Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
ja és a tökéletesen gyönyörû mezzemre elnyomják a gp-t lol...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
übek bent se volt ma egész nap :p
na mind1 szal én voltam a sorcival és ha nem jön az animist m8 akkor elpazarlom rátok a mocomat és jöhettek vissza ligenbõl :p

Botond
ja,az meg a másik,hogy tudtuk,hogy jön ki eclipse alliance group akkor meg mit szarozzunk ott?...gondolom a maradék 5 albot is lapátra teszik mmgnél,utána 3 órán belül semmi mozgás
Bah jöttünk 3an megállíthatatlanul amg felé, mikor 1 fg hibi megállított minket....
Botond
mi 6albot találtunk mmgnél amit 5re igazítottunk,és most megyünk ToÁzni,mert igazi pve fanatikusok vagyunk >.<
übi neked is nyomtam volna salut-ot meg cry-t,de vki bemezzelt 35sec-re :-DDD
Már jövünk is 😊
Megyek összegyûjtök vagy 3 fg-t
Bah hibi zerg emainben 😛
1 Stubbe Konungen 10,248,161 (lwrpxD)579,002 50 Nolby Pride Dwarf

haha

anti hero

Botond
traldors még hagyján,de a tartaros... >.<
Botond
le :-(
Housing bind vagy sima? 😛
Amúgy szívtam a fogam lakásvásárláskor (2p+cm ami nem sok mondhatnánk, de nekem ennyi volt az össz pénzem.. miután megvettem merchantot asszem 93goldom maradt 😛), de amíg felhúztam AT-t lvl8ra, összehozott nekem a cmel kb 15platinát.. Fidelhez képest persze még mindig kispályás vagyok 😛
Apropó, ez a traldor egyre jobban idegesít.. Bakke, az hogy pop után percekkel lefarmolják, az vmi eszméletlen.. Direkt bementem ma reggel vmikor 7körül, és már le is nyúlták, pedig számításaim szerint vmikor hajnalban kellet poppolnia..
Ott, jaja.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Tiffa
!
kulfoldre lehalt a chello!?!??!!
:<

anti hero

Sziasztok. Hagy kérdezzem már emg ki játszig Pryd/Hibbiben? Arwi, khur ti ott játszotok?

QQ more n00bs...

:p

Lourker

i c gg :p

jó ez a fórum néha, be bindelem magam ide mindjá :x

zzz

nekem mondjuk 74k a lwrpm tekintve hogy 2 napja rvrezek is hosszu ido utan vegre nem 0...

anti hero

Botond
Lol Mers 😄

Es megint szent a beke... hanynom kell =)))
Csabee
mostanában exc/hibizek inkább a chanteremmel
néha néha 1 kis rvr az infimmel...

Botond
ez mindenkivel így van :-(
Csabee
monjduk multkor kinéztem emainbe soloba, de folyton lezergeltek

Csabee
kb fél éve nem rvr-eztem azzal a karival vagy több

Botond
8 Daermon 38,466 24,990 50 Na Fianna Dragun Elf
zak 8dik eld,én meg 8dik warden :-)
Botond
10 Kicsibors 62,083 32,275 50 Na Fianna Dragun Lurikeen

de ez a durva,finder top10 lwrpbe chanterek között és jól érezhetõen duplázozz elmúlt 7 napban :-D
Botond
csabee-t 3 napja hagytam le,jövök fel mint a talajvíz rr5ig aztán druid powah >.<
Botond
Prydwen
Rank Name Realm Points Last week Realm Class
1090 Sefedwa Fewords 461,444 0 Midgard Healer
1091 Anarky Cloudwalker 461,336 0 Midgard Thane
1092 Botond 461,298 35,015 Hibernia Warden
1093 Andas Appendix 461,170 0 Midgard Spiritmaster
1094 Qaby 461,020 0 Albion Infiltrator

hehehe btw :-)
Uberlama
jah de nézd meg hogy a két ember aki a topicokat csinálta mind2 melyik guildbe van fyi ^^ senki más azon a guilden kivül nem sir ennyit imo.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
hm nem tudom már editálni , nézd meg a tiedet mert szerintem azt se lehet már. ugy látszik bizonyos idõ után nem lehet editálni többet.

Botond
már nem lehet editálni...
Botond
editáld ki a postod,én is kiszedem,azzal is javítunk vmit a dolgon,ami a postom illeti "visit the topic about Steveh's zerg,and ask why rr9+ albs zerg there imo" ez annyit tesz,hogy húzzál sírni oda(merthogy úgyis az a bevált módszer,és mivel ma is nyitottak ilyen topicot vagy tegnap ezért nem hinném,hogy nagyot tévedtem ezzel hogy az a bevett módszer hogy ott kell sírni...)
Uberlama
igen még vmi. hogy miért is nem kérdeztem meg személyesen ? egyszerü az oka. vmivel mielõtt Tiffa lelépett egyik este Stev megkeresett és mondja hogy Tiffa nem akar velem egy grpba rvrezni és hogy mégis miért meg hogy beszéljek már vele hogy most mi a helyzet. megkérdeztem pmbe Tiffát a válasz az hogy semmi. na most akkor ezek után mégis hogy ? 😊

Uberlama
hát nézd bhal, forumon még topic is volt hogy esetleg irja már le hogy miért lépett ki egy büdös szo nélkül amikor nem hiszem olyan rohadtul szarba hagytuk volna tbh. minden tetves arti hunton ott voltam amikor kért segitséget vagy bármi, egy ml raidet kivéve mindig voltam segitettem neki megszerezni artikat, volt egy példa mikor 10+ platinát érõ ml5ös ringet ingyen odaadtam neki mert én nyertem de nem kellett neki meg igen.
A végén igen sokat volt olyan hogy nem nagyon beszélt se /gun se sehogy, eléggé magába és elfordult guildtõl ahogy észrevettük, és nem hiszem hogy mondhatja egy szoval is hogy teszem azt nem volt neki segitve vagy bármi hasonlo mert akkor biztos én vagy szenilis. (és ezt majdnem mindenki elmondhatja a guildbe azt hiszem legalábbis a reagálások alapján) egyedül Stevehvel beszélt magánba hogy miért lépett le.
és tudod mit azt hiszem ezek után akár szo és kérés nélkül is legalább az elvárhato hogy egy mondatba legalább /gura beirja hogy elég volt belõletek/nem akarok veletek többet játszani/ jobb lesz nekem FLbe akármit. sokkal könyebben lehetett volna azt elfogadni.

