43179
-
#31536 Nem is lehetnel Jani a hegyrol, amikor Botond lakik arrafele. :D -
#31535 ja nem azért írtam hogy hű akkor most befarmolunk mindenkit a francba és phear us (az se köt ha kihalunk), csak ha esetleg mi nyernénk és nem látszik cheat a dologba (feltételezzük hogy mindeki cheatel, tudod indirekt bizonyítás, tanítottak ilyet a suliba), akkor kérdem én miért cheatelnénk ha tudunk anélkül is nyerni? ha kikapunk akkor kopp, ez van. azért általánosítok egész guildre mert te is azt teszed mindig.
szal még1x, nem erőfitogtatás, meg "én vagyok a jani a hegyről" bebizonyítása a cél -
#31534 botond vegyük úgy hogy vég se ovlastam azt a mérhetetlen nagy okosságot amit sikerült bepötyögnöd ide ismét, inkább arra kérnélek meg hogy mondjuk vasárnap este (nem ma mer ma nem vagyok), hozd ki az fg-det, lehetőleg guild groupot (ha a tipikus botond fg lesz az is jó, vertünk már le 4fg-t abból is), mondjuk valahova jamtlandra, ott úgyse jár senki, és szépen úgy hogy mind2 fél veszi a csatát, bizonyítsd be az igazad. mi is összeütünk valami groupot amibe valszeg lesz egy nem aodos, mivel nincs fire wizink ezért rá vagyunk szorulva Alaronra vagy Erodára. szerintem az aod népek bennelennének egy ilyen kis duelbe, ha lesz akármilyen albi add, akkor leírhatod nyugodtan hogy zergelünk, ha látod übit cheatelni és mi is látjuk a videón hogy szétcheatelte az agyatokat akkor ő meg cheater, sőt még mi is azok leszünk, mer hát ugye ez az egész guild belülről romlott. na benne vagy? -
#31533 egy fontos gondolatot kihagytam,de jövőhéten ez lesz a vitaindító,zabálni fogják ezt is ^.^ -
#31532 még pár random becsület sértést nyomjatok,aztán a hétre ennyi,jövőhétre kitalálok vmi újat,mert már untatjuk a nagyérdeműt -
#31531 ezek a gyök2es IQval ezt sose fogják megérteni,még ha beírod ide nekik akkor se,és azé kapnak a dologra folyton,mert általában van vmi igazság alapja annak amit feldobok kis csúsztatással,és ugye az igazság fáj mindig a legjobban.Nézzük a konkrét esetet?Kimegyünk emainbe mire kiérünk már 2-3fgnyi hibi kinn van,übiék szívnak keményen,ráadásul GAtól aki szerintük 0skill fb vs fgbe szívnak,de mivel a padlóról látja,hogy jön még hibi mire kifeküdtek mindelőször próbálkozik a 'lezergeltek a mocskok' kezdetű dumával,ekkor beüt a ménykő,mert mi is kicsapjuk őket,és mivel pont előtte lettem 'felvilágosítva',hogy jobb nekem 4 finsbe a gombákkal kicsit paprikás lesz a hangulat,visszajönnek és visszamennek megint,übi agyában megfogan a gondolat,hogy márpedig nyerni kell,'mégiscsakénvagyokmindenmezzekatyja',és amíg apkban várnak szervál vmi progit,vagy nemtom micsinál,de mindenesetre az apk mellett amg felé lévő dombon csoportusuló fg hibit még apkból mezzeli(ez súrolja azt a bizonyos 3000ranget ez volt zak fgje),ekkor érünk oda mi(kalinka+én grouppom 5emberrel),minket is elkápráztat egy iszonyat lagmezzel,és halunk,ekkor jelzés értékkel beírom,hogy láttuk,szép volt,csak így tovább előre a bann felé,na és ekkor jön steveh a kiokatató stílusával,hogy figy 8millió rp,én szartam a daoct miről beszélsz én nem láttam ilyen(mert nem volt ott az nem számít :-D),ilyen nincs különben is hogy kell ezt csinálni?mivel nemtom,egyből nem is létezik,mert amit nem tud csinálni az ember azt fel se ismerheti,(tehat ha nem tudsz verset írni,akkor nem tudsz felismerni egy verset,gondolom ez egyértelmű mindenkinek...)na és innen jött a 'ha ti így akkor én is',és ekkor lett übi mindig csaló mezer,aod csaló zergling brigád megint.
