Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
jacina övet vagy 20napig xpzheted cyclopsokon animista nélkül például,meg ilyenek
nah, ha csak pve van akkor viszonylag gyorsan megy 😛 + ez nem a végleges, valszeg atlantis tablet és sleevest kiveszem azt berakok vmi quest itemet oO

zzz

Botond
gondolkozok rajta,hogy kiveszem CS-t meg torrent ringet btw,berakom helyette GS cloakot és vmi quest gyûrût amin van casttime meg ilyesmi tbh
Botond
á faszom rohadt sc program nem mentette el a változtatásaim :-( na mostmár jó az is ami mûkszik a 609esben ^^
En Xusin neven, eldel.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Mi ez a sz@r template? 😛 +45int, meg 17cold/10matter hiányzik.. mihez csináltad ezt? 😛
Botond
ennyit nem ér ez a játék,amit finderrel csináltunk már az is súrólja a kivitelezhetetlenség határát,de legalább az elméleti esély megvan rá,amiket te írtál az sose lenne meg mind lvl10esnek...+statban a max 100btw 75+25cap emelés,szal a 102 pie+100dex az nem gyenge :-) csak én nem látom,hogy egy ilyen template mikorr jönne össze késznek...
Botond
druidra kell credit basszus,szal úgy farmolgassad :-)
juj bocsi, nem tördeltem :|

zzz

Str:

18

Int:

0

Hits:

196

Con:

72

Pie:

102 (85)

Power:

0

Dex:

100 (87)

Cha:

0

Qui:

0

Emp:

0

Resists

Body:

22

Energy:

25

Crush:

19 (26)

Cold:

22

Matter:

12

Thrust:

22 (26)

Heat:

28

Spirit:

16 (25)

Slash:

24 (26)

Skills

10 Darkness
6 Suppression

Focus

Cap Increases

23 Dex (+18)
25 Pie (+23)
10 Power

Other Bonuses

6 Spell Duration Bonus
10 Debuff Bonus
9 Spell Range Bonus
9 Spell Damage Bonus
8 Casting Speed Bonus
15 AF Bonus
28 Power Percentage Bonus

itt tartok éppen de nem tudok elõrébb lépni capelés felé, elég lehetetlennek tûnik

(Gov, tartaros, cloudsong, foopish sleeves, 2 ml1 imolated ring, jacina sash és atlantis tablet van ebben)

Ha foopish kiveszem akkor a zárójeles cuccok vannak bent, nem tudok elõrébb lépni vele :x ha vkinek sikerül szóljon :x

zzz

de cloudsong kb 25% xp-t kapott mire végeztünk, 200+ salamandert leöltünk fixen :p

zzz

jah, de ahogy rangebe ért kapásból poppoltak a salamanderek 😞. de két rm confuse 2 sm pbae 2 tank a mobon 3 healer 1 fop-bot shamival végül lenyomtuk azt meglett az arti és az a lényeg 😛

zzz

2.10 kinyirtam magam😊)
Majd 1 kicsit ráállok farmolni.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
és jó \o/
Botond
haha ok :]

anti hero

Ha már valaki aktiválta a portal priesteket akkor mindig jönni fognak. Tank a legtávolabról húzta meg?

Uberlama
soz ^^

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
mert én is leszedek neked ezt meg azt azé persze :-P
Botond
kiveszem ha más nem druidra kell :-P
Ezt a scrollt én vettem a másikat meg farmoltam és most nem kell. Egyik magyarnak sem fog kelleni ezért raktam be vaultba. Ha már leszednek nekem ezt meg azt ez a minimum imo.

Botond
5Kt farmoltunk be dodensba btw fejenként úgy hogy 3an voltunk :-) jó kis run volt
Botond
lépjél be és ne bosszants ilyesmivel,hogy scrollokat beraktad vaultba mert bosszús leszek
Itt menta szólózta és másik menta gyógyította a petet. Mi csak BGbõl néztünk és drukkoltunk.

Botond
pont ezt mondtam én is btw
Senkinek sem kell szal tegnap beraktam guild vaultba.