Botond: a hangnemért elnézést kérek valoban kissé tulzott volt. viszont legalább magyarok ne flémeljenek/utalgassanak arra hogy ugy játszunk ahogy nem. amit irtál abbol az szürhetõ le hogy te is azt mondod zergelünk és nézze meg abba a topicba hogy miért.
tudod rohadt szarul esik legalábbis nekem de gondolom többiek se repesnek örömtõl hogy állandon ilyen hülyeségekkel gyanusitanak minket amikor már ha 3 fg enemy van akkor 3-4 ember LDzik a csapatbol. keepezni egy ideje nem tudunk rendesen mert a mincer és sorc mindig ld. és az hogy ezt képtelenek felfogni iszonyatosan felidegesit engem. szal ezért sorry.

tudod ki fog veled kezetfogni!
en nem
:]

anti hero

en szemely szerint nem ertem hogyhogy igy alakult, meg ma se tudjatok miert ment el tiffa hat ez a LOL, miert nem kerdeztetek (kerdezted) meg. mondjuk lehet hogy en 1 honap alatt tobbet beszeltem vele, mint masok 2 ev alatt..

mondjuk zarom a temat, mivel en sem tudom mirol volt szo, de ha erzeseim nem csalnak, te is bennevagy abban, hogy tiffa elment aodbol.. ez persze csak spekulacio xD

anti hero

hat nem tudom, hogy a korral jar-e az a nyitottsag, hogy meghallagtod es elgondolkozol idosebb es bolcsebb embertarsaid tanacsain, esetleg megfogadod oket, vagy strucc modjara bedugod a fejed egy lyukba es folytatod a faszsagaid. ezt veszem en ennek: "nem szeretik ha megmondják nekik hogy mit kéne csinálniuk " de lehet, hogy csak jot akarnak neked. foleg a guildijaid, meg azok akik esetleg regebben voltak azok..
sztem

anti hero

Botond
ha bocsánatot akarsz kérni nyitott vagyok a kérdésre btw
Botond
24th June 2004, 11:00 AM
Uberlama
Regular Freddie Join Date: 27th Dec 2003

Quote:
Originally Posted by Botond
visit the topic about Steveh's zerg,and ask why rr9+ albs zerg there imo

pull your finger out of your ass, shame u live in the same country with us. u talk about zerg , all I can do is laugh. You was in the hib zerg yesterday , wasnt you? u said on other forum you will arrange hib zergs to camp amg and zerg out of shit from albs, u looked so proud.
u talk about us, when u werent in opted rvr grp in your whole life, u usually solo in the morning or making zergs. yesterday we killed fg hib and instantly got zerged by other 3 fg hibs including high rr opted caster hib grp, which grp may normally could do that.

and stop saying rr9+ albs, afaik only stev rr9 in our grp, so you dont know about us a shit.

nem tudom mi van veled manapság de ugy viselkedsz mint aki menstruál, fogd visza magad kicsit mert ezzel csak magadat minõsited öreg, kissé megfeledkeztél magadrol mostanába

olvasgasd ki mit írt imo
Uberlama
hát bizonyos helyzetekben lehet, de van amikor inkább le kéne irni hogy mi miért van ugyebár noha ezt pl te nem tetted meg akkor amikor kellett volna.

Uberlama
nem ezt egészen ezt irtad de nem is lényeges. egy darabig azt hittem amugy hogy veled lehet értelmesen is beszélgetni mert egy darabig tök jl nem volt semmi flamelés végre aztán megen 😊
mind1 majd megint nem irok ide 1 honapig aztán talán megen lehet majd rendesen dumálni veled is :> (itt msot a multkori amgnél lezergeltek meg mocsok albok meg mit képzelünk meg ilyesmire gondolok :o )

AngeLujo
na látod sokan meg ezt nem szeretik ha megmondják nekik hogy mit kéne csinálniuk vagy esetleg mit nem..

excal down QQ (hib rr with analmists)

anti hero

Botond
fél órára vette át az alatt 2szer acceptolt rezzt...
Botond
barátnõm is elkezdett daocozni :-) leragasztottam a 2es gombot,és odaültettem a gép elé,hogy figyeljen,ha feljön vmi ablak amiben az van,hogy accept decline,akkor acceptoljon,és minden frankó lesz,közben olvasott így léptem 2 szintet 47re :-) egyik ír srác,aki a karimat hordja masszív ML raidekre megkért,hogy 4finsbe vegyem át animistáját kicsit,én meg lepasszoltam az asszonyak egy idõre,rakta a leragasztott gomb a gombát õ meg acceptolta a rezzt ha úgy alakult,sajna elég gyakran alakult úgy mert a warden annyira gyorsan healt,hogy néha az underhill allyk is alig bírtak lépést tartani vele...
Mar kezdett unalmas lenni a topic.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Tiffa
Szia Bazsika!
/huggle
en is pont erre gondoltam .]

anti hero