én jöt röhögtem,stevehet meg megbaszhatja az ideg leszarom,prímitív ember ezt jól bebizonyította,akinek az az összes érve,hogy 'seggfej vagy' az szerintem ne nagyon kritizálja übit,mert pont egy szinten vannak tbh,nem véletlen guildtársak :-) az alma nem esik messze a fájától -
#31530 csíter vagy,az se igaz amit kérdezel,szal nem kéne tovább égetni magad tbh -
#31529 hiába mondod,ezek itt olyan minősítetlen trágár hangnemben beszélnek,hogy az vmi fertelem,és mivel ők úgy beszélnek alapvetően feltételezik,hogy mindenki számára ez a normális,és még rajtad kérik számon,komolyan mondom,ha egyszer agyilag odáig eljutnak,hogy a saját postjaikat másokétól meg tudják különböztetni már nem hiába flémeltem velük 3 évet :-) -
#31528 ezt az anyjába elküldést ha idéznéd megköszönném,mert én megmondom,hogy csíterek vagytok,lámák,de az anyjába küldés nem volt eddig,azt csak ti csináljátok,de ha nem így tudod egy gors idézettel már meg is győztél
alapvetőén jó lenne ha végre 3év után felfognátok,hogy ha beírtok vmit,azt utána nem kéne rámfogni,hogy én mondtam,mert amit nem én mondtam,azt nem én mondtam... -
Mersain #31527 Szal hulyet csinalsz magadbol sok oldalon keresztul. Miutan pedig mar emberek 80% leugat beirod hogy ugyan fiuk en ezt nem is gondolom komolyan csak huzlak titeket...
OOOOO nem tom miert nem hiszem el =)
-
Rockety #31526 Szal ezt kéne meglátni, lehet uncsi lenne a fórum de most ez igy jobb? na mind1... nn. -
Rockety #31525 provokációra a legjobb megoldás (ezen a fórumon legalább is): ignore. -
#31524 hát persze én is ezt mondanám a helyedben, de igazibol nem az a lényeg hogy elhiszed vagy sem, ez számomra bizonyit vmit ennyi. -
#31523 mondom nem! :p -
Mersain #31522 De sot mar fel is nottetek =) Ja es tietek a vilag fiuk =) -
Mersain #31521 Erezhetoen kamu valasz. -
#31520 naaa, csak 112 post? hova gondolsz? bizti kamu, tudod sose növünk fel ^^ -
#31519 Na mingyárt éjfél olvassátok el, a proba jol sikerültnek tudhato be csak sajna Bhal lelőtte a poént kicsit.:
Uberalma tegnap 19:40 | Privát | Válasz | #31386
...én poékodásbol küldelek el a halál faxára napjába 5x és flamelek mert unatkozok ugyanakkor felét se irom komolyan...
és a másik
© Bhalage ma 21:27 | Privát | Válasz | #31498
uberlama is kibasz eretlenul viselkedik sztem, es mivel sok ember ezt ismeri/kiismeri direkt provokal (neha en is:) es utana jokat nevet, hogy haha tenyleg ugy reagalta, ahogy akarta
(meg mindig imo:)
szoval csak annyit hogy köszi a funt srácok, nagyjábol az lett az eredménye amit vártam. fontolgatom a pszichologus pályát. nn.