Uberlama
én ugy tudom kell egy grpon kivüli vki aki letesz egy mondjuk endu szivo fieldet. a tank belehuzza a salamandra aggrokat igy azok rámennek arra aki a fieldet rakta. az a csoka meg elkezd futni mint az állat velük vhova minél meszebb. amig a mobok õt követik nyugisan le lehet verni a gorét. vmi ilyesmit olvastam.

tank megy húzni és kapásból csinálja a kibaszott salamandereket.

zzz

Hangianix
Osszeomlott a rendszerparticiom, most eppen installalok, valaki dobjon meg priviben pls egy AoD forum cimmel es egy HH forum cimmel. Mondjuk Bhal pl. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
Zak most vettem BoM 2of3at 700aranyért,szal el ne adj semmit,ha nem kell majd kellhet findernek vagy druidomnak
hupsz sorry NEM DIREKt volt😛

QQ more n00bs...

Arwi milyen karikkal játszotok és mi a neveitek? Meg pl irjatok már le kik/miylen néven vannak még Pryd/hibbiben! Thx

QQ more n00bs...

Arwi milyen karikkal játszotok és mi a neveitek? Meg pl irjatok már le kik/miylen néven vannak még Pryd/hibbiben! Thx

QQ more n00bs...

Agreed

anti hero

Aprócska gond, most jelenleg hibbiben kb 10percig él a named kb. Hogy a viharba csináljam meg az encountert, ha még egy nyamvadt spawnot se láttam utóbbi 1hétben? Elõtte meg hetekig a kutyának se kellett, mindenki traldorst nyomta. Mi a viharnak kellett 1napos respawn timeokat berakni amúgy egyáltalán? 1 óra miét nem jó? Fõlleg pl cloudsongon, amit 10bõl egyszer dob..
Azaz. Vagy mentalist fullrabuffolt pettel, és még fop se kell, simán solózható 😊 Hülye oped salamander 😛
nem számít merrõl húzzok? (falu v. scalar felé etc.)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

köszi, haza mentem kipróbálom jól warrior + fop shamy combóval.
btw milyen messzire kap encountert, mert smnek kéne azt oda rángatnám azt is.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

AngeLujo
bodotá én meg hétfõtõl dolgozok szal suxx lesz nagyon...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

ank=tank

Animista a gombáival egyenlõ a horda salamanderrel. 2 ember elég oda mert a portal prisetek csak akkor idéznek salamandert ha sokan vannak. Ha csak 1 ember üti akkor nem idéznek. Ijjal kihuzza Akillt a ank amilyen messzre csak tudja.(1 bizonyos távolságra hagyhatja csak el a helyét Akill)Ott el kezdi pufölni, a druida meg foppal 1500 ra tõle gyógyítja. Shamy+warrior combónak még enduja is van. dmg shield a tankon sokat segít. Hibiben mentalista és enchanter tudja a legkönnyebben leszedni.

Nem úgy kell csinálni.

Botond
na szal kell 2 animista aztán mehet a hent >.< tartarosnál az a lényeg,hogy leraksz egy fopot az kapja az agrót és elfutsz vele a csába,a másik guy meg kihúzza a nevest a tömegbõl és wtfpwnolja,vagy melyik encounterrõl van most szó?
Botond
én tudom :-D
Arh elírtam, tartarosra gondoltam én is.. azt kempelem már vagy 2napja.. 😛 vagy van az már több is mint 2..
nálunk szinte sosincs leölve 😊 (no animist egyetlen elõnye + kevesebb caster intehrealm).

btw vki megmondja hogy lehet elkerülni a kb 50+ 8000hps köcsög salamander popot, azt megköszöném (no FS, no animist, no animist és megint no animist, úgy hallottam hogy vki megölte druid bb + heroval ... givf info hib fukas! xD

Uberlama
bodotá én itt rohadok könyvek fölött :< eddig biosz bár azt most fejeztem be, egy kis atomfizika még délután és holnaptol 3 napon át vizsgák :> de aztán egész nap kint fogom ownolni a népet :>>>>