzer karid miről beszélsz style(arms mióta mezzer?vagy bármilyen karin jó az rp meg egy mezzer mellé?mert 1millerem nekem is van meg egy 33as bárdom és egy 24mincerem,szal nagy mezzer vagyok én is akkor...) nevetséges,de csinálsz amit akarsz
  • Botond #31461
    ezt a kis szórakozást is sajnálod tőlem?:-P
  • Botond #31460
    rágalom!
  • steveh
    látod ez külömböztet téged meg másoktól :)
  • riviera
    Ennél a mezzelős dolognál én is ott voltam és leírnám, hogy az én monitoromon, hogy nézett ki a dolog.
    Előrebocsátom, hogy senkiről nem állítom, hogy csítel (pláne külön proggyval) vagy, hogy ez az eset csít volt.
    A csata elején megfeküdtem majd kb 1 perc múlva rezzelt 1 sokkal hátrébb álló ember. Majd arra lettem figyelmes, hogy 1 sorci kirepül apkból mindenki feje fölött vadul castolva (gondolom vhol a dombon castolt és onnan indult a laghost) és a jó pár méterre előttem levők be is kapták a mezzt aztán 2 sec múlva mi is a hátul állókkal. Aztán eltűnt a laghost viszont mezzrangbe akkor én és az a pár ember egész biztos nem voltunk mert nem volt 1 sorci se olyan közel hozzánk. Hát valóban elég furcsa volt az biztos.

Mégegyszer mondanám csak azt írtam amit láttam és senkiről sem állítom, hogy csalt.
  • Hangianix
    En tudom Mozesrol, Ubirol is hogy jo fej, de itt jol titkoljak. :D Mersain meg valoban elo peldaja volt annak (en mondjuk kicsit mar jobban ismertem ot :) ), hogy mennyire nem valos kepet fest a forum egyes emberekrol.