-
steveh #31518 én behányok ettől a hozzá állástól amit botond csinál mostanában.hetente egyszer RvRezik aztán születnek a jó kis flamek ebből.
ma elégé felidegesítettem magam és kezdek lenyugodni.
más
az ,hogy valaki idős vagy nem idős szerintem teljesen mindegy.persze nem a 10 és a 30 éves közötti külömbséget értem.nem vagyok már én sem fiatal és volt elég tapasztalatom ugy unblock.de ti minden postban amit lujo ír vagy ubi abban találtok gyerekes dolgokat.akárhányszor olvasom át az érintet postokat nem találok benne semmi kivetni valót.
-
riviera #31517 persze persze... agyvíz fel, vörös lepedő és seggfejezés, buzizás úgy mindenkire.. biztos az itteni csúnyabácsikban van a hiba -
#31516 amugy az érdekes ténynek tudhato be hogy csak sgn, sehol máshol (egy fh postot kivéve) nem irok iyleneket, vajon miért. hogy is mondják a társasághoz idomulnak az emberek ? :) -
riviera #31515 mondom... -
#31514 inkább ne köszi, seggfejekkel nem szivesen mutatkozik az ember. -
riviera #31513 Tudod talán én is vehetem a bátorságom, hogy elmondjam a véleményem.
Az anyázást, hülyézést, lámázást, köcsögözést meg ilyeneket rendszeresen te meg a legjobb barátod kezded. Nem csak itt btw...
És igen a legjobb barátod kb mindenkivel úgy beszél mintha a seggéből rántotta volna ki.. nem csak a Botonddal.
És a postodat meg komolyan nem értem. -
Mersain #31512 Ja igen es megbizhato forrasokbol tudom, hogy irl tok jo fej vagy.
Lehetek a baratod? -
Rockety #31511 te csak elmentél festékért bazd meg :) -
Rockety #31510 szvsz ez igy néz ki innen :X
botond agyában halmazállapoti változások folynak le (pve mellékhatása) megszületik a gondolat, "na faszom má unatkozom, lezzz flame dem aod m8s" - azt felír vmi random baromság :P
Az a röhely túl sokat nem is kll fáradnia érte (lag cheaters!!!--- na nem már botond tud ennél jobbat is^^), mert jön az AoD kisúttörő tagozat és ugrik mézes madzagra (mert amit botond csinál az értelmetlen provokatív posztok spamelése öncélő unalom elűzés:), de ha egyszer müxik akkor müxik, elég szórakoztató volt kb 15 postig de most áltlapoltam kb 40 beszólást :E
na mind1 sztem faszság ezaz egész key -
Mersain #31509 Oroegem te nem vagy semmi de komolyan.
"egy önbecsüléssel biro ember; egy értelems embertől"
Ehez meg hozzaadjuk , hogy bemezzelhetetlen vagy ,mindig nyered a mezz csatakat nagyon jo jatekos lettel es meg mindig igazat is mondasz (lehet csak fedi a valosagot mar nem emlekszem...) hat komolyan miert nem figyelt fel rad a vilag eddig...
-
Rockety #31508 LOL STFU m8s -
Bhalage #31507 az a lol sztem hogy botond elkezd itt unalmaban szorakozni beirogatni mindenfele csipkelodo faszsagot, erre ti ketten rogton verig sertodtok es elkezdodik az ovi. nem eloszor fordul elo :)
utolso fejezetedet nem ertembevallom tobbszori elolvasas utan sem :< faradt vagyok mar -
#31506 vmit nem értetek ugy látszik. redb jo játékos jo mezzer jo bard etc. az hogy radarozik az 100% mert rengeteg olyan megmozdulása volt grpal hogy az a hihetetlen kategoria, egész albiba ez a vélemény kb. nem tom ti mit hisztek amugy radarrol hogy halhatatlan lesz a grp meg minden vagy nem tom, de szerintem max arra jo hogy a zerget elkerüld és fgt megtaláld könyebben illetve tudjad hogy merre fordulj mezzelni, merre szaladj el, semmi másra IMO. eddig is rengeteg csalás gyanusitás volt itt nem tudom ez miért lenne különb.
Azt pláne nem értem hogy miért kell még mindig a postolo életkorához fordulni ha nincs értelems véleményetek-hozzászolásotok az adott témához. Az hogy értelmetlen provokáciokra, olyanokra amikre egy önbecsüléssel biro ember tuti hogy válaszol mert igazságtalannak érzi amit rola irnak még ha sose láttam az illetőt irl és fele annyit tudok rola mint ő énrolam (ezt kihasználva provokál) , reagálok ugy ahogy az elvárhato egy értelems embertől akkor szerintem te vagy az éretlen kis-felnőtt.
Az utolso pedig hogy nem tudom miért kell olyanokba bele avatkozni, leszolni, kritizálni, és automatikusan negativ véleményt formálni a tények ismerete nélkül egy olyan ember szavára hivatkozva akiről köztudomásu hogy amit ir annak fele sem fedi a valoságot. kb ennyi összefoglalva. kivi vagyok ezt is előre láttad-e. -
#31505 mindenki olyan jól beleírja a postjába hogy na ez ki a francot érdekel, mégis reagál, és ha most elküldenék valakit a pitlákba akkor megint írna valaki 10 sort és odatűzné a végére hogy különben se érdekel az egész
az öregembert nyugodtan tedd az én postomba is idézőjelek közé mer nem 80 éves bácsikákra gondoltam csak az ember olyan hirtelen érik 20 és 25 éves kora között hogy az valami fergeteges. és mivel elég valószínűen senkit nem fogok utolérni életkorban ezért mindig is kis taknyos maradok \o/ nem baj fiataloké a világ.. -
#31504 egyenlőre asszem csak veled nem volt semmi bajom, mintha neked nem írtam volna semmit, de mind1 -
Bhalage #31503 1. semmiben nem vgy kulonb botondnal ami a beirasokat, pl #31501 illeti
2. a csalozast uberlama inditotta a redb radarozikkal, amire en is reagaltam, hogy nem kene vkit gyanusitgatni bizonyitek nelkul etc foleg ha a jatekos egy _kivalo_ (es kozismert) jatekos
3. tolem egyebkent azt irsz amit akarsz, mert nekem edesmind1 :)
4. nem hiszem hogy annyi oregember lenne around, ill most az "oregemberek" is irhatnak, hogy nekik meg tele van a tokuk ennyi taknyos kozott, de nem teszik. most komolyan, ez erdekel vkit?
offtopic : jovo kedden station buli a godorben ha vkit erdekel (en ottleszek tesoval+jo nokkel) :) -
riviera #31502 Te most miről beszélsz? -
#31501 kimaradtam ebből a vitából de egy picit felbaszta az agyamat hogy a legjobb barátomat egy ilyen kis senkiházi csalónak nevezi.
na most amíg botond (az isten ha valaki nem tudná) bárkit halál nyugodtan csalónak nevezhet, elküldhet az anyjába és leköcsögözhet addig én is had vegyem a bátorságot hogy elmondjam a véleményem anélkül hogy akárki is azt mondaná hogy te kis köcsög 20 éves kussoljá ott az alvégen mer én idősebb vagyok x évvel!! szal nem is tudom ki a gyerekes, komolyan mondom szarul érzem magam ennyi öregember között -
#31500 De a zerg kozeperol szedtuk ki, nem egyedul volt :D -
#31499 Jah, stun, bolt, dot, dd :D erdekes volt :D -
Bhalage #31498 uberlama is kibasz eretlenul viselkedik sztem, es mivel sok ember ezt ismeri/kiismeri direkt provokal (neha en is:) es utana jokat nevet, hogy haha tenyleg ugy reagalta, ahogy akarta
(meg mindig imo:) -
Bhalage #31497 te pl nemcsak hogy fiatal vagy de nagyon eretlen is, es ez a reakcioidbol es a beirasaidrol szembe tunik
(imo)